Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
16 lipca 2012, 13:44 [cytuj]
ktoś napisał tu, że nie potrzebujemy więcej nrr'ów po zakontraktowaniu Ade. Idąc tym tokiem rozumowania teraz szukamy mitycznego rrr(rezerwowy robiący różnicę)
ktoś napisał tu, że nie potrzebujemy więcej nrr'ów po zakontraktowaniu Ade. Idąc tym tokiem rozumowania teraz szukamy mitycznego rrr(rezerwowy robiący różnicę)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 lipca 2012, 14:01 [cytuj]
Ale w przypadku sprowadzenia Llorente czy Damiao, to zaden z nich przychodzac do nas nie pogodzi sie z rola rezerwowego zaliczajacego do 15 min w meczu.
Ale w przypadku sprowadzenia Llorente czy Damiao, to zaden z nich przychodzac do nas nie pogodzi sie z rola rezerwowego zaliczajacego do 15 min w meczu
16 lipca 2012, 14:06 [cytuj]
Na tamtej stronie pisze, że przyszedł do nas 3 dni temu za 10 mln euro.A my sprzedaliśmy Modrica za 35 mln. hahahaha. Ta strona ma wiarygodność gorszą od Faktu.

Przecież Ade potrzebuje jakiejś walki o miejsce w składzie. To tylko wyjdzie nam na dobre.
A jak przyjdzie Llorente[niemożliwe], to przecież będzie grał w pierwszym składzie. Jak wierzą w swoje umiejętności to powalczą i się przebiją do pierwszego.

Podobno chcemy kupić Gastona Ramireza z Bologni. Ma 21 lat i podobno miał świetny sezon. Może być ciekawym nabytkiem, jako, że ma 21 lat dopiero.
LINK http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/120716/spurs-join-ramirez-race-176732?
Na tamtej stronie pisze, że przyszedł do nas 3 dni temu za 10 mln euro.A my sprzedaliśmy Modrica za 35 mln. hahahaha. Ta strona ma wiarygodność gorszą od Faktu. Przecież Ade potrzebuje jakiejś walki o miejsce w składzie. To tylko wyjdzie nam na dobre. A jak przyjdzie Llorente[niemożliwe], to przecież będzie grał w pierwszym składzie. Jak wierzą w swoje umiejętności to powalczą i się przebiją do pierwszego. Podobno chcemy kupić Gastona Ramireza z Bologni. Ma 21 lat i podobno miał świetny sezon. Może być ciekawym nabytkiem, jako, że ma 21 lat dopiero. LINK: http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/120716/spurs-join-ramirez-race-176732?
LMAO
16 lipca 2012, 14:09 [cytuj]
castello powiedział/a:
Ale w przypadku sprowadzenia Llorente czy Damiao, to zaden z nich przychodzac do nas nie pogodzi sie z rola rezerwowego zaliczajacego do 15 min w meczu

Eee a kto powiedział, że Adebayor ma być naszym numerem jeden w ataku????????
Eee a kto powiedział, że Adebayor ma być naszym numerem jeden w ataku????????
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 lipca 2012, 14:32 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/premier-league-eyes-on-oscar?state=64c71697e3ec492ab140086dc3d4202f

Bale dodał na Facebook'owym koncie post.
http://www.givemefootball.com/premier-league/premier-league-eyes-on-oscar?state=64c71697e3ec492ab140086dc3d4202f Bale dodał na Facebook'owym koncie post
16 lipca 2012, 14:36 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
czasy szacunku w piłce nożnej i miłości do klubu ze strony piłkarzy dawno już minęły varba. niestety...

piłkarzom bliżej teraz do żydów który za zapach petrodolarka gotowi są porzucić ambicje

Ale teraz napisałeś takie głupstwo, że aż nie mogę uwierzyć że napisał to fan Tottenhamu. Ty zdajesz sobie sprawę z historii klubu po drugiej wojnie światowej. Może czasy miłości do klubu się skończyły, ale szacunek to zupełnie inna kwestia. Chociażby Modrić, miłości do klubu nie ma, ale szacunek jak najbardziej, bo mimo że go zatrzymaliśmy rozegrał dobry sezon w naszych barwach, jak się skończyło okno wziął się do roboty. Można zarabiać pieniądze i okazać szacunek.
Ale teraz napisałeś takie głupstwo, że aż nie mogę uwierzyć że napisał to fan Tottenhamu. Ty zdajesz sobie sprawę z historii klubu po drugiej wojnie światowej. Może czasy miłości do klubu się skończyły, ale szacunek to zupełnie inna kwestia. Chociażby Modrić, miłości do klubu nie ma, ale szacunek jak najbardziej, bo mimo że go zatrzymaliśmy rozegrał dobry sezon w naszych barwach, jak się skończyło okno wziął się do roboty. Można zarabiać pieniądze i okazać szacunek
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 lipca 2012, 14:48 [cytuj]

To nie jest konto Bale, tylko Givemefootball założyło konto i podpisało je Gareth Bale, Modrić ma podobne konto i inni piłkarze też.
To nie jest konto Bale, tylko Givemefootball założyło konto i podpisało je Gareth Bale, Modrić ma podobne konto i inni piłkarze też
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 lipca 2012, 14:52 [cytuj]
to prawda, ale bae ma swój profil
http://www.facebook.com/BenoitAssouEkottoFoot
to prawda, ale bae ma swój profil http://www.facebook.com/BenoitAssouEkottoFoot
16 lipca 2012, 16:46 [cytuj]
http://futbolfc.pl/premier-league,modric-juz-prawie-w-realu

Bardzo bym sie cieszyl z takiej transakcji
http://futbolfc.pl/premier-league,modric-juz-prawie-w-realu Bardzo bym sie cieszyl z takiej transakcji
16 lipca 2012, 17:35 [cytuj]
Zdecydowanie wolałbym jeszcze kilka baniek, nawet 2-3, zamiast Carvalho. A w ogóle to i tak najbardziej bym się cieszył gdyby do niczego nie doszło i Luka u nas został.
Co do Berby - jak najbardziej jestem na tak. W ogóle nie kumam czepiania się jego wieku - przecież ma raptem 31 lat, na takim top poziomie powinien pograć bankowo jeszcze 2-3 sezony, a później jakieś ogony. Tyle samo lat ma Zlatan a jakoś nikt mu tego nie wytyka i chyba się nie dziwi, że PSG daje za niego tyle ile daje.
FallenOne powiedział/a:
No i nie ulega wątpliwości, że sam Berbatov musiałby przełknąć dumę wracając do nas i przyznać, że nie miał racji odchodząc z Tottenhamu do MU w takich okolicznościach, bo w MU po prostu sobie nie poradził

Zdecydowanie ma czego żałować. Przecież my w tym czasie raz zagraliśmy w LM, dwa razy się o nią otarliśmy, a z MU zdobył tylko dwa mistrzostwa, klubowe MŚ, kilka mniejszych angielskich trofeów, do tego finał, półfinał i ćwierćfinał LM. Aha, i korona króla strzelców PL. Na pewno rozpacza. I na pewno nie zauważył, że jak tylko został w ostatnim sezonie zmarginalizowany, to MU przegrało mistrzostwo i skompromitowało się w Europie;)
Ludzie, nie dajmy się zwariować! To że jest AVB i łączą nas z Benzemą, Messim, Ronaldo i Maradoną to bajki, koleś typu Berba w dalszym ciągu byłby jednym z najlepszych piłkarzy tej drużyny. Na ławkę, ku**a, dobre sobie, jakby to przeczytał to lałby do rozpuku:D
Zdecydowanie ma czego żałować. Przecież my w tym czasie raz zagraliśmy w LM, dwa razy się o nią otarliśmy, a z MU zdobył tylko dwa mistrzostwa, klubowe MŚ, kilka mniejszych angielskich trofeów, do tego finał, półfinał i ćwierćfinał LM. Aha, i korona króla strzelców PL. Na pewno rozpacza. I na pewno nie zauważył, że jak tylko został w ostatnim sezonie zmarginalizowany, to MU przegrało mistrzostwo i skompromitowało się w Europie;) Ludzie, nie dajmy się zwariować! To że jest AVB i łączą nas z Benzemą, Messim, Ronaldo i Maradoną to bajki, koleś typu Berba w dalszym ciągu byłby jednym z najlepszych piłkarzy tej drużyny. Na ławkę, ku**a, dobre sobie, jakby to przeczytał to lałby do rozpuku:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
16 lipca 2012, 17:45 [cytuj]
Przemas198 powiedział/a:
http://futbolfc.pl/premier-league,modric-juz-prawie-w-realu

Bardzo bym sie cieszyl z takiej transakcji

tak tylko bez Ricardo Carvalho - ma już 34 lata -- po co nam on! żeby pobierał pensje??

35 mln euro + Sahin - i ok:brawo:
tak tylko bez Ricardo Carvalho - ma już 34 lata -- po co nam on! żeby pobierał pensje?? 35 mln euro + Sahin - i ok:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 lipca 2012, 17:49 [cytuj]
Ten Carvalho to nie głupi pomysł. Prawdopodobnie w przyszłym sezonie nie będzie Kinga, Gallasa i Nelsena (jego już nie ma). Nie czulibyście się dziwnie bez obrońcy który nie ma co najmniej 30 lat? :P :P
Ten Carvalho to nie głupi pomysł. Prawdopodobnie w przyszłym sezonie nie będzie Kinga, Gallasa i Nelsena (jego już nie ma). Nie czulibyście się dziwnie bez obrońcy który nie ma co najmniej 30 lat? :P :P
16 lipca 2012, 17:51 [cytuj]
Iwan - zgoda. Tylko mi nie mów, że jakbyśmy mieli Ade, Damiao, Defoe to wystawiałbyś Berbe w pierwszej "11" ?? Czasy się zmieniają - u nas [gdyby został] Bułgar byłby BOGIEM - tam został jednym z wielu... teraz już z 31 wiosnami na karku mógłby u nas powalczyć o miejsce w składzie, ale ja bym go najpierw wystawiał w ogonach meczy:mysli:
Iwan - zgoda. Tylko mi nie mów, że jakbyśmy mieli Ade, Damiao, Defoe to wystawiałbyś Berbe w pierwszej "11" ?? Czasy się zmieniają - u nas [gdyby został] Bułgar byłby BOGIEM - tam został jednym z wielu... teraz już z 31 wiosnami na karku mógłby u nas powalczyć o miejsce w składzie, ale ja bym go najpierw wystawiał w ogonach meczy:mysli:
16 lipca 2012, 17:52 [cytuj]
mam nadzieje ze to sie niedlugo skonczy ;) albo sahin + 35mln albo 45 bez dodatkow i niech go biora... tottenham powinien posatawic ultimatum ze maja czs do piatku na dogadanie sie, w innym wypadku luka zostaje i tyle!
mam nadzieje ze to sie niedlugo skonczy ;) albo sahin + 35mln albo 45 bez dodatkow i niech go biora... tottenham powinien posatawic ultimatum ze maja czs do piatku na dogadanie sie, w innym wypadku luka zostaje i tyle!
16 lipca 2012, 17:54 [cytuj]
niezła byłaby to zamiana Turek na playmaker'a w TOTT a w drugą stronę Chorwat ---------- wystarczy tylko przypomnieć sobie mecze Turcja-Chorwacja z ostatnich lat --- to coś jak
THFC-ARS:mysli:
niezła byłaby to zamiana Turek na playmaker'a w TOTT a w drugą stronę Chorwat ---------- wystarczy tylko przypomnieć sobie mecze Turcja-Chorwacja z ostatnich lat --- to coś jak THFC-ARS:mysli:
16 lipca 2012, 18:02 [cytuj]
... idąc tym tropem, życzę Realowi trudnej grupy i 3 miejsca ... wtedy wpadają do LE --- a tam my wychodzimy z grupy i EXTRA DWUMECZ --- he he

- MOU kontra AVB [ Mistrz kontra Uczeń]
- rewanż za 0-5 w dwumeczu LM (pamiętne głupstwo Crouch'a i babol Gomesa)
- Luka vs. Sahin
- Chorwat vs. Turek
- Ade kontra były pracodawca, w którego skaldzie nie radził sobie

chciałbym tego!!!:mysli::mysli:
:rotfl::rotfl:
idąc tym tropem, życzę Realowi trudnej grupy i 3 miejsca ... wtedy wpadają do LE --- a tam my wychodzimy z grupy i EXTRA DWUMECZ --- he he - MOU kontra AVB [ Mistrz kontra Uczeń] - rewanż za 0-5 w dwumeczu LM (pamiętne głupstwo Crouch'a i babol Gomesa) - Luka vs. Sahin - Chorwat vs. Turek - Ade kontra były pracodawca, w którego skaldzie nie radził sobie chciałbym tego!!!:mysli::mysli: :rotfl::rotfl:
16 lipca 2012, 18:51 [cytuj]
Po co Ci rzeź? Trzeba patrzeć na swoje umiejętności REALnie. W tym sezonie z Realem mielibyśmy trudno. AVB dopiero zaczyna pracować, musi się zespół przyzwyczaić.
AVB nie jest o wiele gorszy od Mourinho, ale Mou już skleił sobie zespół i wpoił im swój styl gry. On może wydać 100 mln w jednym okienku. Po drugie w LE te starcie to nonsens. Tam najlepsze zespoły nie grają na poważnie, bo jak odpadną to zależy im już na lidze. AVB może będzie grał na serio tam, żeby się pokazać, ale nie oczekiwałbym tego po RM. LE dla Mourinho ma takie znaczenie jak mecze pucharu Hiszpani(oprócz meczu z Barcą i może Atletico).
Ja czekam na Sierpień 2013. Jak pozwolą AVB pracować cały sezon, to w połowie Września będziemy może nawet w grupie LM z Realem. A tam to już będzie walka jak równy z równym.
Oczywiście, powalczylibyśmy z nimi teraz, może nawet remis w dwumeczu. Trzeba poczekać. Chciałbym, żeby w tym roku udało nam się osiągnąć podium w lidze.

Podobno Chelsea zbliża się do domknięcia transferu Oscara. Szkoda. Ale jednak kasa robi swoje.
Wydaje mi się, że na grajków z Europy, jeśli jakiegoś kupimy, to dowiemy się o tym jeszcze w tym tygodniu. Ale może jakiś Brazylijczyk dołączy do nas w USA? Daleko nie mają. Trzeba mieć nadzieję na jakiś dobry transfer. :cwaniak:

Dla mnie Ade > Berby, więc i tak musiałby powalczyć o pierwszy skład. Po drugie bez takich piłkarzy jakich ma MU, to wątpie, że tyle bramek by nastrzelał. Jego chyba jedynym atutem jest wykończenie. Głową, czymkolwiek. Potrafi bramki strzelać. I chwała mu za to, ale to nie jest zawodnik na cały mecz jak dla mnie.
Po co Ci rzeź? Trzeba patrzeć na swoje umiejętności REALnie. W tym sezonie z Realem mielibyśmy trudno. AVB dopiero zaczyna pracować, musi się zespół przyzwyczaić. AVB nie jest o wiele gorszy od Mourinho, ale Mou już skleił sobie zespół i wpoił im swój styl gry. On może wydać 100 mln w jednym okienku. Po drugie w LE te starcie to nonsens. Tam najlepsze zespoły nie grają na poważnie, bo jak odpadną to zależy im już na lidze. AVB może będzie grał na serio tam, żeby się pokazać, ale nie oczekiwałbym tego po RM. LE dla Mourinho ma takie znaczenie jak mecze pucharu Hiszpani(oprócz meczu z Barcą i może Atletico). Ja czekam na Sierpień 2013. Jak pozwolą AVB pracować cały sezon, to w połowie Września będziemy może nawet w grupie LM z Realem. A tam to już będzie walka jak równy z równym. Oczywiście, powalczylibyśmy z nimi teraz, może nawet remis w dwumeczu. Trzeba poczekać. Chciałbym, żeby w tym roku udało nam się osiągnąć podium w lidze. Podobno Chelsea zbliża się do domknięcia transferu Oscara. Szkoda. Ale jednak kasa robi swoje. Wydaje mi się, że na grajków z Europy, jeśli jakiegoś kupimy, to dowiemy się o tym jeszcze w tym tygodniu. Ale może jakiś Brazylijczyk dołączy do nas w USA? Daleko nie mają. Trzeba mieć nadzieję na jakiś dobry transfer. :cwaniak: Dla mnie Ade > Berby, więc i tak musiałby powalczyć o pierwszy skład. Po drugie bez takich piłkarzy jakich ma MU, to wątpie, że tyle bramek by nastrzelał. Jego chyba jedynym atutem jest wykończenie. Głową, czymkolwiek. Potrafi bramki strzelać. I chwała mu za to, ale to nie jest zawodnik na cały mecz jak dla mnie
LMAO
16 lipca 2012, 19:13 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Po drugie bez takich piłkarzy jakich ma MU, to wątpie, że tyle bramek by nastrzelał. Jego chyba jedynym atutem jest wykończenie. Głową, czymkolwiek. Potrafi bramki strzelać. I chwała mu za to, ale to nie jest zawodnik na cały mecz jak dla mnie

Dla mnie to trochę niezrozumiała wypowiedź, że niby u nas nie miałby mu kto podawać? Przecież mamy super skrzydłowych Bale-Lennon, potrafiącego nieźle podać VdV, a jakby przyszedł Moutinho bądź został Modrić to byśmy mieli kolejnego zawodnika do prostopadłych piłek. Dla mnie Berba na tak, taka trójka w ataku jak Ade-Defoe-Berba i można by było nieźle rotować.
Dla mnie to trochę niezrozumiała wypowiedź, że niby u nas nie miałby mu kto podawać? Przecież mamy super skrzydłowych Bale-Lennon, potrafiącego nieźle podać VdV, a jakby przyszedł Moutinho bądź został Modrić to byśmy mieli kolejnego zawodnika do prostopadłych piłek. Dla mnie Berba na tak, taka trójka w ataku jak Ade-Defoe-Berba i można by było nieźle rotować
16 lipca 2012, 19:15 [cytuj]
zauważyliście że wszędzie są reklamy koszulek Tottenhamu ? :cwaniak:
zauważyliście że wszędzie są reklamy koszulek Tottenhamu ? :cwaniak:
COYS
16 lipca 2012, 19:17 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=8Kuu9uLAxMY

i co myślicie o tym Nuri'm:mysli:
http://www.youtube.com/watch?v=8Kuu9uLAxMY i co myślicie o tym Nuri'm:mysli:
|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się