Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
18 lipca 2012, 20:20 [cytuj]
Saint Aint powiedział/a:
Witam, Ja tak trochę "ni z gruszki, ni z pietruszki" :) Jestem jak widać tutaj nowy, ale Spurs kibicuję już jakiś czas. No jak narazie transferowa karuzela Mnie się osobiście podoba jednak, że kogoś mi tu jeszcze brakuje..:bezradny:

Tak btw. Mam takie pytanie, a mianowicie chodzi mi o to, czy jeżeli swój list wyślę pod adres Tottenhamu, a szczególnie do Rafy i napiszę, że jestem fanem tego klubu etc. byłbym bardzo szczęśliwy i moim marzeniem jest to, aby mieć jego koszulkę? Odesłałby mi koszulkę, czy raczej przysłałby jakiś inny gadżet, ew. autograf

na koszulke wątpie, raczej bez szans. Mogą odesłać ci autograf, zazwyczaj tak robią w wiekszości klubów. Chyba że Ty chcesz pisać BEZPOŚREDNIO do niego, a nie do klubu, to już wgl wątpie.
na koszulke wątpie, raczej bez szans. Mogą odesłać ci autograf, zazwyczaj tak robią w wiekszości klubów. Chyba że Ty chcesz pisać BEZPOŚREDNIO do niego, a nie do klubu, to już wgl wątpie
18 lipca 2012, 20:24 [cytuj]
Do Rafy to najlepiej pisz z jego strony oficjalnej.

http://www.rafaelvandervaart.com/Write-me.aspx

Ale z tą koszulką to nie sądzę, no może jakieś foto z autografem. :)
Do Rafy to najlepiej pisz z jego strony oficjalnej. http://www.rafaelvandervaart.com/Write-me.aspx Ale z tą koszulką to nie sądzę, no może jakieś foto z autografem. :)
http://zdziarson.blogspot.com/
18 lipca 2012, 20:28 [cytuj]
Iwan powiedział/a:
Przecież to banalne, rozwodem lub ewentualnie siekierą;)
A będziesz mi paczki nosił na widzenia :F Mi chodzi w sensie nie jak rozwiązać tylko jak nie zawiązać. Moja mi podtyka jakieś dziwne tematy a może zaręczyny, może pójdziesz z kwiatami i wódką do rodziców(jej). Przecież my nawet dzieci nie mamy więc po co ten ślub. Nie chcę być egoistą, ale koszta ślubu w dzisiejszych czasach to przynajmniej 4 pobyty na WHL. Ona w tym czasie może iść w pizdu na woolite arena.

A wracając do tematu nie związanego z transferami to znajomi nie tak dawno dorzucili napisy do piosenki, która miałem tłumaczyć na Polski, ale z braku czasu tego nie zrobiłem. Taka luźna piosenka o tych sprawach :P

http://www.youtube.com/watch?v=NLK1EzTzjY8&t=7m50s
A będziesz mi paczki nosił na widzenia :F Mi chodzi w sensie nie jak rozwiązać tylko jak nie zawiązać. Moja mi podtyka jakieś dziwne tematy a może zaręczyny, może pójdziesz z kwiatami i wódką do rodziców(jej). Przecież my nawet dzieci nie mamy więc po co ten ślub. Nie chcę być egoistą, ale koszta ślubu w dzisiejszych czasach to przynajmniej 4 pobyty na WHL. Ona w tym czasie może iść w pizdu na woolite arena. A wracając do tematu nie związanego z transferami to znajomi nie tak dawno dorzucili napisy do piosenki, która miałem tłumaczyć na Polski, ale z braku czasu tego nie zrobiłem. Taka luźna piosenka o tych sprawach :P http://www.youtube.com/watch?v=NLK1EzTzjY8&t=7m50s
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 lipca 2012, 20:34 [cytuj]
Nie wiem gdzie to napisać, ale zaraz rozpoczyna się sparing.

