Forum dyskusyjne
1 września 2012, 00:14 [cytuj]
51 mln wydaliśmy.

A Moutinho to droga bomba jak nazwał go ten komentator. Nie wiadomo czy wypali, a taki Demps i Dembele są sprawdzeni w Premiership.
51 mln wydaliśmy. :brawo: A Moutinho to droga bomba jak nazwał go ten komentator. Nie wiadomo czy wypali, a taki Demps i Dembele są sprawdzeni w Premiership
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
1 września 2012, 00:17 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
51 mln wydaliśmy.

A Moutinho to droga bomba jak nazwał go ten komentator. Nie wiadomo czy wypali, a taki Demps i Dembele są sprawdzeni w Premiership
super rozgrywający z nich, doprawdy.
super rozgrywający z nich, doprawdy
1 września 2012, 00:18 [cytuj]
Gylfi będzie rozgrywał. Berbatov ponoć napisał sms do sky sport, że fajnie mu się ich oglądalo i idzie spać
Gylfi będzie rozgrywał. Berbatov ponoć napisał sms do sky sport, że fajnie mu się ich oglądalo i idzie spać
1 września 2012, 00:19 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
51 mln wydaliśmy.
Taa , a zyskaliśmy ? Pewnie ze 70 to wyjdzie.
Taa , a zyskaliśmy ? Pewnie ze 70 to wyjdzie
Come On You Spurs !
1 września 2012, 00:20 [cytuj]
No AVB na pewno przy Levym miał pole do popisu. Weź się zastanów jak musi wyglądać. On daje jakąś listę, a Levy jest od reszty. To nie wina AVB, że Levy nie umie się dogadać. Ale też dzięki temu nie mamy zadłużeń. No, ale najłatwiej jest krytykować. Zobaczymy co się stanie w ciągu sezonu.
No AVB na pewno przy Levym miał pole do popisu. Weź się zastanów jak musi wyglądać. On daje jakąś listę, a Levy jest od reszty. To nie wina AVB, że Levy nie umie się dogadać. Ale też dzięki temu nie mamy zadłużeń. No, ale najłatwiej jest krytykować. Zobaczymy co się stanie w ciągu sezonu
LMAO
1 września 2012, 00:21 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Brawo wioletko, oddales dzisiaj swojego najbardziej kreatywnego zawodnika nie biorac nic w zamian. Jestes pierdolonym geniuszem, ktoremu ja szansy dawac juz nie mam zamiaru. Ale spokojnie, meczyc sie z toba bede maksymalnie sezon, bo z takim skladem to bedziemy mieli emocjonujaca walke z liverpoolem o lige europy. Jeszcze raz brawo. Pozdrow tez swojego szefuncia levego, to on ostatniej zimy sprowadzil szrot trzeciej kategorii aby Arry nie dostal sie do lm, i aby nie przedluzac z nim umowy. Sukces sportowy to ma w dupie, wazne zeby kasa byla na plus. Kurwa mac, jak mozna bylo rozjebac zedpol ktory w swoim premierowym sezonie zaszedl tak daleko w lm. Jak mozna wyjac najwazniejsze tryby i nie dac nic w zamian. Zsl
Luka sam wiesz że był stracony, a VdV podobno sam chciał odejść(czy żona?)
Luka sam wiesz że był stracony, a VdV podobno sam chciał odejść(czy żona?)
1 września 2012, 00:24 [cytuj]
Zona chciala, ale on sam nie byl do tego przekonany. Z odejsciem Luki sie pogodzilem, liczylem na kogos kto go zastapi, ale nawet w snach nie myslalem ze bedzie to jenas
Zona chciala, ale on sam nie byl do tego przekonany. Z odejsciem Luki sie pogodzilem, liczylem na kogos kto go zastapi, ale nawet w snach nie myslalem ze bedzie to jenas :)
1 września 2012, 00:25 [cytuj]
Jak podaje BBC nadal nie wiadomo co z Moutinho
1 września 2012, 00:25 [cytuj]
Sylvie podobno źle się czuła w Londynie.
Sylvie podobno źle się czuła w Londynie
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
1 września 2012, 00:28 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Brawo wioletko, oddales dzisiaj swojego najbardziej kreatywnego zawodnika nie biorac nic w zamian. Jestes pierdolonym geniuszem, ktoremu ja szansy dawac juz nie mam zamiaru. Ale spokojnie, meczyc sie z toba bede maksymalnie sezon, bo z takim skladem to bedziemy mieli emocjonujaca walke z liverpoolem o lige europy. Jeszcze raz brawo. Pozdrow tez swojego szefuncia levego, to on ostatniej zimy sprowadzil szrot trzeciej kategorii aby Arry nie dostal sie do lm, i aby nie przedluzac z nim umowy. Sukces sportowy to ma w dupie, wazne zeby kasa byla na plus. Kurwa mac, jak mozna bylo rozjebac zedpol ktory w swoim premierowym sezonie zaszedl tak daleko w lm. Jak mozna wyjac najwazniejsze tryby i nie dac nic w zamian. Zsl
zgadzam się w całej rozciągłości
Daniel wziął Boasza bo HR krzyknął mu podwyżkę, ten pewnie robi za 50% ceny Redknappa... no i wymienił Lukę/VdV na Dembele/Dempsey
kasowo: 43 mln F - 21,6 mln F = 21,4 zostaje!
zgadzam się w całej rozciągłości:tak:
Daniel wziął Boasza bo HR krzyknął mu podwyżkę, ten pewnie robi za 50% ceny Redknappa... no i wymienił Lukę/VdV na Dembele/Dempsey
kasowo: 43 mln F - 21,6 mln F = 21,4 zostaje!:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
A Javi Garcia przeszedł do Man City, bo już podobno przechodził testy medyczne, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy podpisał kontrakt, czy nie?
A Javi Garcia przeszedł do Man City, bo już podobno przechodził testy medyczne, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy podpisał kontrakt, czy nie?
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
z czego 15 mln poszlo na Dembele
z czego 15 mln poszlo na Dembele
1 września 2012, 00:29 [cytuj]
Z Javi Garcia jest to samo co u nas z Moutinho , nie wiadomo .
Z Javi Garcia jest to samo co u nas z Moutinho , nie wiadomo
1 września 2012, 00:31 [cytuj]
Panowie , trzeba bić brawo odbyciakom bo w tym okienku przegrali 126 walkę o piłkarza. Tym razem to Michael Essien, który wylądował w Realu
Panowie , trzeba bić brawo odbyciakom bo w tym okienku przegrali 126 walkę o piłkarza. Tym razem to Michael Essien, który wylądował w Realu :)
Come On You Spurs !
1 września 2012, 00:31 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Z Javi Garcia jest to samo co u nas z Moutinho , nie wiadomo
Garcia siedzi na Etihad traning czy gdzieś tam i z kimś gada. Hudd ponoć jechał podpisywać z fulham i mu auto padło
Garcia siedzi na Etihad traning czy gdzieś tam i z kimś gada. Hudd ponoć jechał podpisywać z fulham i mu auto padło
1 września 2012, 00:32 [cytuj]
olivier powiedział/a:
nic - nie będzie transferu, nie ma się co łudzić -
mam tylko nadzieje, że jakimś cudem nie polegniemy w derbach z Analami bo o top4 nie ma chyba co marzyć
nic - nie będzie transferu, nie ma się co łudzić -
mam tylko nadzieje, że jakimś cudem nie polegniemy w derbach z Analami bo o top4 nie ma chyba co marzyć:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 września 2012, 00:37 [cytuj]
Na razie brak jakichkolwiek informacji o transferach Javiego Garcii do Manchesteru City i Joao Moutinho do Tottenhamu Hotspur.
Na razie brak jakichkolwiek informacji o transferach Javiego Garcii do Manchesteru City i Joao Moutinho do Tottenhamu Hotspur
1 września 2012, 00:39 [cytuj]
A Dempsey oficjalnie https://twitter.com/SpursOfficial/status/241665574453776385/photo/1
A Dempsey oficjalnie https://twitter.com/SpursOfficial/status/241665574453776385/photo/1
Come On You Spurs !
1 września 2012, 00:44 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
zgadzam się w całej rozciągłości
kasowo: 43 mln F - 21,6 mln F = 21,4 zostaje!

Jak ty to liczysz?
Kupiliśmy za:
15M Dembele
12M Lloris
11M Vertonghen
8M Gylfi
6M Dempsey
6M Adebayor
RAZEM: 58M
Sprzedaliśmy:
11M VdV
30M Modric
6M 2x Corluka i Kranjcar
5M Pieenar
3M Bassong
1M GdS
Razem: 62M
Według mnie jesteśmy ~4M na plusie.
Ja wolę się wstrzymać z ocenami i poczekać jeszcze z 2 miesiące. Bo po dwóch meczach i wielu zmianach w pełni nie znam tej drużyny. Patrząc teraz, to wyraźnie brakuje nam playmakera, ale może AVB wprawi to w ruch.
Jak ty to liczysz?
Kupiliśmy za:
15M Dembele
12M Lloris
11M Vertonghen
8M Gylfi
6M Dempsey
6M Adebayor
RAZEM: 58M
Sprzedaliśmy:
11M VdV
30M Modric
6M 2x Corluka i Kranjcar
5M Pieenar
3M Bassong
1M GdS
Razem: 62M
Według mnie jesteśmy ~4M na plusie.
Ja wolę się wstrzymać z ocenami i poczekać jeszcze z 2 miesiące. Bo po dwóch meczach i wielu zmianach w pełni nie znam tej drużyny. Patrząc teraz, to wyraźnie brakuje nam playmakera, ale może AVB wprawi to w ruch
LMAO
1 września 2012, 00:47 [cytuj]
BBC podaje ze chyba Moutinho przechodzi do Tottenhamu ! a Javi Garcia oficjalnie zawodnikiem City
BBC podaje ze chyba Moutinho przechodzi do Tottenhamu ! a Javi Garcia oficjalnie zawodnikiem City