Forum dyskusyjne
2 sierpnia 2012, 16:46 [cytuj]
Ja bym widział chętnie Hoarau z PSG, 29 lat wysoki, przydałby się przy stałych fragmentach, nie boi się pieprznąć na bramkę z daleka. Ogólnie dobry zmiennik

W PSG nie ma już tak wielkich szans na 1 skład co w tym sezonie, więc ja chętnie go widzę w koszulce Spurs
Ja bym widział chętnie Hoarau z PSG, 29 lat wysoki, przydałby się przy stałych fragmentach, nie boi się pieprznąć na bramkę z daleka. Ogólnie dobry zmiennik :D W PSG nie ma już tak wielkich szans na 1 skład co w tym sezonie, więc ja chętnie go widzę w koszulce Spurs :)
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
2 sierpnia 2012, 16:50 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=jpAQjW7f9-I
http://www.youtube.com/watch?v=jpAQjW7f9-I
2 sierpnia 2012, 17:05 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Ja bym widział chętnie Hoarau z PSG, 29 lat wysoki, przydałby się przy stałych fragmentach, nie boi się pieprznąć na bramkę z daleka. Ogólnie dobry zmiennik

W PSG nie ma już tak wielkich szans na 1 skład co w tym sezonie, więc ja chętnie go widzę w koszulce
Spurs 
gameiro też na wylocie, wiec... jego chyba bym wolał bardziej
gameiro też na wylocie, wiec... jego chyba bym wolał bardziej
2 sierpnia 2012, 18:26 [cytuj]
soundtrack idealnie pasuje. Modrić - just somebody that I used to know.
soundtrack idealnie pasuje. Modrić - just somebody that I used to know
www.facebook.com/OgienOdSkaja
2 sierpnia 2012, 19:38 [cytuj]
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Turcja/sahin-trafi-do-galatasaray-stambu.html
Widocznie anale obejdą się smakiem
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Turcja/sahin-trafi-do-galatasaray-stambu.html
Widocznie anale obejdą się smakiem :)
2 sierpnia 2012, 19:40 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
40 mln funtów to max ile jest wart... jak dają 38 to brać całować po rękach i spierd..lać gdzie pieprz rośnie zanim się pokapują i rozmyślą
Z tego co wiem, to zaoferowali 30 mln, a resztę w ratach rozłożonych na 5 lat. W dupę niech to sobie wsadzą. Tacy kurwa krezusi, to niech wykładają gotówkę, a nie bawią się w Toma i Jerry'ego...
Z tego co wiem, to zaoferowali 30 mln, a resztę w ratach rozłożonych na 5 lat. W dupę niech to sobie wsadzą. Tacy kurwa krezusi, to niech wykładają gotówkę, a nie bawią się w Toma i Jerry'ego
Can't Smile Without You!!!
2 sierpnia 2012, 19:51 [cytuj]
Nie wiem dlaczego sami nie powalczymy o Sahina ;x moim zdaniem dobry grajek , tylko ciekawe czy by sie sprawdził w PL , no ale jak to sie mówi bez ryzyka nie ma zabawy
Nie wiem dlaczego sami nie powalczymy o Sahina ;x moim zdaniem dobry grajek , tylko ciekawe czy by sie sprawdził w PL , no ale jak to sie mówi bez ryzyka nie ma zabawy
2 sierpnia 2012, 20:04 [cytuj]
A my zakontraktujemy CR7(to tak odnosnie zrodla)
tuczi powiedział/a:
Z tego co wiem, to zaoferowali 30 mln, a resztę w ratach rozłożonych na 5 lat. W dupę niech to sobie wsadzą. Tacy kurwa krezusi, to niech wykładają gotówkę, a nie bawią się w Toma i Jerry'ego
Lepiej miec 30 mln i reszta w ratach czy nie miec kasy i gracza(bo nie sadzisz ze pan M bedzie wypruwal sobie za nas flaki w nadchodzacym sezonie? A jak jestesmy tak bogatym klubem, aby miec klub kokosa wart 30 mln funtow to cos mnie ominelo i levy dowiedzial sie, ze jego pradziad byl na misji w ZEA i tam poznal bogata wdowe bla bla bla
A my zakontraktujemy CR7(to tak odnosnie zrodla)
[quote=tuczi]Z tego co wiem, to zaoferowali 30 mln, a resztę w ratach rozłożonych na 5 lat. W dupę niech to sobie wsadzą. Tacy kurwa krezusi, to niech wykładają gotówkę, a nie bawią się w Toma i Jerry'ego
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 sierpnia 2012, 20:04 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Bo Sahin powiedzial, ze nie chce do nas przyjsc?
Bo Sahin powiedzial, ze nie chce do nas przyjsc?
2 sierpnia 2012, 20:25 [cytuj]
Nie zgadzam się i pewnie się nie zgodzę z Tobą, Jin. Czasy, gdy spoglądano na nas jak na "targowisko" piłkarskie, już się na szczęście skończyły. I wcale nie uśmiecha mi się do nich wracać. Jeśli nie pamiętasz ich, to bardzo mi przykro... Ja pamiętam je zbyt dobrze i będę powtarzał to co mówi m.in. Chris Waddle: jako klub, jesteśmy aktualnie w takim miejscu, że stać nas na to, aby stawiać na swoim i nie poddawać się zachciankom "primadonny". A Ty tam miej swoje zdanie, nic mi do tego
Nie zgadzam się i pewnie się nie zgodzę z Tobą, Jin. Czasy, gdy spoglądano na nas jak na "targowisko" piłkarskie, już się na szczęście skończyły. I wcale nie uśmiecha mi się do nich wracać. Jeśli nie pamiętasz ich, to bardzo mi przykro... Ja pamiętam je zbyt dobrze i będę powtarzał to co mówi m.in. Chris Waddle: jako klub, jesteśmy aktualnie w takim miejscu, że stać nas na to, aby stawiać na swoim i nie poddawać się zachciankom "primadonny". A Ty tam miej swoje zdanie, nic mi do tego :P
2 sierpnia 2012, 20:44 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Czemu? a że teraz mam WHL? Profil na spursmanii zakładała mi moja druga połówka i w miejscowość było słowo "wygnajewo" teraz jest WHL.
Stekelenburg? Już wolę Vorma. Tańszy a w cale nie gorszy
Tak zmyliło mnie to WHL - myślałem, że jesteś teraz na OLIMPIADZIE w Lądku

Tak zmyliło mnie to WHL - myślałem, że jesteś teraz na OLIMPIADZIE w Lądku:tak::rotfl:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 sierpnia 2012, 20:53 [cytuj]
Szkoda, że Sahin broni się przed nami 'nogami i rękoma" - czuje, że to

byłaby dobra wymianka z dopłatą
Santi Cazorla -- hm, wydaje mi się, że bliżej mu do VdV niż Luki - a to za Modricia szukamy zastępstwa... -- przyjmując, że Ade już u nas

- choć ciągle nie ma potwierdzenia
Szkoda, że Sahin broni się przed nami 'nogami i rękoma" - czuje, że to:cwaniak: byłaby dobra wymianka z dopłatą:tak:
Santi Cazorla -- hm, wydaje mi się, że bliżej mu do VdV niż Luki - a to za Modricia szukamy zastępstwa... -- przyjmując, że Ade już u nas:tak: - choć ciągle nie ma potwierdzenia:mysli:
2 sierpnia 2012, 21:18 [cytuj]
Jak się cieszę, że nie jestem fanem żadnej z tych polskich drużyn co "podjęli rękawice" w LM I LE ---- masakra jakaś --- chyba chcieli się połączyć z tymi nieudacznikami co startują w Lądku... no to się połączyli, wczoraj Śląsk dziś reszta łomot zebrała
Jak się cieszę, że nie jestem fanem żadnej z tych polskich drużyn co "podjęli rękawice" w LM I LE ---- masakra jakaś --- chyba chcieli się połączyć z tymi nieudacznikami co startują w Lądku... no to się połączyli, wczoraj Śląsk dziś reszta łomot zebrała:blee:
2 sierpnia 2012, 21:59 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Nie zgadzam się i pewnie się nie zgodzę z Tobą, Jin. Czasy, gdy spoglądano na nas jak na "targowisko" piłkarskie, już się na szczęście skończyły. I wcale nie uśmiecha mi się do nich wracać. Jeśli nie pamiętasz ich, to bardzo mi przykro... Ja pamiętam je zbyt dobrze i będę powtarzał to co mówi m.in. Chris Waddle: jako klub, jesteśmy aktualnie w takim miejscu, że stać nas na to, aby stawiać na swoim i nie poddawać się zachciankom "primadonny". A Ty tam miej swoje zdanie, nic mi do tego

Doskonale pamiętam te czasy i też nie prędko mi do nich wracać. Chodzi jednak o to, że my Moddersa już nie powinniśmy chcieć uwzględniać na nowy sezon i na 99%(chodzi mi o zarząd, i klub) nie chcemy. Teraz dają nam za niego te 30 mln plus raty. Nie pogra w tym sezonie to módl się aby ktoś wyłożył za niego 15 mln funtów za rok, a za dwa 5.
To nie będzie tak, że jak nie odejdzie to mamy rozgrywającego. Za przeproszeniem gówno w błyszczącym dresie będziemy mieli jak nie odejdzie. Ani rozgrywającego, ani kasy tylko małego długowłosego ciula inkasującego co tydzień pokaźną sumkę pieniędzy za nic.
Doskonale pamiętam te czasy i też nie prędko mi do nich wracać. Chodzi jednak o to, że my Moddersa już nie powinniśmy chcieć uwzględniać na nowy sezon i na 99%(chodzi mi o zarząd, i klub) nie chcemy. Teraz dają nam za niego te 30 mln plus raty. Nie pogra w tym sezonie to módl się aby ktoś wyłożył za niego 15 mln funtów za rok, a za dwa 5.
To nie będzie tak, że jak nie odejdzie to mamy rozgrywającego. Za przeproszeniem gówno w błyszczącym dresie będziemy mieli jak nie odejdzie. Ani rozgrywającego, ani kasy tylko małego długowłosego ciula inkasującego co tydzień pokaźną sumkę pieniędzy za nic
2 sierpnia 2012, 22:26 [cytuj]
No myślę, że gdybyś to Ty był prezesem, to każdy real czy nie real, waliłby nas w dupsko i polecał zawodnikom, aby udali się na strajk. No bo przecież głupi Tottenham puści cie wtedy za paczkę kondomów... Zadałem to pytanie już długo wcześniej i zadam je ponownie. Dlaczego inne kluby nie zastanawiają się nad tym i konsekwentnie oczekują swojej narzuconej kwoty za swych najlepszych zawodników? Dlaczego my mamy być inni? Dlaczego mamy sprzedawać Moddersa za pieniądze, które podobają się realowi, a później DOPŁACAĆ za potencjalnie(!!!!!) podobnej klasy piłkarza?
W 2010 roku podpisał długoletni kontrakt. Jeśli się nie mylę, to taki podpis daje długoterminową gwarancję dla piłkarza, ale również pewność dla klubu, że jeśli będzie chciał odejść to odejdzie za kwotę na którą my go wyceniamy... Real dobrze wie w co gra, Ty się nie bój. Na szczęście Levy, również ma swoje we łbie.
No myślę, że gdybyś to Ty był prezesem, to każdy real czy nie real, waliłby nas w dupsko i polecał zawodnikom, aby udali się na strajk. No bo przecież głupi Tottenham puści cie wtedy za paczkę kondomów... Zadałem to pytanie już długo wcześniej i zadam je ponownie. Dlaczego inne kluby nie zastanawiają się nad tym i konsekwentnie oczekują swojej narzuconej kwoty za swych najlepszych zawodników? Dlaczego my mamy być inni? Dlaczego mamy sprzedawać Moddersa za pieniądze, które podobają się realowi, a później DOPŁACAĆ za potencjalnie(!!!!!) podobnej klasy piłkarza?
W 2010 roku podpisał długoletni kontrakt. Jeśli się nie mylę, to taki podpis daje długoterminową gwarancję dla piłkarza, ale również pewność dla klubu, że jeśli będzie chciał odejść to odejdzie za kwotę na którą my go wyceniamy... Real dobrze wie w co gra, Ty się nie bój. Na szczęście Levy, również ma swoje we łbie
2 sierpnia 2012, 22:53 [cytuj]
Tevez miał podpisany kontrakt, a poleciał sobie w pizdu na ładnych parę chwil. Berbatov robił kwas w szatni i jakbyśmy go nie opchnęli to stawiam 100 tyś zł, że nie wyszedłby na boisko ani na minutę.
Odpowiem Ci na to pytanie bardzo prostą tezą. Inni piłkarze nie chcą odejść tak jak Modders. Moutinho mówi, że jak odejdzie to ok, ale jak zostanie to też nic się nie stanie. Jakoś nie słychać nic o graczach, którzy już drugi rok chcą odejść z klubu. Taki OSCAR co trafił do chelsea nie chciał w cale odchodzić dlatego klub mógł mówić dawać tyle i tyle a jak nie to nie. To samo jest z M'villą, Martinezem etc. Oni wszyscy mają u siebie w klubie status gwiazdy i nie muszą(nie chcą na siłę) odchodzić gdziekolwiek. Dlatego ich kluby mogą sobie wołać za nich wielką kwotę. Pan Luka otwarcie pokazuje, że nie chce i nie ma zamiaru dłużej dla nas grać, pracować(nazywaj to jak chcesz). Przeprosiny(jeśli takowe były) to tylko po to aby mu więcej kar nie nakładać.
Gwarancja jaka gwarancja? My mu musimy wypłacać pensje czy siedzi na ławce, na trybunach czy ciul wie gdzie jeszcze. Jak mu udowodnisz, że jego słaba gra to celowe zachowanie, a nie spadek formy? Posadzisz go do rezerw to i tak musisz mu płacić całość wynagrodzenia. Luka nie zagra już dla nas ani jednego meczu na wysokim poziomie. My zostajemy z luką(dziurą) w środku pola.
Real dobrze wie o co gra, bo wie że z Luki już tottenham mieć pożytku nie będzie, a im bliżej końca okienka tym bardziej będziemy wydygani, że nie sprzedamy go i będzie psiur dla nas ciężarem płacowym.
Tevez miał podpisany kontrakt, a poleciał sobie w pizdu na ładnych parę chwil. Berbatov robił kwas w szatni i jakbyśmy go nie opchnęli to stawiam 100 tyś zł, że nie wyszedłby na boisko ani na minutę.
Odpowiem Ci na to pytanie bardzo prostą tezą. Inni piłkarze nie chcą odejść tak jak Modders. Moutinho mówi, że jak odejdzie to ok, ale jak zostanie to też nic się nie stanie. Jakoś nie słychać nic o graczach, którzy już drugi rok chcą odejść z klubu. Taki OSCAR co trafił do chelsea nie chciał w cale odchodzić dlatego klub mógł mówić dawać tyle i tyle a jak nie to nie. To samo jest z M'villą, Martinezem etc. Oni wszyscy mają u siebie w klubie status gwiazdy i nie muszą(nie chcą na siłę) odchodzić gdziekolwiek. Dlatego ich kluby mogą sobie wołać za nich wielką kwotę. Pan Luka otwarcie pokazuje, że nie chce i nie ma zamiaru dłużej dla nas grać, pracować(nazywaj to jak chcesz). Przeprosiny(jeśli takowe były) to tylko po to aby mu więcej kar nie nakładać.
Gwarancja jaka gwarancja? My mu musimy wypłacać pensje czy siedzi na ławce, na trybunach czy ciul wie gdzie jeszcze. Jak mu udowodnisz, że jego słaba gra to celowe zachowanie, a nie spadek formy? Posadzisz go do rezerw to i tak musisz mu płacić całość wynagrodzenia. Luka nie zagra już dla nas ani jednego meczu na wysokim poziomie. My zostajemy z luką(dziurą) w środku pola.
Real dobrze wie o co gra, bo wie że z Luki już tottenham mieć pożytku nie będzie, a im bliżej końca okienka tym bardziej będziemy wydygani, że nie sprzedamy go i będzie psiur dla nas ciężarem płacowym
2 sierpnia 2012, 23:35 [cytuj]
I gdzież ten Tevez wylądował? No właśnie...
Pamiętaj, że Pan M ma wciąż kilka lata kontraktu i jeśli zostanie, a nie będzie grał na serio, to żaden z jego "ukochanych" klubów nie wróci już po niego. Tym samym grając piach, pójdzie po dwóch latach do Sunderlandu. Sądzisz, że ta opcja mu sie spodoba? Raczej nie. Więc wiedząc, że istnieje taka możliwość, nie sądzę, aby usiadł na boisku. Po zeszłorocznej wojnie z cwelsami, wciąż był jednym z najbardziej (jeśli nie najbardziej) kreatywnym zawodnikiem ligi.
Nie twierdzę, że wszystko jest tak jak powinno być, bo nie jest. Twierdzę natomiast, że jeśli raz damy się zagonić w krowie gówno, to w tym gównie będziemy znów tkwić przez lata. Nikt już nas i nasze "pogróżki" nie weźmie na serio...
I gdzież ten Tevez wylądował? No właśnie...
Pamiętaj, że Pan M ma wciąż kilka lata kontraktu i jeśli zostanie, a nie będzie grał na serio, to żaden z jego "ukochanych" klubów nie wróci już po niego. Tym samym grając piach, pójdzie po dwóch latach do Sunderlandu. Sądzisz, że ta opcja mu sie spodoba? Raczej nie. Więc wiedząc, że istnieje taka możliwość, nie sądzę, aby usiadł na boisku. Po zeszłorocznej wojnie z cwelsami, wciąż był jednym z najbardziej (jeśli nie najbardziej) kreatywnym zawodnikiem ligi.
Nie twierdzę, że wszystko jest tak jak powinno być, bo nie jest. Twierdzę natomiast, że jeśli raz damy się zagonić w krowie gówno, to w tym gównie będziemy znów tkwić przez lata. Nikt już nas i nasze "pogróżki" nie weźmie na serio
3 sierpnia 2012, 00:15 [cytuj]
Niby tak, ale wśród kibiców jesteśmy nadal najciężej negocjującym klubem w premiership, i zawsze potrafiliśmy wyciągnąć większą cenę niż zawodnicy byli warci(Carrick i Berbatov)
Wróci po niego, bo może się doskonale ugadać z takim realem na zasadzie "będę świrował pawiana to mnie wam zimą oddadzą za mniej niż 30 mln funtów"
Niby tak, ale wśród kibiców jesteśmy nadal najciężej negocjującym klubem w premiership, i zawsze potrafiliśmy wyciągnąć większą cenę niż zawodnicy byli warci(Carrick i Berbatov)
Wróci po niego, bo może się doskonale ugadać z takim realem na zasadzie "będę świrował pawiana to mnie wam zimą oddadzą za mniej niż 30 mln funtów"
3 sierpnia 2012, 00:44 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
i oto chodzi - inni mają ropę a my żydowską żyłkę do handlu
i oto chodzi - inni mają ropę a my żydowską żyłkę do handlu:brawo:
3 sierpnia 2012, 11:36 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/prem-clubs-must-pay-40m-for-brazil-star?state=db0f6a3eaa524359ac88d8401871f7eb
Nadal chcecie puszczać chorwacika za 38 mln euro ? Kogo my za to kupimy ? Rafała Wolskiego ?
Odkąd szejkusy/ realusy zaczęły płacić grube pieniądze za piłkarzy to każdy klub ceni swoje gwiazdy, bo wie że przyjdzie petrodolarowy jeleń i wyda tyle ile oni będą chcieli dostać. Dlatego dziękuję Levy że nie dajesz dupy, wole Luke w klubie kokosa niż jak nas będą dmuchać.
http://www.givemefootball.com/premier-league/prem-clubs-must-pay-40m-for-brazil-star?state=db0f6a3eaa524359ac88d8401871f7eb
Nadal chcecie puszczać chorwacika za 38 mln euro ? Kogo my za to kupimy ? Rafała Wolskiego ?
Odkąd szejkusy/ realusy zaczęły płacić grube pieniądze za piłkarzy to każdy klub ceni swoje gwiazdy, bo wie że przyjdzie petrodolarowy jeleń i wyda tyle ile oni będą chcieli dostać. Dlatego dziękuję Levy że nie dajesz dupy, wole Luke w klubie kokosa niż jak nas będą dmuchać