Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  35  36  37  38  39    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
23 lipca 2012, 23:35 [cytuj]
z LA Galaxy to nie raczej 25.07?
23 lipca 2012, 23:36 [cytuj]
vebq powiedział/a:
beda jakies streamy? np 24.07 - LA GALAXY - TOTT - 4:30 czasu Wa-wa ?

Cały nasz USA Tour (mecze znaczy się) jest transmitowany w ESPN, więc ze streamami nie będzie problemów napewno :ok:
Cały nasz USA Tour (mecze znaczy się) jest transmitowany w ESPN, więc ze streamami nie będzie problemów napewno :ok:
Can't Smile Without You!!!
23 lipca 2012, 23:37 [cytuj]
Diegomir powiedział/a:

No praktycznie tak, bo to 4.30 czasu W-wa w nocy z wtorku na środę ;)

(...ale w Stanach to 24ty ;))
No praktycznie tak, bo to 4.30 czasu W-wa w nocy z wtorku na środę ;) (...ale w Stanach to 24ty ;))
24 lipca 2012, 00:44 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Krohn-deli? Po co ściągać kogoś starszego o 3 lata od Modrica, który zagrał tylko 3 przyzwoite mecze na EURO? Bo strzelił 2 bramki? Jakby był dobry, to ktoś by się na nim już poznał, a on sobie w Ajaxie Amsterdam nie poradził. Nie potrzebna nam tania alternatywa na kogoś, kto ma prowadzić naszą grę. Moutinho, Ramirez, Cazorla. Na nich powinniśmy się skupić. I na napadziorze. A nie na płotkach z euro.
Współczuję AVB, bo bez Modrica będzie miał o wiele ciężej niż HR

To jest właśnie retoryka kibica, który raz posmakował wyśmienitego(teraz mi to ciężko przechodzi przez gardło) grajka i już nigdy więcej nie chce widzieć w zespole nikogo gorszego. Jeśli Modders ma być poprzeczką to jest ona kurewsko wysoko postawiona(myślę że za wysoko)
To jest właśnie retoryka kibica, który raz posmakował wyśmienitego(teraz mi to ciężko przechodzi przez gardło) grajka i już nigdy więcej nie chce widzieć w zespole nikogo gorszego. Jeśli Modders ma być poprzeczką to jest ona kurewsko wysoko postawiona(myślę że za wysoko)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 lipca 2012, 01:26 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
To jest właśnie retoryka kibica, który raz posmakował wyśmienitego(teraz mi to ciężko przechodzi przez gardło) grajka i już nigdy więcej nie chce widzieć w zespole nikogo gorszego.

Masz rację częściowo. To nie jest tak, że nie chce widzieć nikogo gorszego od Modrica, ale po prostu, żeby za kasę jaką dostaniemy kupić kogoś przyzwoitego, a nie zbliżającego się do 30stki gracza, który ledwo co pokazał średnie umiejętności na EURO. A pomijam już to, że jego klub w tym roku był 9 na 12 możliwych. Chciałbym kogoś kto się już pokazał, jest młody i stosunkowo tani ~16 mln funtów.
Masz rację częściowo. To nie jest tak, że nie chce widzieć nikogo gorszego od Modrica, ale po prostu, żeby za kasę jaką dostaniemy kupić kogoś przyzwoitego, a nie zbliżającego się do 30stki gracza, który ledwo co pokazał średnie umiejętności na EURO. A pomijam już to, że jego klub w tym roku był 9 na 12 możliwych. Chciałbym kogoś kto się już pokazał, jest młody i stosunkowo tani ~16 mln funtów
LMAO
24 lipca 2012, 01:28 [cytuj]
Modric wrocil do treningow :)

Tottenham have confirmed Luka Modric has returned to training amid ongoing speculation over his future
Modric wrocil do treningow :) Tottenham have confirmed Luka Modric has returned to training amid ongoing speculation over his future
24 lipca 2012, 02:03 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
Modric wrocil do treningow :)

Tottenham have confirmed Luka Modric has returned to training amid ongoing speculation over his future

A myślałem, że najgorszy koszmar jaki w życiu przeszedłem to flirt z babką, która jak się potem okazało oprócz niezłych balonów miała/miał pałkę między nogami...

w dodatku jak czytam takie głupoty(DM) to śmiać mi się chce
Tottenham wciąż szuka napastnika. Klub ma świadomość, iż Emmanuel Adebayor może nie obniżyć swoich wymagań finansowych, zatem na White Hart Lane coraz poważniej myśli się o złożeniu oferty za Leandro Damiao lub Hulka.
A myślałem, że najgorszy koszmar jaki w życiu przeszedłem to flirt z babką, która jak się potem okazało oprócz niezłych balonów miała/miał pałkę między nogami... w dodatku jak czytam takie głupoty(DM) to śmiać mi się chce Tottenham wciąż szuka napastnika. Klub ma świadomość, iż Emmanuel Adebayor może nie obniżyć swoich wymagań finansowych, zatem na White Hart Lane coraz poważniej myśli się o złożeniu oferty za Leandro Damiao lub Hulka
24 lipca 2012, 09:06 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
A myślałem, że najgorszy koszmar jaki w życiu przeszedłem to flirt z babką, która jak się potem okazało oprócz niezłych balonów miała/miał pałkę między nogami...

:rotfl: Jin, powiedz mi, czy Ty istniejesz naprawdę? ;) Bo momentami odnoszę wrażenie, że taki egzemplarz to musi być jakiś awatar stworzony przez, nomen-omen, Japończyków :rotfl:

A w temacie Azjaci w Spurs, przebijam Kazuyukiego Todę. Nie pamiętam, czy zagrał chociaż jeden mecz w pierwszym zespole, ale był - Qu Bo!
:rotfl: Jin, powiedz mi, czy Ty istniejesz naprawdę? ;) Bo momentami odnoszę wrażenie, że taki egzemplarz to musi być jakiś awatar stworzony przez, nomen-omen, Japończyków :rotfl: A w temacie Azjaci w Spurs, przebijam Kazuyukiego Todę. Nie pamiętam, czy zagrał chociaż jeden mecz w pierwszym zespole, ale był - Qu Bo!
24 lipca 2012, 09:58 [cytuj]
Nie no istnieję jak żyw napijemy się kiedyś wódki to się przekonasz. A, że zdarzyła mi się sytuacja jak czarkowi pazurze w filmie sztos 2 no cóż... nie mam rentgena w oczach
Nie no istnieję jak żyw napijemy się kiedyś wódki to się przekonasz. A, że zdarzyła mi się sytuacja jak czarkowi pazurze w filmie sztos 2 no cóż... nie mam rentgena w oczach
24 lipca 2012, 10:15 [cytuj]
Qu Bo a to ten made in china. Qu Bo would continue to be a vital member of the team and after playing in the 2002 FIFA World Cup where he would draw considerable interest from Premier League club Tottenham Hotspur where he had a month-long stint with them before leaving due to a lack of a work permit.
Qu Bo a to ten made in china. Qu Bo would continue to be a vital member of the team and after playing in the 2002 FIFA World Cup where he would draw considerable interest from Premier League club Tottenham Hotspur where he had a month-long stint with them before leaving due to a lack of a work permit
24 lipca 2012, 10:52 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Qu Bo a to ten made in china. Qu Bo would continue to be a vital member of the team and after playing in the 2002 FIFA World Cup where he would draw considerable interest from Premier League club Tottenham Hotspur where he had a month-long stint with them before leaving due to a lack of a work permit

W tak zwanym międzyczasie dorobił się nawet ksywki "Kevin" ;)
W tak zwanym międzyczasie dorobił się nawet ksywki "Kevin" ;)
24 lipca 2012, 11:07 [cytuj]
Nawet nie pamiętam zbytnio gościa. Staty ma według google dobre ale to china czyli tak jakby dać nie wiem Doyle do ekstraklasy i cieszyć się ,że to good napadzior.

Ktoś może wie ile zarabia Hulk czy Damiao? Nie sądzę, żeby robili u nas za mniejszą kasę. Na bank Hulk będzie porównywalnie płacowo co Ade.

Skończyła się pewna era w evertonie. Cahill(którego strasznie ceniłem) przeniósł się do USA i będzie grał z Henry.
Nawet nie pamiętam zbytnio gościa. Staty ma według google dobre ale to china czyli tak jakby dać nie wiem Doyle do ekstraklasy i cieszyć się ,że to good napadzior. Ktoś może wie ile zarabia Hulk czy Damiao? Nie sądzę, żeby robili u nas za mniejszą kasę. Na bank Hulk będzie porównywalnie płacowo co Ade. Skończyła się pewna era w evertonie. Cahill(którego strasznie ceniłem) przeniósł się do USA i będzie grał z Henry
24 lipca 2012, 11:08 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

jin_tae powiedział/a:
no cóż... nie mam rentgena w oczach

To, w którym momencie się pokapowałeś?? :D
[quote=jin_tae] no cóż... nie mam rentgena w oczach
Kogucie życie!
24 lipca 2012, 11:13 [cytuj]
Parker sie sypie , czeka go operacja , poczatek sezonu bedzie nalezal do Sandro w takim razie.
Parker sie sypie , czeka go operacja , poczatek sezonu bedzie nalezal do Sandro w takim razie
24 lipca 2012, 11:25 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
no cóż... nie mam rentgena w oczach

MARCUS powiedział/a:
To, w którym momencie się pokapowałeś??

wybaczcie offtopic, ale też mnie to zainteresowało :D
[quote=MARCUS]To, w którym momencie się pokapowałeś??
www.facebook.com/OgienOdSkaja
24 lipca 2012, 11:33 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
[quote=MARCUS]To, w którym momencie się pokapowałeś??

Miejmy nadzieje, ze nie bylo ciemno i skapnales sie przed, a nie w trakcie, albo wrecz po... :D
Miejmy nadzieje, ze nie bylo ciemno i skapnales sie przed, a nie w trakcie, albo wrecz po... :D
24 lipca 2012, 11:53 [cytuj]
Dalej Jin odpowiadaj, Spursmania czeka. Chcemy wiedzieć, czy to już było po buzi-buzi, jak zlazłeś niżej i się zastanawiałeś: łechtaczka wielka-ok, ale co tu robią jaja?? :rotfl:
Dalej Jin odpowiadaj, Spursmania czeka. Chcemy wiedzieć, czy to już było po buzi-buzi, jak zlazłeś niżej i się zastanawiałeś: łechtaczka wielka-ok, ale co tu robią jaja?? :rotfl:
Kogucie życie!
24 lipca 2012, 12:05 [cytuj]
Serio, ja zachowuje sie jak rasowy czytelnik pudelka i co jakis czas odswiezam niecierpliwie strone ;) ;) ;)
Serio, ja zachowuje sie jak rasowy czytelnik pudelka i co jakis czas odswiezam niecierpliwie strone ;) ;) ;)
24 lipca 2012, 12:49 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ktoś może wie ile zarabia Hulk czy Damiao? Nie sądzę, żeby robili u nas za mniejszą kasę.

Damiao napewno nie ma aż tak wysokich zarobków, Nie wiem dokładnie, ale Neymar zarabia tam 90 tysięcy tygodniowo, a Oscar 10(!!!) tysia, w funtach naturalnie. Gorzej pewnie z Hulkiem, który myślę ma tygodniówkę podobną do Ade.

Ps. Jin, podpisuję się pod petycją Kolegów powyżej, więc jak powiedziałeś A to opowiedz i B :D
Damiao napewno nie ma aż tak wysokich zarobków, Nie wiem dokładnie, ale Neymar zarabia tam 90 tysięcy tygodniowo, a Oscar 10(!!!) tysia, w funtach naturalnie. Gorzej pewnie z Hulkiem, który myślę ma tygodniówkę podobną do Ade. Ps. Jin, podpisuję się pod petycją Kolegów powyżej, więc jak powiedziałeś A to opowiedz i B :D
24 lipca 2012, 13:34 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:

Nie po buzi buzi choć było blisko(bo nawijka się rozwijała). Na szczęście(moje)kumpel był sr..ć w WC i przez szparę w drzwiach zobaczył ze ona/on używa pisuaru. Nie muszę chyba mówić jakie ciśnienie ze mnie zeszło jak wybiłem z tego lokalu. Do dziś dzień znajomi się śmieją(tak jak z pazury w filmie) jak ktoś dzwoni do drzwi u mnie, że to Daniele a raczej Daniel z kwiatami :rotfl:
Nie po buzi buzi choć było blisko(bo nawijka się rozwijała). Na szczęście(moje)kumpel był sr..ć w WC i przez szparę w drzwiach zobaczył ze ona/on używa pisuaru. Nie muszę chyba mówić jakie ciśnienie ze mnie zeszło jak wybiłem z tego lokalu. Do dziś dzień znajomi się śmieją(tak jak z pazury w filmie) jak ktoś dzwoni do drzwi u mnie, że to Daniele a raczej Daniel z kwiatami :rotfl:
|<  <<  <  35  36  37  38  39    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 7 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się