Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  40  41  42  43  44    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
28 lipca 2012, 22:22 [cytuj]
Co jak co ale w tych umowach jest zapewne wiele kruczków które mogą np: nie każą zerwania umowy itp.
Co jak co ale w tych umowach jest zapewne wiele kruczków które mogą np: nie każą zerwania umowy itp
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
28 lipca 2012, 22:57 [cytuj]
http://www.angielskapilka.com/news/Adebayor-nie-trafi-do-Tottenhamuna-stale-25595
http://www.angielskapilka.com/news/Adebayor-nie-trafi-do-Tottenhamuna-stale-25595
28 lipca 2012, 23:45 [cytuj]
benio dawno Ci nikt skóry nie przetrzepał za wrzucanie newsa, który jest raz wyssany z palca, dwa powtarzany w drugim temacie po x razy.

Komentować Ci go nie będę, bo pewnie się złościsz i wrzucasz po x razy aby ktoś Cie zauważył i pogadał z Tobą. Otóż nie Marianie jak mawiała Ania Przybylska w filmie superprodukcja
benio dawno Ci nikt skóry nie przetrzepał za wrzucanie newsa, który jest raz wyssany z palca, dwa powtarzany w drugim temacie po x razy. Komentować Ci go nie będę, bo pewnie się złościsz i wrzucasz po x razy aby ktoś Cie zauważył i pogadał z Tobą. Otóż nie Marianie jak mawiała Ania Przybylska w filmie superprodukcja
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 lipca 2012, 01:36 [cytuj]
Swietny mecz Llorisa w finale superpuchary Francji, obronil 2 karne i dostal ocene 8, Lyon chce za niego 20 mln, a mysle ze 15, albo 17 to nie jest wcale taka wielka cena i moglibysmy tyle dac.. No i wiadomo opchnac jak najszybciej tego Modrica, po czym kupic NNR i rozgrywajacego.
Swietny mecz Llorisa w finale superpuchary Francji, obronil 2 karne i dostal ocene 8, Lyon chce za niego 20 mln, a mysle ze 15, albo 17 to nie jest wcale taka wielka cena i moglibysmy tyle dac.. No i wiadomo opchnac jak najszybciej tego Modrica, po czym kupic NNR i rozgrywajacego
29 lipca 2012, 11:29 [cytuj]
The Mirror also claim Tottenham are ready to make Fulham midfielder Moussa Dembele their top target to replace wantaway Luka Modric.

A line from The Sun this morning is that Tottenham boss Andre Villas-Boas is only looking to sign one other striker to compete with Jermain Defoe and youngster Harry Kane. The manager said: "Three is enough."

Sky Sports sources understand Everton have agreed a fee with Tottenham Hotspur for midfielder Steven Pienaar. Stay with us for the full story
The Mirror also claim Tottenham are ready to make Fulham midfielder Moussa Dembele their top target to replace wantaway Luka Modric. A line from The Sun this morning is that Tottenham boss Andre Villas-Boas is only looking to sign one other striker to compete with Jermain Defoe and youngster Harry Kane. The manager said: "Three is enough." Sky Sports sources understand Everton have agreed a fee with Tottenham Hotspur for midfielder Steven Pienaar. Stay with us for the full story
29 lipca 2012, 12:16 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
The manager said: "Three is enough."

Znając The Sun, to należy zapytać kiedy to powiedział i w jakim kontekście. Musimy kupić rozgrywającego i NRR. I to jak najszybciej.

Podobno chcemy Dembele i Joe Allena.
Ja mam nadzieję, że Bassong w ogóle nie będzie grał w sezonie i nie umiem się doczekać na Sandro. A ktoś wie, jak tam kontuzje Parkera i VdV?
Znając The Sun, to należy zapytać kiedy to powiedział i w jakim kontekście. Musimy kupić rozgrywającego i NRR. I to jak najszybciej. Podobno chcemy Dembele i Joe Allena. Ja mam nadzieję, że Bassong w ogóle nie będzie grał w sezonie i nie umiem się doczekać na Sandro. A ktoś wie, jak tam kontuzje Parkera i VdV?
LMAO
29 lipca 2012, 12:29 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Real-zaakceptowal-warunki-Tottenhamu,wid,14799843,wiadomosc.html
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Real-zaakceptowal-warunki-Tottenhamu,wid,14799843,wiadomosc.html
29 lipca 2012, 13:27 [cytuj]
Hades powiedział/a:
A ktoś wie, jak tam kontuzje Parkera i VdV?

