Forum dyskusyjne
17 lipca 2012, 00:04 [cytuj]
Serwis SkySports twierdzi, że Oscar został zawodnikiem Chelsea. Zawodnik miał kosztować mistrzów europy 25 mln funtów. Jest to rekordowy transfer w lidze brazylijskiej.
O ile mnie pamięć nie myli byliśmy nim zainteresowani.
Serwis SkySports twierdzi, że Oscar został zawodnikiem Chelsea. Zawodnik miał kosztować mistrzów europy 25 mln funtów. Jest to rekordowy transfer w lidze brazylijskiej.
O ile mnie pamięć nie myli byliśmy nim zainteresowani
17 lipca 2012, 00:17 [cytuj]
Co sie dzieje z transferem Ade bo kluby sie dogadały a nie przypominam sobie zeby Ade został oficjalnie potwierdzony jako zawodnik Tottenhamu
Co sie dzieje z transferem Ade bo kluby sie dogadały a nie przypominam sobie zeby Ade został oficjalnie potwierdzony jako zawodnik Tottenhamu
17 lipca 2012, 01:19 [cytuj]
Fajnie, że dałeś link, przynajmniej poprawiłeś humor większości spursmaniaków

. Do tej pory nie mogę przestać się śmiać
Fajnie, że dałeś link, przynajmniej poprawiłeś humor większości spursmaniaków :D. Do tej pory nie mogę przestać się śmiać :wysmiewacz:
17 lipca 2012, 01:33 [cytuj]
Hades powiedział/a:
No, nie wiem. Friedel pokazał klasę, tak bronić w jego wieku. Naprawdę jest świetny. Ale jak niedajboże coś mu się stanie, bo o kontuzje w jego wieku łatwo, to będzie bronił Cudicini? czy Gomes? Przy okazji to jest prawdopodobnie jego ostatni sezon. Więc dobrze byłoby kupić jakiegoś bramkarza. W przyszłym letnim okienku to już będzie ostatni moment na to.
Śmiesznie, na razie ten 17-latek M’Baye Niang jest rozchwytywany jak ciepłe bułeczki. Ciekawe czy skończy jak każdy inny za 2 dni, tak że wszyscy o nim zapomną, czy jednak coś z niego będzie
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=213609
Ta statystyka wyraźnie pokazuje, że Friedel jest 2-3 najlepszym bramkarzem ligi, a co najważniejsze nie przypominam sobie gola z jego winy.
Kontuzja raczej nie wchodzi w grę, bo Friedel rozegrał ponad 300 meczy z rzędu. A jeśli już coś się stanie to Cudicini w Pucharze w zeszłym sezonie pokazywał klasę.
Nie szukajmy na siłę bramkarza. Za te 20 milionów możemy kupić naprawdę wartościowego gracza z pola
Pozdro ; )
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=213609
Ta statystyka wyraźnie pokazuje, że Friedel jest 2-3 najlepszym bramkarzem ligi, a co najważniejsze nie przypominam sobie gola z jego winy.
Kontuzja raczej nie wchodzi w grę, bo Friedel rozegrał ponad 300 meczy z rzędu. A jeśli już coś się stanie to Cudicini w Pucharze w zeszłym sezonie pokazywał klasę.
Nie szukajmy na siłę bramkarza. Za te 20 milionów możemy kupić naprawdę wartościowego gracza z pola :)
Pozdro ; )
17 lipca 2012, 02:01 [cytuj]
Czy ja napisałem, że jest słaby? Dwa, z tej statystyki prawie nic nie wynika. Mamy dobrą obronę i to też mu pomaga. Ale musimy kupić młodszego bramkarza, bo średnia wieku pierwszej 3 bramkarzy na poziomie 37 lat, to nie jest zabawa. Chociaż jeden poniżej 30stki by się przydał. Zawsze można kupić kogoś tańszego. Nie za 20 mln, bo za taką kasę, to już naprawdę najlepsi bramkarze są. Musimy jakiegoś wreszcie kupić, bo za dwa lata będziemy mieli kolesia 43- i 40-letniego. Śmieszne, nie?
Czy ja napisałem, że jest słaby? Dwa, z tej statystyki prawie nic nie wynika. Mamy dobrą obronę i to też mu pomaga. Ale musimy kupić młodszego bramkarza, bo średnia wieku pierwszej 3 bramkarzy na poziomie 37 lat, to nie jest zabawa. Chociaż jeden poniżej 30stki by się przydał. Zawsze można kupić kogoś tańszego. Nie za 20 mln, bo za taką kasę, to już naprawdę najlepsi bramkarze są. Musimy jakiegoś wreszcie kupić, bo za dwa lata będziemy mieli kolesia 43- i 40-letniego. Śmieszne, nie?
LMAO
17 lipca 2012, 02:01 [cytuj]
No i double post się zrobił. To wcisnę coś wartościowego:
- Hamburg nie jest już zainteresowany VdV, bo nie mają kasy.
- Chcemy złożyć ofertę za Jose Salomon'a Rondon'a z Malagi. Info z więcej niż jednego źródła, więc może coś być na rzeczy.
- Bardziej żart chyba, ale czytałem, że jesteśmy łączeni z napastnikami Atletico Madryt. O ile Adrian Lopez to jeszcze pikuś, to ktoś nawet napisał, że chcemy Falcao. Ale na pewno nie mamy kasy na niego.
- No i oczywiście 17-letni M’Baye Niang ma być naszym nowym N(WP)RR(napastnikiem w przyszłości robiącym róznicę)
No i double post się zrobił. To wcisnę coś wartościowego:
- Hamburg nie jest już zainteresowany VdV, bo nie mają kasy.
- Chcemy złożyć ofertę za Jose Salomon'a Rondon'a z Malagi. Info z więcej niż jednego źródła, więc może coś być na rzeczy.
- Bardziej żart chyba, ale czytałem, że jesteśmy łączeni z napastnikami Atletico Madryt. O ile Adrian Lopez to jeszcze pikuś, to ktoś nawet napisał, że chcemy Falcao. Ale na pewno nie mamy kasy na niego. :D
- No i oczywiście 17-letni M’Baye Niang ma być naszym nowym N(WP)RR(napastnikiem w przyszłości robiącym róznicę) :D
LMAO
17 lipca 2012, 09:16 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Fajnie, że dałeś link, przynajmniej poprawiłeś humor większości spursmaniaków

. Do tej pory nie mogę przestać się śmiać

Co Cię tak śmieszny, to, że będzie drużyna w Ekstraklasie o nazwie KP Katowice, na licencji Polonii Warszawa, a mecze będzie rozgrywać w Krakowie. Toż to bardziej żałosne, niż śmieszne.
Co do transferów, to szkoda, że Lloris nie przyjdzie, ale to byłoby za piękne. W takim razie może tańsze wyjście, takim Vormem też bym nie pogardził.
Co Cię tak śmieszny, to, że będzie drużyna w Ekstraklasie o nazwie KP Katowice, na licencji Polonii Warszawa, a mecze będzie rozgrywać w Krakowie. Toż to bardziej żałosne, niż śmieszne.
Co do transferów, to szkoda, że Lloris nie przyjdzie, ale to byłoby za piękne. W takim razie może tańsze wyjście, takim Vormem też bym nie pogardził
17 lipca 2012, 09:24 [cytuj]
Baro - no to powinieneś sobie sam zrobić prezent za zdanie magistra i kupić bilet do Lądka w widomym celu.
... jeśli nie 7 października ... to zostaje 3 listopad (ale tu będzie drożej bo jest Święto Zmarłych) z Wigan lub 25 listopad (bilet teraz za 190 zł!) z WHU -------- GRUDZIEŃ i początek stycznia raczej odpada --- bo to święta, Nowy Rok itd
Baro - no to powinieneś sobie sam zrobić prezent za zdanie magistra i kupić bilet do Lądka w widomym celu.:brawo:
... jeśli nie 7 października ... to zostaje 3 listopad (ale tu będzie drożej bo jest Święto Zmarłych) z Wigan lub 25 listopad (bilet teraz za 190 zł!) z WHU -------- GRUDZIEŃ i początek stycznia raczej odpada --- bo to święta, Nowy Rok itd:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 lipca 2012, 10:59 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
25 listopad (bilet teraz za 190 zł!) z WHU
jeśli można to się piszę XD
jeśli można to się piszę XD
.upadamy na dno by odbić się od niego.
17 lipca 2012, 11:38 [cytuj]
Champion_Slonzak powiedział/a:
Co do transferów, to szkoda, że Lloris nie przyjdzie, ale to byłoby za piękne. W takim razie może tańsze wyjście, takim Vormem też bym nie pogardził
Chodzi o link o Szczęsnym, gdzie ty tam widzisz LINK do Polonii to ja nie wiem
CO do młodszego bramkarza, to niby racja ale najpierw trzeba kogoś sprzedać (Gomes). Czterech bramkarzy do zdecydowanie za dużo ; )
Chodzi o link o Szczęsnym, gdzie ty tam widzisz LINK do Polonii to ja nie wiem :D
CO do młodszego bramkarza, to niby racja ale najpierw trzeba kogoś sprzedać (Gomes). Czterech bramkarzy do zdecydowanie za dużo ; )
17 lipca 2012, 11:50 [cytuj]
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=227141
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=227140
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=227141
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=227140
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
17 lipca 2012, 12:04 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Derbow stolicy to juz od dawna nie bylo. To byly mecze Legia groclin dyskopolo

tak jasne, a w lidze nadal gra Amica Wronki - weź się walnij w łeb porządnie Gan1982.
Właśnie prawie zmarł jeden z największych klubów w historii polskiej piłki (prawie - bo wierzę, że się znów odrodzi). Szkalowany najpierw przez nazistów, potem przez PRL (z którego dobrodziejstw tak kompletnie bez skrupułów korzystała Legia), a teraz dobity przez jednego kretyna. Nie ma się z czego śmiać
tak jasne, a w lidze nadal gra Amica Wronki - weź się walnij w łeb porządnie Gan1982.
Właśnie prawie zmarł jeden z największych klubów w historii polskiej piłki (prawie - bo wierzę, że się znów odrodzi). Szkalowany najpierw przez nazistów, potem przez PRL (z którego dobrodziejstw tak kompletnie bez skrupułów korzystała Legia), a teraz dobity przez jednego kretyna. Nie ma się z czego śmiać
17 lipca 2012, 12:54 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Odrodzimy się i wrócimy, nie bójcie się.. Ten klub po prostu musi mieć w sobie tę całą martyrologię..
Odrodzimy się i wrócimy, nie bójcie się.. Ten klub po prostu musi mieć w sobie tę całą martyrologię
17 lipca 2012, 13:12 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Tworów tego pokroju nigdy mi nie będzie szkoda, niech zdycha w spokoju. Ten klub umarł wtedy gdy połączył się z grodziskiem aby pokopać w ekstraklasie dla fanaberii jednego idioty. A pieprzenie o szkalowaniu przez prl to chyba żeś sam wymyślił, napisz jeszcze że Wisła też miała za czasów PRl źle, i tylko Legia jest "be". Nie rozśmieszaj mnie...
Szacunek dla Pogoni Szczecin która nigdy nie weszła tylnymi drzwiami do ekstraklasy, i potrafiła odmówić panu W. To się nazywa honor i tradycja polskiej piłki a nie jakieś twory.
Tworów tego pokroju nigdy mi nie będzie szkoda, niech zdycha w spokoju. Ten klub umarł wtedy gdy połączył się z grodziskiem aby pokopać w ekstraklasie dla fanaberii jednego idioty. A pieprzenie o szkalowaniu przez prl to chyba żeś sam wymyślił, napisz jeszcze że Wisła też miała za czasów PRl źle, i tylko Legia jest "be". Nie rozśmieszaj mnie...
Szacunek dla Pogoni Szczecin która nigdy nie weszła tylnymi drzwiami do ekstraklasy, i potrafiła odmówić panu W. To się nazywa honor i tradycja polskiej piłki a nie jakieś twory
17 lipca 2012, 13:26 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
A pieprzenie o szkalowaniu przez prl to chyba żeś sam wymyślił, napisz jeszcze że Wisła też miała za czasów PRl źle, i tylko Legia jest "be". Nie rozśmieszaj mnie...
już wasz wyszczekany redaktorek, propagandowy Goebels z legia.net dostał w radio taki nokaut w dyskusji na ten temat, że dla swojego dobra powinieneś nie brnąć w ten temat..
Gan1982 powiedział/a:
Szacunek dla Pogoni Szczecin która nigdy nie weszła tylnymi drzwiami do ekstraklasy, i potrafiła odmówić panu W. To się nazywa honor i tradycja polskiej piłki a nie jakieś twory
ale panu Ptakowi nie odmówili..
już wasz wyszczekany redaktorek, propagandowy Goebels z legia.net dostał w radio taki nokaut w dyskusji na ten temat, że dla swojego dobra powinieneś nie brnąć w ten temat..
[quote=Gan1982]Szacunek dla Pogoni Szczecin która nigdy nie weszła tylnymi drzwiami do ekstraklasy, i potrafiła odmówić panu W. To się nazywa honor i tradycja polskiej piłki a nie jakieś twory
17 lipca 2012, 13:58 [cytuj]
Tylko różnica pomiędzy pogonią a polonią jest taka, że tam kibice już za czasów ptaka byli przeciwni fuzji, a wy cieszyliście się jak małe małpki w zoo które dostały banana. Jak to się mówi, oliwa sprawiedliwa. A co do goebelsów to przypomnij sobie jaki żeście transparent na temat Kazimierza Deyny wywiesili. Z takimi ludźmi nie mam o czym dyskutować.
Tylko różnica pomiędzy pogonią a polonią jest taka, że tam kibice już za czasów ptaka byli przeciwni fuzji, a wy cieszyliście się jak małe małpki w zoo które dostały banana. Jak to się mówi, oliwa sprawiedliwa. A co do goebelsów to przypomnij sobie jaki żeście transparent na temat Kazimierza Deyny wywiesili. Z takimi ludźmi nie mam o czym dyskutować
17 lipca 2012, 14:27 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Tylko różnica pomiędzy pogonią a polonią jest taka, że tam kibice już za czasów ptaka byli przeciwni fuzji
Tacy byli przeciwni, że swoją największą średnią frekwencję w 10-leciu mieli..
Gan1982 powiedział/a:
przypomnij sobie jaki żeście transparent na temat Kazimierza Deyny wywiesili.
A to sobie, przypomnij sobie jak na Legii swastyki wywieszali.. Z takimi ludźmi nie mam o czym dyskutować. Pozdro dla gen. Borodziłowskiego.
Tacy byli przeciwni, że swoją największą średnią frekwencję w 10-leciu mieli..
[quote=Gan1982]przypomnij sobie jaki żeście transparent na temat Kazimierza Deyny wywiesili
17 lipca 2012, 14:31 [cytuj]
Gan szczerze, legia była większym leecherem dobrodziejstw nie związanych ze sportem niż reszta ekstraklasy przez najbliższe 10 lat. Kto zamykał piłkarzy w kamasze? Jak kogoś chcieliście to do woja go.
Fuzje w piłce będą i nic tego nie zmieni(co Ty myślisz, że tylko w Polsce takie fuzje) Najpierw trzeba się rozliczyć z własnej historii a dopiero potem atakować oponenta.
Gan szczerze, legia była większym leecherem dobrodziejstw nie związanych ze sportem niż reszta ekstraklasy przez najbliższe 10 lat. Kto zamykał piłkarzy w kamasze? Jak kogoś chcieliście to do woja go.
Fuzje w piłce będą i nic tego nie zmieni(co Ty myślisz, że tylko w Polsce takie fuzje) Najpierw trzeba się rozliczyć z własnej historii a dopiero potem atakować oponenta
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
17 lipca 2012, 14:40 [cytuj]
http://www.angielskapilka.com/news/RvP-na-pewno-odchodzi-z-Arsenalu-quotChce-rozwiazac-kwestie-transferuquot-25539
Jednak RVP opusci anali.
http://www.angielskapilka.com/news/RvP-na-pewno-odchodzi-z-Arsenalu-quotChce-rozwiazac-kwestie-transferuquot-25539
Jednak RVP opusci anali.:D
17 lipca 2012, 14:52 [cytuj]
Nie odpowiadam za idiotów od swastyk itp. Nie popieram takiego zachowania i nie będę go gloryfikował.
Jin, nie każdy w ten sposób trafił do Legii, część piłkarzy odmówiła, część wręcz nalegała. Dlatego też uważam że każdy kij ma dwa końce. Jak spojrzymy na tamte czasy, to wniosek jest tak naprawdę jeden. Większość klubów miała coś wspólnego z polityką. Były kluby wojskowe ( nie tylko Legia ), milicyjne, górnicze czy hutnicze itp. Każdy z tych klubów czerpał ile się tylko dało od swoich "patronów". Jeśli by spojrzeć na to z perspektywy czasu, to w każdym silnym klubie czasów socjalizmu było coś nie tak. Dlaczego zawsze obrywało i obrywa się Legii ? Widać taka tradycja w naszym kraju.
Tak samo jak jestem przeciwko petrodolarom, tak samo nie w smak mi są fuzje. A jeśli już ktoś chce takową zrobić, to niech zaczyna w miejscu w którym był ten słabszy klub. Jest mi po prostu żal klubów które walczyły o awans z 1 ligi do ekstraklasy. Wiem że życie nie jest sprawiedliwe, ale myślę że powinno się to jakoś usankcjonować w pzpnie.
Nie odpowiadam za idiotów od swastyk itp. Nie popieram takiego zachowania i nie będę go gloryfikował.
Jin, nie każdy w ten sposób trafił do Legii, część piłkarzy odmówiła, część wręcz nalegała. Dlatego też uważam że każdy kij ma dwa końce. Jak spojrzymy na tamte czasy, to wniosek jest tak naprawdę jeden. Większość klubów miała coś wspólnego z polityką. Były kluby wojskowe ( nie tylko Legia ), milicyjne, górnicze czy hutnicze itp. Każdy z tych klubów czerpał ile się tylko dało od swoich "patronów". Jeśli by spojrzeć na to z perspektywy czasu, to w każdym silnym klubie czasów socjalizmu było coś nie tak. Dlaczego zawsze obrywało i obrywa się Legii ? Widać taka tradycja w naszym kraju.
Tak samo jak jestem przeciwko petrodolarom, tak samo nie w smak mi są fuzje. A jeśli już ktoś chce takową zrobić, to niech zaczyna w miejscu w którym był ten słabszy klub. Jest mi po prostu żal klubów które walczyły o awans z 1 ligi do ekstraklasy. Wiem że życie nie jest sprawiedliwe, ale myślę że powinno się to jakoś usankcjonować w pzpnie