Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  46  47  48  49  50    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
3 sierpnia 2012, 12:41 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Odpowiem Ci na to pytanie bardzo prostą tezą. Inni piłkarze nie chcą odejść tak jak Modders. Moutinho mówi, że jak odejdzie to ok, ale jak zostanie to też nic się nie stanie. Jakoś nie słychać nic o graczach, którzy już drugi rok chcą odejść z klubu. Taki OSCAR co trafił do chelsea nie chciał w cale odchodzić dlatego klub mógł mówić dawać tyle i tyle a jak nie to nie. To samo jest z M'villą, Martinezem etc. Oni wszyscy mają u siebie w klubie status gwiazdy i nie muszą(nie chcą na siłę) odchodzić gdziekolwiek. Dlatego ich kluby mogą sobie wołać za nich wielką kwotę. Pan Luka otwarcie pokazuje, że nie chce i nie ma zamiaru dłużej dla nas grać, pracować(nazywaj to jak chcesz). Przeprosiny(jeśli takowe były) to tylko po to aby mu więcej kar nie nakładać.

Gwarancja jaka gwarancja? My mu musimy wypłacać pensje czy siedzi na ławce, na trybunach czy ciul wie gdzie jeszcze. Jak mu udowodnisz, że jego słaba gra to celowe zachowanie, a nie spadek formy? Posadzisz go do rezerw to i tak musisz mu płacić całość wynagrodzenia. Luka nie zagra już dla nas ani jednego meczu na wysokim poziomie. My zostajemy z luką(dziurą) w środku pola.

Real dobrze wie o co gra, bo wie że z Luki już tottenham mieć pożytku nie będzie, a im bliżej końca okienka tym bardziej będziemy wydygani, że nie sprzedamy go i będzie psiur dla nas ciężarem płacowym

Rzadko Ci się zdarza, ale tutaj poruszyłeś bardzo ważny argument ;) Za Hazarda przez 2 lata można było odbijać wszystkie oferty, które nie były kosmicznie wysokie, bo to i tak nic nie zmieniało. Z Modricem nie ma już wyjścia, dla mnie to podstawa. Levy dobrym negocjatorem?? Zapewne. Tylko on nie sprzedaje działki w centrum Londynu, tylko primadonnę, która coraz częściej ma fochy i wymarzyła sobie (lub zrobił to jej agent) wspaniałe życie w slonecznej Hiszapnii. Działka raczej nogi sobie nie złamie, nie strzeli focha, nie zagra tylko poprawnie, nie będzie miała wszystkich w dupie. Mam tylko nadzieję, ze z pewnych pobudek, całość przeciąga, dłużej, chce ugrać więcej, albo ma jakiś magiczny plan, żeby o nas się mówiło, więcej a w gruncie rzeczy pod stołem za opłakiwanie w prasie LM dostanie wycieczkę autostopem do Neapolu ;) Jeżeli jest jednak slepo uparty tylko na pieniądze, to to może być bardzo zgubne podejście. A tak na marginesie, to te raty coś nam wielce zmieniają?? Mamy dziurę budżetową i trzeba szybko spłacić komornika?? Przeciez sa gwarancje bankowe etc, to to ma być jakaś większa przeszkoda? Zwłaszcza jak więksozść mial być w 1 transzy??
Gan198 powiedział/a:
http://www.givemefootball.com/premier-league/prem-clubs-must-pay-40m-for-brazil-star?state=db0f6a3eaa524359ac88d8401871f7eb
Nadal chcecie puszczać chorwacika za 38 mln euro ? Kogo my za to kupimy ? Rafała Wolskiego ?
Odkąd szejkusy/ realusy zaczęły płacić grube pieniądze za piłkarzy to każdy klub ceni swoje gwiazdy, bo wie że przyjdzie petrodolarowy jeleń i wyda tyle ile oni będą chcieli dostać. Dlatego dziękuję Levy że nie dajesz dupy, wole Luke w klubie kokosa niż jak nas będą dmuchać

To zaraz trzeba wydać, tak?? To nie można, poszukać takich Lewandowskich? Nie mozna poszperać i wyszukać Montolivo za free, czy innego Gylfiego za drobne?? Zaraz to musi być Sahin, Moutinho czy inny Willshere ?? Musi być taki sam albo droższy, czy o co chodzi, bo nie kumam??
Rzadko Ci się zdarza, ale tutaj poruszyłeś bardzo ważny argument ;) Za Hazarda przez 2 lata można było odbijać wszystkie oferty, które nie były kosmicznie wysokie, bo to i tak nic nie zmieniało. Z Modricem nie ma już wyjścia, dla mnie to podstawa. Levy dobrym negocjatorem?? Zapewne. Tylko on nie sprzedaje działki w centrum Londynu, tylko primadonnę, która coraz częściej ma fochy i wymarzyła sobie (lub zrobił to jej agent) wspaniałe życie w slonecznej Hiszapnii. Działka raczej nogi sobie nie złamie, nie strzeli focha, nie zagra tylko poprawnie, nie będzie miała wszystkich w dupie. Mam tylko nadzieję, ze z pewnych pobudek, całość przeciąga, dłużej, chce ugrać więcej, albo ma jakiś magiczny plan, żeby o nas się mówiło, więcej a w gruncie rzeczy pod stołem za opłakiwanie w prasie LM dostanie wycieczkę autostopem do Neapolu ;) Jeżeli jest jednak slepo uparty tylko na pieniądze, to to może być bardzo zgubne podejście. A tak na marginesie, to te raty coś nam wielce zmieniają?? Mamy dziurę budżetową i trzeba szybko spłacić komornika?? Przeciez sa gwarancje bankowe etc, to to ma być jakaś większa przeszkoda? Zwłaszcza jak więksozść mial być w 1 transzy?? [quote=Gan1982]http://www.givemefootball.com/premier-league/prem-clubs-must-pay-40m-for-brazil-star?state=db0f6a3eaa524359ac88d8401871f7eb Nadal chcecie puszczać chorwacika za 38 mln euro ? Kogo my za to kupimy ? Rafała Wolskiego ? Odkąd szejkusy/ realusy zaczęły płacić grube pieniądze za piłkarzy to każdy klub ceni swoje gwiazdy, bo wie że przyjdzie petrodolarowy jeleń i wyda tyle ile oni będą chcieli dostać. Dlatego dziękuję Levy że nie dajesz dupy, wole Luke w klubie kokosa niż jak nas będą dmuchać
Kogucie życie!
3 sierpnia 2012, 12:53 [cytuj]
Czym wy się przejmujecie, Modders dobrze wie, że jak specjalnie będzie grał słabo, to Levy nawet go w zimie nie puści, puści go dopiero po sezonie, a wystarczy spojrzeć na Sahina co robi z zawodnikiem brak rytmu meczowego, więc o Realu będzie mógł spokojnie zapomnieć.
Czym wy się przejmujecie, Modders dobrze wie, że jak specjalnie będzie grał słabo, to Levy nawet go w zimie nie puści, puści go dopiero po sezonie, a wystarczy spojrzeć na Sahina co robi z zawodnikiem brak rytmu meczowego, więc o Realu będzie mógł spokojnie zapomnieć
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
3 sierpnia 2012, 13:24 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Rzadko Ci się zdarza, ale tutaj poruszyłeś bardzo ważny argument ;) Za Hazarda przez 2 lata można było odbijać wszystkie oferty, które nie były kosmicznie wysokie, bo to i tak nic nie zmieniało. Z Modricem nie ma już wyjścia, dla mnie to podstawa. Levy dobrym negocjatorem?? Zapewne. Tylko on nie sprzedaje działki w centrum Londynu, tylko primadonnę, która coraz częściej ma fochy i wymarzyła sobie (lub zrobił to jej agent) wspaniałe życie w slonecznej Hiszapnii. Działka raczej nogi sobie nie złamie, nie strzeli focha, nie zagra tylko poprawnie, nie będzie miała wszystkich w dupie. Mam tylko nadzieję, ze z pewnych pobudek, całość przeciąga, dłużej, chce ugrać więcej, albo ma jakiś magiczny plan, żeby o nas się mówiło, więcej a w gruncie rzeczy pod stołem za opłakiwanie w prasie LM dostanie wycieczkę autostopem do Neapolu ;) Jeżeli jest jednak slepo uparty tylko na pieniądze, to to może być bardzo zgubne podejście. A tak na marginesie, to te raty coś nam wielce zmieniają?? Mamy dziurę budżetową i trzeba szybko spłacić komornika?? Przeciez sa gwarancje bankowe etc, to to ma być jakaś większa przeszkoda? Zwłaszcza jak więksozść mial być w 1 transzy??
[quote=Gan198]http://www.givemefootball.com/premier-league/prem-clubs-must-pay-40m-for-brazil-star?state=db0f6a3eaa524359ac88d8401871f7eb
Nadal chcecie puszczać chorwacika za 38 mln euro ? Kogo my za to kupimy ? Rafała Wolskiego ?
Odkąd szejkusy/ realusy zaczęły płacić grube pieniądze za piłkarzy to każdy klub ceni swoje gwiazdy, bo wie że przyjdzie petrodolarowy jeleń i wyda tyle ile oni będą chcieli dostać. Dlatego dziękuję Levy że nie dajesz dupy, wole Luke w klubie kokosa niż jak nas będą dmuchać

Bo ja to glupek jestem. Tylko czasami miewam przeblyski :rotfl:

Wedlug mnie nie musimy, ale jak to ktos powiedzial, mamy sie wzmacniac czy oslabiac. Dlatego dla takich podpowiadaczy kazdy gracz ponizej Moddersa bedzie oslabieniem.

Przyjdzie M'villa to zle bo to nie ta klasa, Etienne Capoue tez nie to. Chyba tylko Hamsik, Eriksen i moze Moutinho zaspokoilby gusta kibicow.
Bo ja to glupek jestem. Tylko czasami miewam przeblyski :rotfl: Wedlug mnie nie musimy, ale jak to ktos powiedzial, mamy sie wzmacniac czy oslabiac. Dlatego dla takich podpowiadaczy kazdy gracz ponizej Moddersa bedzie oslabieniem. Przyjdzie M'villa to zle bo to nie ta klasa, Etienne Capoue tez nie to. Chyba tylko Hamsik, Eriksen i moze Moutinho zaspokoilby gusta kibicow
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 sierpnia 2012, 14:14 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228179

ktos tutaj wspominal o Rondonie
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228179 ktos tutaj wspominal o Rondonie
3 sierpnia 2012, 14:39 [cytuj]
Ja uważam, że jeśli Tottenham kupi Adebayora i Rondona, to wcale źle tak nie będzie, jeśli chodzi o atak. Za ich obu jak podają media, klub zapłaciłby do 16 mln euro, a za samego Llorente krzyczą 28 mln funtów.
Ja uważam, że jeśli Tottenham kupi Adebayora i Rondona, to wcale źle tak nie będzie, jeśli chodzi o atak. Za ich obu jak podają media, klub zapłaciłby do 16 mln euro, a za samego Llorente krzyczą 28 mln funtów
3 sierpnia 2012, 14:43 [cytuj]
Całe Bilbao oficjalnie wypina się na Barcę i Real, a tu co drugi post to i tak Martinez i Llorente. Wy chyba naprawdę myślicie, że oni będą się prosić, żeby przyjść na "jakieś" WHL :)
Całe Bilbao oficjalnie wypina się na Barcę i Real, a tu co drugi post to i tak Martinez i Llorente. Wy chyba naprawdę myślicie, że oni będą się prosić, żeby przyjść na "jakieś" WHL :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 sierpnia 2012, 14:47 [cytuj]
Ja podałem tylko dla przykładu Llorente, jakby Tottenham zacząłby się nim poważnie interesować, to zaraz pojawiło by się City, Chelsea czy United i sprzątnęliby go spod nosa Tottenhamowi.
A tak troszkę odbiegając, to nie od tego sezonu miało wejść prawo, że klub nie może wydać więcej, niż wygenerował dochodów?
Ja podałem tylko dla przykładu Llorente, jakby Tottenham zacząłby się nim poważnie interesować, to zaraz pojawiło by się City, Chelsea czy United i sprzątnęliby go spod nosa Tottenhamowi. A tak troszkę odbiegając, to nie od tego sezonu miało wejść prawo, że klub nie może wydać więcej, niż wygenerował dochodów?
3 sierpnia 2012, 15:19 [cytuj]
Queen Park Rangers nie ma zamiaru kończyć swojego udziału w tegorocznym okienku transferowym i w dalszym ciągu szuka potencjalnych wzmocnień. Tym razem na celowniku QPR znalazł się obrońca Tottenhamu William Gallas, który jednak nie ma zamiaru godzić się na obniżkę zarobków, by przenieść się na Loftus Road.
Queen Park Rangers nie ma zamiaru kończyć swojego udziału w tegorocznym okienku transferowym i w dalszym ciągu szuka potencjalnych wzmocnień. Tym razem na celowniku QPR znalazł się obrońca Tottenhamu William Gallas, który jednak nie ma zamiaru godzić się na obniżkę zarobków, by przenieść się na Loftus Road
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 sierpnia 2012, 16:21 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/paper-talk-august-3?state=51eb34c932634a31962d9c8bffa45c21

Oferta Tottenhamu za Rondona i Sterlinga
http://www.givemefootball.com/premier-league/paper-talk-august-3?state=51eb34c932634a31962d9c8bffa45c21 Oferta Tottenhamu za Rondona i Sterlinga
3 sierpnia 2012, 16:56 [cytuj]
już widzę jak wychodzimy na Newcastle - napad Ade / Rondon :brawo::brawo: - na zmianę JD i Gio - byłoby super:mysli:
już widzę jak wychodzimy na Newcastle - napad Ade / Rondon :brawo::brawo: - na zmianę JD i Gio - byłoby super:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 sierpnia 2012, 17:13 [cytuj]
Jesli Gio bedzie gral w BPL to nie bedzie super
Jesli Gio bedzie gral w BPL to nie bedzie super
3 sierpnia 2012, 19:14 [cytuj]
Marcus, to nie muszą być sahiny czy inne moutinha, które kosztują tyle, ile połowa składu podrzędnej drużyny BPL. AVB ma jednak solidny problem, bo jak wygląda gra naszych bez playmakera, widać było w czasie tournee. Tak, na Red Bulls starczyło. Starczy choćby na Newcastle? Mecz z 'Poolami pokazał, że nie jest to takie pewne. Potrzebujemy kogoś, kto pociągnie naszą grę. Jakiś 17to latek z Armenii, napewno tego nie zrobi ;). Facet nie może przegrać tego sezonu, bo wszyscy go zjedzą. Od pismaków zaczynając, na kibicach kończąc. Wiesz dobrze, że poprzeczkę ma wysoko postawioną. Drużyna da dupy i z tego waszego "kto nie ryzykuje ten nie pije szampana" wyjdą tylko bąbelki... Levy się wkurwi i wyjebie go na zbity pysk. A wtedy znów będziemy zaczynać od nowa. Jakby nie patrzeć, to jest kluczowa pozycja na boisku. Big Tom tego nie zrobi. Ni chu chu.
Marcus, to nie muszą być sahiny czy inne moutinha, które kosztują tyle, ile połowa składu podrzędnej drużyny BPL. AVB ma jednak solidny problem, bo jak wygląda gra naszych bez playmakera, widać było w czasie tournee. Tak, na Red Bulls starczyło. Starczy choćby na Newcastle? Mecz z 'Poolami pokazał, że nie jest to takie pewne. Potrzebujemy kogoś, kto pociągnie naszą grę. Jakiś 17to latek z Armenii, napewno tego nie zrobi ;). Facet nie może przegrać tego sezonu, bo wszyscy go zjedzą. Od pismaków zaczynając, na kibicach kończąc. Wiesz dobrze, że poprzeczkę ma wysoko postawioną. Drużyna da dupy i z tego waszego "kto nie ryzykuje ten nie pije szampana" wyjdą tylko bąbelki... Levy się wkurwi i wyjebie go na zbity pysk. A wtedy znów będziemy zaczynać od nowa. Jakby nie patrzeć, to jest kluczowa pozycja na boisku. Big Tom tego nie zrobi. Ni chu chu
Can't Smile Without You!!!
3 sierpnia 2012, 19:17 [cytuj]
Jin, przestań pierd... (za przeproszeniem) o klasach, bo to nie ma żadnego związku. To nie jest FM, że jakieś capony czy inne golasy poprowadzą drużynę walczącą o top4 w Premier League. Powtarzam jeszcze raz dwa słowa: PREMIER LEAGUE.......
Jin, przestań pierd... (za przeproszeniem) o klasach, bo to nie ma żadnego związku. To nie jest FM, że jakieś capony czy inne golasy poprowadzą drużynę walczącą o top4 w Premier League. Powtarzam jeszcze raz dwa słowa: PREMIER LEAGUE
3 sierpnia 2012, 19:29 [cytuj]
Ja jestem zdania, że nie musimy mieć playmakera za grube miliony z uznaną marką i nazwiskiem. Nikt od nas nie oczekuje wygrania PREMIER LEAGUE i nie musimy nic nikomu kur... mać udowadniać. Udowadniać to muszą muły, że majster city to tylko wypadek. Gadanie że AVB ma coś do udowodnienia to o kant... Nie musi nic udowadniać. Prasa go zje to wróci do Porto i tyle.

Prawda jest taka, że Modders to top 7 playmakerów na świecie. Po ch...j oczekiwać kogoś jego pokroju skoro takowy ma dobrze we własnym klubie, nie chce odchodzić bądź jest za drogi i nigdy do nas nie przyjdzie?

Niektórym nasza przygoda w LM trochę w głowie poprzestawiała. I od teraz obligatoryjne powinno być granie nasze w LM. Czasami warto zejść na ziemię. Bo nie jesteśmy 4 klubem w Premier League i co pokazuje okienko transferowe Modders chce od nas odejść a na jego miejsce piłkarze jego klasy szczają ciepłym moczem

Mówisz, że to nie muszą być drodzy piłkarze. Pokaż mi taniego pomocnika, który pociągnie naszą drużynę(nie licząc Moddersa, który nie powinien już w ogóle mieć przyzwolenia na noszenie koszulki z naszym herbem)
Ja jestem zdania, że nie musimy mieć playmakera za grube miliony z uznaną marką i nazwiskiem. Nikt od nas nie oczekuje wygrania PREMIER LEAGUE i nie musimy nic nikomu kur... mać udowadniać. Udowadniać to muszą muły, że majster city to tylko wypadek. Gadanie że AVB ma coś do udowodnienia to o kant... Nie musi nic udowadniać. Prasa go zje to wróci do Porto i tyle. Prawda jest taka, że Modders to top 7 playmakerów na świecie. Po ch...j oczekiwać kogoś jego pokroju skoro takowy ma dobrze we własnym klubie, nie chce odchodzić bądź jest za drogi i nigdy do nas nie przyjdzie? Niektórym nasza przygoda w LM trochę w głowie poprzestawiała. I od teraz obligatoryjne powinno być granie nasze w LM. Czasami warto zejść na ziemię. Bo nie jesteśmy 4 klubem w Premier League i co pokazuje okienko transferowe Modders chce od nas odejść a na jego miejsce piłkarze jego klasy szczają ciepłym moczem Mówisz, że to nie muszą być drodzy piłkarze. Pokaż mi taniego pomocnika, który pociągnie naszą drużynę(nie licząc Moddersa, który nie powinien już w ogóle mieć przyzwolenia na noszenie koszulki z naszym herbem)
3 sierpnia 2012, 20:00 [cytuj]
On nie ma niczego udowadniać, Jin. Nigdzie tego nie napisałem. On ma spełnić oczekiwania kibiców, które rozbudził swoim pobytem w Spurs, niejaki Harry Redknapp. Tenże jegomość w ciągu 3 lat, zajął dwa razy czwarte i raz piąte miejsce w lidze (wiem, że dobrze o tym wiesz, to było zgryźliwe :P). Po czym został zwolniony, co przez wielu zostało odebrane jako ogromny błąd i niezasłużoną "karę". Dlatego też, nowy manager (nie ważne AVB czy ktokolwiek by to był) musi zrobić dobry wynik. Musi i tyle. Miejsce poza pucharami (nie tylko LM) zakończy się pięknymi przyśpiewkami w stylu kibiców Blackburn. Lepiej chyba wytłumaczyć nie potrafię :P
On nie ma niczego udowadniać, Jin. Nigdzie tego nie napisałem. On ma spełnić oczekiwania kibiców, które rozbudził swoim pobytem w Spurs, niejaki Harry Redknapp. Tenże jegomość w ciągu 3 lat, zajął dwa razy czwarte i raz piąte miejsce w lidze (wiem, że dobrze o tym wiesz, to było zgryźliwe :P). Po czym został zwolniony, co przez wielu zostało odebrane jako ogromny błąd i niezasłużoną "karę". Dlatego też, nowy manager (nie ważne AVB czy ktokolwiek by to był) musi zrobić dobry wynik. Musi i tyle. Miejsce poza pucharami (nie tylko LM) zakończy się pięknymi przyśpiewkami w stylu kibiców Blackburn. Lepiej chyba wytłumaczyć nie potrafię :P
3 sierpnia 2012, 20:04 [cytuj]
Coraz częściej gada/pisze się o Rondonie i Dembele :glupek:
Coraz częściej gada/pisze się o Rondonie i Dembele :glupek:
3 sierpnia 2012, 20:20 [cytuj]
czyżby to znak, że Ade nie przyjął kontraktu:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 sierpnia 2012, 20:21 [cytuj]
Dembele :hejka: walczak jakich malo. Rondon :ok: oby zaskoczyl in plus
Dembele :hejka: walczak jakich malo. Rondon :ok: oby zaskoczyl in plus
3 sierpnia 2012, 20:57 [cytuj]
Ja tez jestem zwolennikiem sprowadzenia ataku Rondon - Dembele

Adebayor to sprzedawczyk moim zdaniem, pojdzie tam gdzie pachnie kasa, zamiast grac za parnascie % mniejsza tygodniowke ale byc szanowanym w klubie
Ja tez jestem zwolennikiem sprowadzenia ataku Rondon - Dembele Adebayor to sprzedawczyk moim zdaniem, pojdzie tam gdzie pachnie kasa, zamiast grac za parnascie % mniejsza tygodniowke ale byc szanowanym w klubie
3 sierpnia 2012, 22:03 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Dlaczego do tej pory myślałem, że Dembele to zastępstwo za Moddersa :glupek:
Dlaczego do tej pory myślałem, że Dembele to zastępstwo za Moddersa :glupek:
|<  <<  <  46  47  48  49  50    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się