Parker 6 tygodni, VdV już w następnym sparingu powinien zagrać.
Parker 6 tygodni, VdV już w następnym sparingu powinien zagrać
29 lipca 2012, 13:45 [cytuj]
No już kilka takich wiadomości czytałem, że 36M funtów. Nie jest źle jak dla mnie. Na euro to wychodzi 45M. No będzie kasa na 2-3 dobrych, młodych zawodników.
Co do Parkera, to mamy zawsze Sandro, ale nie wyobrażam sobie Jenasa, ani Livermore'a w pierwszym składzie.
BTW Czemu Modric nie poleciał z nami do USA? Miałby darmowy bilet, bez grzywny, a Real też tam ma zgrupowanie...
No już kilka takich wiadomości czytałem, że 36M funtów. Nie jest źle jak dla mnie. Na euro to wychodzi 45M. No będzie kasa na 2-3 dobrych, młodych zawodników. Co do Parkera, to mamy zawsze Sandro, ale nie wyobrażam sobie Jenasa, ani Livermore'a w pierwszym składzie. BTW Czemu Modric nie poleciał z nami do USA? Miałby darmowy bilet, bez grzywny, a Real też tam ma zgrupowanie
LMAO
29 lipca 2012, 14:41 [cytuj]
nie poleciał bo poraz kolejny pokazał że jest idiotą. Do Realu idzie tylko z powodu kasy bo pograć sobie nie pogra. A i kase dostałby większą na Bliskim Wschodzie i nawet by pograł wiec znów pokazał że inteligentny nie jest
nie poleciał bo poraz kolejny pokazał że jest idiotą. Do Realu idzie tylko z powodu kasy bo pograć sobie nie pogra. A i kase dostałby większą na Bliskim Wschodzie i nawet by pograł wiec znów pokazał że inteligentny nie jest
29 lipca 2012, 14:43 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ja nie bronię umowy, tylko jej zapisów. To tak jak z prawem. Jakkolwiek byłoby głupie trzeba je przestrzegać, bo to prawo. Jak Levy podpisał złą dla klubu umowę to jest to działanie na szkodę klubu.

I ja to w pełni rozumiem, ale jest coś takiego jak martwe prawo. A zatem totalnie absurdalne i w związku z tym nieprzestrzegane i nie karane przez nikogo. Oczywiście tak nie jest w tym przypadku, bo to nie prawo tylko umowa, ale jak dla mnie umowa, która nie ma racji bytu, bo jedna strona nie jest zainteresowana współpracą.
I ja to w pełni rozumiem, ale jest coś takiego jak martwe prawo. A zatem totalnie absurdalne i w związku z tym nieprzestrzegane i nie karane przez nikogo. Oczywiście tak nie jest w tym przypadku, bo to nie prawo tylko umowa, ale jak dla mnie umowa, która nie ma racji bytu, bo jedna strona nie jest zainteresowana współpracą
29 lipca 2012, 16:08 [cytuj]
Przypominam, że kwotę 36 mln funtów podał The Sun, ta sama gazeta, która pisała w czasie EURO, że Modrić jest piłkarzem Manchesteru. Ale to wszystko nie zmienia faktu, że Modrić po raz kolejny pokazał, jak piłkarze sprzedają się za pieniądze.
Przypominam, że kwotę 36 mln funtów podał The Sun, ta sama gazeta, która pisała w czasie EURO, że Modrić jest piłkarzem Manchesteru. Ale to wszystko nie zmienia faktu, że Modrić po raz kolejny pokazał, jak piłkarze sprzedają się za pieniądze
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
29 lipca 2012, 16:18 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
I ja to w pełni rozumiem, ale jest coś takiego jak martwe prawo. A zatem totalnie absurdalne i w związku z tym nieprzestrzegane i nie karane przez nikogo. Oczywiście tak nie jest w tym przypadku, bo to nie prawo tylko umowa, ale jak dla mnie umowa, która nie ma racji bytu, bo jedna strona nie jest zainteresowana współpracą

Lubie wymieniać zdania z Tobą ;p W myśl tejże umowy oni z nami współpracują i to w 100 %. Oddali nam gracza(sandro) korzystamy bądź nie(mniejsza o to) z ich scautingu i tyle w temacie. Do żadnej innej inicjatywy z ich strony ta umowa nie zobowiązuje. Nic innego niż do tej pory w myśl tej umowy nie muszą robić. Jak już mówiłem, kiedyś nawet były takie umowy pomiędzy jednym klubem partnerskim i dwoma znienawidzonymi(na przykład nami i analsami) Tam(czy gdziekolwiek indziej - jeśli podpiszemy jeszcze jakieś umowy) nikt nie będzie patrzył a ni ch...ja nie oddamy Arsenalowi,Chelsea czy United gracza bo mamy umowę z tottenhamem. Takich klubów partnerskich mogą(i my też) mieć na pęczki i nawet po dwa lub więcej z jednej ligi.

Levy może zerwać umowę(z tego co się orientowałem) na początku 2013 roku. Jakby zrezygnował teraz to jest chyba jakieś odszkodowanie. To jest tzw umowa odnawialna chyba. Płaci się raz w roku im te milion euro i to automatycznie odnawia ważność umowy na rok.
Lubie wymieniać zdania z Tobą ;p W myśl tejże umowy oni z nami współpracują i to w 100 %. Oddali nam gracza(sandro) korzystamy bądź nie(mniejsza o to) z ich scautingu i tyle w temacie. Do żadnej innej inicjatywy z ich strony ta umowa nie zobowiązuje. Nic innego niż do tej pory w myśl tej umowy nie muszą robić. Jak już mówiłem, kiedyś nawet były takie umowy pomiędzy jednym klubem partnerskim i dwoma znienawidzonymi(na przykład nami i analsami) Tam(czy gdziekolwiek indziej - jeśli podpiszemy jeszcze jakieś umowy) nikt nie będzie patrzył a ni ch...ja nie oddamy Arsenalowi,Chelsea czy United gracza bo mamy umowę z tottenhamem. Takich klubów partnerskich mogą(i my też) mieć na pęczki i nawet po dwa lub więcej z jednej ligi. Levy może zerwać umowę(z tego co się orientowałem) na początku 2013 roku. Jakby zrezygnował teraz to jest chyba jakieś odszkodowanie. To jest tzw umowa odnawialna chyba. Płaci się raz w roku im te milion euro i to automatycznie odnawia ważność umowy na rok
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 lipca 2012, 16:29 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Ale to wszystko nie zmienia faktu, że Modrić po raz kolejny pokazał, jak piłkarze sprzedają się za pieniądze

Wiesz, koleś chce walczyć o Ligę Mistrzów i mistrzostwo kraju. A jak do tego dojdzie do jednego z najlepszych klubów na świecie i dostanie podwyżkę, to kto by nie skorzystał?
Wiesz, koleś chce walczyć o Ligę Mistrzów i mistrzostwo kraju. A jak do tego dojdzie do jednego z najlepszych klubów na świecie i dostanie podwyżkę, to kto by nie skorzystał?
LMAO
29 lipca 2012, 16:52 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Masz rację. Tyle, że styl w jakim chce ten transfer "osiągnąć" jest już lekko kontrowersyjny, nie sądzisz? Nie będę już nawet wspominał o tym, że musi on być bardzo niestały w uczuciach. Każdego roku inna i to coraz silniejsza "miłość". Ach te hormony...
Masz rację. Tyle, że styl w jakim chce ten transfer "osiągnąć" jest już lekko kontrowersyjny, nie sądzisz? Nie będę już nawet wspominał o tym, że musi on być bardzo niestały w uczuciach. Każdego roku inna i to coraz silniejsza "miłość". Ach te hormony
Can't Smile Without You!!!
29 lipca 2012, 17:06 [cytuj]
A ja ciagle nie rozumiem czemu nie probujemy wraz z tym transferem wyciagnac Sahina. Nie mamy zadnego rozgrywajacego, perspektyw na jakiegos takze nie. Ryzyko tego transferu tez nie bylo by za duze, a mogliby sie zaczac zgrywac. Obawiam sie ze Levy znowu zaczal czekac z wszystkim do ostatniej chwili. Okienko zaczelismy super, cieszylem sie jak male dziecko, ale co mi po tym jak nie mamy najwazniejszych pilkarzy. Gdzie jest nrr czy rozgrywajacy? Boje sie ze bedzie powtorka z zeszlego sezonu, dopoki nie bylo Ade bylismy w czarnej dupie.
A ja ciagle nie rozumiem czemu nie probujemy wraz z tym transferem wyciagnac Sahina. Nie mamy zadnego rozgrywajacego, perspektyw na jakiegos takze nie. Ryzyko tego transferu tez nie bylo by za duze, a mogliby sie zaczac zgrywac. Obawiam sie ze Levy znowu zaczal czekac z wszystkim do ostatniej chwili. Okienko zaczelismy super, cieszylem sie jak male dziecko, ale co mi po tym jak nie mamy najwazniejszych pilkarzy. Gdzie jest nrr czy rozgrywajacy? Boje sie ze bedzie powtorka z zeszlego sezonu, dopoki nie bylo Ade bylismy w czarnej dupie
29 lipca 2012, 18:01 [cytuj]
Sahin otwarcie powiedział, że nie zamierza przechodzić do Tottenhamu. Woli walczyć o miejsce w składzie Realu, a jeśli trener nie widzi dla niego przyszłości, to pójdzie jedynie do drużyny grającej w LM. Sam Real chce go tylko wypożyczyć, na co nie zgadza się Levy. DL chce rozwiązać problem playmakera na stałe. W sumie to całkiem rozsądne, patrząc na to jak wygląda sytyuacja naszego wykupu Ade. Nikt nie chce powtórki tego samego za rok... Plotki głoszą, że Moutinho jest zdecydowanie za drogi i obaj (Levy, AVB) zaczynają podążac w kierunku Allena (Swansea) i Dembele..........
Sahin otwarcie powiedział, że nie zamierza przechodzić do Tottenhamu. Woli walczyć o miejsce w składzie Realu, a jeśli trener nie widzi dla niego przyszłości, to pójdzie jedynie do drużyny grającej w LM. Sam Real chce go tylko wypożyczyć, na co nie zgadza się Levy. DL chce rozwiązać problem playmakera na stałe. W sumie to całkiem rozsądne, patrząc na to jak wygląda sytyuacja naszego wykupu Ade. Nikt nie chce powtórki tego samego za rok... Plotki głoszą, że Moutinho jest zdecydowanie za drogi i obaj (Levy, AVB) zaczynają podążac w kierunku Allena (Swansea) i Dembele
Can't Smile Without You!!!
29 lipca 2012, 18:58 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Masz rację. Tyle, że styl w jakim chce ten transfer "osiągnąć" jest już lekko kontrowersyjny, nie sądzisz? Nie będę już nawet wspominał o tym, że musi on być bardzo niestały w uczuciach. Każdego roku inna i to coraz silniejsza "miłość". Ach te hormony

No tak, to jest żałosne. Dlatego lepiej go mieć z głowy. A wątpię, że dostaniemy za niego więcej kiedykolwiek. W przyszłym roku awansujemy do LM i nie będzie chciał odejść, a potem będzie po prostu stary.

Z tej dwójki wolałbym Allena, bo Dembele jest na tym samym poziomie, a jest starszy. Po drugie miałby jakieś zgranie z Gylfim.
Ważne, żeby zapełnić lukę po Luce. :D
I można kupić dobrego napadziora.
No tak, to jest żałosne. Dlatego lepiej go mieć z głowy. A wątpię, że dostaniemy za niego więcej kiedykolwiek. W przyszłym roku awansujemy do LM i nie będzie chciał odejść, a potem będzie po prostu stary. Z tej dwójki wolałbym Allena, bo Dembele jest na tym samym poziomie, a jest starszy. Po drugie miałby jakieś zgranie z Gylfim. Ważne, żeby zapełnić lukę po Luce. :D I można kupić dobrego napadziora
LMAO
29 lipca 2012, 18:59 [cytuj]
http://lyon.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=4140
http://lyon.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=4140
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
29 lipca 2012, 18:59 [cytuj]
Coraz czarniej to wszystko widzę. Na razie kupiliśmy dwóch grajków, których praktycznie mieliśmy zaklepanych
od jakiegoś czasu. Inni, albo są trzymani na łańcuchu przez kluby, albo Spurs to dla nich "mały" klub. Chyba jeszczę kupimy jakąś kozę, żeby trawę skubała w ośrodku treningowym i to będzie na tyle.
Coraz czarniej to wszystko widzę. Na razie kupiliśmy dwóch grajków, których praktycznie mieliśmy zaklepanych od jakiegoś czasu. Inni, albo są trzymani na łańcuchu przez kluby, albo Spurs to dla nich "mały" klub. Chyba jeszczę kupimy jakąś kozę, żeby trawę skubała w ośrodku treningowym i to będzie na tyle
|<  <<  <  40  41  42  43  44    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 11 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się