Forum dyskusyjne
18 lipca 2012, 21:59 [cytuj]

nikt nie transmituje tego

już przepatrzyłem -------------- do przerwy 0-0
:bezradny: nikt nie transmituje tego ;| już przepatrzyłem -------------- do przerwy 0-0;|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 lipca 2012, 22:00 [cytuj]
1-0 dla nas!!!!
1-0 dla nas!!!!:brawo:
18 lipca 2012, 22:01 [cytuj]
Wygrywamy
Wygrywamy :]
18 lipca 2012, 22:02 [cytuj]
A możecie Mi powiedzieć co robią osoby, które dostają koszulki piłkarzy etc.?

Jak grają dziś Koguty? Ma ktoś jakąś relację chociaż?
A możecie Mi powiedzieć co robią osoby, które dostają koszulki piłkarzy etc.? :) Jak grają dziś Koguty? Ma ktoś jakąś relację chociaż?
18 lipca 2012, 22:03 [cytuj]
Gylfi w debiucie :brawo: :brawo: :brawo:
Can't Smile Without You!!!
18 lipca 2012, 22:05 [cytuj]
SIGURDSSON!
SIGURDSSON!
18 lipca 2012, 22:06 [cytuj]
No i Gylfi na 1-0
No i Gylfi na 1-0 :)
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
18 lipca 2012, 22:06 [cytuj]
Brawo Gylfi! Świetnie debiutuje
Brawo Gylfi! Świetnie debiutuje :)
18 lipca 2012, 22:07 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Nie

ja się nastawiałem na c+ mieli transmitować pre sezonowe mecze. Im też się ponoć nie udało z Man Utd
wrzuciłem do newsów i spamu, ale mam z tego taką bekę że i tu się podziele linkiem https://www.youtube.com/watch?v=lQJiXrOjnng&feature=related
ja się nastawiałem na c+ mieli transmitować pre sezonowe mecze. Im też się ponoć nie udało z Man Utd
wrzuciłem do newsów i spamu, ale mam z tego taką bekę że i tu się podziele linkiem https://www.youtube.com/watch?v=lQJiXrOjnng&feature=related
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
18 lipca 2012, 22:08 [cytuj]
Saint Aint powiedział/a:
A możecie Mi powiedzieć co robią osoby, które dostają koszulki piłkarzy etc.?

Jak grają dziś Koguty? Ma ktoś jakąś relację chociaż?
Gdy dostanie taka osoba koszulkę to wtedy mówi: jest!
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
18 lipca 2012, 22:10 [cytuj]
Dzudolffo powiedział/a:
Raczej tak

..
Raczej tak :)
18 lipca 2012, 22:11 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Z kolejnymi meczami nie powinno być już problemów, bo nasze turnee po stanach, będzie transmitował ESPN. Myślę, że podobnie będzie z ostatnim meczem na "Estadio Mestalla"
Z kolejnymi meczami nie powinno być już problemów, bo nasze turnee po stanach, będzie transmitował ESPN. Myślę, że podobnie będzie z ostatnim meczem na "Estadio Mestalla" ;)
18 lipca 2012, 22:12 [cytuj]
Coulibobuli za Kane, BigTom za Janasa, Falque za Lennona, Smith za Walkera.
Coulibobuli za Kane, BigTom za Janasa, Falque za Lennona, Smith za Walkera
18 lipca 2012, 22:13 [cytuj]
Witamy po długiej przerwie Big Tom
Witamy po długiej przerwie Big Tom :D
18 lipca 2012, 22:13 [cytuj]
Jan Vertonghen and Gylfi Sigurdsson on for their debuts in the second half at Stevenage. The second half has just kicked-off, it remains 0-0. Here's our 2nd half team - Friedel; Walker, Gallas, Vertonghen, Bassong; Carroll, Jenas; Lennon, Sigurdsson, Townsend; Kane.
edit: nie zauwazylem wczesniejszego, sorka!
Jan Vertonghen and Gylfi Sigurdsson on for their debuts in the second half at Stevenage. The second half has just kicked-off, it remains 0-0. Here's our 2nd half team - Friedel; Walker, Gallas, Vertonghen, Bassong; Carroll, Jenas; Lennon, Sigurdsson, Townsend; Kane.
edit: nie zauwazylem wczesniejszego, sorka!
18 lipca 2012, 22:31 [cytuj]
Zupełnie z innej beczki, mógłbym spróbować również tu jako redaktor, czy ludzi na tym stanowisku tutaj starczy?
Zupełnie z innej beczki, mógłbym spróbować również tu jako redaktor, czy ludzi na tym stanowisku tutaj starczy? :)
18 lipca 2012, 22:33 [cytuj]
2-0:brawo::brawo::brawo:
18 lipca 2012, 22:33 [cytuj]
Iwan powiedział/a:
Nie zrozum mnie źle, nie chciałbym wylądować w pudle za morderstwo z premedytacją

Co ty wiesz o zabijaniu??

Ogólnie chyba nie zakumałeś. Odpowiem inaczej, to, że z kimś dystans jest krótki, nie oznacza, że z kimś nie możę być dłuższy. Wszystko celem zbiórki doświadczeń, a to wiadomo prowadzi do rozwoju. Płaszczyzna czasowa ,tych zbiorów, też może się pokrywać

Po cholerę w takim układzie mordować?? Przecież to oznacza..... rozwój
Co ty wiesz o zabijaniu?? ;) Ogólnie chyba nie zakumałeś. Odpowiem inaczej, to, że z kimś dystans jest krótki, nie oznacza, że z kimś nie możę być dłuższy. Wszystko celem zbiórki doświadczeń, a to wiadomo prowadzi do rozwoju. Płaszczyzna czasowa ,tych zbiorów, też może się pokrywać ;) Po cholerę w takim układzie mordować?? Przecież to oznacza..... rozwój ;)
Kogucie życie!
18 lipca 2012, 22:34 [cytuj]
2:0!
2:0!
18 lipca 2012, 22:34 [cytuj]
[quote=Saint Aint]Zupełnie z innej beczki, mógłbym spróbować również tu jako redaktor, czy ludzi na tym stanowisku tutaj starczy?
starczy
[quote=Saint Aint]Zupełnie z innej beczki, mógłbym spróbować również tu jako redaktor, czy ludzi na tym stanowisku tutaj starczy? :)
starczy:tak: