Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  29  30  31  32  33    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
19 lipca 2012, 20:35 [cytuj]
Dziwi mnie ten brak ostatnio newsów na temat Modricia i jego rozmów z Realem. Był szum, może nadal jest, zaraz wylot do USA a my tam będziemy się uczyć gry z rozgrywającym który prawdopodobnie nas opuści. Miałem nadzieję, że będzie tam już Moutinho wpasowywany do składu. Szkoda, że Chorwat odrzucił nowy kontrakt.

Dziwi mnie ten brak ostatnio newsów na temat Modricia i jego rozmów z Realem. Był szum, może nadal jest, zaraz wylot do USA a my tam będziemy się uczyć gry z rozgrywającym który prawdopodobnie nas opuści. Miałem nadzieję, że będzie tam już Moutinho wpasowywany do składu. Szkoda, że Chorwat odrzucił nowy kontrakt.
19 lipca 2012, 20:55 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

A ja tam się cieszę, że nie ma w mediach opery mydlanej pod tytułem, Modric o krok od realu, ale cofnął się po bułki więc jest dwa kroki do tyłu. Lepsza cisza niż pitu pitu. Cisze zazwyczaj są dwie:
1) przed burzą
2) cisza made by bayer full
A ja tam się cieszę, że nie ma w mediach opery mydlanej pod tytułem, Modric o krok od realu, ale cofnął się po bułki więc jest dwa kroki do tyłu. Lepsza cisza niż pitu pitu. Cisze zazwyczaj są dwie: 1) przed burzą 2) cisza made by bayer full
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
19 lipca 2012, 20:59 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
NNR to cassano chce odejść z milanu. Nie wiem czy to dobry kierunek myślenia Na euro pokazał się z dobrej strony.

Cassano ? No nie wiem. To taka opcja jak L. Saha - 2-3 gole i tyle ugra........:bezradny:

Cassano? Świetna technika, ale straszne zachowanie! w Romie, w która w niego włożyła duże pieniadze zachował sie jak pajac, w innych klubach też nie był świety. Mówi że na starość mu przeszło, dla mnie jest skreślony ((nie jestem obiektywny jako że patrze przez pryzmat bycia sympatykiem Romy)).
Cassano? Świetna technika, ale straszne zachowanie! w Romie, w która w niego włożyła duże pieniadze zachował sie jak pajac, w innych klubach też nie był świety. Mówi że na starość mu przeszło, dla mnie jest skreślony ((nie jestem obiektywny jako że patrze przez pryzmat bycia sympatykiem Romy))
19 lipca 2012, 21:01 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
Cassano? Świetna technika, ale straszne zachowanie! w Romie, w która w niego włożyła duże pieniadze zachował sie jak pajac, w innych klubach też nie był świety. Mówi że na starość mu przeszło, dla mnie jest skreślony ((nie jestem obiektywny jako że patrze przez pryzmat bycia sympatykiem Romy))

Ponoć po wylewie docenił życie i się uspokoił.

Screen z Football Managera zrobiony pod wpływem chwili(5 minut temu)

http://i45.tinypic.com/2qtda1y.jpg
Ponoć po wylewie docenił życie i się uspokoił. Screen z Football Managera zrobiony pod wpływem chwili(5 minut temu) http://i45.tinypic.com/2qtda1y.jpg
19 lipca 2012, 21:27 [cytuj]
Modric podobno nawet nie chce jechać do USA. Pewnie ma nadzieję, że nie będzie go już w drużynie.

jin_tae, szkoda, że Fulham nam Rodallege zajumali. ;/
Modric podobno nawet nie chce jechać do USA. Pewnie ma nadzieję, że nie będzie go już w drużynie. jin_tae, szkoda, że Fulham nam Rodallege zajumali. ;/
LMAO
19 lipca 2012, 21:46 [cytuj]
niech nie jedzie - do klubu KOKOSA :nerwus:- za mniej niż 42-43 mln euro nie pójdzie nigdzie i już...
niech nie jedzie - do klubu KOKOSA :nerwus:- za mniej niż 42-43 mln euro nie pójdzie nigdzie i już
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 lipca 2012, 21:52 [cytuj]
ponoć Levy uparł się na 35 baniek FUNTÓW ..:bezradny:
19 lipca 2012, 21:56 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Tak myślałem Baro - że, będziesz czujny i weźmiesz w obronę Bentleya. Nie mam nic przeciwko temu, żeby wypalił - ale jakoś wolałbym do pomocy Hoillet'a za niego - ponoć jest do wzięcia:cwaniak:

Nie chcę Cię martwić, ale ponoć przechodzi gdzieś do Niemiec lub Rosji - tam się teraz potężną ligę buduje przed mundialem na Wschodzie. Zresztą i tak już jest bardzo dobra

Szkoda De Jonga to prawda, Cassano jest za dużym wariatem pod względem zachowania, żeby z nim ryzykować, jako NRR-em
Nie chcę Cię martwić, ale ponoć przechodzi gdzieś do Niemiec lub Rosji - tam się teraz potężną ligę buduje przed mundialem na Wschodzie. Zresztą i tak już jest bardzo dobra Szkoda De Jonga to prawda, Cassano jest za dużym wariatem pod względem zachowania, żeby z nim ryzykować, jako NRR-em
19 lipca 2012, 21:58 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ponoć po wylewie docenił życie i się uspokoił.

Screen z Football Managera zrobiony pod wpływem chwili(5 minut temu)

http://i45.tinypic.com/2qtda1y.jpg

No właśnie - ponoć... nigdy nie wiadomo kiedy mu coś strzeli do głowy

PS Co do screena - jin weź sobie chłopie grafikę wgraj - zdjęcia piłkarzy, loga klubów, koszulki, etc. Przecież ta gra wygląda strasznie bez tych dodatkowych opcji!!! :krzyk:
No właśnie - ponoć... nigdy nie wiadomo kiedy mu coś strzeli do głowy PS Co do screena - jin weź sobie chłopie grafikę wgraj - zdjęcia piłkarzy, loga klubów, koszulki, etc. Przecież ta gra wygląda strasznie bez tych dodatkowych opcji!!! :krzyk:
19 lipca 2012, 22:13 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
No właśnie - ponoć... nigdy nie wiadomo kiedy mu coś strzeli do głowy

PS Co do screena - jin weź sobie chłopie grafikę wgraj - zdjęcia piłkarzy, loga klubów, koszulki, etc. Przecież ta gra wygląda strasznie bez tych dodatkowych opcji!!! :krzyk:

Gram na lapku, gdzie aby rozpakować 4 gb plik muszę usuwać poprzednio rozpakowany. Na każdej z partycji mam 2 gb wolnego dysku(aktualnie) wczoraj instalowałem photoshopa i na c zrobiło się półtora gb xDD

właśnie zaczynam ćwierćfinał LM z moim QPR. Valencia mnie zje albo i nie kto to wie ;p Jak się ma potencjał FM do realu. Bo właśnie zakupiłem grajka, o którym nigdy nie słyszałem, a ma staty jak czołowy pomocnik premier league Radja Nainggolan narodowość belgijska.
Gram na lapku, gdzie aby rozpakować 4 gb plik muszę usuwać poprzednio rozpakowany. Na każdej z partycji mam 2 gb wolnego dysku(aktualnie) wczoraj instalowałem photoshopa i na c zrobiło się półtora gb xDD właśnie zaczynam ćwierćfinał LM z moim QPR. Valencia mnie zje albo i nie kto to wie ;p Jak się ma potencjał FM do realu. Bo właśnie zakupiłem grajka, o którym nigdy nie słyszałem, a ma staty jak czołowy pomocnik premier league Radja Nainggolan narodowość belgijska
19 lipca 2012, 22:32 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Nie chcę Cię martwić, ale ponoć przechodzi gdzieś do Niemiec lub Rosji - tam się teraz potężną ligę buduje przed mundialem na Wschodzie.

