Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
18 lipca 2012, 10:21 [cytuj]
RAFO masz święta racje :] Jeśli ktoś czyta gazetę Piłka nożna + to w jednym z numerów była taka lista 20 najładniejszych kobiet znanych piłkarzy
RAFO masz święta racje :] Jeśli ktoś czyta gazetę Piłka nożna + to w jednym z numerów była taka lista 20 najładniejszych kobiet znanych piłkarzy
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
18 lipca 2012, 10:24 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Biedny Barometr :kotek: chcesz prawdę czy mam Cie trzymać w błogiej nieświadomości? A co tam kumple od Kogutów muszą sobie mówić prawdę :rotfl:

http://zyciegwiazd.onet.pl/326809,0,szok-natalia-siwiec-jest-juz-po-slubie,fotonews_detail.html

Ej - ale to nie znaczy, że nie można jej przelecieć. Przecież ja żenić się nie chcę! :muza:

maly8919 powiedział/a:
Panowie... skoro zeszliście na temat kobitek to dodam swoje pięć groszy.

zamiast takiej kidman czy siwiec, wolałbym już wybrać jakąś zacną dziewoje z chociażby warszawskich ulic. :cwaniak: bo co taka Kidman ma prócz sławy i pieniędzy?? urodą nie przewyższa zdecydowanej wiekszości polek

narazie to tyle :D

De gustibus non est dispuntandum, ale znajdź mi Polkę, która wygląda, jak Kidman i będę wdzięczny.

Ostatnio jeszcze odkryłem - pewną brazylijską modelkę - Aryane Steinkopf, choć dla mnie trochę za bardzo barbie, a mniej tajemnicza. Tak czy siak - to pokolenie nazistów, które uciekło do Ameryki Płd. po wojnie dorobiło się naprawdę niezwykle urodziwego potomstwa :)

http://aryanesteinkopf.com.br/

No i nam się niezły kolejny offtopic zrobił :hejka:
Ej - ale to nie znaczy, że nie można jej przelecieć. Przecież ja żenić się nie chcę! :muza: [quote=maly8919]Panowie... skoro zeszliście na temat kobitek to dodam swoje pięć groszy. zamiast takiej kidman czy siwiec, wolałbym już wybrać jakąś zacną dziewoje z chociażby warszawskich ulic. :cwaniak: bo co taka Kidman ma prócz sławy i pieniędzy?? urodą nie przewyższa zdecydowanej wiekszości polek narazie to tyle :D
18 lipca 2012, 10:26 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
VdV ma lepszą od tych dwóch razem wziętych:tak:

--------- z drugiej strony ciekawe, czy będzie:tak: dziś meczos na necie chodził

https://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=eSl&rls=org.mozilla:pl:official&q=sylvie%20van%20der%20vaart&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=BXMGUIeIPMrftAbJk4i9Bg&biw=1440&bih=738&sei=C3MGUJSuAs3GswbrteGFBw

A to jak najbardziej swoją drogą RAFO. I podobno do tego wspaniała z charakteru. No, ale VdV sobie na nią zasłużył :)
https://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=eSl&rls=org.mozilla:pl:official&q=sylvie%20van%20der%20vaart&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=BXMGUIeIPMrftAbJk4i9Bg&biw=1440&bih=738&sei=C3MGUJSuAs3GswbrteGFBw A to jak najbardziej swoją drogą RAFO. I podobno do tego wspaniała z charakteru. No, ale VdV sobie na nią zasłużył :)
18 lipca 2012, 11:14 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Ej - ale to nie znaczy, że nie można jej przelecieć. Przecież ja żenić się nie chcę! :muza:

[quote=maly8919]Panowie... skoro zeszliście na temat kobitek to dodam swoje pięć groszy.

zamiast takiej kidman czy siwiec, wolałbym już wybrać jakąś zacną dziewoje z chociażby warszawskich ulic. :cwaniak: bo co taka Kidman ma prócz sławy i pieniędzy?? urodą nie przewyższa zdecydowanej wiekszości polek

Wstydziłbyś się tak otwarcie opowiadać o seksie bez ślubu:rotfl:
Wstydziłbyś się tak otwarcie opowiadać o seksie bez ślubu:rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 lipca 2012, 11:15 [cytuj]
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/tottenham-hotspur-zainteresowany-jakubem-blaszczyk,1,5192148,wiadomosc.html
Jakby ktoś nie czytał onetu :)
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/tottenham-hotspur-zainteresowany-jakubem-blaszczyk,1,5192148,wiadomosc.html Jakby ktoś nie czytał onetu :)
18 lipca 2012, 11:54 [cytuj]
Russian side Lokomotiv Moscow have made a late approach to beat Tottenham Hotspur to the signing of Emmanuel Adebayor.
[Sky Sports News] Jeszcze tego by brakowało żeby nam Rosjanie podpierdzielili Ade
Russian side Lokomotiv Moscow have made a late approach to beat Tottenham Hotspur to the signing of Emmanuel Adebayor. [Sky Sports News] Jeszcze tego by brakowało żeby nam Rosjanie podpierdzielili Ade
18 lipca 2012, 12:18 [cytuj]
Baro. Myśle że nie byłoby większym problemem znaleźć taka druga Kidman, nie mówię o sobowtórze, ale również o urodliwej. Ale jak sam napisałeś o gustach się nie dyskutuje :D

Ja tam wole nasze polskie dziewczyny niż złudzenia z małego okienka czy też większego ekranu :D
Baro. Myśle że nie byłoby większym problemem znaleźć taka druga Kidman, nie mówię o sobowtórze, ale również o urodliwej. Ale jak sam napisałeś o gustach się nie dyskutuje :D Ja tam wole nasze polskie dziewczyny niż złudzenia z małego okienka czy też większego ekranu :D
18 lipca 2012, 12:25 [cytuj]
maly8919 powiedział/a:
Ja tam wole nasze polskie dziewczyny niż złudzenia z małego okienka czy też większego ekranu :D

Taaa, no co Ty? Uffff, bo już wszyscy tu naprawdę na poważnie zaczęliśmy myśleć o Siwiec (Kidman pomijam, bo jest totalnie przeciętna, już Ci to Baro mówiłem):D
Taaa, no co Ty? Uffff, bo już wszyscy tu naprawdę na poważnie zaczęliśmy myśleć o Siwiec (Kidman pomijam, bo jest totalnie przeciętna, już Ci to Baro mówiłem):D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
18 lipca 2012, 12:30 [cytuj]
Barometr powiedział/a:

[quote=maly8919]Panowie... skoro zeszliście na temat kobitek to dodam swoje pięć groszy.

Baro a co jakbym Ci powiedział, że mogę Ci załatwić randkę z Aryane ?

gratisem link for you

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97434,title,Lechia-idzie-w-rece-Rosjan,wid,14765846,wiadomosc.html?ticaid=1ed32&_ticrsn=3

dodam jeszcze bo właśnie skończyłem czytać kolejny świetny wpis z bloga Przemka Rudzkiego :brawo: Przydałoby się dać temu Panu magazyn premiership w C+

http://rudzki.blog.onet.pl/Zmyslanie-wywiadow-to-nie-tylk,2,ID479893081,n
Baro a co jakbym Ci powiedział, że mogę Ci załatwić randkę z Aryane ? gratisem link for you http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97434,title,Lechia-idzie-w-rece-Rosjan,wid,14765846,wiadomosc.html?ticaid=1ed32&_ticrsn=3 dodam jeszcze bo właśnie skończyłem czytać kolejny świetny wpis z bloga Przemka Rudzkiego :brawo: Przydałoby się dać temu Panu magazyn premiership w C+ http://rudzki.blog.onet.pl/Zmyslanie-wywiadow-to-nie-tylk,2,ID479893081,n
18 lipca 2012, 13:41 [cytuj]
Z góry uprzedzam, nie chodzi o Natalie Siwiec ani o Nicole Kidman :)

http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-join-race-for-brazil-ace?state=db0f6a3eaa524359ac88d8401871f7eb
Z góry uprzedzam, nie chodzi o Natalie Siwiec ani o Nicole Kidman :) http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-join-race-for-brazil-ace?state=db0f6a3eaa524359ac88d8401871f7eb
18 lipca 2012, 14:15 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-join-race-for-brazil-ace?state=db0f6a3eaa524359ac88d8401871f7eb

jestem jak najbardziej za ale szczerze wątpię żeby udało nam sie go sciągnąć. byłby też konkurencja dla Bale'a, bo bodajże potrafi też grać na lewym skrzydle.
jestem jak najbardziej za ale szczerze wątpię żeby udało nam sie go sciągnąć. byłby też konkurencja dla Bale'a, bo bodajże potrafi też grać na lewym skrzydle
18 lipca 2012, 14:21 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
dodam jeszcze bo właśnie skończyłem czytać kolejny świetny wpis z bloga Przemka Rudzkiego :brawo: Przydałoby się dać temu Panu magazyn premiership w C+

Dzięki jin-tae za link do bloga Rudzkiego - muszę powiedzieć, że gdy jeszcze miałem i oglądałem C+, sprawiał wrażenie strasznego bufona i cwaniaczka, z tym swoim ironicznym uśmieszkiem a la "jestem zajebisty i słuchajcie co do was mówię, kretyni". Ale z tego bloga wychodzi bardzo porządny i do tego mający fajne poczucie humoru chłopak.

A no i muszę, po prostu muszę, odnieść się do offtopa - ludzie, ja pier...., NATALIA SIWIEC?????? :krzyk: :krzyk: :krzyk: :krzyk: :|:| :|

jak lubicie gumę w biuście i ustach i do tego mega solar, to kupcie sobie lalę w sex-shopie i ja opieczcie nad ogniskiem - przyklejcie na twarzy zdjęcie i spełnicie marzenia - posiądziecie identyczny z oryginałem wyrób kobietopodobny :rotfl:
Dzięki jin-tae za link do bloga Rudzkiego - muszę powiedzieć, że gdy jeszcze miałem i oglądałem C+, sprawiał wrażenie strasznego bufona i cwaniaczka, z tym swoim ironicznym uśmieszkiem a la "jestem zajebisty i słuchajcie co do was mówię, kretyni". Ale z tego bloga wychodzi bardzo porządny i do tego mający fajne poczucie humoru chłopak. A no i muszę, po prostu muszę, odnieść się do offtopa - ludzie, ja pier...., NATALIA SIWIEC?????? :krzyk: :krzyk: :krzyk: :krzyk: :|:| :| jak lubicie gumę w biuście i ustach i do tego mega solar, to kupcie sobie lalę w sex-shopie i ja opieczcie nad ogniskiem - przyklejcie na twarzy zdjęcie i spełnicie marzenia - posiądziecie identyczny z oryginałem wyrób kobietopodobny :rotfl:
18 lipca 2012, 14:27 [cytuj]
Rozwaliłem układ i nic na to nie poradzę - kombinowałem spacje, entery i cholera nie działa.
Rozwaliłem układ i nic na to nie poradzę - kombinowałem spacje, entery i cholera nie działa
18 lipca 2012, 15:15 [cytuj]
a lala z sexshopu ma tyle samo do powiedzenia co Natalia Siwiec:D
a lala z sexshopu ma tyle samo do powiedzenia co Natalia Siwiec:D
18 lipca 2012, 15:37 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Dzięki jin-tae za link do bloga Rudzkiego - muszę powiedzieć, że gdy jeszcze miałem i oglądałem C+, sprawiał wrażenie strasznego bufona i cwaniaczka, z tym swoim ironicznym uśmieszkiem a la "jestem zajebisty i słuchajcie co do was mówię, kretyni". Ale z tego bloga wychodzi bardzo porządny i do tego mający fajne poczucie humoru chłopak.

A no i muszę, po prostu muszę, odnieść się do offtopa - ludzie, ja pier...., NATALIA SIWIEC?????? :krzyk: :krzyk: :krzyk: :krzyk: :|:| :|

jak lubicie gumę w biuście i ustach i do tego mega solar, to kupcie sobie lalę w sex-shopie i ja opieczcie nad ogniskiem - przyklejcie na twarzy zdjęcie i spełnicie marzenia - posiądziecie identyczny z oryginałem wyrób kobietopodobny :rotfl:

To bardzo wporzo facet jest. Przyznam się od kiedy sieci w C+ zawsze chciałem być jak on. Mieć takie pojęcie o piłce i gadać o niej z taką lekkością i dystansem. Niestety za wysokie progi. :zalamka:

Nie no lala Ci nie powie ohhh taaaaaak a Natalia powie(tylko ch..j wie czy szczerze :rotfl:)
To bardzo wporzo facet jest. Przyznam się od kiedy sieci w C+ zawsze chciałem być jak on. Mieć takie pojęcie o piłce i gadać o niej z taką lekkością i dystansem. Niestety za wysokie progi. :zalamka: Nie no lala Ci nie powie ohhh taaaaaak a Natalia powie(tylko ch..j wie czy szczerze :rotfl:)
18 lipca 2012, 15:47 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Rozwaliłem układ i nic na to nie poradzę - kombinowałem spacje, entery i cholera nie działa

To raczej wina maly8919. Wydaje mi się że jeśli tekst wchodzi w cytat (w efekcie nie ma nic oprócz cytatu) to wtedy się forum rozjeżdża.
To raczej wina maly8919. Wydaje mi się że jeśli tekst wchodzi w cytat (w efekcie nie ma nic oprócz cytatu) to wtedy się forum rozjeżdża
18 lipca 2012, 16:09 [cytuj]
David Hoillet bez kontraktu do wzięcia a przydał by się.
David Hoillet bez kontraktu do wzięcia a przydał by się
18 lipca 2012, 16:09 [cytuj]
Na facebook'owym koncie Give me football pojawiło się zdjęcie AVB rozmawiającego z Hulkiem :D

http://www.facebook.com/givemefootball

Czyżby nasz drugi napadzior? :D
Na facebook'owym koncie Give me football pojawiło się zdjęcie AVB rozmawiającego z Hulkiem :D http://www.facebook.com/givemefootball Czyżby nasz drugi napadzior? :D
18 lipca 2012, 16:24 [cytuj]
Caps powiedział/a:
Russian side Lokomotiv Moscow have made a late approach to beat Tottenham Hotspur to the signing of Emmanuel Adebayor.
[Sky Sports News] Jeszcze tego by brakowało żeby nam Rosjanie podpierdzielili Ade

czyli będzie grał z Pavem w ataku :ok:

dzejkob powiedział/a:
To raczej wina maly8919. Wydaje mi się że jeśli tekst wchodzi w cytat (w efekcie nie ma nic oprócz cytatu) to wtedy się forum rozjeżdża

ewidentnie to mały zwalił układ - wystarczy tam enter i spację przed quote zrobić - da się wyedytować!

halabala powiedział/a:

Rudzki rules - na facebookowym profilu ma świetne wpisy. Facet zaczynał słabo - teraz jest jednym z lepszych dziennikarzy sportowych od Premier League. Szacun dla gościa.

Co do Natalii Siwiec - to jak najbardziej czasem lubię dokładnie takie laski. I nie ma się czego wstydzić. Wiadomo, że na spacer bym z nią nie poszedł, ale z łóżka nie sądzę by ją ktokolwiek ze spursmanii wyrzucił

Gan1982 powiedział/a:

to może jak to Brazlian ace to chodzi o Aryane Steinkopf? :kotek:
czyli będzie grał z Pavem w ataku :ok: [quote=dzejkob]To raczej wina maly8919. Wydaje mi się że jeśli tekst wchodzi w cytat (w efekcie nie ma nic oprócz cytatu) to wtedy się forum rozjeżdża
18 lipca 2012, 16:39 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Baro a co jakbym Ci powiedział, że mogę Ci załatwić randkę z Aryane ?

Powiem Ci od razu, że nic z tego, Baro i tak by się naje**ł i po jakimś czasie już tylko coś do niej bełkotał. Ale jak masz jakieś dojście to dawaj:P
halabala powiedział/a:

HB - mów co chcesz, ale z łóżka byś nie wypędził. I nie mów mi tu o swojej żonie/lasce, bo od zawsze uważam, że ani mężczyzna, ani kobieta nie są stworzeni do monogamii. Każde zwierze puka się z różnymi, tak samo było z ludźmi, dopóki kilku gości nie uznały, że Boga (czy jakikolwiek inny byt) obchodzi kto w kogo wsadza. Najlepiej, że duża część z tych kolesi zabawia się między sobą albo co gorsza z dziećmi i wszystko jest git, każdy odwraca wtedy wzrok w inną stronę.
Co do Natalii Siwiec - niestety, każdy ma jakąś słabość, moją zawsze były takie pukadła. Jak mieszkałem w Szczecinie to kumałem się z "ziomami", a co za tym idzie też i z najlepszymi laskami. I było fajnie:D Teraz widuję się na co dzień z tymi niby inteligentniejszymi (jeśli to w ogóle możliwe, śmiem wątpić), ale za to walory estetyczne są słabiutkie. Zbingo potwierdzi jaki sort z trzeciego tłoczenia kręci się na archeologii, z kolei jak poznajesz jakieś znajome kumpli to też są to "te, dla których wygląd nie jest najważniejszy."
Także kombinuję jak wrócić do pukadeł. Ale żeby nie było, nie dam się dymać jak Gorawski, Żurawski czy inny Boruc. Jak dotąd mój życiowy rekord to cztery miesiące;)
Powiem Ci od razu, że nic z tego, Baro i tak by się naje**ł i po jakimś czasie już tylko coś do niej bełkotał. Ale jak masz jakieś dojście to dawaj:P [quote=halabala]A no i muszę, po prostu muszę, odnieść się do offtopa - ludzie, ja pier...., NATALIA SIWIEC?????? :krzyk: :krzyk: :krzyk: :krzyk: :|:| :| jak lubicie gumę w biuście i ustach i do tego mega solar, to kupcie sobie lalę w sex-shopie i ja opieczcie nad ogniskiem - przyklejcie na twarzy zdjęcie i spełnicie marzenia - posiądziecie identyczny z oryginałem wyrób kobietopodobny :rotfl:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się