Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  24  25  26  27  28    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
18 lipca 2012, 16:41 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
To raczej wina maly8919. Wydaje mi się że jeśli tekst wchodzi w cytat (w efekcie nie ma nic oprócz cytatu) to wtedy się forum rozjeżdża

Poznajcie moją wspaniałomyślność :)hehe. właśnie się zastanawiałem dlaczego po moim post układ się załamał :) ale naprawiłęm i jest git :)
Poznajcie moją wspaniałomyślność :)hehe. właśnie się zastanawiałem dlaczego po moim post układ się załamał :) ale naprawiłęm i jest git :)
18 lipca 2012, 16:41 [cytuj]
Niestety Hulk i Oscar już w koszulkach Chelsea

http://www.talksport.co.uk/magazine/virals/120718/oscar-and-hulk-pictured-chelsea-shirts-176907

:rotfl::rotfl::rotfl:
Niestety Hulk i Oscar już w koszulkach Chelsea http://www.talksport.co.uk/magazine/virals/120718/oscar-and-hulk-pictured-chelsea-shirts-176907 :rotfl::rotfl::rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 lipca 2012, 16:42 [cytuj]
Czy to prawda?

na FB wyskoczył mi news że wczoraj wieczorem widziano AVB w knajpce z Hulkiem i prawdopodobnie go zakontraktujemy. Jest nawet fotka dodana do tego newsa.

nie ukrywam, nie obraziłbym się :D
Czy to prawda? na FB wyskoczył mi news że wczoraj wieczorem widziano AVB w knajpce z Hulkiem i prawdopodobnie go zakontraktujemy. Jest nawet fotka dodana do tego newsa. nie ukrywam, nie obraziłbym się :D
.upadamy na dno by odbić się od niego.
18 lipca 2012, 16:46 [cytuj]
Poniżej link:

http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-join-race-for-brazil-ace?state=55cdfa4343b144a39eb244487529c7ac
Poniżej link: http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-join-race-for-brazil-ace?state=55cdfa4343b144a39eb244487529c7ac
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 lipca 2012, 16:59 [cytuj]
varba powiedział/a:
Niestety Hulk i Oscar już w koszulkach Chelsea

http://www.talksport.co.uk/magazine/virals/120718/oscar-and-hulk-pictured-chelsea-shirts-176907

:rotfl::rotfl::rotfl:

Genialne!!! :rotfl:
Genialne!!! :rotfl:
18 lipca 2012, 17:03 [cytuj]
Iwan powiedział/a:
Powiem Ci od razu, że nic z tego, Baro i tak by się naje**ł i po jakimś czasie już tylko coś do niej bełkotał. Ale jak masz jakieś dojście to dawaj:P

Ej - ale do tego czasu swoje bym zmacał! A może na autopilocie bym ją jeszcze do domu zabrał ;P

PS Pukadła są oczywiście jak najbardziej w porzo.
Ej - ale do tego czasu swoje bym zmacał! A może na autopilocie bym ją jeszcze do domu zabrał ;P PS Pukadła są oczywiście jak najbardziej w porzo
18 lipca 2012, 17:05 [cytuj]
Baro ty działasz w tej instytucji!??? To znaczy nie dokładnie tej, ale widzę że mają wasze logo.

http://www.thenews.pl/1/5/Artykul/106269,Spurs-interested-in-Poland-skipper
Baro ty działasz w tej instytucji!??? To znaczy nie dokładnie tej, ale widzę że mają wasze logo. http://www.thenews.pl/1/5/Artykul/106269,Spurs-interested-in-Poland-skipper
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 lipca 2012, 17:08 [cytuj]
varba powiedział/a:
Baro ty działasz w tej instytucji!??? To znaczy nie dokładnie tej, ale widzę że mają wasze logo.

http://www.thenews.pl/1/5/Artykul/106269,Spurs-interested-in-Poland-skipper

Tak, tak - to nasza sekcja zagraniczna na portalu. Ale nawet nie jesteśmy w tym samym budynku. Nie wiem kto to w ogóle wrzuca, więc nie mogę za nich odpowiadać. W ogóle bardzo rzadko wrzucają coś ze sportu chyba
Tak, tak - to nasza sekcja zagraniczna na portalu. Ale nawet nie jesteśmy w tym samym budynku. Nie wiem kto to w ogóle wrzuca, więc nie mogę za nich odpowiadać. W ogóle bardzo rzadko wrzucają coś ze sportu chyba
18 lipca 2012, 17:11 [cytuj]
Jak donosi Sky Sport 24, w środę dojdzie do spotkania menedżera Leandro Damiao z przedstawicielami Milanu. Agent piłkarza jest spodziewany w Mediolanie.
Jak donosi Sky Sport 24, w środę dojdzie do spotkania menedżera Leandro Damiao z przedstawicielami Milanu. Agent piłkarza jest spodziewany w Mediolanie
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
18 lipca 2012, 17:15 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Jak donosi Sky Sport 24, w środę dojdzie do spotkania menedżera Leandro Damiao z przedstawicielami Milanu. Agent piłkarza jest spodziewany w Mediolanie

Skończmy już z tym Damiao i Oscarem. Poważnie. Internacional nas wali w dupę od początku. Należy skończyć z nimi współpracę. Pamiętam, jak zapłaciliśmy sumę odstępnego za Damiao, a oni z nim szybko kontrakt renegocjowali i oferta została odrzucona. Tak się po prostu nie robi. Po co nam taki klub stowarzyszony?
Skończmy już z tym Damiao i Oscarem. Poważnie. Internacional nas wali w dupę od początku. Należy skończyć z nimi współpracę. Pamiętam, jak zapłaciliśmy sumę odstępnego za Damiao, a oni z nim szybko kontrakt renegocjowali i oferta została odrzucona. Tak się po prostu nie robi. Po co nam taki klub stowarzyszony?
18 lipca 2012, 17:32 [cytuj]
"I było fajnie:D Teraz widuję się na co dzień z tymi niby inteligentniejszymi (jeśli to w ogóle możliwe, śmiem wątpić), ale za to walory estetyczne są słabiutkie. Zbingo potwierdzi jaki sort z trzeciego tłoczenia kręci się na archeologii, z kolei jak poznajesz jakieś znajome kumpli to też są to "te, dla których wygląd nie jest najważniejszy."
Także kombinuję jak wrócić do pukadeł. Ale żeby nie było, nie dam się dymać jak Gorawski, Żurawski czy inny Boruc. Jak dotąd mój życiowy rekord to cztery miesiące;)"

Rozumiem teraz dlaczego z Ciebie taki gawędziarz się zrobił. ;)
Odnośnie tych 4 miesiecy, to robisz błąd. Na dłuższą metę można nowe rzeczy poznać. Nie zrozum mnie źle, tu nie chodzi o uziemeinie, ale o rozwój. A ten jak wiadomo może przebiegać ....no nazwijmy to.... wielopłaszczyznowo, albo jeszcze lepiej wielodystansowo ;)
"I było fajnie:D Teraz widuję się na co dzień z tymi niby inteligentniejszymi (jeśli to w ogóle możliwe, śmiem wątpić), ale za to walory estetyczne są słabiutkie. Zbingo potwierdzi jaki sort z trzeciego tłoczenia kręci się na archeologii, z kolei jak poznajesz jakieś znajome kumpli to też są to "te, dla których wygląd nie jest najważniejszy." Także kombinuję jak wrócić do pukadeł. Ale żeby nie było, nie dam się dymać jak Gorawski, Żurawski czy inny Boruc. Jak dotąd mój życiowy rekord to cztery miesiące;)" Rozumiem teraz dlaczego z Ciebie taki gawędziarz się zrobił. ;) Odnośnie tych 4 miesiecy, to robisz błąd. Na dłuższą metę można nowe rzeczy poznać. Nie zrozum mnie źle, tu nie chodzi o uziemeinie, ale o rozwój. A ten jak wiadomo może przebiegać ....no nazwijmy to.... wielopłaszczyznowo, albo jeszcze lepiej wielodystansowo ;)
Kogucie życie!
18 lipca 2012, 17:35 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Odnośnie tych 4 miesiecy, to robisz błąd. Na dłuższą metę można nowe rzeczy poznać. Nie zrozum mnie źle, tu nie chodzi o uziemeinie, ale o rozwój. A ten jak wiadomo może przebiegać ....no nazwijmy to.... wielopłaszczyznowo, albo jeszcze lepiej wielodystansowo ;)

To jest błąd Iwan - posłuchaj rad starszych kolegów :) panny do 4 miesięcy na pewne rzeczy nie pójdą, a jak już się bliżej je pozna można trochę poeksperymentować :tak:
To jest błąd Iwan - posłuchaj rad starszych kolegów :) panny do 4 miesięcy na pewne rzeczy nie pójdą, a jak już się bliżej je pozna można trochę poeksperymentować :tak:
18 lipca 2012, 18:29 [cytuj]
Za bardzo kombinujesz z tym pukaniem bo układ zrypałeś. Swoją drogą przydałoby się coś z rtm zrobić. Nie wiem poprawić kod albo nowy lay zamówić. Zrobić zrzutkę i niech ktoś profesjonalnie to wykona. Z zazdrością patrzę na to co mają na manusite.pl Gorszy sort nie jesteśmy a z doświadczenia wiem, że za 150 - 200 zł można już mieć porządny lay plus kodowanie.

Może powiecie mi mądrusie jak wybrnąć z sytuacji zwanej potocznie małżeństwem? - PILNE!!!!

a odbiegając od tematu może ktoś się orientuje jak to jest z polskimi paszportami teraz? Pytam z ciekawości, bo załatwiam sobie takowy w ambasadzie(obecny mi się kończy za miesiąc)
a tu facet przede mną mówi w okienku ambasady, że wypełnił wniosek i paszport potrzebuje na dziś. Kobieta kazała mu przyjść o 16 tej po odbiór. lol To teraz paszporty się na poczekaniu drukuje? Z tego co widziałem w tv dokumenty drukuje wytwórnia papierów wartościowych czy coś w tym stylu. Jest możliwość, że ambasada ma xx sztuk paszportów inblanco i dodrukowują info o człowieku na miejscu?
Za bardzo kombinujesz z tym pukaniem bo układ zrypałeś. Swoją drogą przydałoby się coś z rtm zrobić. Nie wiem poprawić kod albo nowy lay zamówić. Zrobić zrzutkę i niech ktoś profesjonalnie to wykona. Z zazdrością patrzę na to co mają na manusite.pl Gorszy sort nie jesteśmy a z doświadczenia wiem, że za 150 - 200 zł można już mieć porządny lay plus kodowanie. Może powiecie mi mądrusie jak wybrnąć z sytuacji zwanej potocznie małżeństwem? - PILNE!!!! a odbiegając od tematu może ktoś się orientuje jak to jest z polskimi paszportami teraz? Pytam z ciekawości, bo załatwiam sobie takowy w ambasadzie(obecny mi się kończy za miesiąc) a tu facet przede mną mówi w okienku ambasady, że wypełnił wniosek i paszport potrzebuje na dziś. Kobieta kazała mu przyjść o 16 tej po odbiór. lol To teraz paszporty się na poczekaniu drukuje? Z tego co widziałem w tv dokumenty drukuje wytwórnia papierów wartościowych czy coś w tym stylu. Jest możliwość, że ambasada ma xx sztuk paszportów inblanco i dodrukowują info o człowieku na miejscu?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 lipca 2012, 18:36 [cytuj]
Iwan powiedział/a:
Jak dotąd mój życiowy rekord to cztery miesiące

a próbowaliście po maltańsku cytując Annę z Młodych Wilków
a próbowaliście po maltańsku cytując Annę z Młodych Wilków
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 lipca 2012, 19:21 [cytuj]
Odbiegając od tematu, wie ktoś gdzie można obejrzeć dzisiaj naszą drużynę? :)?
Odbiegając od tematu, wie ktoś gdzie można obejrzeć dzisiaj naszą drużynę? :)?
18 lipca 2012, 19:34 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Może powiecie mi mądrusie jak wybrnąć z sytuacji zwanej potocznie małżeństwem? - PILNE!!!!

Przecież to banalne, rozwodem lub ewentualnie siekierą;)
Barometr powiedział/a:
panny do 4 miesięcy na pewne rzeczy nie pójdą, a jak już się bliżej je pozna można trochę poeksperymentować :tak:

Dzięki, już Ci kiedyś mówiłem, że greek waye i te klimaty mnie za bardzo nie interesują;) Póki co, nie wiadomo co mi odbije na starość...
A poza tym to masz gówno do gadania, bo jakbym miał poeksperymentować z Twoją byłądziewczynąobecniekochanką to wolę jednak w tej partii spasować:D Gruba chamówa, co?:rotfl:
Przecież to banalne, rozwodem lub ewentualnie siekierą;) [quote=Barometr]panny do 4 miesięcy na pewne rzeczy nie pójdą, a jak już się bliżej je pozna można trochę poeksperymentować :tak:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
18 lipca 2012, 19:35 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:

Nie zrozum mnie źle, nie chciałbym wylądować w pudle za morderstwo z premedytacją;)
Nie zrozum mnie źle, nie chciałbym wylądować w pudle za morderstwo z premedytacją;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
18 lipca 2012, 19:51 [cytuj]
Witam, Ja tak trochę "ni z gruszki, ni z pietruszki" :) Jestem jak widać tutaj nowy, ale Spurs kibicuję już jakiś czas. No jak narazie transferowa karuzela Mnie się osobiście podoba jednak, że kogoś mi tu jeszcze brakuje..:bezradny:

Tak btw. Mam takie pytanie, a mianowicie chodzi mi o to, czy jeżeli swój list wyślę pod adres Tottenhamu, a szczególnie do Rafy i napiszę, że jestem fanem tego klubu etc. byłbym bardzo szczęśliwy i moim marzeniem jest to, aby mieć jego koszulkę? Odesłałby mi koszulkę, czy raczej przysłałby jakiś inny gadżet, ew. autograf.
Witam, Ja tak trochę "ni z gruszki, ni z pietruszki" :) Jestem jak widać tutaj nowy, ale Spurs kibicuję już jakiś czas. No jak narazie transferowa karuzela Mnie się osobiście podoba jednak, że kogoś mi tu jeszcze brakuje..:bezradny: Tak btw. Mam takie pytanie, a mianowicie chodzi mi o to, czy jeżeli swój list wyślę pod adres Tottenhamu, a szczególnie do Rafy i napiszę, że jestem fanem tego klubu etc. byłbym bardzo szczęśliwy i moim marzeniem jest to, aby mieć jego koszulkę? Odesłałby mi koszulkę, czy raczej przysłałby jakiś inny gadżet, ew. autograf
18 lipca 2012, 20:08 [cytuj]
Wątpie żeby nawet przeczytał ten list... Noo panowie! Gdzie można oglądać, no gdzie?:(
Wątpie żeby nawet przeczytał ten list... Noo panowie! Gdzie można oglądać, no gdzie?:(
18 lipca 2012, 20:13 [cytuj]
matthias95 powiedział/a:
Noo panowie! Gdzie można oglądać, no gdzie?:(

No właśnie, z chęcią bym już zobaczył jak to Andre zaczyna układać.
No właśnie, z chęcią bym już zobaczył jak to Andre zaczyna układać
|<  <<  <  24  25  26  27  28    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 104 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się