Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
16 lipca 2012, 09:55 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
nie ma co klaskać. Chcemy kupować zawodników na lata czy łatać rok w rok doraźnie kimś kto jest w miarę dobry a wolny. Nie nazywamy się ŁKS Łódź

lepiej mieć Berbę na rok czy dwa, ogranego, sprawdzonego i przede wszystkim za !5! mln, niż kupić kota w worku nieogranego. Na lata to już kupiliśmy Couli-bobuliego ;)

ale na serio Berbatow jest bardzo łakomym kąskiem. nie wiem dlaczego jesteś taki przeciwny.
lepiej mieć Berbę na rok czy dwa, ogranego, sprawdzonego i przede wszystkim za !5! mln, niż kupić kota w worku nieogranego. Na lata to już kupiliśmy Couli-bobuliego ;) ale na serio Berbatow jest bardzo łakomym kąskiem. nie wiem dlaczego jesteś taki przeciwny
.upadamy na dno by odbić się od niego.
16 lipca 2012, 10:02 [cytuj]
Ja też jestem za sciagnieciem Berbatova, majac na uwadze ile nam wczesniej dawal radochy z nastrzelanych bramek no i 2gi czynnik to cena i doswiadczenie
Ja też jestem za sciagnieciem Berbatova, majac na uwadze ile nam wczesniej dawal radochy z nastrzelanych bramek no i 2gi czynnik to cena i doswiadczenie
16 lipca 2012, 10:26 [cytuj]
Moim zdaniem transfer Berbatova za 5 mln funtów to byłoby świetne rozwiązanie. Oczywiście, największym problemem byłoby pogodzenie się z tym, w jakiej atmosferze i w jaki sposób od nas odchodził. Ale wydaje mi się, że to są rzeczy, o których można spokojnie zapomnieć, jeśli zawodnik sprawdza się na boisku i pomaga drużynie osiągać sukces. Teraz już nikt prawie nie pamięta, jak wielkie emocje budziły transfer Gallasa i wypożyczenie Adebayora, którzy byli przecież znienawidzonymi analsami, a teraz wszyscy wypowiadają się o nich z szacunkiem i mają nadzieję, że Adebayor wróci na stałe! Friedel i Parker też zamknęli usta krytykom swoimi występami.
Myślę, że podobnie mogłoby być z Berbatovem. A nie ulega wątpliwości, że jest to zawodnik o wielkich umiejętnościach i dawałby nam większą głębię w składzie, bo jest zupełnie innym napastnikiem niż Ade. Myślę, że nawet jego powolność mogłaby nie być problemem, bo AVB lubi ustawiać druzynę wysoko, więc napastnicy nie musieliby tyle biegać. Poza tym, naszym problemem jest często to, że spinamy się na wielkie drużyny, a ze słabiakami brakuje nam koncentracji i woli walki. A Berbatov to jest napastnik, który właśnie słabiakom strzela dużo bramek, co mogłoby też w pewien sposób wnieść nas na kolejny poziom.

No i nie ulega wątpliwości, że sam Berbatov musiałby przełknąć dumę wracając do nas i przyznać, że nie miał racji odchodząc z Tottenhamu do MU w takich okolicznościach, bo w MU po prostu sobie nie poradził (chociaż głównie dlatego, że nie pasuje do stylu gry Czerwonego Nosa). Problemem mogłaby być natomiast tygodniówka...i pytanie, czy Berbatov na tym etapie swojej kariery nie wybierze jakiegoś miejsca na emeryturę, pt. Chiny, Katar, czy USA.

W każdym razie, ja jestem jak najbardziej za!
Moim zdaniem transfer Berbatova za 5 mln funtów to byłoby świetne rozwiązanie. Oczywiście, największym problemem byłoby pogodzenie się z tym, w jakiej atmosferze i w jaki sposób od nas odchodził. Ale wydaje mi się, że to są rzeczy, o których można spokojnie zapomnieć, jeśli zawodnik sprawdza się na boisku i pomaga drużynie osiągać sukces. Teraz już nikt prawie nie pamięta, jak wielkie emocje budziły transfer Gallasa i wypożyczenie Adebayora, którzy byli przecież znienawidzonymi analsami, a teraz wszyscy wypowiadają się o nich z szacunkiem i mają nadzieję, że Adebayor wróci na stałe! Friedel i Parker też zamknęli usta krytykom swoimi występami. Myślę, że podobnie mogłoby być z Berbatovem. A nie ulega wątpliwości, że jest to zawodnik o wielkich umiejętnościach i dawałby nam większą głębię w składzie, bo jest zupełnie innym napastnikiem niż Ade. Myślę, że nawet jego powolność mogłaby nie być problemem, bo AVB lubi ustawiać druzynę wysoko, więc napastnicy nie musieliby tyle biegać. Poza tym, naszym problemem jest często to, że spinamy się na wielkie drużyny, a ze słabiakami brakuje nam koncentracji i woli walki. A Berbatov to jest napastnik, który właśnie słabiakom strzela dużo bramek, co mogłoby też w pewien sposób wnieść nas na kolejny poziom. No i nie ulega wątpliwości, że sam Berbatov musiałby przełknąć dumę wracając do nas i przyznać, że nie miał racji odchodząc z Tottenhamu do MU w takich okolicznościach, bo w MU po prostu sobie nie poradził (chociaż głównie dlatego, że nie pasuje do stylu gry Czerwonego Nosa). Problemem mogłaby być natomiast tygodniówka...i pytanie, czy Berbatov na tym etapie swojej kariery nie wybierze jakiegoś miejsca na emeryturę, pt. Chiny, Katar, czy USA. W każdym razie, ja jestem jak najbardziej za!
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
16 lipca 2012, 11:12 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
lepiej mieć Berbę na rok czy dwa, ogranego, sprawdzonego i przede wszystkim za !5! mln, niż kupić kota w worku nieogranego. Na lata to już kupiliśmy Couli-bobuliego ;)

ale na serio Berbatow jest bardzo łakomym kąskiem. nie wiem dlaczego jesteś taki przeciwny

Nie rozumiem twojego toku myślenia. Jak tak dalej pójdzie to jest to rozwiązanie na 2 lata. Weźmy skalę 8 lat(myślimy przyszłościowo :]). Wydamy 20 mln na 4 graczy sprawdzonych, którzy co dwa lata będą musieli się zgrywać z nowymi kolegami. Dodatkowo tacy gracze mają zwykle wysokie pensje, które nie powodują, że oszczędzamy kasę.
Może lepiej wydać te 15 mln na zawodnika, który już się pokazał z dobrej strony, a ma 22-25 lat? Będzie spokojnie grał przez 8 lat, zgranie z kolegami będzie, a my nie będziemy musieli się martwić w kolejnych okienkach, "co z napastnikiem?". A na pewno tygodniówkę będzie miał przystępną.
Przy okazji, to nie tak, że nie lubię Berby, ale jest to moim zdaniem bezsens. Koleś może potrafi się odnaleźć w polu karnym, strzela bramki - jest OK, ale jak dla mnie to nie tego szukamy. No może na wypożyczenie na rok, jak nie damy rady kupić kogoś innego.

Teraz jeszcze ciekawy artykuł, ktory mówi o wyciągnięciu Benzemy w transferze Modrica. Wiem, że to raczej czcze życzenia, ale byłoby zajebiście. :rotfl:
http://www.metro.co.uk/sport/football/905248-karim-benzema-comes-onto-spurs-radar-as-luka-modric-nears-exit?

Co do Defoe, to podobno jest zainteresowanie ze strony QPR, no i nie wiadomo co z Reading.
Nie rozumiem twojego toku myślenia. Jak tak dalej pójdzie to jest to rozwiązanie na 2 lata. Weźmy skalę 8 lat(myślimy przyszłościowo :]). Wydamy 20 mln na 4 graczy sprawdzonych, którzy co dwa lata będą musieli się zgrywać z nowymi kolegami. Dodatkowo tacy gracze mają zwykle wysokie pensje, które nie powodują, że oszczędzamy kasę. Może lepiej wydać te 15 mln na zawodnika, który już się pokazał z dobrej strony, a ma 22-25 lat? Będzie spokojnie grał przez 8 lat, zgranie z kolegami będzie, a my nie będziemy musieli się martwić w kolejnych okienkach, "co z napastnikiem?". A na pewno tygodniówkę będzie miał przystępną. Przy okazji, to nie tak, że nie lubię Berby, ale jest to moim zdaniem bezsens. Koleś może potrafi się odnaleźć w polu karnym, strzela bramki - jest OK, ale jak dla mnie to nie tego szukamy. No może na wypożyczenie na rok, jak nie damy rady kupić kogoś innego. Teraz jeszcze ciekawy artykuł, ktory mówi o wyciągnięciu Benzemy w transferze Modrica. Wiem, że to raczej czcze życzenia, ale byłoby zajebiście. :rotfl: http://www.metro.co.uk/sport/football/905248-karim-benzema-comes-onto-spurs-radar-as-luka-modric-nears-exit? Co do Defoe, to podobno jest zainteresowanie ze strony QPR, no i nie wiadomo co z Reading
LMAO
16 lipca 2012, 11:16 [cytuj]
Berbe najwyżej na jeden sezon = wypożyczenie, jest tylko pytanie, czy sir Alex F. będzie chciał go dać do Tottenhamu który ma dosyć duże szanse na zabranie im paru cennych punktów w dwumeczu, czy nie lepiej trzymac go u siebie i ich nie stracić
Berbe najwyżej na jeden sezon = wypożyczenie, jest tylko pytanie, czy sir Alex F. będzie chciał go dać do Tottenhamu który ma dosyć duże szanse na zabranie im paru cennych punktów w dwumeczu, czy nie lepiej trzymac go u siebie i ich nie stracić
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
16 lipca 2012, 11:19 [cytuj]
Reports in Italy suggest Tottenham could turn their attention to Inter Milan's Julio Cesar as an alternative to Lyon's Hugo Lloris.
Reports in Italy suggest Tottenham could turn their attention to Inter Milan's Julio Cesar as an alternative to Lyon's Hugo Lloris
16 lipca 2012, 11:45 [cytuj]
Jak dla mnie nie kupujmy już bramkarzy , teraz zajmijmy się moutinho i spokojnie o mistrzostwo możemy się bić.
Jak dla mnie nie kupujmy już bramkarzy , teraz zajmijmy się moutinho i spokojnie o mistrzostwo możemy się bić
16 lipca 2012, 11:47 [cytuj]
Julio Cesar, tak!
Julio Cesar, tak!
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
16 lipca 2012, 12:03 [cytuj]
Podobno interesujemy się też Emiliano Viviano. Już bym jego wolał od Julio Cesar'a.
Podobno interesujemy się też Emiliano Viviano. Już bym jego wolał od Julio Cesar'a
LMAO
16 lipca 2012, 12:04 [cytuj]
jak ma bronić jak w meczu Inter- Spurs to jestem na nie. Nie miał za duzo szans na obronę to wiadome ale 2 bramki puścił w ten sam sposób
jak ma bronić jak w meczu Inter- Spurs to jestem na nie. Nie miał za duzo szans na obronę to wiadome ale 2 bramki puścił w ten sam sposób
16 lipca 2012, 12:04 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Tottenham zamierza uprzedzić Arsenal i zakontraktować młodego zawodnika Caen - M'Baye Nianga. Choć 17-letni napastnik przeszedł już testy medyczne na Emirates Stadium, Koguty zaprosiły go do siebie na podobne testy.

Tak tak tak!! Nie będę go musiał w FM wyciągać. Miałem raz Cavaniego, Doumbie i Niang i tak z nimi wygrywał o miejsce w składzie a miał chyba 19 lat. W półfinale LM walnął mi 4 bramki chyba z Realem.

A wracając do rzeczywistości co by nie było to Wenger do francuzów nosa ma więc myślę że jak by mu go sprzątnąć sprzed nosa to mogło by to nam wyjść na dobre. Fajnie słyszeć że klub dba o młodzież. Tacy np. Lennon, Bale, Huddlestone czy Dawson też przychodzili do nas jako młodzi zdolni a teraz stanowią trzon pierwszej drużyny.
Tak tak tak!! Nie będę go musiał w FM wyciągać. Miałem raz Cavaniego, Doumbie i Niang i tak z nimi wygrywał o miejsce w składzie a miał chyba 19 lat. W półfinale LM walnął mi 4 bramki chyba z Realem. A wracając do rzeczywistości co by nie było to Wenger do francuzów nosa ma więc myślę że jak by mu go sprzątnąć sprzed nosa to mogło by to nam wyjść na dobre. Fajnie słyszeć że klub dba o młodzież. Tacy np. Lennon, Bale, Huddlestone czy Dawson też przychodzili do nas jako młodzi zdolni a teraz stanowią trzon pierwszej drużyny
16 lipca 2012, 12:21 [cytuj]
Jak dla mnie Bebratov za te słowa jest skończony w Tottenhamie.
Berbatov na temat odejścia z Man Und: "But for unknown reasons it's not going to happen, or my chances will be limited, so it's better for everyone if we say goodbye.

"If not, I am professional and I will keep doing everything I can to help my team and my team-mates, whenever I have opportunity to do so."

Co za brak szacunku dla naszego klubu. Jak my chcieliśmy go zatrzymać, bo Man Und nie chciało zapłacić naszej ceny to odmówił gry, a teraz menda mówi że jest profesjonalistą i zrobi wszystko, żeby pomóc kolegom z drużyny. Za ten brak szacunku dla Tottenhamu nie ma miejsca dla Berbatova na WHL!
Jak dla mnie Bebratov za te słowa jest skończony w Tottenhamie. Berbatov na temat odejścia z Man Und: "But for unknown reasons it's not going to happen, or my chances will be limited, so it's better for everyone if we say goodbye. "If not, I am professional and I will keep doing everything I can to help my team and my team-mates, whenever I have opportunity to do so." Co za brak szacunku dla naszego klubu. Jak my chcieliśmy go zatrzymać, bo Man Und nie chciało zapłacić naszej ceny to odmówił gry, a teraz menda mówi że jest profesjonalistą i zrobi wszystko, żeby pomóc kolegom z drużyny. Za ten brak szacunku dla Tottenhamu nie ma miejsca dla Berbatova na WHL!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 lipca 2012, 12:29 [cytuj]
czasy szacunku w piłce nożnej i miłości do klubu ze strony piłkarzy dawno już minęły varba. niestety...

piłkarzom bliżej teraz do żydów który za zapach petrodolarka gotowi są porzucić ambicje.
czasy szacunku w piłce nożnej i miłości do klubu ze strony piłkarzy dawno już minęły varba. niestety... piłkarzom bliżej teraz do żydów który za zapach petrodolarka gotowi są porzucić ambicje
16 lipca 2012, 12:29 [cytuj]
z całym szacunkiem oczywiście do żydów :P
z całym szacunkiem oczywiście do żydów :P
16 lipca 2012, 13:03 [cytuj]
jak podaj http://footballdatabase.eu Sahin jest już naszym nabytkiem

http://footballdatabase.eu/football.joueurs.nuri.sahin.14147.en.html
jak podaje http://footballdatabase.eu Sahin jest już naszym nabytkiem http://footballdatabase.eu/football.joueurs.nuri.sahin.14147.en.html
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 lipca 2012, 13:09 [cytuj]
Ta sama strona przy Modriciu podaje Real Madryt ;) jaką to ma wartość, chyba wszyscy wiemy. Poczekajmy na jakieś info z wartościowego źródła.
Ta sama strona przy Modriciu podaje Real Madryt ;) jaką to ma wartość, chyba wszyscy wiemy. Poczekajmy na jakieś info z wartościowego źródła
16 lipca 2012, 13:11 [cytuj]
Jin_tae
gdyby nabycie Sahina okazalo sie prawdą, bylbym bardzo zadowolony:) swietna opcja na zastapienie modrica
Jin_tae gdyby nabycie Sahina okazalo sie prawdą, bylbym bardzo zadowolony:) swietna opcja na zastapienie modrica
16 lipca 2012, 13:12 [cytuj]
FallenOne powiedział/a:
Ta sama strona przy Modriciu podaje Real Madryt ;) jaką to ma wartość, chyba wszyscy wiemy. Poczekajmy na jakieś info z wartościowego źródła

Ktoś kiedyś napisał, że to wartościowsze źródło od the sun czy goal.com

a co do Modrica to chyba nie tylko tam widziałem takie info
Ktoś kiedyś napisał, że to wartościowsze źródło od the sun czy goal.com a co do Modrica to chyba nie tylko tam widziałem takie info
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 lipca 2012, 13:32 [cytuj]
Taa Fergie wam odda Berbe za 5 mln po tym jak krzykneliscie za Modrica 40 mln Ł hahah powodzenia :)
Taa Fergie wam odda Berbe za 5 mln po tym jak krzykneliscie za Modrica 40 mln Ł hahah powodzenia :)
16 lipca 2012, 13:37 [cytuj]
konradthfc powiedział/a:
..... I nie pytam co o tym sadzidzie. Swoje i tak wiem!

"Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" :rotfl:

Popieram powrót Berby ale w momencie kiedy pojawi sie jako uzupełnie a nie jako nasz mityczny NRR
"Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" :rotfl: Popieram powrót Berby ale w momencie kiedy pojawi sie jako uzupełnie a nie jako nasz mityczny NRR
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 73 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się