Forum dyskusyjne
12 lipca 2012, 15:29 [cytuj]
PSG kupiło cavaniego z neapolu , więc wątpię , żeby rzucali tak kasą , chyba że chcą wygrać LM w tym roku ^^
PSG kupiło cavaniego z neapolu , więc wątpię , żeby rzucali tak kasą , chyba że chcą wygrać LM w tym roku ^^
12 lipca 2012, 15:39 [cytuj]
Studiuje ktoś statysktykę?? Prosże wyliczyć dominantę wieku uczestników tej rozprawki naukowej.
Studiuje ktoś statysktykę?? Prosże wyliczyć dominantę wieku uczestników tej rozprawki naukowej
Kogucie życie!
12 lipca 2012, 16:24 [cytuj]
Serio Cavaniego? moze sprawdz jeszcze raz?
Serio Cavaniego? moze sprawdz jeszcze raz?:D
12 lipca 2012, 17:49 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/Team/first-team-profiles.page?
Adebayor zaprezentowany w nowej koszulce. Hmmm...
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/Team/first-team-profiles.page?
Adebayor zaprezentowany w nowej koszulce. Hmmm
12 lipca 2012, 17:52 [cytuj]
O ku**a, ale to jest wtopa. Jutro niby oficjalna prezentacja strojów, a już teraz można sobie koszulki na stronie zobaczyć. Profeska rodem z PZPN, Levy aby nie zaczął wąsa zapuszczać?!
EDIT: A zdjęcie Adebayora nie świadczy akurat o niczym, w końcu jest też np. Khumalo, oficjalnie wypożyczony do PAOK-u.
O ku**a, ale to jest wtopa. Jutro niby oficjalna prezentacja strojów, a już teraz można sobie koszulki na stronie zobaczyć. Profeska rodem z PZPN, Levy aby nie zaczął wąsa zapuszczać?!
EDIT: A zdjęcie Adebayora nie świadczy akurat o niczym, w końcu jest też np. Khumalo, oficjalnie wypożyczony do PAOK-u
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
12 lipca 2012, 17:59 [cytuj]
Ale oficjalna prezentacja jest dzisiaj. Jutro jakaś impreza dla rodzin na WHL.
Ale oficjalna prezentacja jest dzisiaj. Jutro jakaś impreza dla rodzin na WHL
12 lipca 2012, 18:00 [cytuj]
Co ty gadasz Ginola przecież od dawna było wiadomo że dziś będą prezentowane a od jutra w sprzedaży.
Co ty gadasz Ginola przecież od dawna było wiadomo że dziś będą prezentowane a od jutra w sprzedaży
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 lipca 2012, 19:30 [cytuj]
Już go nie ma :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
12 lipca 2012, 19:43 [cytuj]
Przepraszam nasz Klub, Levy'ego i jego wąsy, mój błąd, moja niedoskonałość
Przepraszam nasz Klub, Levy'ego i jego wąsy, mój błąd, moja niedoskonałość;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
12 lipca 2012, 20:08 [cytuj]
Iwan powiedział/a:
Przepraszam nasz Klub, Levy'ego i jego wąsy, mój błąd, moja niedoskonałość

Nie wiem czy Ci Levy taką zniewagę wybaczy
Nie wiem czy Ci Levy taką zniewagę wybaczy :plask:
12 lipca 2012, 20:36 [cytuj]
Na stronie mułów wyczytałem jedną opinię, która mnie mocno wkur... wnerwiła:
"Tottenham jest od nasz słabszy 2x .. za Redknappa który wciągał trenersko Vijasza Boasza dostawali regularnie od nas po 3 bramkami..Jeżeli Moutinho zależy tylko na pracy z Vijaszem to niech idzie do Tottka. Na pewno coś wygra... "
"Tottenham jest od nasz słabszy 2x .. za Redknappa który wciągał trenersko Vijasza Boasza dostawali regularnie od nas po 3 bramkami..Jeżeli Moutinho zależy tylko na pracy z Vijaszem to niech idzie do Tottka. Na pewno coś wygra... "
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
12 lipca 2012, 20:48 [cytuj]
Cieszmy się modricem / VDV w tych koszulkach bo może nie zobaczymy ich więcej
Cieszmy się modricem / VDV w tych koszulkach bo może nie zobaczymy ich więcej :)
12 lipca 2012, 20:57 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
przejmujesz sie pajacami?
12 lipca 2012, 21:13 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
Szczerze nie. Wnerwia mnie nie sam tekst(bo fakt słabsi jeszcze jesteśmy od nich. Redknapp nie wciąga nikogo nosem)tylko podejście tych idiotów. Podejście typu(które ma 90% kibiców od Chelsea po Anali) nie wybrałeś nas to spierd... jesteś nic nie wartym grajkiem.
Patrz Hazard. Przed przyjściem do Chelsea było to marzenie kibiców mu. Po wybraniu Chelsea jest to jeden wielce przereklamowany grajek, który na bank nie zrobiłby wielkiej kariery w MU
Szczerze nie. Wnerwia mnie nie sam tekst(bo fakt słabsi jeszcze jesteśmy od nich. Redknapp nie wciąga nikogo nosem)tylko podejście tych idiotów. Podejście typu(które ma 90% kibiców od Chelsea po Anali) nie wybrałeś nas to spierd... jesteś nic nie wartym grajkiem.
Patrz Hazard. Przed przyjściem do Chelsea było to marzenie kibiców mu. Po wybraniu Chelsea jest to jeden wielce przereklamowany grajek, który na bank nie zrobiłby wielkiej kariery w MU :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
12 lipca 2012, 21:32 [cytuj]
A ja dam takie porównanie : w tottenhamie hazard byłby bogiem , a w chelsea będzie jednym z wielu ... Jak dla mnie lepiej dla klubu ,że przeszedł tam - przynajmniej za tą kasę , którą trzeba byłoby wyłożyć można kupić Moutinho
A ja dam takie porównanie : w tottenhamie hazard byłby bogiem , a w chelsea będzie jednym z wielu ... Jak dla mnie lepiej dla klubu ,że przeszedł tam - przynajmniej za tą kasę , którą trzeba byłoby wyłożyć można kupić Moutinho
12 lipca 2012, 21:44 [cytuj]
Oni tak mają. U nas bedziesz super, pójdź do kogoś indziej-zmarnuje sie, przereklamowany.
Oni tak mają. U nas bedziesz super, pójdź do kogoś indziej-zmarnuje sie, przereklamowany
12 lipca 2012, 22:03 [cytuj]
Zamkna mordy jak sie sezon zacznie teraz to m ogą pieprzyć jakie to Arsenal i inne MU sa silne.
Zamkna mordy jak sie sezon zacznie teraz to m ogą pieprzyć jakie to Arsenal i inne MU sa silne
12 lipca 2012, 22:12 [cytuj]
Panowie mam do was pytanie.
Jak sie skonczyła sprawa Kinga bo kontraktu chyba nie przedłużył a jest na zdjeciu w nowym stroju
Panowie mam do was pytanie.
Jak sie skonczyła sprawa Kinga bo kontraktu chyba nie przedłużył a jest na zdjeciu w nowym stroju
12 lipca 2012, 22:29 [cytuj]
Dragler powiedział/a:
LM chyba chcą. Ale nie kupili Cavaniego, tylko Lavezziego.

Do tego jest plota, że Berlusconi sprzedał im Thiago Silvę i Ibrahimovica. Mają tam moc.
Co do nas, VdV nie odejdzie, bo Hamburg nie ma tyle kasy, AVB dalej chce Moutinho.
I jeszcze jeden ciekawy artykulik.
http://triffictottenham.co.uk/frimpong-whos-the-girls-now/?
LM chyba chcą. Ale nie kupili Cavaniego, tylko Lavezziego. :tak: Do tego jest plota, że Berlusconi sprzedał im Thiago Silvę i Ibrahimovica. Mają tam moc.
Co do nas, VdV nie odejdzie, bo Hamburg nie ma tyle kasy, AVB dalej chce Moutinho.
I jeszcze jeden ciekawy artykulik. :cwaniak:
http://triffictottenham.co.uk/frimpong-whos-the-girls-now/?
LMAO
12 lipca 2012, 22:39 [cytuj]
Czytałem dzisiaj w London Evening, że najprawdopodbniej King kończy karierę bo AVB z nim gadał i sie zastanawiali jaką rolę będzie pełnił w drużynie. Ponadto Pereira z Porto mówi, że Moutinho może odejść ale za odpowiednią kwotę czyli 30mln które ma w klauzuli (euro).
Czytałem dzisiaj w London Evening, że najprawdopodbniej King kończy karierę bo AVB z nim gadał i sie zastanawiali jaką rolę będzie pełnił w drużynie. Ponadto Pereira z Porto mówi, że Moutinho może odejść ale za odpowiednią kwotę czyli 30mln które ma w klauzuli (euro)