Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
16 lipca 2012, 19:26 [cytuj]
doskonałe długie podania i świetne wślizgi, idealnie na angielskie boiska :D
doskonałe długie podania i świetne wślizgi, idealnie na angielskie boiska :D
16 lipca 2012, 19:48 [cytuj]
Sahin z realu to nie ten sahin. W sumie to nie jego wina. Mało grał, bo byli lepsi. Lepsi w sensie Real ma mnóstwo dobrych świetnych grajków i ktoś musi na tym cierpieć. Padło na Sahina. Sahin z dortmundu to om nom nom mniam palce lizać.

Technika, przegląd pola i ciąg na bramkę.
Sahin z realu to nie ten sahin. W sumie to nie jego wina. Mało grał, bo byli lepsi. Lepsi w sensie Real ma mnóstwo dobrych świetnych grajków i ktoś musi na tym cierpieć. Padło na Sahina. Sahin z dortmundu to om nom nom mniam palce lizać. Technika, przegląd pola i ciąg na bramkę
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 lipca 2012, 19:56 [cytuj]
Pal sześć transfery - rusza wreszcie Northumberland Development Project :brawo:

Najpierw supermarket, ale to już początek budowy nowego stadionu. Jak to się uda - to już na dobre wejdziemy do światowej elity.

http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/your-club-driving-major-sport-led-regeneration-in-tottenham-16072012.page?
Pal sześć transfery - rusza wreszcie Northumberland Development Project :brawo: Najpierw supermarket, ale to już początek budowy nowego stadionu. Jak to się uda - to już na dobre wejdziemy do światowej elity. http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/your-club-driving-major-sport-led-regeneration-in-tottenham-16072012.page?
16 lipca 2012, 19:57 [cytuj]
Nie ogarniam, koleś zagrał w Realu 4 mecze i ktoś z tego zrobił 3-minutowy filmik? haha. A klasa przeciwników to już inna sprawa. Przecież to sami słabiacy. Jak Apoel jest najlepszy, to o czymś to świadczy. :rotfl:
Nie mówię, że Sahin jest słaby, ale już bym wolał w tym transferze wyciągnąć Callejon'a. W Borussi to był kimś.
On potrzebuje trochę doświadczenia zebrać. Za kilka lat będzie lepszy niż Khedira, ale to jeszcze nie to.

Co do reklam koszulek, to Under Armour planuje zdobyć europejski rynek dzięki właśnie Tottenhamowi. Dlatego miejmy nadzieję, będzie więcej ich reklam z naszym klubem w roli głównej.

Śmieszy mnie ten GdS. Straciłem cały szacunek do niego. Przyszedł nowy trener, ma czyste konto, a jeszcze MUSI mieć miejsce w pierwszym składzie, bo jak nie to odejdzie w styczniu. Niech spada do swojej Barcy. Zamiast siedzieć cicho i ciężko się starać o miejsce w pierwszym składzie to się czepia. Niech lepiej przeprosi publicznie. Żałosny typ.
Nie ogarniam, koleś zagrał w Realu 4 mecze i ktoś z tego zrobił 3-minutowy filmik? haha. A klasa przeciwników to już inna sprawa. Przecież to sami słabiacy. Jak Apoel jest najlepszy, to o czymś to świadczy. :rotfl: Nie mówię, że Sahin jest słaby, ale już bym wolał w tym transferze wyciągnąć Callejon'a. W Borussi to był kimś. On potrzebuje trochę doświadczenia zebrać. Za kilka lat będzie lepszy niż Khedira, ale to jeszcze nie to. Co do reklam koszulek, to Under Armour planuje zdobyć europejski rynek dzięki właśnie Tottenhamowi. Dlatego miejmy nadzieję, będzie więcej ich reklam z naszym klubem w roli głównej. Śmieszy mnie ten GdS. Straciłem cały szacunek do niego. Przyszedł nowy trener, ma czyste konto, a jeszcze MUSI mieć miejsce w pierwszym składzie, bo jak nie to odejdzie w styczniu. Niech spada do swojej Barcy. Zamiast siedzieć cicho i ciężko się starać o miejsce w pierwszym składzie to się czepia. Niech lepiej przeprosi publicznie. Żałosny typ
LMAO
16 lipca 2012, 20:24 [cytuj]
http://betting.betfair.com/football/premier-league/tottenham-captain-expected-to-confirm-his-retirement-160712-39.html

Ledley King prawdopodobnie na piłkarską emeryturę, ale zostanie w klubie. Legenda Tottenhamu, ale powiedzmy sobie szczerze - chyba najlepsze rozwiązanie w tym wypadku
http://betting.betfair.com/football/premier-league/tottenham-captain-expected-to-confirm-his-retirement-160712-39.html Ledley King prawdopodobnie na piłkarską emeryturę, ale zostanie w klubie. Legenda Tottenhamu, ale powiedzmy sobie szczerze - chyba najlepsze rozwiązanie w tym wypadku
16 lipca 2012, 20:50 [cytuj]
Baromet powiedział/a:
http://betting.betfair.com/football/premier-league/tottenham-captain-expected-to-confirm-his-retirement-160712-39.html

Ledley King prawdopodobnie na piłkarską emeryturę, ale zostanie w klubie. Legenda Tottenhamu, ale powiedzmy sobie szczerze - chyba najlepsze rozwiązanie w tym wypadku

Zdecydowanie tak. Po meczu z City to nie był King, grał ja jakiś młodziak, zupełnie jak nie on! Ale niech zostanie w klubie, może wyszkoli kogoś na swój wzór, oby z lepszymi kolanami!
Zdecydowanie tak. Po meczu z City to nie był King, grał ja jakiś młodziak, zupełnie jak nie on! Ale niech zostanie w klubie, może wyszkoli kogoś na swój wzór, oby z lepszymi kolanami!
16 lipca 2012, 20:54 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Pal sześć transfery - rusza wreszcie Northumberland Development Project :brawo:

Najpierw supermarket, ale to już początek budowy nowego stadionu. Jak to się uda - to już na dobre wejdziemy do światowej elity.

http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/your-club-driving-major-sport-led-regeneration-in-tottenham-16072012.page?

K.rwa! No to jest jedna z ostatnich szans, żeby ujrzeć stare WHL w całej okazałości. Oczywiście wiadomość super pozytywna, ale bodziec do przejażdżki na TOTT niesamowity. Ja sprawdzam dziś loty -------- Baro, Gaizka, Ginola, Czapla i reszta Koguciej Braci z Warszawy !! Kupą na WHL! Jedziemy? Ja nie byłem...:|:|:| aż mi wstyd:|
K.rwa! No to jest jedna z ostatnich szans, żeby ujrzeć stare WHL w całej okazałości. Oczywiście wiadomość super pozytywna, ale bodziec do przejażdżki na TOTT niesamowity. Ja sprawdzam dziś loty -------- Baro, Gaizka, Ginola, Czapla i reszta Koguciej Braci z Warszawy !! Kupą na WHL! Jedziemy? Ja nie byłem...:|:|:| aż mi wstyd:|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 lipca 2012, 20:55 [cytuj]
no i popsułem stronę z tego wszystkiego;(:zly:
no i popsułem stronę z tego wszystkiego;(:zly:
16 lipca 2012, 21:39 [cytuj]
Oscar podobno w Czelsi. :| Szkoda chłopaka, bo mógł u nas się dostać do pierwszego składu. A tam będzie miał trudno, chociaż podobno kupili go za 25 mln funtów.
Przecież w Chelsea jest już 3 zajebistych ofensywnych pomocników. I gdzie tam dla niego miejsce?
Oscar podobno w Czelsi. :| Szkoda chłopaka, bo mógł u nas się dostać do pierwszego składu. A tam będzie miał trudno, chociaż podobno kupili go za 25 mln funtów. Przecież w Chelsea jest już 3 zajebistych ofensywnych pomocników. I gdzie tam dla niego miejsce?
LMAO
16 lipca 2012, 21:47 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Oscar podobno w Czelsi. :| Szkoda chłopaka, bo mógł u nas się dostać do pierwszego składu. A tam będzie miał trudno, chociaż podobno kupili go za 25 mln funtów. Przecież w Chelsea jest już 3 zajebistych ofensywnych pomocników. I gdzie tam dla niego miejsce?

No jak gdzie? Na ławce, obok "el nino" :D
No jak gdzie? Na ławce, obok "el nino" :D
Can't Smile Without You!!!
16 lipca 2012, 22:02 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Wypadałoby, ale spokojnie - do końca sezonu na WHL nic się nie zmieni, więc mamy czas!
Wypadałoby, ale spokojnie - do końca sezonu na WHL nic się nie zmieni, więc mamy czas!
16 lipca 2012, 22:04 [cytuj]
7 października - Home - z AV ---------- bilet w 2 strony 277 zł ... na tą chwilę ----- z Wa-wa MODLIN do Londyn [Luton]:cwaniak:
Wizz Air:hejka:
7 października - Home - z AV ---------- bilet w 2 strony 277 zł ... na tą chwilę ----- z Wa-wa MODLIN do Londyn [Luton]:cwaniak: Wizz Air:hejka:
16 lipca 2012, 22:09 [cytuj]
ale już 23 września na QPR byłoby 430 zł - też Wizz Air;|
16 lipca 2012, 22:20 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Stary - ja mam mgr do obronienia. Do końca września mnie praktycznie nie ma ;(
Stary - ja mam mgr do obronienia. Do końca września mnie praktycznie nie ma ;(
16 lipca 2012, 22:51 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=227141

Lloris zostaje w Lyonie. Jakoś mi smutno pomimo, że cenię sobie Friedela jako bramkarza i człowieka, a w zeszłym sezonie bronił na bardzo dobrym poziomie.
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=227141 Lloris zostaje w Lyonie. Jakoś mi smutno pomimo, że cenię sobie Friedela jako bramkarza i człowieka, a w zeszłym sezonie bronił na bardzo dobrym poziomie
16 lipca 2012, 23:25 [cytuj]
Dobrze, bo to anale potrzebują bramkarza a nie my. Póki co.
Dobrze, bo to anale potrzebują bramkarza a nie my. Póki co
16 lipca 2012, 23:39 [cytuj]
No, nie wiem. Friedel pokazał klasę, tak bronić w jego wieku. Naprawdę jest świetny. Ale jak niedajboże coś mu się stanie, bo o kontuzje w jego wieku łatwo, to będzie bronił Cudicini? czy Gomes? Przy okazji to jest prawdopodobnie jego ostatni sezon. Więc dobrze byłoby kupić jakiegoś bramkarza. W przyszłym letnim okienku to już będzie ostatni moment na to.

Śmiesznie, na razie ten 17-latek M’Baye Niang jest rozchwytywany jak ciepłe bułeczki. Ciekawe czy skończy jak każdy inny za 2 dni, tak że wszyscy o nim zapomną, czy jednak coś z niego będzie.
No, nie wiem. Friedel pokazał klasę, tak bronić w jego wieku. Naprawdę jest świetny. Ale jak niedajboże coś mu się stanie, bo o kontuzje w jego wieku łatwo, to będzie bronił Cudicini? czy Gomes? Przy okazji to jest prawdopodobnie jego ostatni sezon. Więc dobrze byłoby kupić jakiegoś bramkarza. W przyszłym letnim okienku to już będzie ostatni moment na to. Śmiesznie, na razie ten 17-latek M’Baye Niang jest rozchwytywany jak ciepłe bułeczki. Ciekawe czy skończy jak każdy inny za 2 dni, tak że wszyscy o nim zapomną, czy jednak coś z niego będzie
LMAO
16 lipca 2012, 23:41 [cytuj]
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/wojciech-szczesny-kapitanem-arsenalu-londyn-kibice,1,5190169,wiadomosc.html

z innych wiadomości to jeśli McPerson odejdzie to walikot też. Tylko się cieszyć jakby odeszli do Anzhi guangzhou dailan etc

PS

KS katowice witaj w ekstraklasie żegnaj Polonio Warszawa :wysmiewacz:. Brak derbów stolicy loooooool
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/wojciech-szczesny-kapitanem-arsenalu-londyn-kibice,1,5190169,wiadomosc.html z innych wiadomości to jeśli McPerson odejdzie to walikot też. Tylko się cieszyć jakby odeszli do Anzhi guangzhou dailan etc PS KS katowice witaj w ekstraklasie żegnaj Polonio Warszawa :wysmiewacz:. Brak derbów stolicy loooooool
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 lipca 2012, 23:51 [cytuj]
Derbow stolicy to juz od dawna nie bylo. To byly mecze Legia groclin dyskopolo :)
Derbow stolicy to juz od dawna nie bylo. To byly mecze Legia groclin dyskopolo :)
16 lipca 2012, 23:59 [cytuj]
jin_tae, bardzo podoba mi się to, że z Górnego Śląska będzie 5 drużyn na 16. Mazowieckie, Małopolskie i Wielkopolskie mają tylko po jednej. Śląsk to taki drugi Londyn ^^ Szkoda, że nie mamy spokojniejszych kibiców, bo to co teraz się będzie działo na meczach Ruchu z GKSem albo Górnikiem Zabrze, to będzie jedna wielka bójka. Przynajmniej dla kiboli.
jin_tae, bardzo podoba mi się to, że z Górnego Śląska będzie 5 drużyn na 16. Mazowieckie, Małopolskie i Wielkopolskie mają tylko po jednej. Śląsk to taki drugi Londyn ^^ Szkoda, że nie mamy spokojniejszych kibiców, bo to co teraz się będzie działo na meczach Ruchu z GKSem albo Górnikiem Zabrze, to będzie jedna wielka bójka. Przynajmniej dla kiboli
LMAO
|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 51 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się