Forum dyskusyjne
24 lipca 2012, 13:42 [cytuj]
Skoro sam się nie pokapowałeś, to trzeba było kontynuować. Może kumpel Ci zazdrościł. Lepszą historię może byś nam sprzedał
Z drugiej strony, jakich Ty masz znajomych ,że kogoś w kiblu podglądają

Zastanów się nad sobą
Skoro sam się nie pokapowałeś, to trzeba było kontynuować. Może kumpel Ci zazdrościł. Lepszą historię może byś nam sprzedał :F
Z drugiej strony, jakich Ty masz znajomych ,że kogoś w kiblu podglądają :blee: Zastanów się nad sobą :D
Kogucie życie!
24 lipca 2012, 14:28 [cytuj]
To raczej nie tak że podglądają. Słyszał jej rozmowę przez telefon to się zaciekawił co laska robi w męskim kiblu. Na ulicy w Hadze gdzie wyrywa się panny za kasę(pod taką wielką galerią) stoją wymieszane normalne laski, tranzystory etc
Laska się potem bez problemu przyznała, że jest jak posłanka Grodzka po zmianie płci. Nie zmienia to faktu, że jak sobie pomyślę o całej sytuacji jaka mogła potem zajść to rzygać mi się chce jak po 1,5 litra na głowę
To raczej nie tak że podglądają. Słyszał jej rozmowę przez telefon to się zaciekawił co laska robi w męskim kiblu. Na ulicy w Hadze gdzie wyrywa się panny za kasę(pod taką wielką galerią) stoją wymieszane normalne laski, tranzystory etc
Laska się potem bez problemu przyznała, że jest jak posłanka Grodzka po zmianie płci. Nie zmienia to faktu, że jak sobie pomyślę o całej sytuacji jaka mogła potem zajść to rzygać mi się chce jak po 1,5 litra na głowę
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
24 lipca 2012, 16:59 [cytuj]
Chyba mnie zniechęciłeś do Holandii
Chyba mnie zniechęciłeś do Holandii :)
24 lipca 2012, 17:13 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Chyba mnie zniechęciłeś do Holandii

jin_tae powiedział/a:
Na ulicy w Hadze gdzie wyrywa się panny za kasę(pod taką wielką galerią) stoją wymieszane normalne laski, tranzystory etc
Eee tam Gan. Po prostu Jin łazi gdzieś po dziwnych ulicach
[quote=jin_tae] Na ulicy w Hadze gdzie wyrywa się panny za kasę(pod taką wielką galerią) stoją wymieszane normalne laski, tranzystory etc
Can't Smile Without You!!!
24 lipca 2012, 17:25 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Nie zmienia to faktu, że jak sobie pomyślę o całej sytuacji jaka mogła potem zajść to rzygać mi się chce jak po 1,5 litra na głowę
Chrzczoną wódkę kupujesz skoro dasz radę tyle wypić bez utraty przytomności
Chrzczoną wódkę kupujesz skoro dasz radę tyle wypić bez utraty przytomności :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
24 lipca 2012, 18:02 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Chrzczoną wódkę kupujesz skoro dasz radę tyle wypić bez utraty przytomności

To była metafora. Normalnie 0,7 i mam zgon. Dlatego unikam większego picia(ostatnie o przegranym meczu z city) bądź zapijam lżejsze trunki typu piwo
Dziwne miejsca? To krótsza droga do domu

poza tym to główna ulica przy wjeździe do Hagi a galeria największa w okolic
http://www.vandaagopstap.nl/images/items/Megastores-Haaglanden_11243.jpg Cytat z przewodnika po Hadze:
"A Tipplezone is located just behind Station Hollands Spoor in front of the megastores. The so-called Tipplezone really is a street scene as business is conducted in your car. Parking bays line the street where one can obtain a modicum of privacy. The action here gets going at 2am as the regular RLDs wind down. You’ll probably find the busiest traffic in the city at this early hour as a motley bunch of characters line the street plying their trade … anything from bearded transvestites and drug addicts to your stereotypical jaded streetwalker. If you should find yourself with a car, in Den Haag, in the early morning hours, and horny, you’re on your own because there are limits to our research."
To była metafora. Normalnie 0,7 i mam zgon. Dlatego unikam większego picia(ostatnie o przegranym meczu z city) bądź zapijam lżejsze trunki typu piwo
Dziwne miejsca? To krótsza droga do domu :D poza tym to główna ulica przy wjeździe do Hagi a galeria największa w okolicy http://www.vandaagopstap.nl/images/items/Megastores-Haaglanden_11243.jpg
Cytat z przewodnika po Hadze:
"A Tipplezone is located just behind Station Hollands Spoor in front of the megastores. The so-called Tipplezone really is a street scene as business is conducted in your car. Parking bays line the street where one can obtain a modicum of privacy. The action here gets going at 2am as the regular RLDs wind down. You’ll probably find the busiest traffic in the city at this early hour as a motley bunch of characters line the street plying their trade … anything from bearded transvestites and drug addicts to your stereotypical jaded streetwalker. If you should find yourself with a car, in Den Haag, in the early morning hours, and horny, you’re on your own because there are limits to our research."
24 lipca 2012, 18:17 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Dziwne miejsca? To krótsza droga do domu
Droga krótsza, ale "czasowo" czasami dłużej wychodzi ?
Droga krótsza, ale "czasowo" czasami dłużej wychodzi ? :rotfl:
24 lipca 2012, 20:26 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=227640
ciekawe za ile Remy by przeszedł do Spurs??
no i na pewno nie zażąda więcej niż 70-80 tys F/ TYG
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=227640
ciekawe za ile Remy by przeszedł do Spurs??
no i na pewno nie zażąda więcej niż 70-80 tys F/ TYG:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 lipca 2012, 20:26 [cytuj]
Tuczi kolego aż się boje tego Twojego proroctwa
takich cudów tam nie był
http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/d/i/roz5844547.jpg
Tuczi kolego aż się boje tego Twojego proroctwa :rotfl:
takich cudów tam nie było http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/d/i/roz5844547.jpg ;|
24 lipca 2012, 22:59 [cytuj]
Ktoś go zna? Abdel Barrada, pomocnik Getafe, stał się obiektem walki pomiędzy Newcastle, Tottenhamem, a Evertonem.
Ponad to QPR chce od nas Piennara
Ktoś go zna? Abdel Barrada, pomocnik Getafe, stał się obiektem walki pomiędzy Newcastle, Tottenhamem, a Evertonem.
Ponad to QPR chce od nas Piennara
25 lipca 2012, 14:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Wiem pewnie tyle co Ty

. Srodkowy pomocnik, który od biedy może zagrać na lewej/prawej również. Przez trzy lata nie przebił się z PSG B do głównej drużyny. Reprezentant Maroka, powołany również do reprezentacji olimpijskiej na Londyn. Tyle heh.
Wiem pewnie tyle co Ty ;). Srodkowy pomocnik, który od biedy może zagrać na lewej/prawej również. Przez trzy lata nie przebił się z PSG B do głównej drużyny. Reprezentant Maroka, powołany również do reprezentacji olimpijskiej na Londyn. Tyle heh
25 lipca 2012, 15:27 [cytuj]
co w końcu z Ade :c ?
25 lipca 2012, 15:31 [cytuj]
Wydaje mi się, że Ade dołączy jednak do Spurs. Lokomotiv znalazł sobie napastnika w postaci N'Doye z FC Copenhaga
Wydaje mi się, że Ade dołączy jednak do Spurs. Lokomotiv znalazł sobie napastnika w postaci N'Doye z FC Copenhaga :)
25 lipca 2012, 16:12 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Wiem pewnie tyle co Ty

. Srodkowy pomocnik, który od biedy może zagrać na lewej/prawej również. Przez trzy lata nie przebił się z PSG B do głównej drużyny. Reprezentant Maroka, powołany również do reprezentacji olimpijskiej na Londyn. Tyle heh
Pierwsze skojarzenie, po lekturze wpisu z blogu Rudzkiego (kurcze, musze dopasc to 442), to klasyczna technika trojki - jeden klub realnie zainteresowany, jeden = marzenie pilkarza/agenta (tu wskakujemy my) i jeden z czapy. Ktory realnie, a ktory z czapy, trudno wyczuc, ale biorac pod uwage anonimowosc zawodnika i klase rywali do jego rzekomego podpisu, ewidentnie tak to wyglada
Pierwsze skojarzenie, po lekturze wpisu z blogu Rudzkiego (kurcze, musze dopasc to 442), to klasyczna technika trojki - jeden klub realnie zainteresowany, jeden = marzenie pilkarza/agenta (tu wskakujemy my) i jeden z czapy. Ktory realnie, a ktory z czapy, trudno wyczuc, ale biorac pod uwage anonimowosc zawodnika i klase rywali do jego rzekomego podpisu, ewidentnie tak to wyglada
25 lipca 2012, 16:25 [cytuj]
Mazur01 powiedział/a:
Ade przez weekend był w USA (pewne, bo pokazywali go na meczu NYRedBulls), natomiast czy jest tam dalej, to już inna historia, której nie znam

. Krążą różne pogłoski. Od takich, które sugerują, że już zrezygnowaliśmy - po takie, że wszystko praktycznie już załatwione i podpisze kontrakt przed końcem amerykańskiego tournee. Ja osobiście, dopóki nie zobaczę potwierdzenia na oficjalnej, to nie uwierzę już w nic
Lloris też jest w Stanach z Lyonem (w Nowym Jorku również), który przygotowuje się do meczu superpucharu z Montpellier. Tu również krąży wiele plotek.
Generalnie wiadomo, że w weekend przedstawiciele klubu, byli w NY. Natomiast czy rozmawiali z kimkolwiek... poczekajmy na oficjalną
Ade przez weekend był w USA (pewne, bo pokazywali go na meczu NYRedBulls), natomiast czy jest tam dalej, to już inna historia, której nie znam ;). Krążą różne pogłoski. Od takich, które sugerują, że już zrezygnowaliśmy - po takie, że wszystko praktycznie już załatwione i podpisze kontrakt przed końcem amerykańskiego tournee. Ja osobiście, dopóki nie zobaczę potwierdzenia na oficjalnej, to nie uwierzę już w nic :D
Lloris też jest w Stanach z Lyonem (w Nowym Jorku również), który przygotowuje się do meczu superpucharu z Montpellier. Tu również krąży wiele plotek.
Generalnie wiadomo, że w weekend przedstawiciele klubu, byli w NY. Natomiast czy rozmawiali z kimkolwiek... poczekajmy na oficjalną :rotfl:
25 lipca 2012, 16:38 [cytuj]
http://psgfc.pl/news/To-nie-koniec-transferow-888
Co wy Panowie na to?
Ja się bardzo cieszę, jeśli wpłynie taka oferta. Tottenham nie potrzebuje piłkarza, który psuje atmosferę, klub dostanie za niego tyle ile chce. I co ważne nie przeszedłby do Realu Madryt, za którym nie przepadam
http://psgfc.pl/news/To-nie-koniec-transferow-888
Co wy Panowie na to?
Ja się bardzo cieszę, jeśli wpłynie taka oferta. Tottenham nie potrzebuje piłkarza, który psuje atmosferę, klub dostanie za niego tyle ile chce. I co ważne nie przeszedłby do Realu Madryt, za którym nie przepadam :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
25 lipca 2012, 16:56 [cytuj]
PSG widać sie nie bawi tylko ma rzucić konkretną kwote, to fajnie. Jakby tylko chorwat tam chciał iść, super sprawa i duża kasa.
PSG widać sie nie bawi tylko ma rzucić konkretną kwote, to fajnie. Jakby tylko chorwat tam chciał iść, super sprawa i duża kasa
25 lipca 2012, 17:02 [cytuj]
Panowie, taka oferta z PSG jest dla nas bardzo istotna, nie tylko dlatego, że ktoś nie lubi lub też nienawidzi RM

. Przyjmując ofertę z Paryża, pokażemy wszystkim naokoło, że nie my jesteśmy problemem w całym sporze. Żadaliśmy "tyle i tyle" i w momencie uzyskania oferty wartej "tyle i tyle" godzimy się na transakcję, prawda? Czyli dotrzymujemy danego słowa... Dalej piłeczka jest po stronie Madrytu i Pana LM. My wychodzimy zupełnie "z twarzą" z całego zamieszania, a Pan Modric niech liczy na to, że ten ukochany RM, rzeczywiście bardzo chce go pozyskać. Prosta piłeczka. Świetne wieści, jeśli prawdziwe
Panowie, taka oferta z PSG jest dla nas bardzo istotna, nie tylko dlatego, że ktoś nie lubi lub też nienawidzi RM ;P. Przyjmując ofertę z Paryża, pokażemy wszystkim naokoło, że nie my jesteśmy problemem w całym sporze. Żadaliśmy "tyle i tyle" i w momencie uzyskania oferty wartej "tyle i tyle" godzimy się na transakcję, prawda? Czyli dotrzymujemy danego słowa... Dalej piłeczka jest po stronie Madrytu i Pana LM. My wychodzimy zupełnie "z twarzą" z całego zamieszania, a Pan Modric niech liczy na to, że ten ukochany RM, rzeczywiście bardzo chce go pozyskać. Prosta piłeczka. Świetne wieści, jeśli prawdziwe :rotfl:
25 lipca 2012, 17:44 [cytuj]
Christian Atsu Twasam - na celowniku Spurs
- a co my też możemy mieć swojego Cristiano - a że z Ghany
Christian Atsu Twasam - na celowniku Spurs
- a co my też możemy mieć swojego Cristiano - a że z Ghany:ok:
25 lipca 2012, 17:47 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Panowie, taka oferta z PSG jest dla nas bardzo istotna, nie tylko dlatego, że ktoś nie lubi lub też nienawidzi RM

. Przyjmując ofertę z Paryża, pokażemy wszystkim naokoło, że nie my jesteśmy problemem w całym sporze. Żadaliśmy "tyle i tyle" i w momencie uzyskania oferty wartej "tyle i tyle" godzimy się na transakcję, prawda? Czyli dotrzymujemy danego słowa... Dalej piłeczka jest po stronie Madrytu i Pana LM. My wychodzimy zupełnie "z twarzą" z całego zamieszania, a Pan Modric niech liczy na to, że ten ukochany RM, rzeczywiście bardzo chce go pozyskać. Prosta piłeczka.
Świetne wieści, jeśli prawdziwe

zgadzam się w całej rozciągłości - mało tego Levy powinien dać czas na transfer Luki tylko do 15.08 ------ 35 mln F, do 15.08 - i idzie gdzie mu się podoba
zgadzam się w całej rozciągłości - mało tego Levy powinien dać czas na transfer Luki tylko do 15.08 ------ 35 mln F, do 15.08 - i idzie gdzie mu się podoba:tak: