Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
21 lipca 2012, 10:32 [cytuj]
:bezradny: lecimy do USA bez Luki i Ade - zajebioza;|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 lipca 2012, 10:33 [cytuj]
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 lipca 2012, 12:24 [cytuj]
Obysmy jak najszybciej pozbyli sie gwiazdeczki Modrica, bo juz do konca mu odwalilo.
Obysmy jak najszybciej pozbyli sie gwiazdeczki Modrica, bo juz do konca mu odwalilo
21 lipca 2012, 13:22 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Obysmy jak najszybciej pozbyli sie gwiazdeczki Modrica, bo juz do konca mu odwalilo

Dobrze gadasz. Bronią go poniektórzy pisząc, że zachowuje się jak profesionalista. Gówno prawda !!! Koleś nie stawił się na czwartkowym i piątkowym treningu, bo stwierdził, że nie jest psychicznie gotowy :bezradny:. Profesjonalne zachowanie, że klękajcie narody... Drugi bułgarzyna w mordę jego mać... WON :nerwus:
Dobrze gadasz. Bronią go poniektórzy pisząc, że zachowuje się jak profesionalista. Gówno prawda !!! Koleś nie stawił się na czwartkowym i piątkowym treningu, bo stwierdził, że nie jest psychicznie gotowy :bezradny:. Profesjonalne zachowanie, że klękajcie narody... Drugi bułgarzyna w mordę jego mać... WON :nerwus:
Can't Smile Without You!!!
21 lipca 2012, 13:33 [cytuj]
Wystarczy spojrzec jak zachowal sie Jan przy negocjacjach a co robi chorwat.
Wystarczy spojrzec jak zachowal sie Jan przy negocjacjach a co robi chorwat
21 lipca 2012, 13:36 [cytuj]
Dzisiejszy "Daily Mirror" donosi, że klub ukarze Modrica, jeśli ten nie stawi się na wylot do USA. I bardzo kurwa jego mać dobrze :brawo:
Dzisiejszy "Daily Mirror" donosi, że klub ukarze Modrica, jeśli ten nie stawi się na wylot do USA. I bardzo kurwa jego mać dobrze :brawo:
21 lipca 2012, 13:48 [cytuj]
I dobrze, też mam dość, niech idzie do Realu!
I dobrze, też mam dość, niech idzie do Realu!
21 lipca 2012, 14:35 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Wystarczy spojrzec jak zachowal sie Jan przy negocjacjach a co robi chorwat

Też nie stawił się na treningu bo głową był w Londynie :)
Też nie stawił się na treningu bo głową był w Londynie :)
21 lipca 2012, 14:39 [cytuj]
Ajax i trener go zwolnili z pierwszego meczu , a tak wczesniej to trenowal z klubem. Nie robil zadnych fochow i samowoli.
Ajax i trener go zwolnili z pierwszego meczu , a tak wczesniej to trenowal z klubem. Nie robil zadnych fochow i samowoli
21 lipca 2012, 14:54 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=UuiZljop0Rk&feature=player_embedded

Zawsze chciałem tego pomocnika w Tottenhamie. W celticu radzi sobie świetnie. No i Chu young(walić to że siedział na trybunach u anali) dołożył też trafienie. Nie byłyby to wielkie wzmocnienia lecz tanie uzupełnienia a śmiem twierdzić, że Ki sung poradziłby sobie u nas nie gorzej niż Big Tom.
https://www.youtube.com/watch?v=UuiZljop0Rk&feature=player_embedded Zawsze chciałem tego pomocnika w Tottenhamie. W celticu radzi sobie świetnie. No i Chu young(walić to że siedział na trybunach u anali) dołożył też trafienie. Nie byłyby to wielkie wzmocnienia lecz tanie uzupełnienia a śmiem twierdzić, że Ki sung poradziłby sobie u nas nie gorzej niż Big Tom
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
21 lipca 2012, 14:57 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
a śmiem twierdzić, że Ki sung poradziłby sobie u nas nie gorzej niż Big Tom

Po raz drugi już chyba piszę to samo w twoim kierunku... Jin, ale na jaki ch.. kupować coś co już mamy ? :mysli: Mamy podnosić poziom, czy dbać o to, aby liczba skośnookich była w drużynie odpowiednia ?
Po raz drugi już chyba piszę to samo w twoim kierunku... Jin, ale na jaki ch.. kupować coś co już mamy ? :mysli: Mamy podnosić poziom, czy dbać o to, aby liczba skośnookich była w drużynie odpowiednia ?
21 lipca 2012, 15:11 [cytuj]
Też odnoszę wrażenie, że Jin_tae chce wcisnąć do Tottenhamu każdego piłkarza który tylko ma skośne oczy i żółte lico :)
Też odnoszę wrażenie, że Jin_tae chce wcisnąć do Tottenhamu każdego piłkarza który tylko ma skośne oczy i żółte lico :)
21 lipca 2012, 15:24 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

Na dzień dzisiejszy nie mamy pomocnika, a gwarancji 100 ba nawet 50 % nie mamy że w miejsce Croatii przyjdzie ktoś tak samo dobry bądź lepszy. Jeśli wierzycie, że po odejściu małego chorwata, będziemy składać oferty za jednych z lepszych pomocników w europie i na świecie to możecie się grubi przeliczyć

Równie dobrze może być tak, że sprzedamy gościa i kupimy kogoś ze średniej nie topowej półki, albo nie sprzedamy gościa i nie kupimy nikogo, a croatia albo będzie grał albo kokos

Poza tym w zeszłym okienku mocno się nim interesowaliśmy i w tym ponoć też(my i QPR).
Na dzień dzisiejszy nie mamy pomocnika, a gwarancji 100 ba nawet 50 % nie mamy że w miejsce Croatii przyjdzie ktoś tak samo dobry bądź lepszy. Jeśli wierzycie, że po odejściu małego chorwata, będziemy składać oferty za jednych z lepszych pomocników w europie i na świecie to możecie się grubi przeliczyć Równie dobrze może być tak, że sprzedamy gościa i kupimy kogoś ze średniej nie topowej półki, albo nie sprzedamy gościa i nie kupimy nikogo, a croatia albo będzie grał albo kokos Poza tym w zeszłym okienku mocno się nim interesowaliśmy i w tym ponoć też(my i QPR)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
21 lipca 2012, 15:29 [cytuj]
Ale mamy Big Toma, którego sam przywołałeś :P;P

Ps. My i QPR powiadasz... To zaszczyt być w tak zacnym gronie :wysmiewacz:
Ale mamy Big Toma, którego sam przywołałeś :P;P Ps. My i QPR powiadasz... To zaszczyt być w tak zacnym gronie :wysmiewacz:
21 lipca 2012, 15:32 [cytuj]
Po pierwsze to po dłuższym zastanowieniu doszedłem do wniosku, że w przypadku sprzedaży Modricia wcale nie jest jakąś absolutną koniecznością sprowadzenie następcy. Przecież nikt nie powiedział, że AVB zamierza grać 4-4-2. Może np. zagrać 4-2-1-2-1 z ustawieniem pomocy i ataku Parker, Sandro - Rafa - Lennon, Bale (szeroko) - Ade (szpica). Żeby nie było, specjalnie rozrysowuję to tak a nie jako 4-2-3-1, bo do takiego grania nie mamy zawodników, w tym ustawieniu ta "3" musi być bardzo uniwersalna, a jednak Lennon i Bale to gracze zajebiście jednostronni.
I po drugie - nie myślałeś jin_tae o tym, żeby przerzucić się na kibicowanie komuś ze Wschodu? Może Szanghaj Shenhua albo Nagoya Grampus? Wtedy liczba pingpongów w zespole na pewno będzie się zgadzać:)
Po pierwsze to po dłuższym zastanowieniu doszedłem do wniosku, że w przypadku sprzedaży Modricia wcale nie jest jakąś absolutną koniecznością sprowadzenie następcy. Przecież nikt nie powiedział, że AVB zamierza grać 4-4-2. Może np. zagrać 4-2-1-2-1 z ustawieniem pomocy i ataku Parker, Sandro - Rafa - Lennon, Bale (szeroko) - Ade (szpica). Żeby nie było, specjalnie rozrysowuję to tak a nie jako 4-2-3-1, bo do takiego grania nie mamy zawodników, w tym ustawieniu ta "3" musi być bardzo uniwersalna, a jednak Lennon i Bale to gracze zajebiście jednostronni. I po drugie - nie myślałeś jin_tae o tym, żeby przerzucić się na kibicowanie komuś ze Wschodu? Może Szanghaj Shenhua albo Nagoya Grampus? Wtedy liczba pingpongów w zespole na pewno będzie się zgadzać:)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
21 lipca 2012, 15:44 [cytuj]
http://www.sport.pl/sport/1,65025,12168692,Lechia_Gdansk_pokonala_Stomil_Olsztyn_3_1__Grzegorz.html