Skład:
Cudicini; Walker, Dawson, Kaboul, Naughton; Jenas, Livermore; Bentley, Lennon, Pienaar; Kane.
Nie wiem gdzie to napisać, ale zaraz rozpoczyna się sparing. Skład: Cudicini; Walker, Dawson, Kaboul, Naughton; Jenas, Livermore; Bentley, Lennon, Pienaar; Kane
18 lipca 2012, 20:35 [cytuj]
Panowie macie jakiś link do meczu ? nie moge nic znalezc ;x
Panowie macie jakiś link do meczu ? nie moge nic znalezc ;x
18 lipca 2012, 20:36 [cytuj]
NotYet masz jakis link ?
NotYet masz jakis link ?
18 lipca 2012, 20:40 [cytuj]
zdziarson powiedział/a:
Do Rafy to najlepiej pisz z jego strony oficjalnej.

http://www.rafaelvandervaart.com/Write-me.aspx

Ale z tą koszulką to nie sądzę, no może ja
kieś foto z autogrefem. :)
Aha, no oke :) Chociaż myślałem, że jak podeślę list z kopertą zaadres. do Mnie i kuponem IRC, może jakimś cudem dostanę od Rafy koszulkę w paczce, bo znam takich parę osób :)
Aha, no oke :) Chociaż myślałem, że jak podeślę list z kopertą zaadres. do Mnie i kuponem IRC, może jakimś cudem dostanę od Rafy koszulkę w paczce, bo znam takich parę osób :)
18 lipca 2012, 20:44 [cytuj]
Saint Aint powiedział/a:
Tak btw. Mam takie pytanie, a mianowicie chodzi mi o to, czy jeżeli swój list wyślę pod adres Tottenhamu, a szczególnie do Rafy i napiszę, że jestem fanem tego klubu etc. byłbym bardzo szczęśliwy i moim marzeniem jest to, aby mieć jego koszulkę? Odesłałby mi koszulkę, czy raczej przysłałby jakiś inny gadżet, ew. autograf

Wejdź na...

http://www.rafaelvandervaart.com/

... masz tam podany adres, na który możesz wysłać zaadresowaną kopertę zwrotną. W odpowiedzi dostaniesz zdjęcie Rafy z autografem :ok:

Edit: Sorki, nie zauważyłem, że już dostałeś odpowiedzi :luzik:
Wejdź na... http://www.rafaelvandervaart.com/ ... masz tam podany adres, na który możesz wysłać zaadresowaną kopertę zwrotną. W odpowiedzi dostaniesz zdjęcie Rafy z autografem :ok: Edit: Sorki, nie zauważyłem, że już dostałeś odpowiedzi :luzik:
Can't Smile Without You!!!
18 lipca 2012, 20:50 [cytuj]
Saint Aint powiedział/a:

Ja dostałem od mojej na święta koszulkę z autografem Rafy. Niby z ebaya...chyba orginał bo jakiś certyfikat jest. Chociaż w sumie znajomy kiedyś podrabiał autografy koreańskich boysbandów i też wystawiał certyfikat autentyczności przy rzeczach przewyższających kwotę 699 dolarów :rotfl:.

PS dziwna rzecz. Firefox przed chwilą zaalarmował mnie tekstem na czerwonym tle, że spursmania to strona dokonywująca ataków. Nie spodziewałem się tego po Tobie Ginola...:rotfl:
Ja dostałem od mojej na święta koszulkę z autografem Rafy. Niby z ebaya...chyba orginał bo jakiś certyfikat jest. Chociaż w sumie znajomy kiedyś podrabiał autografy koreańskich boysbandów i też wystawiał certyfikat autentyczności przy rzeczach przewyższających kwotę 699 dolarów :rotfl:. PS dziwna rzecz. Firefox przed chwilą zaalarmował mnie tekstem na czerwonym tle, że spursmania to strona dokonywująca ataków. Nie spodziewałem się tego po Tobie Ginola...:rotfl:
18 lipca 2012, 20:53 [cytuj]
To jak, ma ktoś jakąś audycje chociaż?
To jak, ma ktoś jakąś audycje chociaż?
18 lipca 2012, 20:55 [cytuj]
Chyba wszystkie sopki przeszukałem i nie ma. Chyba nie ma transmisji na necie. Jakieś badziewia są a Kogutów nie ma for fuck's sake!
Chyba wszystkie sopki przeszukałem i nie ma. Chyba nie ma transmisji na necie. Jakieś badziewia są a Kogutów nie ma for fuck's sake!
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
18 lipca 2012, 21:00 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ja dostałem od mojej na święta koszulkę z autografem Rafy. Niby z ebaya...chyba orginał bo jakiś certyfikat jest. Chociaż w sumie znajomy kiedyś podrabiał autografy koreańskich boysbandów i też wystawiał certyfikat autentyczności przy rzeczach przewyższających kwotę 699 dolarów :rotfl:
Koszulki zazdroszczę :) Ale chciałbym dostać ją w odpowiedzi jednak, że sądząc po Waszych odpowiedziach mogę tylko pomarzyć.. Może jednak napisać na maila Spurs czy byłaby taka możliwość. :)
Koszulki zazdroszczę :) Ale chciałbym dostać ją w odpowiedzi jednak, że sądząc po Waszych odpowiedziach mogę tylko pomarzyć.. Może jednak napisać na maila Spurs czy byłaby taka możliwość. :)
18 lipca 2012, 21:10 [cytuj]
Napisać zawsze możesz, ale to takie(nie mówię tego żeby Cie urazić) w stylu Bieber/Szczęsny fan. OMFG napiszę do Wojtka/Justina może da rękawice/szminkę a jak nie to i tak umrę ze szczęścia, że przeczytał mój list.

Sam kiedyś taki byłem, ale od dłuższego czasu jak czegoś sam nie zdobędę to nie ma to dla mnie większej wartości(nie mówię tu o kobietach, bo czasami warto być zdobyczą :cwaniak:)
Napisać zawsze możesz, ale to takie(nie mówię tego żeby Cie urazić) w stylu Bieber/Szczęsny fan. OMFG napiszę do Wojtka/Justina może da rękawice/szminkę a jak nie to i tak umrę ze szczęścia, że przeczytał mój list. Sam kiedyś taki byłem, ale od dłuższego czasu jak czegoś sam nie zdobędę to nie ma to dla mnie większej wartości(nie mówię tu o kobietach, bo czasami warto być zdobyczą :cwaniak:)
18 lipca 2012, 21:31 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Napisać zawsze możesz, ale to takie(nie mówię tego żeby Cie urazić) w stylu Bieber/Szczęsny fan. OMFG napiszę do Wojtka/Justina może da rękawice/szminkę a jak nie to i tak umrę ze szczęścia, że przeczytał mój list.

Sam kiedyś taki byłem, ale od dłuższego czasu jak czegoś sam nie zdobędę to nie ma to dla mnie większej wartości(nie mówię tu o kobietach, bo czasami warto być zdobyczą :cwaniak:)
Nie nń, aż tak źle to ze Mną nie jest :) A co do kobiet to się zgadzam. Jednak wracając do listu wyślę do Spursów prośbę o grafy i tyle ! :)
Nie nń, aż tak źle to ze Mną nie jest :) A co do kobiet to się zgadzam. Jednak wracając do listu wyślę do Spursów prośbę o grafy i tyle ! :)
18 lipca 2012, 21:34 [cytuj]
nikt nie ma linka do meczu??
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 lipca 2012, 21:39 [cytuj]
Nie ma żadnego streama ;(.
Skład już podał NotYet.
Gramy systemem 4-2-3-1, gdzie Azza i Pienaar na skrzydłach, a Bentley za napastnikiem... hehe ciekawe ;)
Nie ma żadnego streama ;(. Skład już podał NotYet. Gramy systemem 4-2-3-1, gdzie Azza i Pienaar na skrzydłach, a Bentley za napastnikiem... hehe ciekawe ;)
18 lipca 2012, 21:46 [cytuj]
Jak Kane gra, to mam nadzieję, że niedługo zobaczymy wybiegającego na boisko Bobuliego :)
Jak Kane gra, to mam nadzieję, że niedługo zobaczymy wybiegającego na boisko Bobuliego :)
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
18 lipca 2012, 21:47 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

a w ogóle jakaś stacja to transmituje?
18 lipca 2012, 21:49 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Nie :zly:
Nie :zly:
18 lipca 2012, 21:54 [cytuj]
Skład na drugą połowę:
Friedel; Walker, Gallas, Vertonghen:D, Bassong; Carroll, Jenas; Lennon, Sigurdsson:D, Townsend; Kane
Skład na drugą połowę: Friedel; Walker, Gallas, Vertonghen:D, Bassong; Carroll, Jenas; Lennon, Sigurdsson:D, Townsend; Kane
|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 4 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się