Forum dyskusyjne
19 lipca 2012, 12:44 [cytuj]
Za duży gówniarz jesteś żeby z tobą rozmawiać. Przed erą takich jak ty na tej stronie toczyły się dyskusje , o których nawet nie masz bladego pojęcia. Zaczynalismy w punkcie A a na końcu ... to się nawet abecadło kończyło. Dziwnym trafem wypowiedzi były dłuższe niż link z goal.com czy innego ścierwa. Jakbyś miał odrobinę oleju w głowie to zrozumiałbyś ,że mi nie chodiz o to ,że tutaj o transferach jest temat, ale o pouczanie. Jak chcesz się brandzlować nad Hulkiem czy kimkolwiek innym to droga wolna, a swoje wynurzenia zostaw dla siebie.
Za duży gówniarz jesteś żeby z tobą rozmawiać. Przed erą takich jak ty na tej stronie toczyły się dyskusje , o których nawet nie masz bladego pojęcia. Zaczynalismy w punkcie A a na końcu ... to się nawet abecadło kończyło. Dziwnym trafem wypowiedzi były dłuższe niż link z goal.com czy innego ścierwa. Jakbyś miał odrobinę oleju w głowie to zrozumiałbyś ,że mi nie chodiz o to ,że tutaj o transferach jest temat, ale o pouczanie. Jak chcesz się brandzlować nad Hulkiem czy kimkolwiek innym to droga wolna, a swoje wynurzenia zostaw dla siebie
Kogucie życie!
19 lipca 2012, 13:02 [cytuj]
Widze ze bez zmian u Ciebie wszystko , tylko obrazac potrafisz

Prostak z Ciebie jakich malo. A tak poza tym ani razu nie brandzlowalem sie nad jakimkolwiek linkiem, ale zapomnialem ze Ty wiesz wszystko lepiej.
Widze ze bez zmian u Ciebie wszystko , tylko obrazac potrafisz:D Prostak z Ciebie jakich malo. A tak poza tym ani razu nie brandzlowalem sie nad jakimkolwiek linkiem, ale zapomnialem ze Ty wiesz wszystko lepiej
19 lipca 2012, 13:43 [cytuj]
Panowie, spokojnie. Tu rozmawiamy tylko i wyłącznie o rzeczach związanych z transferami, jak mówi sama nazwa wątku.
Jeszcze raz sory za zbędne wtrącenie postu z koszulką Rafy
Panowie, spokojnie. Tu rozmawiamy tylko i wyłącznie o rzeczach związanych z transferami, jak mówi sama nazwa wątku. :)
Jeszcze raz sory za zbędne wtrącenie postu z koszulką Rafy :)
19 lipca 2012, 13:57 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Widze ze bez zmian u Ciebie wszystko , tylko obrazac potrafisz

Prostak z Ciebie jakich malo. A tak poza tym ani razu nie brandzlowalem sie nad jakimkolwiek linkiem, ale zapomnialem ze Ty wiesz wszystko lepiej
Prostak czy nie(no offence Marcus) ma rację. Jeśli ten temat ma się sprowadzać do kopiuj/wklej z paska adresowego to ja wysiadam. Transfery to tylko pochodna dobrej rozmowy. Wypowiadać o jakichkolwiek transferach to można w momencie, gdy ktoś do nas przyjdzie. Nie mam w zwyczaju komentować plotek. A plotki wrzucane tu są zazwyczaj poziomu "Agnieszka Włodarczyk - Teraz ceni naturalność. Kiedyś kochała solarium i tapetę"
Co mnie obchodzi plota zerżnięta z innych plot, że kogoś widziano z AVB w kinie na nowym spidermanie, że ktoś nas nazwał wspaniałym klubem(ja naszych chłopaków codziennie tak nazywam i jakoś nikt się nie jara, że przyjdę do klubu grać w piłkę)
Jak chcecie to wyznaczcie kogoś ogarniętego, mogę to być i nawet ja. Będzie się co 2 - 3 dni podsumowywało na głównej wszystkie ploty i tyle. Po kiego z każdą bzdurą włazić tu i rozprawiać przecie czy pan Hulk kogutem stanie się w tym lecie(oglądam Śluby Panieńskie z Więckiewiczem dlatego ten rym)
Poza tym wyjmijcie naszą rozmowę(według was spam) to od 2 dni nie byłoby tu czego kopiować. Nic się nie dzieje w naszych klubowych sprawach. Poza tym taki Barometr, Iwan czy Marcus uwierz mi wrzuciliby sami jakby rzeczywiście było coś godnego uwagi do wrzucenia(godnego uwagi a nie "the sun mówi, że AVB podoba się OSCAR i nie jest powiedziane, że nie włączy się do walki z Chelsea")
Prostak czy nie(no offence Marcus) ma rację. Jeśli ten temat ma się sprowadzać do kopiuj/wklej z paska adresowego to ja wysiadam. Transfery to tylko pochodna dobrej rozmowy. Wypowiadać o jakichkolwiek transferach to można w momencie, gdy ktoś do nas przyjdzie. Nie mam w zwyczaju komentować plotek. A plotki wrzucane tu są zazwyczaj poziomu "Agnieszka Włodarczyk - Teraz ceni naturalność. Kiedyś kochała solarium i tapetę"
Co mnie obchodzi plota zerżnięta z innych plot, że kogoś widziano z AVB w kinie na nowym spidermanie, że ktoś nas nazwał wspaniałym klubem(ja naszych chłopaków codziennie tak nazywam i jakoś nikt się nie jara, że przyjdę do klubu grać w piłkę)
Jak chcecie to wyznaczcie kogoś ogarniętego, mogę to być i nawet ja. Będzie się co 2 - 3 dni podsumowywało na głównej wszystkie ploty i tyle. Po kiego z każdą bzdurą włazić tu i rozprawiać przecie czy pan Hulk kogutem stanie się w tym lecie(oglądam Śluby Panieńskie z Więckiewiczem dlatego ten rym)
Poza tym wyjmijcie naszą rozmowę(według was spam) to od 2 dni nie byłoby tu czego kopiować. Nic się nie dzieje w naszych klubowych sprawach. Poza tym taki Barometr, Iwan czy Marcus uwierz mi wrzuciliby sami jakby rzeczywiście było coś godnego uwagi do wrzucenia(godnego uwagi a nie "the sun mówi, że AVB podoba się OSCAR i nie jest powiedziane, że nie włączy się do walki z Chelsea")
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
19 lipca 2012, 14:46 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Po to jest temat o transferach zeby pisac w nich o transferach, a nie o sztucznych cyckach , preferencjach seksualnych badz zenujacej ekstraklasie
Taaa? A ja ostatnie wpisy o transferach widziałem odnośnie Sigurdssona i Vertonghena, reszta to jakieś totalne gówno. Naprawdę temat sztucznych cycków, sado masa, oddawania moczu (ups, miałem o tym nie wspominać

) czy nawet problemów kanalizacyjnych w Gminie Kościelisko jest sto razy poważniejszy od tej kupy gówna, którą tu wlewacie. To raczej wy pomyliliście temat, załóżcie sobie wątek "W tym okienku chciałbym Messiego, a na Gwiazdkę G.I. JOE."
Saint Aint powiedział/a:
Tu rozmawiamy tylko i wyłącznie o rzeczach związanych z transferami, jak mówi sama nazwa wątku.
Wybacz, możliwe że tak rzeczywiście będzie, możliwe że kiedyś ktoś tak ustali, ale na pewno nie będziesz to Ty. No offence, po prostu wolność pisania na tej stronie może generalnie ograniczyć Polespur, ewentualnie Paweł vel Siara, Halabala, Marek i może jeszcze Snajper.
jin_tae powiedział/a:
Jak chcecie to wyznaczcie kogoś ogarniętego, mogę to być i nawet ja. Będzie się co 2 - 3 dni podsumowywało na głównej wszystkie ploty i tyle.
To nie jest Plotek czy Pudelek! Poza tym musiałbyś mieć maksymalnie piętnaście lat, trochę jesteś zbyt poważną osobą na takie bzdury
jin_tae powiedział/a:
oglądam Śluby Panieńskie z Więckiewiczem dlatego ten rym
Przeczytaj lepiej Fredrę bo ten film jest DRA-MA-TYCZ-NY
Taaa? A ja ostatnie wpisy o transferach widziałem odnośnie Sigurdssona i Vertonghena, reszta to jakieś totalne gówno. Naprawdę temat sztucznych cycków, sado masa, oddawania moczu (ups, miałem o tym nie wspominać:D ) czy nawet problemów kanalizacyjnych w Gminie Kościelisko jest sto razy poważniejszy od tej kupy gówna, którą tu wlewacie. To raczej wy pomyliliście temat, załóżcie sobie wątek "W tym okienku chciałbym Messiego, a na Gwiazdkę G.I. JOE."
[quote=Saint Aint]Tu rozmawiamy tylko i wyłącznie o rzeczach związanych z transferami, jak mówi sama nazwa wątku
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
19 lipca 2012, 15:05 [cytuj]
A jedyną dobrą w nim sceną jest goły tyłek Żmudy-Trzebiatowskiej
A jedyną dobrą w nim sceną jest goły tyłek Żmudy-Trzebiatowskiej :)
19 lipca 2012, 15:24 [cytuj]
Dla wszystkich wielbicieli sztucznych ust mam złą wiadomość !!!!!!!!!!
Źródło pewne !! To nie jest jakaś ściema !!
Najprawdziwsza prawda !! Jedyna w swoim rodzaju !!
Otóż .....
http://www.pudelek.pl/artykul/41750/siwiec_wziela_slub_w_las_vegas_na_spontanie/
Otóż .....
http://www.pudelek.pl/artykul/41750/siwiec_wziela_slub_w_las_vegas_na_spontanie/
19 lipca 2012, 15:27 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Otóż .....
Tym lepiej, teraz już by się nie burzyła, że nie chciałoby mi się z nią gadać
BTW patrzę na to zdjęcie i się zastanawiam - CZY TA LAFIRYNDA PRZYSZPILIŁA TERAZ CZERKAWSKIEGO?!
Tym lepiej, teraz już by się nie burzyła, że nie chciałoby mi się z nią gadać:D
BTW patrzę na to zdjęcie i się zastanawiam - CZY TA LAFIRYNDA PRZYSZPILIŁA TERAZ CZERKAWSKIEGO?!:krzyk:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
19 lipca 2012, 15:42 [cytuj]
Iwan powiedział/a:
Taaa? A ja ostatnie wpisy o transferach widziałem odnośnie Sigurdssona i Vertonghena, reszta to jakieś totalne gówno. Naprawdę temat sztucznych cycków, sado masa, oddawania moczu (ups, miałem o tym nie wspominać

) czy nawet problemów kanalizacyjnych w Gminie Kościelisko jest sto razy poważniejszy od tej kupy gówna, którą tu wlewacie. To raczej wy pomyliliście temat, załóżcie sobie wątek "W tym okienku chciałbym Messiego, a na Gwiazdkę G.I. JOE."
Nic dodać nic ująć po raz kolejny
Nic dodać nic ująć po raz kolejny :tak:
19 lipca 2012, 15:43 [cytuj]
Iwan powiedział/a:
Tym lepiej, teraz już by się nie burzyła, że nie chciałoby mi się z nią gadać
BTW patrzę na to zdjęcie i się zastanawiam - CZY TA LAFIRYNDA PRZYSZPILIŁA TERAZ CZERKAWSKIEGO?!

Mówisz o tym co tam sobie z tyłu przemyka w koszulce z numerem 10 ??
Mówisz o tym co tam sobie z tyłu przemyka w koszulce z numerem 10 ?? :cwaniak:
19 lipca 2012, 16:14 [cytuj]
i dobrze że jej już nie ma. Ale Siara się przejął tym ślubem na poważni
http://www.youtube.com/watch?v=PTGz4AXtQxM&t=48s
i dobrze że jej już nie ma. Ale Siara się przejął tym ślubem na poważnie http://www.youtube.com/watch?v=PTGz4AXtQxM&t=48s
19 lipca 2012, 19:26 [cytuj]
Początek okienka transferowego był dla nas bardzo obiecujący, ale teraz u progu wylotu Spurs na tourne do USA, sytuacja jest co-najmniej niepokojąca.
1. Adebayor nie jest nadal naszym zawodnikiem.
2. Bale - nie grał wczoraj, tzn - na 4 tygodnie przed startem BPL nadal leczy ból pleców.
3. Luka Modrić nie zmienił barw klubowych - odrzucił propozycje kontraktu z zarobkami na poziomie 100 tys/tyg i nie mamy ani zawodnika do środka pomocy ani 40 baniek na jego zakup.
4. Gio, Pienaar i Bentley nadal balasują i pobierają pensje.
5. Nie widać na horyzoncie NRR2 [kalkulując że NRR1 to Ade]

Początek okienka transferowego był dla nas bardzo obiecujący, ale teraz u progu wylotu Spurs na tourne do USA, sytuacja jest co-najmniej niepokojąca.
2. Bale - nie grał wczoraj, tzn - na 4 tygodnie przed startem BPL nadal leczy ból pleców.
3. Luka Modrić nie zmienił barw klubowych - odrzucił propozycje kontraktu z zarobkami na poziomie 100 tys/tyg i nie mamy ani zawodnika do środka pomocy ani 40 baniek na jego zakup.
:mysli::mysli::mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 lipca 2012, 19:29 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Ej - a może Bentley wreszcie wypali? W końcu już presji na nim nie ma
Ej - a może Bentley wreszcie wypali? W końcu już presji na nim nie ma :ok:
19 lipca 2012, 19:29 [cytuj]
jubileusz mały -- 2000 wpisów :hejka::hejka::hejka:
ale są tu lepsi - Baro, Marcus ...:brawo:
19 lipca 2012, 19:32 [cytuj]
Tak myślałem Baro - że, będziesz czujny i weźmiesz w obronę Bentleya. Nie mam nic przeciwko temu, żeby wypalił - ale jakoś wolałbym do pomocy Hoillet'a za niego - ponoć jest do wzięcia
Tak myślałem Baro - że, będziesz czujny i weźmiesz w obronę Bentleya. Nie mam nic przeciwko temu, żeby wypalił - ale jakoś wolałbym do pomocy Hoillet'a za niego - ponoć jest do wzięcia:cwaniak:
19 lipca 2012, 19:45 [cytuj]
Szkoda, że Luuk De Jong poszedł gdzie poszedł... a Hoilett to też na 99% zasili niemieckie boiska. Jeszcze jeden grajek mi się w Bburn podobał ale nie pamiętam nazwiska. Steven chyba na imię miał grał w środku pola
Szkoda, że Luuk De Jong poszedł gdzie poszedł... a Hoilett to też na 99% zasili niemieckie boiska. Jeszcze jeden grajek mi się w Bburn podobał ale nie pamiętam nazwiska. Steven chyba na imię miał grał w środku pola
19 lipca 2012, 19:55 [cytuj]
Zapewne chodzi Ci po głowie Steven N'Zonzi. Ciekawy piłkarz, ale i tak mamy z zasadzie srodek pola zatłoczony.
Zapewne chodzi Ci po głowie Steven N'Zonzi. Ciekawy piłkarz, ale i tak mamy z zasadzie srodek pola zatłoczony
19 lipca 2012, 20:10 [cytuj]
tak sobie teraz myślę.. że może Modrić zostanie
tak sobie teraz myślę.. że może Modrić zostanie:tak:
19 lipca 2012, 20:14 [cytuj]
Jak Croatia zostanie to owszem, jak odejdzie to albo jeden klasowy, albo dwóch dobrych i wbijka na zmianę.
Co się z Defourem stało? Od dawna chciało go MU poszedł gdzieś do Portugalii i słuch o nim zaginął.
Na skrzydło(ławkę) wziąłbym Chung younga. W boltonie jak był zdrowy wymiatał. Po kontuzji nie wiadomo jak z nim, ale bolton to spadkowicz więc można by go tanio wyrwać.
NNR to cassano chce odejść z milanu. Nie wiem czy to dobry kierunek myślenia

Na euro pokazał się z dobrej strony.
Jak Croatia zostanie to owszem, jak odejdzie to albo jeden klasowy, albo dwóch dobrych i wbijka na zmianę.
Co się z Defourem stało? Od dawna chciało go MU poszedł gdzieś do Portugalii i słuch o nim zaginął.
Na skrzydło(ławkę) wziąłbym Chung younga. W boltonie jak był zdrowy wymiatał. Po kontuzji nie wiadomo jak z nim, ale bolton to spadkowicz więc można by go tanio wyrwać.
NNR to cassano chce odejść z milanu. Nie wiem czy to dobry kierunek myślenia :glupek: Na euro pokazał się z dobrej strony
19 lipca 2012, 20:29 [cytuj]
NNR to cassano chce odejść z milanu. Nie wiem czy to dobry kierunek myślenia Na euro pokazał się z dobrej strony.
Cassano ? No nie wiem. To taka opcja jak L. Saha - 2-3 gole i tyle ugra........
NNR to cassano chce odejść z milanu. Nie wiem czy to dobry kierunek myślenia Na euro pokazał się z dobrej strony.
Cassano ? No nie wiem. To taka opcja jak L. Saha - 2-3 gole i tyle ugra........:bezradny: