Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  113  114  115  116  117    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
31 sierpnia 2012, 23:58 [cytuj]
Ponoć to Moutinho odrzucił warunki kontraktu !
Ponoć to Moutinho odrzucił warunki kontraktu !
Sprzedanie VdV to raczej nie była samego decyzja Levy'ego. Pewnie VdV sam chciał odejśc. Dla takiej żony, to mu się nawet nie dziwie.
Sprzedanie VdV to raczej nie była samego decyzja Levy'ego. Pewnie VdV sam chciał odejśc. Dla takiej żony, to mu się nawet nie dziwie
LMAO
AVB sam rozjebie Tottenham jak cwelsów rok temu ...;/
AVB sam rozjebie Tottenham jak cwelsów rok temu ...;/
David Ornstein ‏@bbcsport_david
Tottenham 100% still working on a deal to sign Porto midfielder Moutinho. Whether or not it happens is a different matter #bbcfootball
David Ornstein ‏@bbcsport_david Tottenham 100% still working on a deal to sign Porto midfielder Moutinho. Whether or not it happens is a different matter #bbcfootball
1 września 2012, 00:00 [cytuj]
Koniec. Teraz czekać jeszcze na jakieś oficjalne informacje.
Koniec. Teraz czekać jeszcze na jakieś oficjalne informacje
LMAO
1 września 2012, 00:00 [cytuj]
oficjalnie Moutinho zostaje
oficjalnie Moutinho zostaje
1 września 2012, 00:01 [cytuj]
Okno już zamknięte
Okno już zamknięte
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
1 września 2012, 00:02 [cytuj]
I cały misterny plan..
I cały misterny plan
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
1 września 2012, 00:05 [cytuj]
Big Tom został tak?
Big Tom został tak?
1 września 2012, 00:06 [cytuj]
:zly:
:zly:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 września 2012, 00:06 [cytuj]
Tom jednak został.
Tom jednak został
1 września 2012, 00:07 [cytuj]
Ponoć dalej trwają rozmowy z Moutinho jak i City rozmawia z Javią Garcia ....
Ponoć dalej trwają rozmowy z Moutinho jak i City rozmawia z Javią Garcia
1 września 2012, 00:08 [cytuj]
To już nawet tego Gastona Ramireza mogliśmy podpieprzyć Świętym.
To już nawet tego Gastona Ramireza mogliśmy podpieprzyć Świętym
Come On You Spurs !
1 września 2012, 00:09 [cytuj]
tak Big Tom jechał na ryby - ponoć około 2 - 3 w nocy biorą najlepiej:bezradny:
tak Big Tom jechał na ryby - ponoć około 2 - 3 w nocy biorą najlepiej:bezradny:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 września 2012, 00:09 [cytuj]
Chwileczkę w Portugalii okno otwarte jest do pierwszej, więc jeszcze jest szansa pozyskać Mou :mysli:
Chwileczkę w Portugalii okno otwarte jest do pierwszej, więc jeszcze jest szansa pozyskać Mou :mysli:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
1 września 2012, 00:10 [cytuj]
Ja wam mówie , to wszystko przez tego Aulasa. Tak nam wykończył Levy'ego negocjacjami , że Daniel nie miał już sił na Moutinho. :D
Ja wam mówie , to wszystko przez tego Aulasa. Tak nam wykończył Levy'ego negocjacjami , że Daniel nie miał już sił na Moutinho. :D
Come On You Spurs !
1 września 2012, 00:10 [cytuj]
http://www.fc-porto.pl/2475,moutinho-zostaje#wiecej
Definitywny koniec
http://www.fc-porto.pl/2475,moutinho-zostaje#wiecej Definitywny koniec
1 września 2012, 00:11 [cytuj]
otwarte ale chyba tylko jesli to porto kupuje
otwarte ale chyba tylko jesli to porto kupuje
1 września 2012, 00:11 [cytuj]
tak , dlatego dalej z nim rozmaiamy , oferta zamkniecia okna o 24 jest tylko dla kupujących , jesli oferte zlozylismy przed czasem i Moutinho sie zgodzi , będzie nasz , faks sie zatnie , czuje to .
tak , dlatego dalej z nim rozmaiamy , oferta zamkniecia okna o 24 jest tylko dla kupujących , jesli oferte zlozylismy przed czasem i Moutinho sie zgodzi , będzie nasz , faks sie zatnie , czuje to
1 września 2012, 00:14 [cytuj]
Brawo wioletko, oddales dzisiaj swojego najbardziej kreatywnego zawodnika nie biorac nic w zamian. Jestes pierdolonym geniuszem, ktoremu ja szansy dawac juz nie mam zamiaru. Ale spokojnie, meczyc sie z toba bede maksymalnie sezon, bo z takim skladem to bedziemy mieli emocjonujaca walke z liverpoolem o lige europy. Jeszcze raz brawo. Pozdrow tez swojego szefuncia levego, to on ostatniej zimy sprowadzil szrot trzeciej kategorii aby Arry nie dostal sie do lm, i aby nie przedluzac z nim umowy. Sukces sportowy to ma w dupie, wazne zeby kasa byla na plus. Kurwa mac, jak mozna bylo rozjebac zedpol ktory w swoim premierowym sezonie zaszedl tak daleko w lm. Jak mozna wyjac najwazniejsze tryby i nie dac nic w zamian. Zsl....
Brawo wioletko, oddales dzisiaj swojego najbardziej kreatywnego zawodnika nie biorac nic w zamian. Jestes pierdolonym geniuszem, ktoremu ja szansy dawac juz nie mam zamiaru. Ale spokojnie, meczyc sie z toba bede maksymalnie sezon, bo z takim skladem to bedziemy mieli emocjonujaca walke z liverpoolem o lige europy. Jeszcze raz brawo. Pozdrow tez swojego szefuncia levego, to on ostatniej zimy sprowadzil szrot trzeciej kategorii aby Arry nie dostal sie do lm, i aby nie przedluzac z nim umowy. Sukces sportowy to ma w dupie, wazne zeby kasa byla na plus. Kurwa mac, jak mozna bylo rozjebac zedpol ktory w swoim premierowym sezonie zaszedl tak daleko w lm. Jak mozna wyjac najwazniejsze tryby i nie dac nic w zamian. Zsl
|<  <<  <  113  114  115  116  117    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 37 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się