Forum dyskusyjne
13 lipca 2012, 23:53 [cytuj]
Sawik - Co masz na myśli mówiąc "na siłę" Jakieś BDSM w sensie kajdany, dyby i te sprawy?
To nie średniowiecze a Modric to nie Afrykańczyk więc jego obowiązuje przysłowie "z niewolnika nie ma pracownika"
Sawik - Co masz na myśli mówiąc "na siłę" Jakieś BDSM w sensie kajdany, dyby i te sprawy? :D
To nie średniowiecze a Modric to nie Afrykańczyk więc jego obowiązuje przysłowie "z niewolnika nie ma pracownika"
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
14 lipca 2012, 00:36 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Sawik - Co masz na myśli mówiąc "na siłę" Jakieś BDSM w sensie kajdany, dyby i te sprawy?
Chodziło mi w kontekście, że jeśli zarząd zamierza sprzedać jednego z najlepszych rozgrywających na świecie za 45 mln euro i kupić dla niego zastępcę za 35 mln euro, który może okazać się niewypałem to lepiej go zatrzymać, w tamtym roku Modrić płakał w mediach, że chce odejść, buntował się, a potem grał i to bardzo dobrze.
Chodziło mi w kontekście, że jeśli zarząd zamierza sprzedać jednego z najlepszych rozgrywających na świecie za 45 mln euro i kupić dla niego zastępcę za 35 mln euro, który może okazać się niewypałem to lepiej go zatrzymać, w tamtym roku Modrić płakał w mediach, że chce odejść, buntował się, a potem grał i to bardzo dobrze
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
14 lipca 2012, 02:06 [cytuj]
Myślę, że rok w rok nie będzie spokojnie patrzył na to co zarząd robi(w jego kwestii) poza tym zawsze za rok czy dwa będą takie ceny za piłkarzy a nie inne. Nie sprzedasz go w trakcie trwania kontraktu to tak jak u nas przychodzi mikołaj, jak w Rosji Dziadyga mróz tak do piłkarzy przychodzi niejaki bosman i piłkarz odchodzi wolny jak seks dzieci kwiatów(dodam, że z każdym rokiem kontrakt jest krótszy, a cena za piłkarza maleje)
Myślę, że rok w rok nie będzie spokojnie patrzył na to co zarząd robi(w jego kwestii) poza tym zawsze za rok czy dwa będą takie ceny za piłkarzy a nie inne. Nie sprzedasz go w trakcie trwania kontraktu to tak jak u nas przychodzi mikołaj, jak w Rosji Dziadyga mróz tak do piłkarzy przychodzi niejaki bosman i piłkarz odchodzi wolny jak seks dzieci kwiatów(dodam, że z każdym rokiem kontrakt jest krótszy, a cena za piłkarza maleje)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
14 lipca 2012, 02:30 [cytuj]
Cabaye nie chce odchodzić z NU podobno, także raczej nie da rady.
Poczekajmy, czy w ogóle ktoś będzie chciał Modrica. No może nie tyle chciał, co byłoby go na niego stać.
Cabaye nie chce odchodzić z NU podobno, także raczej nie da rady.
Poczekajmy, czy w ogóle ktoś będzie chciał Modrica. No może nie tyle chciał, co byłoby go na niego stać
LMAO
14 lipca 2012, 09:06 [cytuj]
No i co z tego , że sprzedamy modrica i kupimy moutinho , skoro on pokaże podobne umiejętności jak modric i też zostanie sprzedany ... MODRIC niech zostanie w tott`hamie i spokojnie o mistrzostwo się bijemy!
No i co z tego , że sprzedamy modrica i kupimy moutinho , skoro on pokaże podobne umiejętności jak modric i też zostanie sprzedany ... MODRIC niech zostanie w tott`hamie i spokojnie o mistrzostwo się bijemy!
14 lipca 2012, 09:39 [cytuj]
to może pogadaj z nim żeby został

albo dopłać mu do tygodniówki z własnej kieszeni
to może pogadaj z nim żeby został ;) albo dopłać mu do tygodniówki z własnej kieszeni
14 lipca 2012, 10:07 [cytuj]
Wracając do tematu tego bramkarza. Ciekawy filmik znalazłem
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=bll2R75Q7Os&NR=1
Wracając do tematu tego bramkarza. Ciekawy filmik znalazłem ;)
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=bll2R75Q7Os&NR=1
14 lipca 2012, 11:35 [cytuj]
jak wczesniej mowilem, defoe bedzie musial odejsc z klubu,
jak na ta chwile zostajemy z jednym, pewnym napastnikiem ADEBAYOREM
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/defoe-musi-odej-z-tottenhamu-hotspur.html
jak wczesniej mowilem, defoe bedzie musial odejsc z klubu,
jak na ta chwile zostajemy z jednym, pewnym napastnikiem ADEBAYOREM
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/defoe-musi-odej-z-tottenhamu-hotspur.html
14 lipca 2012, 11:48 [cytuj]
W styczniu marzyliśmy o Sambie, a dzisiaj mamy Vertonghena
W styczniu marzyliśmy o Sambie, a dzisiaj mamy Vertonghena :D
14 lipca 2012, 11:51 [cytuj]
Jak Defoe odejdzie , to musimy sciagac jeszcze jednego konkretnego napastnika, jak nie dwoch.
Jak Defoe odejdzie , to musimy sciagac jeszcze jednego konkretnego napastnika, jak nie dwoch
14 lipca 2012, 11:56 [cytuj]
Plota!!
Andre nie jest gtłupi zeby sprzedac napsatnika majac ich zaledwie 2 w kadrze. Zauważyliście ze prawie kazdy zawodnik nie miesci sie w planach AVB. Najpierw Rafa VdV pozniej Ade teraz Defoe, a okaze sie ze wrzyscy zagraja w nowym sezonie w barwach Tottenhamu
Plota!!
Andre nie jest gtłupi zeby sprzedac napsatnika majac ich zaledwie 2 w kadrze. Zauważyliście ze prawie kazdy zawodnik nie miesci sie w planach AVB. Najpierw Rafa VdV pozniej Ade teraz Defoe, a okaze sie ze wrzyscy zagraja w nowym sezonie w barwach Tottenhamu
14 lipca 2012, 11:57 [cytuj]
Moutinho nie jest dużo gorszy od Modricia, ale cena 35 mln euro odstrasza, a wszyscy wiedzą, że właściciel Porto to twardy negocjator, jak w tamtym roku Anżi wyłożyło ponad 80 mln euro za Hulka, to się nie ugiął i chciał 100 mln euro. Modrić może odejść, ale pod warunkiem, że znajdziemy dla niego następcę maksymalnie do 25 mln euro. Co do Defoe, to nie zdziwię się jak odejdzie, nikt nie chce siedzieć na ławce, a jak przyjdzie poza Ade jeszcze jeden napastnik, to byłby 3 w kolejności.
Moutinho nie jest dużo gorszy od Modricia, ale cena 35 mln euro odstrasza, a wszyscy wiedzą, że właściciel Porto to twardy negocjator, jak w tamtym roku Anżi wyłożyło ponad 80 mln euro za Hulka, to się nie ugiął i chciał 100 mln euro. Modrić może odejść, ale pod warunkiem, że znajdziemy dla niego następcę maksymalnie do 25 mln euro. Co do Defoe, to nie zdziwię się jak odejdzie, nikt nie chce siedzieć na ławce, a jak przyjdzie poza Ade jeszcze jeden napastnik, to byłby 3 w kolejności
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
14 lipca 2012, 11:59 [cytuj]
moim zdaniem to tylko glupie pierdolenie redaktora pilkanozna.pl, bo cudow nie ma i 5 albo 6 transferow spodziewac sie nie mozna, a Defoe jest wartosciowym zmiennikiem i przypomnijcie sobie jak duzo razy w tym sezonie prosilismy o jego wejscie na boisko.
moim zdaniem to tylko glupie pierdolenie redaktora pilkanozna.pl, bo cudow nie ma i 5 albo 6 transferow spodziewac sie nie mozna, a Defoe jest wartosciowym zmiennikiem i przypomnijcie sobie jak duzo razy w tym sezonie prosilismy o jego wejscie na boisko
14 lipca 2012, 12:06 [cytuj]
przypominam sobie.. hmm ok, no dobra nie pamiętam

(mówię za siebie) Nawet jak by się nie mieścił to tak jak ktoś pisał dopiero jak jakiś nowy napadzior albo i dwóch wpadnie to bym był w stanie w to wierzyć, ale nie ma co się spodziewać, że wyprzedamy pół składu szrotu i zastąpimy nowym.
przypominam sobie.. hmm ok, no dobra nie pamiętam :) (mówię za siebie) Nawet jak by się nie mieścił to tak jak ktoś pisał dopiero jak jakiś nowy napadzior albo i dwóch wpadnie to bym był w stanie w to wierzyć, ale nie ma co się spodziewać, że wyprzedamy pół składu szrotu i zastąpimy nowym
14 lipca 2012, 12:45 [cytuj]
W Hiszpanii o transferze Modrica mówią już w trybie dokonanym. Dyrektor generalny Realu, Jose Angel Sanchez wynegocjował z agentem piłkarza kontrakt, mający obowiązywać do czerwca 2017 roku. Z kolei na konto Tottenhamu wpłynąć ma 40 mln euro. "Królewscy" początkowo nie chcieli płacić więcej niż 35 mln, ale w końcu postanowili zwiększyć swoją ofertę, aby jak najszybciej sprowadzić Modrica do Madrytu.
W Hiszpanii o transferze Modrica mówią już w trybie dokonanym. Dyrektor generalny Realu, Jose Angel Sanchez wynegocjował z agentem piłkarza kontrakt, mający obowiązywać do czerwca 2017 roku. Z kolei na konto Tottenhamu wpłynąć ma 40 mln euro. "Królewscy" początkowo nie chcieli płacić więcej niż 35 mln, ale w końcu postanowili zwiększyć swoją ofertę, aby jak najszybciej sprowadzić Modrica do Madrytu
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 lipca 2012, 13:37 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
W Hiszpanii o transferze Modrica mówią już w trybie dokonanym. Dyrektor generalny Realu, Jose Angel Sanchez wynegocjował z agentem piłkarza kontrakt, mający obowiązywać do czerwca 2017 roku. Z kolei na konto Tottenhamu wpłynąć ma 40 mln euro. "Królewscy" początkowo nie chcieli płacić więcej niż 35 mln, ale w końcu postanowili zwiększyć swoją ofertę, aby jak najszybciej sprowadzić Modrica do Madrytu
Przestań pisać "gówien" (za przeproszeniem...) z WP. Też mi wiarygodni redaktorzy
Przestań pisać "gówien" (za przeproszeniem...) z WP. Też mi wiarygodni redaktorzy :wysmiewacz:
Can't Smile Without You!!!
14 lipca 2012, 13:50 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Przestań pisać "gówien" (za przeproszeniem...) z WP. Też mi wiarygodni redaktorzy

Odzywaj się kolego.
Odzywaj się kolego
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 lipca 2012, 14:15 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Odzywaj się kolego
Bzdury wypisywane na WP nie są niczym innym jak "gównem" w najprostszej jego postaci... Nie widzę niczego złego w tak wypowiedzianym osądzie...
Bzdury wypisywane na WP nie są niczym innym jak "gównem" w najprostszej jego postaci... Nie widzę niczego złego w tak wypowiedzianym osądzie
14 lipca 2012, 14:19 [cytuj]
Mam nadzieję, że to w żadnym wypadku nie wypali...
http://www1.skysports.com/football/news/11661/7900687/Jaime-claims-Spurs-interest
... w takim wypadku, wolę już "Ośmiornicę"
Mam nadzieję, że to w żadnym wypadku nie wypali...
http://www1.skysports.com/football/news/11661/7900687/Jaime-claims-Spurs-interest
... w takim wypadku, wolę już "Ośmiornicę" :blee:
14 lipca 2012, 14:26 [cytuj]
Jak dla mnie najpierw powinno być kupienie moutinho a potem sprzedanie modrica , a nie na odwrót ...
Jak dla mnie najpierw powinno być kupienie moutinho a potem sprzedanie modrica , a nie na odwrót