Stare informacje Baro...

http://www1.skysports.com/football/news/11095/7914428/Hoilett-agrees-QPR-move

...:P;P
Stare informacje Baro... http://www1.skysports.com/football/news/11095/7914428/Hoilett-agrees-QPR-move ...:P;P
Can't Smile Without You!!!
19 lipca 2012, 22:34 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Stare informacje Baro...

http://www1.skysports.com/football/news/11095/7914428/Hoilett-agrees-QPR-move

...:P;P

Gdzie tam miejsce dla Ji sunga? Chyba że będzie grał jako OPŚ tak jak ma w metryce napisane. Jestem dumny bo ma to być ich kaptan na nowy sezon:brawo:
Gdzie tam miejsce dla Ji sunga? Chyba że będzie grał jako OPŚ tak jak ma w metryce napisane. Jestem dumny bo ma to być ich kaptan na nowy sezon:brawo:
19 lipca 2012, 22:35 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

AVB przekazał w wywiadzie, że Modric nie pójdzie nigdzie, jeśli potencjalny nabywca nie wyłoży kwoty, którą chce otrzymać klub. Powiedział, że Levy nie puści go za mniej, niż 35 mln funtów (jak słusznie zauważyłeś), ponieważ dla niego najważniejsze są interesy klubu...

Ktokolwiek chce Moddersa - dawać "ciapę" frajerzy :D
AVB przekazał w wywiadzie, że Modric nie pójdzie nigdzie, jeśli potencjalny nabywca nie wyłoży kwoty, którą chce otrzymać klub. Powiedział, że Levy nie puści go za mniej, niż 35 mln funtów (jak słusznie zauważyłeś), ponieważ dla niego najważniejsze są interesy klubu... Ktokolwiek chce Moddersa - dawać "ciapę" frajerzy :D
19 lipca 2012, 22:56 [cytuj]
Po jakiemu Ciapa to kasa? Pierwsze słyszę takie określenie na pieniądza
Po jakiemu Ciapa to kasa? Pierwsze słyszę takie określenie na pieniądza
19 lipca 2012, 23:28 [cytuj]
Ciapa, zenska forma slowa ciap. Ciap innymi slowy kapec. Kapcie kupuje sie w sklepie za mamone. Mamona polaczenie slow mama i ona, jak wiadomo i mamy i one czesto chodza na zakupy wydac swoja kase. Kasa - miejsce w ktore sprzedawca wklada ciezko styrane banknoty ememitowane przez nbp, inaczej nazywane pieniedzmi. Kapewu?
Ciapa, zenska forma slowa ciap. Ciap innymi slowy kapec. Kapcie kupuje sie w sklepie za mamone. Mamona polaczenie slow mama i ona, jak wiadomo i mamy i one czesto chodza na zakupy wydac swoja kase. Kasa - miejsce w ktore sprzedawca wklada ciezko styrane banknoty ememitowane przez nbp, inaczej nazywane pieniedzmi. Kapewu?
19 lipca 2012, 23:43 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

CÓŻ ZA WYKŁADNIA:luzik:

teraz już każdy Yido wie co to znaczy CIAPA:tak:
CÓŻ ZA WYKŁADNIA:luzik: teraz już każdy Yido wie co to znaczy CIAPA:tak:
19 lipca 2012, 23:45 [cytuj]
35 BANIAKÓW - ..................... czekamy :ok:
35 BANIAKÓW - ..................... czekamy :ok:
19 lipca 2012, 23:45 [cytuj]
http://9gag.com/gag/4804070 umarłem
http://9gag.com/gag/4804070 umarłem
19 lipca 2012, 23:46 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

o żesz k..wa padłem - niezła etymologia :brawo:
o żesz k..wa padłem - niezła etymologia :brawo:
19 lipca 2012, 23:50 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

:brawo: normalnie ległem na cycki :rotfl:
:brawo: normalnie ległem na cycki :rotfl:
|<  <<  <  29  30  31  32  33    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się