Forum dyskusyjne
14 lipca 2012, 14:35 [cytuj]
Dragler powiedział/a:
Jak dla mnie najpierw powinno być kupienie moutinho a potem sprzedanie modrica , a nie na odwrót
A jesteś pewny, że tak się właśnie nie stanie?
Pamiętajmy, że już w przyszłą sobotę nasza drużyna wylatuje do USA. Nie wyobrażam sobie, abyśmy większość spotkań przedsezonowych (gramy tam trzy mecze) rozegrali bez playmakera na przyszły sezon... Myślę, że czasy a'la "midnight August 31st" już się zakończyły
A jesteś pewny, że tak się właśnie nie stanie? :D
Pamiętajmy, że już w przyszłą sobotę nasza drużyna wylatuje do USA. Nie wyobrażam sobie, abyśmy większość spotkań przedsezonowych (gramy tam trzy mecze) rozegrali bez playmakera na przyszły sezon... Myślę, że czasy a'la "midnight August 31st" już się zakończyły ;)
Can't Smile Without You!!!
14 lipca 2012, 14:39 [cytuj]
Narazie Modricowi zdecydowanie blizej do Madrytu niz Moutinho na WHL , wiec nie bylbym takim huraoptymista.
Narazie Modricowi zdecydowanie blizej do Madrytu niz Moutinho na WHL , wiec nie bylbym takim huraoptymista
14 lipca 2012, 15:35 [cytuj]
Może i Modriciowi bliżej do Realu niż Moutinho na WHL, tylko dlatego, że uwzględnił indywidualny kontrakt, ale cena jaką Real na Luke musi wyłożyć się nie zmieniła i opiewa na 40 mln funtów, a jak nie chcą za niego tyle dać to niech spadają, jak na Ronaldo znaleźli 93 mln euro to i znajdą 40 mln funtów na Modricia. Mnie też denerwują Ci marni redaktorzy ze stron wp czy pilkanozna, którzy piszą, że już podpisał kontrakt i Tottenham się zgodził na 40 mln euro, chyba nie wiedzą jakim człowiekiem jest Daniel Levy
Może i Modriciowi bliżej do Realu niż Moutinho na WHL, tylko dlatego, że uwzględnił indywidualny kontrakt, ale cena jaką Real na Luke musi wyłożyć się nie zmieniła i opiewa na 40 mln funtów, a jak nie chcą za niego tyle dać to niech spadają, jak na Ronaldo znaleźli 93 mln euro to i znajdą 40 mln funtów na Modricia. Mnie też denerwują Ci marni redaktorzy ze stron wp czy pilkanozna, którzy piszą, że już podpisał kontrakt i Tottenham się zgodził na 40 mln euro, chyba nie wiedzą jakim człowiekiem jest Daniel Levy :D
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
14 lipca 2012, 15:43 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=227015
Moutinho za 30 milionów funtów. Co o tym myślicie???
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=227015
Moutinho za 30 milionów funtów. Co o tym myślicie???
14 lipca 2012, 15:53 [cytuj]
Transfer Modrica ma byc juz dopiety w ciagu kilku godzin. Cena 42 mln euro, od razu po tym mamy sklada oferte za Moutinho.
Transfer Modrica ma byc juz dopiety w ciagu kilku godzin. Cena 42 mln euro, od razu po tym mamy sklada oferte za Moutinho
14 lipca 2012, 16:08 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Transfer Modrica ma byc juz dopiety w ciagu kilku godzin. Cena 42 mln euro, od razu po tym mamy sklada oferte za Moutinho
No więc poczekajmy, w takim razie, na to co wydarzy się w przyszłym tygodniu
No więc poczekajmy, w takim razie, na to co wydarzy się w przyszłym tygodniu
14 lipca 2012, 16:11 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Jesteś pewien że za Moutinho? Ponoć Joe Cole wypowiadał się o nas w bardzo dobrych słowach
Jesteś pewien że za Moutinho? Ponoć Joe Cole wypowiadał się o nas w bardzo dobrych słowach :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
14 lipca 2012, 16:39 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Jesteś pewien że za Moutinho? Ponoć Joe Cole wypowiadał się o nas w bardzo dobrych słowach

proszę Cię nie kracz
swoją drogą ten Adrian Lopez całkiem ciekawy grajek ale jakoś nie kojarzę hiszpana który by u nas sobie poradził. hmm. Wolałbym jakiegoś (nie jestem rasistą) czarnoskórego bydlaka którego będą się bać obrońcy rywali np Moussa Sow
proszę Cię nie kracz :rotfl:
swoją drogą ten Adrian Lopez całkiem ciekawy grajek ale jakoś nie kojarzę hiszpana który by u nas sobie poradził. hmm. Wolałbym jakiegoś (nie jestem rasistą) czarnoskórego bydlaka którego będą się bać obrońcy rywali np Moussa Sow :P
.upadamy na dno by odbić się od niego.
14 lipca 2012, 16:41 [cytuj]
nvm nie wiedziałem że sprzedany do Fenerbahce. Tak teraz patrzę to kiedyś Tureckie kluby (Galata i Fener) były mocnymi średniakami. Co się stało z tamtejszą piłką? Minęła ich świetność razem z Hakanem Sukurem?
Wiadomo coś o transferach napastników czy wszyscy dudnią tylko o Modricu?
nvm nie wiedziałem że sprzedany do Fenerbahce. Tak teraz patrzę to kiedyś Tureckie kluby (Galata i Fener) były mocnymi średniakami. Co się stało z tamtejszą piłką? Minęła ich świetność razem z Hakanem Sukurem?
Wiadomo coś o transferach napastników czy wszyscy dudnią tylko o Modricu?
.upadamy na dno by odbić się od niego.
14 lipca 2012, 17:31 [cytuj]
Nylon z tureckich grajków to się tylko Turan wybił ostatnio no i na ich podwórku Burak ylmaz(ma zajebiste statystyki jak na napastnika). Cena 5 mln euro(tyle ma zapisane odstępnego w kontrakcie)
Nylon z tureckich grajków to się tylko Turan wybił ostatnio no i na ich podwórku Burak ylmaz(ma zajebiste statystyki jak na napastnika). Cena 5 mln euro(tyle ma zapisane odstępnego w kontrakcie)
14 lipca 2012, 19:59 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Bzdury wypisywane na WP nie są niczym innym jak "gównem" w najprostszej jego postaci... Nie widzę niczego złego w tak wypowiedzianym osądzie
Faktycznie wp to internetowy fakt ale wlazłem na np. Marcę i praktycznie słowo w słowo wp przetłumaczyło te informacje, dlatego zdecydowałem się to zamieścić. Jak tuczi przejrzysz moje posty to zauważysz, że zazwyczaj powołuje się na poważne źródła. No może z wyjątkiem Marci:-)
Faktycznie wp to internetowy fakt ale wlazłem na np. Marcę i praktycznie słowo w słowo wp przetłumaczyło te informacje, dlatego zdecydowałem się to zamieścić. Jak tuczi przejrzysz moje posty to zauważysz, że zazwyczaj powołuje się na poważne źródła. No może z wyjątkiem Marci:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 lipca 2012, 20:33 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=cRZMjHzWXQc
Gareth Bale animacja....pinkne.
http://www.youtube.com/watch?v=cRZMjHzWXQc
Gareth Bale animacja....pinkne
14 lipca 2012, 20:36 [cytuj]
Dobra animacja

tylko temat nie ten
Dobra animacja ;) tylko temat nie ten
14 lipca 2012, 20:47 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Dobra animacja

tylko temat nie ten
Wiem:-)
Wiem:-)
14 lipca 2012, 21:02 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ale ja w żadnym stopniu nie chciałem napisać coś ofensywnego w kierunku Twojej osoby... Chodziło mi o to, żeby nie wierzyć we wszystko co się przeczyta
Ale ja w żadnym stopniu nie chciałem napisać coś ofensywnego w kierunku Twojej osoby... Chodziło mi o to, żeby nie wierzyć we wszystko co się przeczyta :ok:
14 lipca 2012, 21:16 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Ale ja w żadnym stopniu nie chciałem napisać coś ofensywnego w kierunku Twojej osoby... Chodziło mi o to, żeby nie wierzyć we wszystko co się przeczyta

Ofensywa nie jest zła, szczególnie w piłce. A ja w wieku grubo pojezusowskim i kilku dotkliwych porażkach życiowych znam już zasadę "ograniczonego zaufania"
Ofensywa nie jest zła, szczególnie w piłce. A ja w wieku grubo pojezusowskim i kilku dotkliwych porażkach życiowych znam już zasadę "ograniczonego zaufania" :luzik:
14 lipca 2012, 21:16 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Ofensywa nie jest zła, szczególnie w piłce. A ja w wieku grubo pojezusowskim i kilku dotkliwych porażkach życiowych znam już zasadę "ograniczonego zaufania"
Ofensywa nie jest zła, szczególnie w piłce. A ja w wieku grubo pojezusowskim i kilku dotkliwych porażkach życiowych znam już zasadę "ograniczonego zaufania" :luzik:
14 lipca 2012, 21:28 [cytuj]
I co z tym młodym diabłem Fryersem ?? bo oficjalnie go chyba nie potwierdzono co?
I walczmy o Remyego, skoro mamy kase na Lopeza, to Remy też optymalnej wartości
I co z tym młodym diabłem Fryersem ?? bo oficjalnie go chyba nie potwierdzono co? :)
I walczmy o Remyego, skoro mamy kase na Lopeza, to Remy też optymalnej wartości
To dare is to do.
14 lipca 2012, 23:05 [cytuj]
Jak dla mnie Remy to nic specjalnego. Szczególnie, że jak mamy Ade, to przydałby się ktoś tańszy i kto zaprocentuje w przyszłości.
Jak dla mnie Remy to nic specjalnego. Szczególnie, że jak mamy Ade, to przydałby się ktoś tańszy i kto zaprocentuje w przyszłości
LMAO
14 lipca 2012, 23:16 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jak dla mnie Remy to nic specjalnego. Szczególnie, że jak mamy Ade, to przydałby się ktoś tańszy i kto zaprocentuje w przyszłości
Sobiech

Śmieje się bo nie wyobrażam sobie gry jednym Ade przez cały sezon. Musimy(podkreślam MUSIMY) mieć dwóch równorzędnych napastników klasy światowej i potem ewentualnie jeden na ławkę
Sobiech :rotfl: Śmieje się bo nie wyobrażam sobie gry jednym Ade przez cały sezon. Musimy(podkreślam MUSIMY) mieć dwóch równorzędnych napastników klasy światowej i potem ewentualnie jeden na ławkę