Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
15 lipca 2012, 17:34 [cytuj]
a moze my im damy Modrica i 40 mln a oni nam Ronaldo? Skoro tak im na Modricu zależy to moze sie zgodzą?:D
a moze my im damy Modrica i 40 mln a oni nam Ronaldo? Skoro tak im na Modricu zależy to moze sie zgodzą?:D
15 lipca 2012, 19:58 [cytuj]
No nie wiem. 35mln euro to trochę słabo jak na Levy'ego.
Oczywiście po ostatnim sezonie, dobrze, że aż tyle, ale spodziewałem się więcej. No prawda dostaniemy za rok kolejne 5 lub 7 mln, ale za to co dostaniemy teraz to nam na Moutinho samego steknie. Miałem nadzieję, że za tę kasę z jego transferu dostaniemy Moutinho i Llorisa.
No nie wiem. 35mln euro to trochę słabo jak na Levy'ego. Oczywiście po ostatnim sezonie, dobrze, że aż tyle, ale spodziewałem się więcej. No prawda dostaniemy za rok kolejne 5 lub 7 mln, ale za to co dostaniemy teraz to nam na Moutinho samego steknie. Miałem nadzieję, że za tę kasę z jego transferu dostaniemy Moutinho i Llorisa
LMAO
15 lipca 2012, 20:24 [cytuj]
Mysle ze najlepiej byloby wyciagnac Sahina z Realu w tej transakcji - czyli 35 mln dla nas + turek ... W ten sposób lecimy do USA pełnym skladem
Mysle ze najlepiej byloby wyciagnac Sahina z Realu w tej transakcji - czyli 35 mln dla nas + turek ... W ten sposób lecimy do USA pełnym skladem
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 lipca 2012, 20:37 [cytuj]
A wiecie czy te zmienne za Modricia będą uzależnione od występów czy tytułów? Bo jak od tytułów to ja za szybko tych pieniędzy nie spodziewałbym się.
A wiecie czy te zmienne za Modricia będą uzależnione od występów czy tytułów? Bo jak od tytułów to ja za szybko tych pieniędzy nie spodziewałbym się
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
15 lipca 2012, 21:16 [cytuj]
"Jak donosi najnowsza prasa w Anglii i Hiszpanii Luka Modrić na dniach podpisze kontrakt w Realu Madryt. To nie wszystko co udało się ustalić dziennikarzom. Jose Mourinho zdecydował się przewietrzyć szatnię Realu Madryt w związku z czym Tottenham ma dostać za Chorwata 30 mln euro oraz stopera Ricardo Carvalho oraz Tureckiego pomocnika Nuri Sahina. Mówi się o tym, że sprawa rozwiąże się do końca tygodnia. Na listę transferową trafił także Lassana Diarra po którego najprawdopodobniej zgłosi się także Tottenham."

Ciekawe ile w tym prawdy ale fajnie by było jakby jakby pismaki tym razem mieli racje
"Jak donosi najnowsza prasa w Anglii i Hiszpanii Luka Modrić na dniach podpisze kontrakt w Realu Madryt. To nie wszystko co udało się ustalić dziennikarzom. Jose Mourinho zdecydował się przewietrzyć szatnię Realu Madryt w związku z czym Tottenham ma dostać za Chorwata 30 mln euro oraz stopera Ricardo Carvalho oraz Tureckiego pomocnika Nuri Sahina. Mówi się o tym, że sprawa rozwiąże się do końca tygodnia. Na listę transferową trafił także Lassana Diarra po którego najprawdopodobniej zgłosi się także Tottenham." Ciekawe ile w tym prawdy ale fajnie by było jakby jakby pismaki tym razem mieli racje
15 lipca 2012, 21:18 [cytuj]
Diarra jest nam nie potrzebny. Carvalho to nie ten sam gość, wolałbym wiecej kasy i Sahina.
Diarra jest nam nie potrzebny. Carvalho to nie ten sam gość, wolałbym wiecej kasy i Sahina
15 lipca 2012, 21:52 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
Diarra jest nam nie potrzebny. Carvalho to nie ten sam gość, wolałbym wiecej kasy i Sahina

Lepszy rydz niż sama kasa(bo jak wiadomo Moutinho możemy przegrać z MU a wtedy za takiego Sahinka mogą chcieć od nas ze 20 mln jak nie więcej
Lepszy rydz niż sama kasa(bo jak wiadomo Moutinho możemy przegrać z MU a wtedy za takiego Sahinka mogą chcieć od nas ze 20 mln jak nie więcej
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 lipca 2012, 22:10 [cytuj]
Sahin jest jeszcze młody. Po drugie strasznie mało grał i nie wiadomo jak mu pójdzie. Moutinho jest starszy, grał w LE i na EURO też całkiem nieźle. Jest droższy, ale pewniejszy i zna taktykę AVB.

Carvalho spoko, od razu mógłby trenować naszych obrońców. Spoko jakbyśmy dostali 35 mln teraz + 5 jak oferuje Real zależnie od gry Modrica i te 2 mln, o które podobno jest spór w postaci Carvalho.
Sahin ma talent, bo widać było jak grał w BVB. Ale byłby dobrym zmiennikiem pary Parker/Moutinho i Sandro też miałby z kim walczyć. 35 mln i Sahin było by wg mnie aż za dobrze.
Diarra mógłby przycisnąć Parkera, a w Realu grał na prawej obronie, czyli jakaś konkurencja dla Walkera.
Nie jest jakimś mistrzem, ale wydaje mi się, że 37 mln i Diarra też byłoby ok.
Tyle, że przed sprzedaniem Modrica, byłoby fajnie mieć zaklepanego pomocnika na jego miejsce, typu Oscar, Moutinho czy tam Dżagojew.
Sahin jest jeszcze młody. Po drugie strasznie mało grał i nie wiadomo jak mu pójdzie. Moutinho jest starszy, grał w LE i na EURO też całkiem nieźle. Jest droższy, ale pewniejszy i zna taktykę AVB. Carvalho spoko, od razu mógłby trenować naszych obrońców. Spoko jakbyśmy dostali 35 mln teraz + 5 jak oferuje Real zależnie od gry Modrica i te 2 mln, o które podobno jest spór w postaci Carvalho. Sahin ma talent, bo widać było jak grał w BVB. Ale byłby dobrym zmiennikiem pary Parker/Moutinho i Sandro też miałby z kim walczyć. 35 mln i Sahin było by wg mnie aż za dobrze. Diarra mógłby przycisnąć Parkera, a w Realu grał na prawej obronie, czyli jakaś konkurencja dla Walkera. Nie jest jakimś mistrzem, ale wydaje mi się, że 37 mln i Diarra też byłoby ok. Tyle, że przed sprzedaniem Modrica, byłoby fajnie mieć zaklepanego pomocnika na jego miejsce, typu Oscar, Moutinho czy tam Dżagojew
LMAO
15 lipca 2012, 22:14 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Berbatow-zmeczony-spekulacjami-Chce-odejsc,wid,14761846,wiadomosc.html

Może tak by Berbe łyknąć za 5 mln, jest to niska kwota a my potrzebujemy napastnikow. Coś mi się wydaje że ani Adrian ani Damiao czy Remy do nas nie przyjdą i zostaniemy z ręką w nocniku :( w ogóle coś ucichła sprawa Llorisa i innych zawodników. Zobaczymy co nasz prezes wymyśli... Może czeka na sprzedaż luki i wtedy zacznie finalizować transfery. Przynajmniej miejmy taką nadzieje. COYS!!!
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Berbatow-zmeczony-spekulacjami-Chce-odejsc,wid,14761846,wiadomosc.html Może tak by Berbe łyknąć za 5 mln, jest to niska kwota a my potrzebujemy napastnikow. Coś mi się wydaje że ani Adrian ani Damiao czy Remy do nas nie przyjdą i zostaniemy z ręką w nocniku :( w ogóle coś ucichła sprawa Llorisa i innych zawodników. Zobaczymy co nasz prezes wymyśli... Może czeka na sprzedaż luki i wtedy zacznie finalizować transfery. Przynajmniej miejmy taką nadzieje. COYS!!!
15 lipca 2012, 22:33 [cytuj]
sprawa ucichła bo pismaki karmią się gwiazdeczką Modriciem. takie moje zdanie.

a Berbatova to w fifie już dawno ściągnąłem do Spurs więc... jestem Za :D
sprawa ucichła bo pismaki karmią się gwiazdeczką Modriciem. takie moje zdanie. a Berbatova to w fifie już dawno ściągnąłem do Spurs więc... jestem Za :D
.upadamy na dno by odbić się od niego.
15 lipca 2012, 22:46 [cytuj]
No ja się obawiam że własnie ci napastnicy którzy są łaczeni z nami nie chcą zmieniać klubów. Co nie czytam jakiś wywiadów z nimi to wszyscy są zadowoleni i nie zamierzają odchodzić.
No ja się obawiam że własnie ci napastnicy którzy są łaczeni z nami nie chcą zmieniać klubów. Co nie czytam jakiś wywiadów z nimi to wszyscy są zadowoleni i nie zamierzają odchodzić
15 lipca 2012, 22:53 [cytuj]
Za te cyrki co odstawiał to może jedynie robić za gajgery na bramkach aby zamachu nie było
Za te cyrki co odstawiał to może jedynie robić za gajgery na bramkach aby zamachu nie było
16 lipca 2012, 00:04 [cytuj]
nie wiem czemu patrzycie na rynek portugalia/hiszpania, moze warto by bylo spojrzec na Francje/Włochy/Niemcy

Byly jakies newsy ze rozgladamy sie za TASCI ze Stuttgartu, i na tym ucichlo, na samych plotach sie skonczylo.

Ja osobiscie po wiadomosci ze porto podbilo cene za moutinho na 30 mln funtow to zaczalbym sie rozgladac za tanszym rozwiazaniem.
Wg mnie ciekawe by bylo zakontraktowanie Dzemaili z Napoli, moim zdaniem bardzo ciekawy srodkowy pomocnik i nadawal by sie na angielskie boiska, to samo Inler, ale on to drozszy wydatek.

Poza tym powinien AVB okreslic sie kogo jeszcze poszukuje, bo nie usmiecha mi sie pozostawienie samego Adebayora i Defoe na sezon, niech ktorys zalapie kontuzje a 2gi nie bedzie na tyle w gazie, aby stanowic o naszej duzej sile razenia ( glownie mi chodzi o Defoe). Dla mnie sprowadzenie napastnika to newsy, na które czekam, oby cos nasi zdzialali w tej kwestii.

Dodatkowo trzeba znalesc alternatywe na opcje wypadnięcia Bale lub Lennona, dzis sie pojawila wiadomosc na temat Krasica ok jestem za, tyle ze chlopak chce grac i ma straszne parcie na to, a jesli sprawa wyglada u nas tak ze mialby czekac na swoja szanse kiedy jeden z naszych 2ch skrzydlowych wypadnie nie bedzie dzialala jako czynnik "za" podpisaniem kontraktu z nami.
Fajne by bylo gdyby AVB wyrazal zainteresowanie np Martensem z PSV, dobre rozwiazanie na nasze skrzydlo jako alternatywa :)

Co o tym sadzicie?
nie wiem czemu patrzycie na rynek portugalia/hiszpania, moze warto by bylo spojrzec na Francje/Włochy/Niemcy Byly jakies newsy ze rozgladamy sie za TASCI ze Stuttgartu, i na tym ucichlo, na samych plotach sie skonczylo. Ja osobiscie po wiadomosci ze porto podbilo cene za moutinho na 30 mln funtow to zaczalbym sie rozgladac za tanszym rozwiazaniem. Wg mnie ciekawe by bylo zakontraktowanie Dzemaili z Napoli, moim zdaniem bardzo ciekawy srodkowy pomocnik i nadawal by sie na angielskie boiska, to samo Inler, ale on to drozszy wydatek. Poza tym powinien AVB okreslic sie kogo jeszcze poszukuje, bo nie usmiecha mi sie pozostawienie samego Adebayora i Defoe na sezon, niech ktorys zalapie kontuzje a 2gi nie bedzie na tyle w gazie, aby stanowic o naszej duzej sile razenia ( glownie mi chodzi o Defoe). Dla mnie sprowadzenie napastnika to newsy, na które czekam, oby cos nasi zdzialali w tej kwestii. Dodatkowo trzeba znalesc alternatywe na opcje wypadnięcia Bale lub Lennona, dzis sie pojawila wiadomosc na temat Krasica ok jestem za, tyle ze chlopak chce grac i ma straszne parcie na to, a jesli sprawa wyglada u nas tak ze mialby czekac na swoja szanse kiedy jeden z naszych 2ch skrzydlowych wypadnie nie bedzie dzialala jako czynnik "za" podpisaniem kontraktu z nami. Fajne by bylo gdyby AVB wyrazal zainteresowanie np Martensem z PSV, dobre rozwiazanie na nasze skrzydlo jako alternatywa :) Co o tym sadzicie?
16 lipca 2012, 00:25 [cytuj]
Berbe kupować na dwa lata....To jest opcja do strzelania bramek.A nie syna słonicy. I zara bedzie - odchodził jak huj, jak pajac, ble ble ble....Odchodził bo jak mówił, rok-dwa lata, idę do lepszych. My wtedy lepsi byliśmy? No, no, no.....Ja bym wyłożył te 7 baniek i miałbym lisa pola karnego. Na LE wystarczy od czasu do czasu a na PL na cały czas. I nie pytam co o tym sadzidzie. Swoje i tak wiem!
Berbe kupować na dwa lata....To jest opcja do strzelania bramek.A nie syna słonicy. I zara bedzie - odchodził jak huj, jak pajac, ble ble ble....Odchodził bo jak mówił, rok-dwa lata, idę do lepszych. My wtedy lepsi byliśmy? No, no, no.....Ja bym wyłożył te 7 baniek i miałbym lisa pola karnego. Na LE wystarczy od czasu do czasu a na PL na cały czas. I nie pytam co o tym sadzidzie. Swoje i tak wiem!
16 lipca 2012, 00:28 [cytuj]
konradthfc powiedział/a:

:brawo::brawo::brawo:
:brawo::brawo::brawo:
.upadamy na dno by odbić się od niego.
16 lipca 2012, 01:36 [cytuj]
nie ma co klaskać. Chcemy kupować zawodników na lata czy łatać rok w rok doraźnie kimś kto jest w miarę dobry a wolny. Nie nazywamy się ŁKS Łódź...
nie ma co klaskać. Chcemy kupować zawodników na lata czy łatać rok w rok doraźnie kimś kto jest w miarę dobry a wolny. Nie nazywamy się ŁKS Łódź
16 lipca 2012, 01:53 [cytuj]
Tottenham zamierza uprzedzić Arsenal i zakontraktować młodego zawodnika Caen - M'Baye Nianga. Choć 17-letni napastnik przeszedł już testy medyczne na Emirates Stadium, Koguty zaprosiły go do siebie na podobne testy.
Tottenham zamierza uprzedzić Arsenal i zakontraktować młodego zawodnika Caen - M'Baye Nianga. Choć 17-letni napastnik przeszedł już testy medyczne na Emirates Stadium, Koguty zaprosiły go do siebie na podobne testy
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
16 lipca 2012, 02:22 [cytuj]
17 lat - nie o tak długie lata mi chodziło :rotfl:
17 lat - nie o tak długie lata mi chodziło :rotfl:
16 lipca 2012, 02:34 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
nie ma co klaskać. Chcemy kupować zawodników na lata czy łatać rok w rok doraźnie kimś kto jest w miarę dobry a wolny. Nie nazywamy się ŁKS Łódź

Moim zdaniem trzeba kupić dwóch napastników, bo prawdopodobnie Defoe odchodzi, a ciężko sobie wyobrazić grę przez cały sezon nawet dwoma napastnikami. Piorytetem jest piłkarz pokroju Remy'ego, Damiao itp. Wtedy potrzeba jeszcze jednego napastnika i powinien być to Berbatov. Chłopaki, 5 baniek wielkiej różnicy nie zrobi, a pozyskamy naprawdę fantastycznego zawodnika.
Czy jest jeszcze jakaś szansa na zakup Llorisa?
Moim zdaniem trzeba kupić dwóch napastników, bo prawdopodobnie Defoe odchodzi, a ciężko sobie wyobrazić grę przez cały sezon nawet dwoma napastnikami. Piorytetem jest piłkarz pokroju Remy'ego, Damiao itp. Wtedy potrzeba jeszcze jednego napastnika i powinien być to Berbatov. Chłopaki, 5 baniek wielkiej różnicy nie zrobi, a pozyskamy naprawdę fantastycznego zawodnika. Czy jest jeszcze jakaś szansa na zakup Llorisa?
16 lipca 2012, 08:38 [cytuj]
Jak odchodzi jak Reading na oficjalu zdementowali ploty o zainteresowaniu Defoe. A z tego co wiem to prócz Reading nikt się nim nie interesuje. Jeżeli tak, to my bad.
Jak odchodzi jak Reading na oficjalu zdementowali ploty o zainteresowaniu Defoe. A z tego co wiem to prócz Reading nikt się nim nie interesuje. Jeżeli tak, to my bad
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 47 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się