Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  15  16  17  18  19    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
14 lipca 2012, 23:33 [cytuj]
tego na lawke juz mamy, Defoe ktory jest bardzo dobrym zmiennikiem, mi nadal marzy sie Llorente, w duecie z Ade? Achhh.. Bylo by przepieknie !
tego na lawke juz mamy, Defoe ktory jest bardzo dobrym zmiennikiem, mi nadal marzy sie Llorente, w duecie z Ade? Achhh.. Bylo by przepieknie !
14 lipca 2012, 23:40 [cytuj]
Ktoś tu mówił, że fm wyśmienicie się sprawdza co do potencjału graczy. W takim razie brać Rafała Wolskiego :rotfl: na aktualnym save jest to kluczowy gracz tottenhamu(ja gram qpr więc to nie moja zasługa) 21 goli na 39 meczów ustawiony jest na pozycji OPŚ za napastnikiem, który się nazywa Doumbia czy jakoś tak.

A tak poważnie to czemu by nie zaryzykować z Burakiem. Mała kwota odstępnego a statystyki "moc"
Ktoś tu mówił, że fm wyśmienicie się sprawdza co do potencjału graczy. W takim razie brać Rafała Wolskiego :rotfl: na aktualnym save jest to kluczowy gracz tottenhamu(ja gram qpr więc to nie moja zasługa) 21 goli na 39 meczów ustawiony jest na pozycji OPŚ za napastnikiem, który się nazywa Doumbia czy jakoś tak. A tak poważnie to czemu by nie zaryzykować z Burakiem. Mała kwota odstępnego a statystyki "moc"
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
14 lipca 2012, 23:49 [cytuj]
Burak już w Galacie.
Burak już w Galacie
14 lipca 2012, 23:54 [cytuj]
Szybko...coś czuję, że to był to coś. Ten punkt G ,który każdy facet powinien odnaleźć. Ta kura co to jej wąski złote jaja urwał. No cóż niech mu Galat lekki będzie. Z drugiej strony ramadan...

A jak sytuacja w Villareal? Nilmar i Rossi zachowują się jak szczurki i przejawiają chęć odejścia z łodzi podwodnej?
Szybko...coś czuję, że to był to coś. Ten punkt G ,który każdy facet powinien odnaleźć. Ta kura co to jej wąski złote jaja urwał. No cóż niech mu Galat lekki będzie. Z drugiej strony ramadan... A jak sytuacja w Villareal? Nilmar i Rossi zachowują się jak szczurki i przejawiają chęć odejścia z łodzi podwodnej?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 lipca 2012, 01:17 [cytuj]
Nie ma szans na Llorente. Przecież on będzie kosztował trochę i wątpię, żeby chciał przyjść do nas.
A może to znak: LLorente i LLoris. :cwaniak:
BTW Znacie kolesia z AS Saint-Etienne o nazwisku Aubameyang? Wydaje się być młody, a w Ligue 1 coś nastrzelał.
A tak na serio, to Leandro zostanie w Brazyli, a nam zostanie Adrian Lopez. Jak dla mnie to przyćmiewa go Falcao i nie zwracałem na niego uwagi. Ktoś wstawił filmik z jego bramkami. Potrafi wykańczać, ale czasem jest samolubny. Nie wiem, czy mamy tyle kasy, żeby wydawać na kogoś takiego 15 mln, ale może się opłacić.
Nie ma szans na Llorente. Przecież on będzie kosztował trochę i wątpię, żeby chciał przyjść do nas. A może to znak: LLorente i LLoris. :cwaniak: BTW Znacie kolesia z AS Saint-Etienne o nazwisku Aubameyang? Wydaje się być młody, a w Ligue 1 coś nastrzelał. A tak na serio, to Leandro zostanie w Brazyli, a nam zostanie Adrian Lopez. Jak dla mnie to przyćmiewa go Falcao i nie zwracałem na niego uwagi. Ktoś wstawił filmik z jego bramkami. Potrafi wykańczać, ale czasem jest samolubny. Nie wiem, czy mamy tyle kasy, żeby wydawać na kogoś takiego 15 mln, ale może się opłacić
LMAO
15 lipca 2012, 02:09 [cytuj]
Hades, ja napisalem ze mi sie marzy, wlasnie powie ktos jak wyglada sytuacja z Rossim ? w fmie blyszczy :cwaniak:
Hades, ja napisalem ze mi sie marzy, wlasnie powie ktos jak wyglada sytuacja z Rossim ? w fmie blyszczy :cwaniak:
15 lipca 2012, 08:39 [cytuj]
Tak, że kolano ma równie sprawne jak King. Nie zagra do grudnia conajmniej, ZNOWU(pare dni po poprzednim zerwaniu) zerwał wiezadła.
Tak, że kolano ma równie sprawne jak King. Nie zagra do grudnia conajmniej, ZNOWU(pare dni po poprzednim zerwaniu) zerwał wiezadła
15 lipca 2012, 12:31 [cytuj]
Rossiego nie ma sensu ściągać, bo koleś się już całkiem posypał. Na Adriana nie mamy szans, bo Barcelona się nim interesuje, a jeśli nie przejdzie tam to raczej nigdzie. Dla mnie priorytetem powinien być Remy, ale sam nie wiem jak się ma sytuacja z nim, żadnych plotek nawet?
Rossiego nie ma sensu ściągać, bo koleś się już całkiem posypał. Na Adriana nie mamy szans, bo Barcelona się nim interesuje, a jeśli nie przejdzie tam to raczej nigdzie. Dla mnie priorytetem powinien być Remy, ale sam nie wiem jak się ma sytuacja z nim, żadnych plotek nawet?
15 lipca 2012, 12:58 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=227040
Co sadzicie o tej informacji?
Niedrogi i byłby wartosciowym zmiennikiem dla Lennona lub Bale
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=227040 Co sadzicie o tej informacji? Niedrogi i byłby wartosciowym zmiennikiem dla Lennona lub Bale
15 lipca 2012, 13:02 [cytuj]
Boze ile mozna sluchac tych bzdur o Rossim. Ludzie ogarnijcie sie , facet ma problem zeby zagrac kilka spotkac w La Liga! a co dopiero go sciagac do BPL. No rece opadaja.
Boze ile mozna sluchac tych bzdur o Rossim. Ludzie ogarnijcie sie , facet ma problem zeby zagrac kilka spotkac w La Liga! a co dopiero go sciagac do BPL. No rece opadaja
15 lipca 2012, 13:14 [cytuj]
a ja :tak:bym zawalczył o Teveza - ponoć jest na wylocie - ATAK: ADE/TEVEZ :tak:
a ja :tak:bym zawalczył o Teveza - ponoć jest na wylocie - ATAK: ADE/TEVEZ :tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 lipca 2012, 13:25 [cytuj]
i tygodniówke sam mu zapłacisz XD AC Milan chce go ściągnąć.

Sytuacja Dżagoeva umarła po Euro? czy jednak jakieś plany z nim związane?

Remy byłby bardzo dobrą opcją.
i tygodniówke sam mu zapłacisz XD AC Milan chce go ściągnąć. Sytuacja Dżagoeva umarła po Euro? czy jednak jakieś plany z nim związane? Remy byłby bardzo dobrą opcją
.upadamy na dno by odbić się od niego.
15 lipca 2012, 13:39 [cytuj]
Champion_Slonzak powiedział/a:

Barcelona obniżyła swoje zainteresowanie Adrianem, po tym jak odszedł Pep, więc nie stawiałbym ich na "pool position". Chłopak ma w kontrakt wpisaną klauzulę 15 mln funtów odstępnego, więc zaskoczyć nas niczym nie zaskoczą. Sugerujesz, że to taka gwiazda, że Spurs to dla niego za niskie progi? To niech dalej czeka na swój klub z bajki. Niewielu i tak widzi go, jako naszego "zbawcę", więc adijos...

Co do Remy'ego, to plotki głoszą, że sam AVB nie jest specjalnie nim zainteresowany i ma inne cele transferowe na jego pozycję.
Barcelona obniżyła swoje zainteresowanie Adrianem, po tym jak odszedł Pep, więc nie stawiałbym ich na "pool position". Chłopak ma w kontrakt wpisaną klauzulę 15 mln funtów odstępnego, więc zaskoczyć nas niczym nie zaskoczą. Sugerujesz, że to taka gwiazda, że Spurs to dla niego za niskie progi? To niech dalej czeka na swój klub z bajki. Niewielu i tak widzi go, jako naszego "zbawcę", więc adijos... Co do Remy'ego, to plotki głoszą, że sam AVB nie jest specjalnie nim zainteresowany i ma inne cele transferowe na jego pozycję
Can't Smile Without You!!!
15 lipca 2012, 15:29 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
"pool position"

HAHA, niezłe.

