Forum dyskusyjne
22 lipca 2012, 22:08 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Zrozumiałem dobrze mimo iż czytałem po łebkach. Podważyłeś umiejętności Nakamury, które według mnie są niepodważalne. Za czasów gry w celticu miał umiejętności na grę w pierwszej 8 zespołów premiership(od 4 do 8 nie mówię tu o MU czy Chelsea
Zrozum tylko, że o niepodważalności nie może być mowy. Musiałby być na tyle dobry, żeby ktoś zapragnął go mieć. Cena podyktowana przez Szkotów też pewnie nie odstraszyłaby nikogo z wymienionych miejsc. O pozowlenie na pracę to jest ciężko tym, którzy nie graja w reprezentacji swojego kraju (kiedyś ładnie to HB przytaczał). Ty mówisz o podstawowym zawodniku, więc ten temat nie istnieje.
Zrozum tylko, że o niepodważalności nie może być mowy. Musiałby być na tyle dobry, żeby ktoś zapragnął go mieć. Cena podyktowana przez Szkotów też pewnie nie odstraszyłaby nikogo z wymienionych miejsc. O pozowlenie na pracę to jest ciężko tym, którzy nie graja w reprezentacji swojego kraju (kiedyś ładnie to HB przytaczał). Ty mówisz o podstawowym zawodniku, więc ten temat nie istnieje
Kogucie życie!
22 lipca 2012, 22:15 [cytuj]
Ja to dzisiaj widzę, że wszystkie nasze 'cele' transferowe są zadowolone w swoich klubach. I Modric dostał kare 80000 za opieprzanie się.
Ja to dzisiaj widzę, że wszystkie nasze 'cele' transferowe są zadowolone w swoich klubach. I Modric dostał kare 80000 za opieprzanie się
LMAO
22 lipca 2012, 22:57 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Zrozum tylko, że o niepodważalności nie może być mowy. Musiałby być na tyle dobry, żeby ktoś zapragnął go mieć. Cena podyktowana przez Szkotów też pewnie nie odstraszyłaby nikogo z wymienionych miejsc. O pozowlenie na pracę to jest ciężko tym, którzy nie graja w reprezentacji swojego kraju (kiedyś ładnie to HB przytaczał). Ty mówisz o podstawowym zawodniku, więc ten temat nie istnieje
Nie powiem Ci na 100% ale chyba miał jakieś oferty z Ang klubów, wybrał Espanyol potem chciał wrócić do kraju i to zrobił. Fakt faktem w momencie odchodzenia z Espanyolu to był wrak zawodnika, który odprawiał MU z LM.
Kagawa to inna para kaloszy. Chłopak jest młody i jak to go Ser Alex dziś określił " Jest inteligentnym piłkarzem, a przy tym bardzo szybkim i nie spuszcza głowy w dół. Wie kiedy trzeba podać piłkę. Jestem z niego zadowolony"
Mówimy, że większość azjatów nie mieściła by się u nas w składzie. Co w takim razie w MU robi BEBE(sprowadzony z domu dziecka za 7 mln funtów?), który będzie(według zapowiedzi SAF) grał w przyszłym sezonie normalnie w klubie(strzelił gola w ostatnim meczu sparingowym MU).
Nie powiem Ci na 100% ale chyba miał jakieś oferty z Ang klubów, wybrał Espanyol potem chciał wrócić do kraju i to zrobił. Fakt faktem w momencie odchodzenia z Espanyolu to był wrak zawodnika, który odprawiał MU z LM.
Kagawa to inna para kaloszy. Chłopak jest młody i jak to go Ser Alex dziś określił " Jest inteligentnym piłkarzem, a przy tym bardzo szybkim i nie spuszcza głowy w dół. Wie kiedy trzeba podać piłkę. Jestem z niego zadowolony"
Mówimy, że większość azjatów nie mieściła by się u nas w składzie. Co w takim razie w MU robi BEBE(sprowadzony z domu dziecka za 7 mln funtów?), który będzie(według zapowiedzi SAF) grał w przyszłym sezonie normalnie w klubie(strzelił gola w ostatnim meczu sparingowym MU)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
23 lipca 2012, 11:29 [cytuj]
Widzę nie kapujesz. Ty na 100% nie możesz mi powiedzieć. Możesz jedynie na 0%. Tu nie chodzi o to ,że ktoś coś uważa. Tu chodiz o to ,że trzeba sprawić ,żeby się na jakiś tam pociąg z napisem powiedzmy LFC załapać. Potem można mówić o tym czy się sprawdzi czy nie. Odprawił Man..... Bazylea też, a mimo to jakoś nie słyszałem ,żeby wszystkich wyeksportowali do Anglii. Sebuś Milla zapakował kiedyś Seamanowi, facetowi który wygrywał ligę, a potem nie odnalazł sięw Austrii, Norwegii i całe szczęście, że się z Wieszczyckim kumpluje, bo przynajmniej ŁKS w końcu okazał się jego 'ziemią obiecaną'.
Widzę nie kapujesz. Ty na 100% nie możesz mi powiedzieć. Możesz jedynie na 0%. Tu nie chodzi o to ,że ktoś coś uważa. Tu chodiz o to ,że trzeba sprawić ,żeby się na jakiś tam pociąg z napisem powiedzmy LFC załapać. Potem można mówić o tym czy się sprawdzi czy nie. Odprawił Man..... Bazylea też, a mimo to jakoś nie słyszałem ,żeby wszystkich wyeksportowali do Anglii. Sebuś Milla zapakował kiedyś Seamanowi, facetowi który wygrywał ligę, a potem nie odnalazł sięw Austrii, Norwegii i całe szczęście, że się z Wieszczyckim kumpluje, bo przynajmniej ŁKS w końcu okazał się jego 'ziemią obiecaną'
Kogucie życie!
23 lipca 2012, 13:29 [cytuj]
Do Anglii nie ale shaqiri między innymi przez ten mecz poszedł do Bayernu. Granit Xhaka czy jak mi tam też w tym okienku zmieni klub na większy. Każdy ma United dostosowane do swoich możliwości. Jako iż nie uważam nas jeszcze za klub(potęgowy), który ma się obracać tylko wśród najlepszych zawodników globu stwierdzam że my możemy sobie pozwolić na kupno kogoś z średniego klubu(ot chociażby dembele czy nawet taki n'zonzi(którego nazwisko przypomniał mi nasz forumowy kolega)
Do Anglii nie ale shaqiri między innymi przez ten mecz poszedł do Bayernu. Granit Xhaka czy jak mi tam też w tym okienku zmieni klub na większy. Każdy ma United dostosowane do swoich możliwości. Jako iż nie uważam nas jeszcze za klub(potęgowy), który ma się obracać tylko wśród najlepszych zawodników globu stwierdzam że my możemy sobie pozwolić na kupno kogoś z średniego klubu(ot chociażby dembele czy nawet taki n'zonzi(którego nazwisko przypomniał mi nasz forumowy kolega)
23 lipca 2012, 19:13 [cytuj]
Dembele ? jestem za ! Tylko priorytetem powinien być nowy kontrakt dla Ade i zastępstwo Luki
Dembele ? jestem za ! Tylko priorytetem powinien być nowy kontrakt dla Ade i zastępstwo Luki:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 lipca 2012, 19:23 [cytuj]
a ja bym sprowadził De Jong'a w miejsce Modricia - za 10 mln euro mielibyśmy jeszcze 30-35 baniek do zagospodarowania na Ade i np: Huntelaar'a

- 15 baniek MAX! + do tego Michael Krohn-Dehli - pomocnik, który może zagrać w ataku i
Z A J E B I O Z A
JD i Gio zostają oczywiście
a ja bym sprowadził De Jong'a w miejsce Modricia - za 10 mln euro mielibyśmy jeszcze 30-35 baniek do zagospodarowania na Ade i np: Huntelaar'a:mysli: - 15 baniek MAX! + do tego Michael Krohn-Dehli - pomocnik, który może zagrać w ataku i
Z A J E B I O Z A:rotfl:
JD i Gio zostają oczywiście
23 lipca 2012, 19:33 [cytuj]
tak, sprowadzić De Jonga, defensywnego w miejsce rozgrywającego to świetny pomysł!
tak, sprowadzić De Jonga, defensywnego w miejsce rozgrywającego to świetny pomysł!
Krohn-Dehli jestem za po stokroć za, ale 3/4 internetu nie widzi w klubie gracza o centymetr gorszego od Modrica(gorszego i mniej medialnego)
MU dostało nauczkę aby nie oceniać transferów przed sezonem w postaci Valencii. Każdy psioczył i na niego i na SAF, że ściąga do "najlepszego klubu na świecie" zawodnika z ligowego słabiaka. Teraz valencia to bóg a SAF genialny menager, który wie co robi
Krohn-Dehli jestem za po stokroć za, ale 3/4 internetu nie widzi w klubie gracza o centymetr gorszego od Modrica(gorszego i mniej medialnego)
MU dostało nauczkę aby nie oceniać transferów przed sezonem w postaci Valencii. Każdy psioczył i na niego i na SAF, że ściąga do "najlepszego klubu na świecie" zawodnika z ligowego słabiaka. Teraz valencia to bóg a SAF genialny menager, który wie co robi :rotfl:
MU dostało nauczkę aby nie oceniać transferów przed sezonem w postaci Valencii. Każdy psioczył i na niego i na SAF, że ściąga do "najlepszego klubu na świecie" zawodnika z ligowego słabiaka. Teraz valencia to bóg a SAF genialny menager, który wie co robi
MU dostało nauczkę aby nie oceniać transferów przed sezonem w postaci Valencii. Każdy psioczył i na niego i na SAF, że ściąga do "najlepszego klubu na świecie" zawodnika z ligowego słabiaka. Teraz valencia to bóg a SAF genialny menager, który wie co robi :rotfl:
23 lipca 2012, 20:05 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
dałby radę - to Holender - wszechstronne wyszkolenie mu nie obce - Bale też grał na początku lewego obrońce ...
dałby radę - to Holender - wszechstronne wyszkolenie mu nie obce - Bale też grał na początku lewego obrońce ...:mysli:
23 lipca 2012, 20:14 [cytuj]
Krohn-Dehli za Lukę w takim razie a w napadzie Huntelar/Ade

--- oby ta saga z Chorwatem skończyła się do 18.07 ---------- bo będzie znów falstart
Krohn-Dehli za Lukę w takim razie a w napadzie Huntelar/Ade:mysli: --- oby ta saga z Chorwatem skończyła się do 18.07 ---------- bo będzie znów falstart :mysli:
23 lipca 2012, 20:15 [cytuj]
18.08 oczywiście
18.08 oczywiście
23 lipca 2012, 20:27 [cytuj]
Krohn-deli? Po co ściągać kogoś starszego o 3 lata od Modrica, który zagrał tylko 3 przyzwoite mecze na EURO? Bo strzelił 2 bramki? Jakby był dobry, to ktoś by się na nim już poznał, a on sobie w Ajaxie Amsterdam nie poradził. Nie potrzebna nam tania alternatywa na kogoś, kto ma prowadzić naszą grę. Moutinho, Ramirez, Cazorla. Na nich powinniśmy się skupić. I na napadziorze. A nie na płotkach z euro.
Współczuję AVB, bo bez Modrica będzie miał o wiele ciężej niż HR.
Krohn-deli? Po co ściągać kogoś starszego o 3 lata od Modrica, który zagrał tylko 3 przyzwoite mecze na EURO? Bo strzelił 2 bramki? Jakby był dobry, to ktoś by się na nim już poznał, a on sobie w Ajaxie Amsterdam nie poradził. Nie potrzebna nam tania alternatywa na kogoś, kto ma prowadzić naszą grę. Moutinho, Ramirez, Cazorla. Na nich powinniśmy się skupić. I na napadziorze. A nie na płotkach z euro.
Współczuję AVB, bo bez Modrica będzie miał o wiele ciężej niż HR
LMAO
23 lipca 2012, 22:02 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Współczuję AVB, bo bez Modrica będzie miał o wiele ciężej niż HR
może i racja - ale jakoś nie wydaje mi się, że w tym Ajax-sie się na nim poznali... ja bym go widział u nas w środku pomocy czasem jako zmiennika VdV
może i racja - ale jakoś nie wydaje mi się, że w tym Ajax-sie się na nim poznali... ja bym go widział u nas w środku pomocy czasem jako zmiennika VdV:mysli:
23 lipca 2012, 22:10 [cytuj]
dla tych wszystkich co bardzo, bardzo chcą zobaczyć Spurs w akcji:
24.07 - LA GALAXY - TOTT - 4:30 czasu Wa-wa
28.07 - Liverpool - TOTT - 19:00 czasu Wa-wa
01.08 - NY RB - TOTT - 00:05 czasu Wa-wa
05.08 - Watford - TOTT - 16:00 ---//---
09.08 - Valencia - TOTT - 22:00 ---//---
18.08 - TYLKO 3 PKT

jeśli coś przekręciłem to poprawcie
dla tych wszystkich co bardzo, bardzo chcą zobaczyć Spurs w akcji:
24.07 - LA GALAXY - TOTT - 4:30 czasu Wa-wa
28.07 - Liverpool - TOTT - 19:00 czasu Wa-wa
01.08 - NY RB - TOTT - 00:05 czasu Wa-wa
05.08 - Watford - TOTT - 16:00 ---//---
09.08 - Valencia - TOTT - 22:00 ---//---
18.08 - TYLKO 3 PKT:zly::zly::zly:
jeśli coś przekręciłem to poprawcie:tak:
23 lipca 2012, 22:21 [cytuj]
beda jakies streamy? np 24.07 - LA GALAXY - TOTT - 4:30 czasu Wa-wa ?
beda jakies streamy? np 24.07 - LA GALAXY - TOTT - 4:30 czasu Wa-wa ?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
23 lipca 2012, 22:30 [cytuj]
to się obaczy
to się obaczy:kotek:
23 lipca 2012, 22:36 [cytuj]
Check out an exclusive photo of Jermain Defoe enjoying pre-season training in LA before our match with LA Galaxy tomorrow, remember you can watch it exclusively live on Spurs TV
http://bit.ly/MDBnp6 Memberships only.. ech
Check out an exclusive photo of Jermain Defoe enjoying pre-season training in LA before our match with LA Galaxy tomorrow, remember you can watch it exclusively live on Spurs TV: http://bit.ly/MDBnp6
Memberships only.. ech
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
23 lipca 2012, 22:40 [cytuj]
http://static.tottenhamhotspur.com//media/images/news/2012-2013-folder-ALL-PIX/US-tour/22072012/la_training_july22_am730.jpg

warunki pobytu prawie takie jakie gwarantuje PZPN

http://static.tottenhamhotspur.com//media/images/news/2012-2013-folder-ALL-PIX/US-tour/22072012/la_training_july22_am730.jpg
:brawo: warunki pobytu prawie takie jakie gwarantuje PZPN:tak::ok: