Forum dyskusyjne
17 lipca 2012, 15:04 [cytuj]
To po co o jakimś Deynie farmazonisz.. I do przyśpiewek o Adebayorze jak się to ma, które mniemam ci nie przeszkadzały..
Jeśli chodzi o czasy PRL, Polonia zaiste dostała patronat milicyjny, z którego jeszcze szybciej zrezygnowała..
Polecam ci artykuł czemu akurat ten klub jest tak wyjątkowy i czemu był po wojnie szkalowany napisany kibica Legii, autora książki o Deynie - żebyś, tu stronniczości nie zarzucał.
http://www.rp.pl/artykul/913309.html
A z perspektywy gry po niższych ligach się cieszę, raz uwolnienie od tego debilnego dyskopolo, dwa - prawie co tydzień z Legią
To po co o jakimś Deynie farmazonisz.. I do przyśpiewek o Adebayorze jak się to ma, które mniemam ci nie przeszkadzały..
Jeśli chodzi o czasy PRL, Polonia zaiste dostała patronat milicyjny, z którego jeszcze szybciej zrezygnowała..
Polecam ci artykuł czemu akurat ten klub jest tak wyjątkowy i czemu był po wojnie szkalowany napisany kibica Legii, autora książki o Deynie - żebyś, tu stronniczości nie zarzucał.
http://www.rp.pl/artykul/913309.html
A z perspektywy gry po niższych ligach się cieszę, raz uwolnienie od tego debilnego dyskopolo, dwa - prawie co tydzień z Legią :)
17 lipca 2012, 15:06 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Nie odpowiadam za idiotów od swastyk itp. Nie popieram takiego zachowania i nie będę go gloryfikował.
Jin, nie każdy w ten sposób trafił do Legii, część piłkarzy odmówiła, część wręcz nalegała. Dlatego też uważam że każdy kij ma dwa końce. Jak spojrzymy na tamte czasy, to wniosek jest tak naprawdę jeden. Większość klubów miała coś wspólnego z polityką. Były kluby wojskowe ( nie tylko Legia ), milicyjne, górnicze czy hutnicze itp. Każdy z tych klubów czerpał ile się tylko dało od swoich "patronów". Jeśli by spojrzeć na to z perspektywy czasu, to w każdym silnym klubie czasów socjalizmu było coś nie tak. Dlaczego zawsze obrywało i obrywa się Legii ? Widać taka tradycja w naszym kraju.
Tak samo jak jestem przeciwko petrodolarom, tak samo nie w smak mi są fuzje. A jeśli już ktoś chce takową zrobić, to niech zaczyna w miejscu w którym był ten słabszy klub. Jest mi po prostu żal klubów które walczyły o awans z 1 ligi do ekstraklasy. Wiem że życie nie jest sprawiedliwe, ale myślę że powinno się to jakoś usankcjonować w pzpnie
W PZPN?

W PZPN? :rotfl::wysmiewacz::rotfl::plotki:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
17 lipca 2012, 15:22 [cytuj]
Ogolnie to panowie wypierdalac bo ja chce tutaj czytac o transferach Tottenhamu , a nie jakies wywody o ekstraklasie.
Ogolnie to panowie wypierdalac bo ja chce tutaj czytac o transferach Tottenhamu , a nie jakies wywody o ekstraklasie
17 lipca 2012, 15:30 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Ogolnie to panowie wypierdalac bo ja chce tutaj czytac o transferach Tottenhamu , a nie jakies wywody o ekstraklasie
Ogólnie to grzeczniej jak do starszego sapiesz

nic ciekawego na rynku się nie dzieje, a Ty byś tylko jakieś ploty z bulwarówek wrzucał(i linki do przekładów z tych że plotek) a potem przekłady z przekładów plotek z plotek.
Jak będzie coś ciekawego odnośnie naszej drużyny to uwierz mi(są tu inteligentni ludzie, którzy zrobią artykuł) i zobaczysz go na głównej stronie w formie newsa
PS ja chce co wieczor Dode, od czasu do czasu Kim Kardashian a na weekendy moze byc Angelina Jolie
Ogólnie to grzeczniej jak do starszego sapiesz :rotfl: nic ciekawego na rynku się nie dzieje, a Ty byś tylko jakieś ploty z bulwarówek wrzucał(i linki do przekładów z tych że plotek) a potem przekłady z przekładów plotek z plotek.
Jak będzie coś ciekawego odnośnie naszej drużyny to uwierz mi(są tu inteligentni ludzie, którzy zrobią artykuł) i zobaczysz go na głównej stronie w formie newsa
PS ja chce co wieczor Dode, od czasu do czasu Kim Kardashian a na weekendy moze byc Angelina Jolie
17 lipca 2012, 15:33 [cytuj]
Co nie zmienia faktu , ze prowadzisz bezuzyteczny offtop nie w tym temacie co trzeba.
Co nie zmienia faktu , ze prowadzisz bezuzyteczny offtop nie w tym temacie co trzeba
17 lipca 2012, 15:36 [cytuj]
Dokładnie w pełni popieram Przemasa .. za duzy Offtop tu robicie , idzcie gdzies na czaterie , czy gg , jakis moderator powienien tego pilnować , po to jest TEMAT żeby pisać na TEMAT.
Dokładnie w pełni popieram Przemasa .. za duzy Offtop tu robicie , idzcie gdzies na czaterie , czy gg , jakis moderator powienien tego pilnować , po to jest TEMAT żeby pisać na TEMAT
17 lipca 2012, 15:40 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ogólnie to grzeczniej jak do starszego sapiesz

nic ciekawego na rynku się nie dzieje, a Ty byś tylko jakieś ploty z bulwarówek wrzucał(i linki do przekładów z tych że plotek) a potem przekłady z przekładów plotek z plotek.
Będziesz brał po Majdanie ? wstydziłbyś się
Jeśli się uprzeć na wieści o transferach, to ponoć Boasz chce Falcao,
http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-chase-falcao?state=db0f6a3eaa524359ac88d8401871f7eb
sama ta informacja świadczy o tym że nic ciekawego się w tej materii nie dzieje.
Będziesz brał po Majdanie ? wstydziłbyś się :)
Jeśli się uprzeć na wieści o transferach, to ponoć Boasz chce Falcao,
http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-chase-falcao?state=db0f6a3eaa524359ac88d8401871f7eb
sama ta informacja świadczy o tym że nic ciekawego się w tej materii nie dzieje
17 lipca 2012, 15:44 [cytuj]
Panowie, jak chcecie pisac o polskiej "pilce noznej", to zalozcie sobie oddzielny temat.
P.S. Jin-tae - czy Tobie wszystko, zawsze i wszedzie kojarzy sie z seksem?

Ja ten etap mialem gdzies w okolicach poznej podstawowki
Panowie, jak chcecie pisac o polskiej "pilce noznej", to zalozcie sobie oddzielny temat.
P.S. Jin-tae - czy Tobie wszystko, zawsze i wszedzie kojarzy sie z seksem?:krzyk: Ja ten etap mialem gdzies w okolicach poznej podstawowki :rotfl:
17 lipca 2012, 16:13 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Co nie zmienia faktu , ze prowadzisz bezuzyteczny offtop nie w tym temacie co trzeba

:brawo::brawo::brawo:
17 lipca 2012, 17:05 [cytuj]
Już jutro będzie okazja zobaczyć nowe nabytki w akcji
Tottenham-Stevenage , 20:45
Już jutro będzie okazja zobaczyć nowe nabytki w akcji :)
Tottenham-Stevenage , 20:45
17 lipca 2012, 17:20 [cytuj]
Nowy boss Watfordu Gianfranco Zola chciałby sprowadzić do ekipy Szerszeni rezerwowego bramkarza Tottenhamu Carlo Cudiciniego. Z kolei Spurs rozważają sprowadzenie napastnika Malagi Salomona Rondona.
Nowy boss Watfordu Gianfranco Zola chciałby sprowadzić do ekipy Szerszeni rezerwowego bramkarza Tottenhamu Carlo Cudiciniego. Z kolei Spurs rozważają sprowadzenie napastnika Malagi Salomona Rondona
17 lipca 2012, 17:27 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
A pieprzenie o szkalowaniu przez prl to chyba żeś sam wymyślił, napisz jeszcze że Wisła też miała za czasów PRl źle, i tylko Legia jest "be". Nie rozśmieszaj mnie...
Weź jeszcze raz porządnie walnij głową w ścianę, bo jak ktoś nie zna historii i ma zamiar propagandę uprawiać to nie ma sensu dalej dyskutować, w każdym razie może i dobrze - zamykamy ten offtopic.
Weź jeszcze raz porządnie walnij głową w ścianę, bo jak ktoś nie zna historii i ma zamiar propagandę uprawiać to nie ma sensu dalej dyskutować, w każdym razie może i dobrze - zamykamy ten offtopic
17 lipca 2012, 17:29 [cytuj]
halabala powiedział/a:
P.S. Jin-tae - czy Tobie wszystko, zawsze i wszedzie kojarzy sie z seksem?

Ja ten etap mialem gdzies w okolicach poznej podstawowki

Jakbyś od kilku tygodni miał post to też gadałbyś jak ja. Poza tym kto powiedział, że Doda, Kim Kardashian czy Angelina to tylko do łóżka. Toć to bardzo inteligentne kobiety są

a rozmowy nocą prowadzi się najzwyczajniej lepiej niż za dnia(nawet jest taki polski film

)
Jakbyś od kilku tygodni miał post to też gadałbyś jak ja. Poza tym kto powiedział, że Doda, Kim Kardashian czy Angelina to tylko do łóżka. Toć to bardzo inteligentne kobiety są :rotfl: a rozmowy nocą prowadzi się najzwyczajniej lepiej niż za dnia(nawet jest taki polski film :D)
17 lipca 2012, 17:47 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/7900885/Spurs-to-look-at-Ryan
a propos rewolucji w bramce - zdaje się, że zmienimy nie tylko Friedla
http://www1.skysports.com/football/news/11675/7900885/Spurs-to-look-at-Ryan
a propos rewolucji w bramce - zdaje się, że zmienimy nie tylko Friedla
17 lipca 2012, 18:13 [cytuj]
Nie znam gościa, ale z Australijskich bramkarzy to podobał mi się Federici(podobał w sensie umiejętności!)
Nie znam gościa, ale z Australijskich bramkarzy to podobał mi się Federici(podobał w sensie umiejętności!)
17 lipca 2012, 18:17 [cytuj]
Czemu takie stare newsy wrzucasz? One tu już były 3 dni temu. Nawet ktoś już kompilacje z nim wrzucił.
O naszych to teraz się głownie przewijają dwie informacje:
- Higuain chce, żeby Modric dołączył do Realu,
- Vertonghen mówi, że celujemy w tytuł w tym roku ^^
Czemu takie stare newsy wrzucasz? One tu już były 3 dni temu. Nawet ktoś już kompilacje z nim wrzucił. :D
O naszych to teraz się głownie przewijają dwie informacje:
- Higuain chce, żeby Modric dołączył do Realu,
- Vertonghen mówi, że celujemy w tytuł w tym roku ^^
LMAO
17 lipca 2012, 19:02 [cytuj]
Taaak PS. PALCE LIZAĆ
http://shop.tottenhamhotspur.com/?utm_source=facebook&utm_medium=social-media&utm_campaign=2012-2013-kit-launch
Taaak PS. PALCE LIZAĆ :)
http://shop.tottenhamhotspur.com/?utm_source=facebook&utm_medium=social-media&utm_campaign=2012-2013-kit-launch
17 lipca 2012, 19:29 [cytuj]
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Vertonghen
podoba mi się, wyraził pragnienie......
Ja też wyrażam pragnienie, że szarpałbym Dodę, jak Reksio szynkę......
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Vertonghen
podoba mi się, wyraził pragnienie......
Ja też wyrażam pragnienie, że szarpałbym Dodę, jak Reksio szynkę
17 lipca 2012, 20:31 [cytuj]
A ja jak student kebaba
A ja jak student kebaba
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
17 lipca 2012, 21:09 [cytuj]
bo najważniejsze to: kobietę kochać i wódkę pić

- panowie nie szarpcie się na Dodę i Kim - ani jednej ani drugiej Levy na WHL nie sprowadzi
bo najważniejsze to: kobietę kochać i wódkę pić :rotfl: - panowie nie szarpcie się na Dodę i Kim - ani jednej ani drugiej Levy na WHL nie sprowadzi:plotki:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!