Nie no wiedzialem! Trzeba bylo go brac dawno! Juz nawet forum na temat "Co sądzisz o formie Rasiaka?" otworzyli :) Byłby jak się patrz NRR :cwaniak::D:D
http://www.sport.pl/sport/1,65025,12168692,Lechia_Gdansk_pokonala_Stomil_Olsztyn_3_1__Grzegorz.html Nie no wiedzialem! Trzeba bylo go brac dawno! Juz nawet forum na temat "Co sądzisz o formie Rasiaka?" otworzyli :) Byłby jak się patrz NRR :cwaniak::D:D
21 lipca 2012, 15:55 [cytuj]
Mathias95 - rozumiem, że jesteś rocznikiem 95? Choć nie, w wieku 17 lat powinieneś być dużo bardziej dojrzały. Swego czasu, gdy pojawiła się mania jeżdżenia po Rasiaku, był jednym z najlepszych polskich napastników. Skąd wszystkie polaczki (specjalnie z małej) wymyśliły opcję, żeby lać akurat z niego, nie mam pojęcia. W każdym razie zawsze wydawało mi się to strasznie małe:blee:
Mathias95 - rozumiem, że jesteś rocznikiem 95? Choć nie, w wieku 17 lat powinieneś być dużo bardziej dojrzały. Swego czasu, gdy pojawiła się mania jeżdżenia po Rasiaku, był jednym z najlepszych polskich napastników. Skąd wszystkie polaczki (specjalnie z małej) wymyśliły opcję, żeby lać akurat z niego, nie mam pojęcia. W każdym razie zawsze wydawało mi się to strasznie małe:blee:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
21 lipca 2012, 16:17 [cytuj]
Jak wszyscy wala z Rasiaka, to ja sie pytam gdzie Piechna, wroc... Gdzie kielbasa?
Jak wszyscy wala z Rasiaka, to ja sie pytam gdzie Piechna, wroc... Gdzie kielbasa?
21 lipca 2012, 17:34 [cytuj]
Wypominają dziady ...http://www.metro.co.uk/sport/905861-real-madrid-try-to-call-in-spurs-favour-in-luka-modric-transfer-saga?
21 lipca 2012, 18:07 [cytuj]
Iwan - nie rozumiem czemu odrazu tak wyskakujesz na mnie? Ot człowiek nie może się nawet troszkę pośmiać.:bezradny:

Swoją drogą ciekawy z Ciebie facet, że oceniasz dojrzałość człowieka po jednym poście :)
Iwan - nie rozumiem czemu odrazu tak wyskakujesz na mnie? Ot człowiek nie może się nawet troszkę pośmiać.:bezradny: Swoją drogą ciekawy z Ciebie facet, że oceniasz dojrzałość człowieka po jednym poście :)
|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 135 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się