Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  110  111  112  113  114    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
31 sierpnia 2012, 23:24 [cytuj]
OL zyska 20% sumy następnego transferu Llorisa, coś czułem, że jest jakiś haczyk w tym transferze ;>
OL zyska 20% sumy następnego transferu Llorisa, coś czułem, że jest jakiś haczyk w tym transferze ;>
31 sierpnia 2012, 23:25 [cytuj]
jesli wogóle Lloris gdzieś odejdzie :)
jesli wogóle Lloris gdzieś odejdzie :)
31 sierpnia 2012, 23:25 [cytuj]
Mamy pół godziny nadziei na coś dobrego. Nie wiem jak chcemy walczyć o TOP4 bez wydania jakiejś swojej kasy.

Hudd na wypożyczenie podobno.

Ale to tak jak my z Gio. Podobno dostaliśmy za niego milion euro i 50% następnego transferu.

Wezwali Kane do siebie. Może jakieś wypożyczenie teraz? :D
Mamy pół godziny nadziei na coś dobrego. Nie wiem jak chcemy walczyć o TOP4 bez wydania jakiejś swojej kasy. Hudd na wypożyczenie podobno. Ale to tak jak my z Gio. Podobno dostaliśmy za niego milion euro i 50% następnego transferu. Wezwali Kane do siebie. Może jakieś wypożyczenie teraz? :D
LMAO
31 sierpnia 2012, 23:26 [cytuj]
No i to by było na tyle... gdyby nie sprzedaż VDV to ok ale tak jestem zły... niech levy wykorzysta te 35 min i podpisze kontrakt z Mou !!! Chociaż myśle że przyjście Clinta zamyka drogę Mou za dużo pomocników środkowych mamy ehh...
No i to by było na tyle... gdyby nie sprzedaż VDV to ok ale tak jestem zły... niech levy wykorzysta te 35 min i podpisze kontrakt z Mou !!! Chociaż myśle że przyjście Clinta zamyka drogę Mou za dużo pomocników środkowych mamy ehh
31 sierpnia 2012, 23:29 [cytuj]
Kane lub Hudd do Fulham, nie wiadomo czy na stałe czy na wypo
Kane lub Hudd do Fulham, nie wiadomo czy na stałe czy na wypo
olivier powiedział/a:
Coś mi pachnie jakimś transferem rzutem na taśme (faks sie zatnie ) Llorente , Moutinho ?

ja czkam na grom ze wschodu - czyli Dżagojev
ja czkam na grom ze wschodu - czyli Dżagojev
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
transfermarkt.de podaje, że Tottenham zapłacił za Dempseya 6,6 mln funtów.
transfermarkt.de podaje, że Tottenham zapłacił za Dempseya 6,6 mln funtów
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
31 sierpnia 2012, 23:30 [cytuj]
Tymczasem , Michael Bastos w Fulham !
Tymczasem , Michael Bastos w Fulham !
31 sierpnia 2012, 23:30 [cytuj]
Ta pani w czarnych włoskach i żółtej sukience jest śliczna i w ogóle <3 ale niech nie mówi, że Lloris przeszedł do WBA :milczek:
Ta pani w czarnych włoskach i żółtej sukience jest śliczna i w ogóle <3 ale niech nie mówi, że Lloris przeszedł do WBA :milczek:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 sierpnia 2012, 23:31 [cytuj]
a Huud się przemieszcza tylko gdzie?
a Huud się przemieszcza tylko gdzie?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 sierpnia 2012, 23:31 [cytuj]
RAFO, gdzieś czytałem, że Dzagoev nigdzie się nie wybiera, i zamierza zostać w CSKA do conajmniej 25 roku życia.
RAFO, gdzieś czytałem, że Dzagoev nigdzie się nie wybiera, i zamierza zostać w CSKA do conajmniej 25 roku życia
31 sierpnia 2012, 23:32 [cytuj]
Fulham
Fulham
RAFO, gdzieś czytałem, że Dzagoev nigdzie się nie wybiera, i zamierza zostać w CSKA do conajmniej 25 roku życia.
RAFO, gdzieś czytałem, że Dzagoev nigdzie się nie wybiera, i zamierza zostać w CSKA do conajmniej 25 roku życia
6,6 + 15 (Dembele) + 8 (Loris) = 29,6 --- z transferu Luki zostało jakieś 3,4 mln F:mysli:
6,6 + 15 (Dembele) + 8 (Loris) = 29,6 --- z transferu Luki zostało jakieś 3,4 mln F:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 sierpnia 2012, 23:33 [cytuj]
ta w sumie tylko czekam az usłysze z jej ust joao moutinho podjechal pod ośrodek szkoleniowy spurs
ta w sumie tylko czekam az usłysze z jej ust joao moutinho podjechal pod ośrodek szkoleniowy spurs
31 sierpnia 2012, 23:33 [cytuj]
Konrad M przecież Dempsey nie jest rozgrywającym :nie:. Potrzebujemy kogos na rozegranie bo nie wygląda to w tej chwili dobrze. Przyjście Mou(w co już raczej nie wierze) pozwoliło by nam ocenić te okienko jako bardzo dobre , oczywiście najbliższe mecze zweryfikowały by ich przydatność do drużyny . Patrząc jednak na ostatni sezon ,to wszyscy których pozyskaliśmy mieli bardzo udany:)
Konrad M przecież Dempsey nie jest rozgrywającym :nie:. Potrzebujemy kogos na rozegranie bo nie wygląda to w tej chwili dobrze. Przyjście Mou(w co już raczej nie wierze) pozwoliło by nam ocenić te okienko jako bardzo dobre , oczywiście najbliższe mecze zweryfikowały by ich przydatność do drużyny . Patrząc jednak na ostatni sezon ,to wszyscy których pozyskaliśmy mieli bardzo udany:)
31 sierpnia 2012, 23:35 [cytuj]
Na razie takim kimś jest Dembele. Miejmy nadzieję na Moutinho jeszcze.
Na razie takim kimś jest Dembele. Miejmy nadzieję na Moutinho jeszcze
LMAO
31 sierpnia 2012, 23:36 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:

Tylko że przy przyjściu Demseya, Dembele pewnie będzie grał jako środkowy pomocnik... bo wątpie że na skrzydle... Jak pozyska mou to będę zachwycony ale muszą się pozbyć chociaż Toma i najlepiej JJ(ale o nim cicho).
Tylko że przy przyjściu Demseya, Dembele pewnie będzie grał jako środkowy pomocnik... bo wątpie że na skrzydle... Jak pozyska mou to będę zachwycony ale muszą się pozbyć chociaż Toma i najlepiej JJ(ale o nim cicho)
31 sierpnia 2012, 23:37 [cytuj]
Hud poszedł...
Hud poszedł
31 sierpnia 2012, 23:37 [cytuj]
no to koniec transferów u nas .
no to koniec transferów u nas
|<  <<  <  110  111  112  113  114    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się