Co do Krasica, to już bym wolał Hoiletta.
A na atak... Może kierunek liga rosyjska?
Welliton albo Caicedo. Doumbia to za drogo.
Nie wiem, widziałem mecze OM i Remy jakoś mnie nie przekonał. Do tej pory najbardziej prawdopodobna wersja naszego ataku na następny sezon to chyba Ade + Adrian.
HAHA, niezłe. Co do Krasica, to już bym wolał Hoiletta. A na atak... Może kierunek liga rosyjska? Welliton albo Caicedo. Doumbia to za drogo. Nie wiem, widziałem mecze OM i Remy jakoś mnie nie przekonał. Do tej pory najbardziej prawdopodobna wersja naszego ataku na następny sezon to chyba Ade + Adrian
LMAO
15 lipca 2012, 15:59 [cytuj]
Oficjalna strona Reading zaprzeczyła doniesieniom jakoby interesowali się Defoe.
Oficjalna strona Reading zaprzeczyła doniesieniom jakoby interesowali się Defoe
15 lipca 2012, 16:12 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Barcelona obniżyła swoje zainteresowanie Adrianem, po tym jak odszedł Pep, więc nie stawiałbym ich na "pool position". Chłopak ma w kontrakt wpisaną klauzulę 15 mln funtów odstępnego, więc zaskoczyć nas niczym nie zaskoczą. Sugerujesz, że to taka gwiazda, że Spurs to dla niego za niskie progi? To niech dalej czeka na swój klub z bajki. Niewielu i tak widzi go, jako naszego "zbawcę", więc adijos...

Co do Remy'ego, to plotki głoszą, że sam AVB nie jest specjalnie nim zainteresowany i ma inne cele transferowe na jego pozycję

Nie no gdzie tam, nie sugeruje, że Spurs to za niskie progi, po prostu czytałem informacje, że jest zainteresowany grą dla Barcelony jeśli byłaby okazja do transferu. Dlatego tak to odebrałem, że raczej nigdzie indziej nie chciałby się ruszać.
Nie no gdzie tam, nie sugeruje, że Spurs to za niskie progi, po prostu czytałem informacje, że jest zainteresowany grą dla Barcelony jeśli byłaby okazja do transferu. Dlatego tak to odebrałem, że raczej nigdzie indziej nie chciałby się ruszać
15 lipca 2012, 16:28 [cytuj]
Champion_Slonzak powiedział/a:
Nie no gdzie tam, nie sugeruje, że Spurs to za niskie progi, po prostu czytałem informacje, że jest zainteresowany grą dla Barcelony jeśli byłaby okazja do transferu. Dlatego tak to odebrałem, że raczej nigdzie indziej nie chciałby się ruszać

Bo to prawda. Pep interesował się Adrianem w zesżłym sezonie. Ja też przytaczam tylko to co przeczytałem, a więc, że Tito już takiego zainteresowania nim nie wykazuje. Ile w tym wszystkim prawdy, dowiemy się pewnie niebawem ;)
Bo to prawda. Pep interesował się Adrianem w zesżłym sezonie. Ja też przytaczam tylko to co przeczytałem, a więc, że Tito już takiego zainteresowania nim nie wykazuje. Ile w tym wszystkim prawdy, dowiemy się pewnie niebawem ;)
15 lipca 2012, 16:31 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Nie wiem, widziałem mecze OM i Remy jakoś mnie nie przekonał. Do tej pory najbardziej prawdopodobna wersja naszego ataku na następny sezon to chyba Ade + Adrian

Wydaje mi się, że AVB preferuje ustawienie 4-3-3, więc jeden wysunięty środkowy napastnik i dwóch skrzydłowych. Ale jak będzie, zobaczymy pewnie dopiero w meczach przedsezonowych :D
Wydaje mi się, że AVB preferuje ustawienie 4-3-3, więc jeden wysunięty środkowy napastnik i dwóch skrzydłowych. Ale jak będzie, zobaczymy pewnie dopiero w meczach przedsezonowych :D
15 lipca 2012, 17:23 [cytuj]
Ja jeszcze mam nadzieję, że dzisiaj powtórzy się sytuacja sprzed tygodnia(Vertonghen). :D
Jak dla mnie przydałby się jeszcze jakiś dobry skrzydłowy, oprócz bramkarza, pomocnika i napastnika, ale to chyba tylko życzenia ^^
Ja jeszcze mam nadzieję, że dzisiaj powtórzy się sytuacja sprzed tygodnia(Vertonghen). :D Jak dla mnie przydałby się jeszcze jakiś dobry skrzydłowy, oprócz bramkarza, pomocnika i napastnika, ale to chyba tylko życzenia ^^
LMAO
15 lipca 2012, 17:30 [cytuj]
Szkoda ze nie powalczylismy o Hoilleta bo kiedys to moze byc czołowy skrzydłowy w Europe.
Podobno Real jest bliski osiagniecia porozumienia z Tottenhamem w sprawie Modricia. Oferty klubów różnia sie o 2 banki
Szkoda ze nie powalczylismy o Hoilleta bo kiedys to moze byc czołowy skrzydłowy w Europe. Podobno Real jest bliski osiagniecia porozumienia z Tottenhamem w sprawie Modricia. Oferty klubów różnia sie o 2 banki
|<  <<  <  15  16  17  18  19    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 133 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się