Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  47  48  49  50  51    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
3 sierpnia 2012, 22:31 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Dlaczego do tej pory myślałem, że Dembele to zastępstwo za Moddersa :glupek:

Bo masz rację. W Anglii wszyscy właśnie w takim charakterze widzą ten transfer.
Bo masz rację. W Anglii wszyscy właśnie w takim charakterze widzą ten transfer
Can't Smile Without You!!!
3 sierpnia 2012, 23:51 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Bo masz rację. W Anglii wszyscy właśnie w takim charakterze widzą ten transfer

to nie jest typowy rozgrywający - ale może nie mam racji - skoro cała Anglia tak uważa:mysli:
to nie jest typowy rozgrywający - ale może nie mam racji - skoro cała Anglia tak uważa:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 sierpnia 2012, 11:40 [cytuj]
Nie twierdzę, że to typowy rozgrywający. Twierdzę, że w takim charakterze widzą ten ewentualny transfer angole...
Nie twierdzę, że to typowy rozgrywający. Twierdzę, że w takim charakterze widzą ten ewentualny transfer angole
4 sierpnia 2012, 12:15 [cytuj]
Ok Tuczi, ale zastanowiłęś się czy taki Modders będzie tym kogo oczekujesz?? A może AVB jest własnie po to ,zeby nauczyć się grać też inaczej?? Dla mnie to trochę pomiesznaie tematów. To ,zę kibice go zjedzą, że Levy zwolni etc. Pewnie taki scenariusz jest możliwy, ale co tu ma do rzeczy sam transfer?? Skoro wedle Twoich wyliczeń tu chodzi głównie o cenę (stanowisko możliwe) to znaczy się ,ze scenariusz bez LM jest bardzo prawdopodobny. Skoro nie szuka się nastepcy Luki, to znaczy ,ze granie bez niego jest możliwe. Potraktowanie tego na zasadzie, bedzie kasa to siękogoś kupi jest.... Żywię nadzieję, że nikt tak tam nie funkcjonuje. To nie jest operator dźwigu, że go zatrudnisz i wykona robote, na która nikt inny nie miał uprawnień.
Jeszcze odnośnie Levy, zwalniania , presji kibiców etc. Jeżeli to zrobi pod wpływem tzw opinii , sondaży etc to może i biznesemn z niego świetny, ale prezes klubu piłkarskiego dupa. Ja mam ogólnie od pewnego momentu wrażenie że on razem z "nadprezesem" strasznie lubią zarabiac pieniądze, a niekoniecznie przekuwać to na trofea etc. Nie wiem czy nie chcą nas docelowo opchnąć za potężną stawkę. :bezradny:
Ok Tuczi, ale zastanowiłęś się czy taki Modders będzie tym kogo oczekujesz?? A może AVB jest własnie po to ,zeby nauczyć się grać też inaczej?? Dla mnie to trochę pomiesznaie tematów. To ,zę kibice go zjedzą, że Levy zwolni etc. Pewnie taki scenariusz jest możliwy, ale co tu ma do rzeczy sam transfer?? Skoro wedle Twoich wyliczeń tu chodzi głównie o cenę (stanowisko możliwe) to znaczy się ,ze scenariusz bez LM jest bardzo prawdopodobny. Skoro nie szuka się nastepcy Luki, to znaczy ,ze granie bez niego jest możliwe. Potraktowanie tego na zasadzie, bedzie kasa to siękogoś kupi jest.... Żywię nadzieję, że nikt tak tam nie funkcjonuje. To nie jest operator dźwigu, że go zatrudnisz i wykona robote, na która nikt inny nie miał uprawnień. Jeszcze odnośnie Levy, zwalniania , presji kibiców etc. Jeżeli to zrobi pod wpływem tzw opinii , sondaży etc to może i biznesemn z niego świetny, ale prezes klubu piłkarskiego dupa. Ja mam ogólnie od pewnego momentu wrażenie że on razem z "nadprezesem" strasznie lubią zarabiac pieniądze, a niekoniecznie przekuwać to na trofea etc. Nie wiem czy nie chcą nas docelowo opchnąć za potężną stawkę. :bezradny:
Kogucie życie!
4 sierpnia 2012, 12:33 [cytuj]
http://transfery.info/53757,oficjalnie-krasic-w-fenerbahe

czyli zastępstwo na skrzydło odpada.

http://transfery.info/53750,malaga-w-tarapatach-wlasciciel-wystawia-klub-i-kibicow-do-wiatru

kilka wątkow w tym Santi Cazorla i Arsenal :/
w tym jeden ktory mnie zasmucił

http://transfery.info/53774,salomon-rondon-w-kazaniu
http://transfery.info/53757,oficjalnie-krasic-w-fenerbahe czyli zastępstwo na skrzydło odpada. http://transfery.info/53750,malaga-w-tarapatach-wlasciciel-wystawia-klub-i-kibicow-do-wiatru kilka wątkow w tym Santi Cazorla i Arsenal :/ w tym jeden ktory mnie zasmucił http://transfery.info/53774,salomon-rondon-w-kazaniu
4 sierpnia 2012, 13:58 [cytuj]
Ale ja nie mówię Marcus, że nie szukamy następcy Moddersa, do momentu jego transferu "out". Kwestia raczej tego typu, na kogo naprawdę możemy sobie pozwolić. Porto nie schodzi z ceny, a my na taki "podrzędny" wydatek, po prostu nie możemy sobie pozwolić. Wielu tutaj myśli, że sramy pieniędzmi, a tak nie jest. Porozmawiajcie z kibicami, którzy są bliżej klubu, a przedstawią wam zupełnie inną "prawdę". Myślę, że Spursmaniacy, którzy na stałe są w UK, potwierdzą to co piszę. Nie przeceniajcie naszych możliwości i nie wyobrażajcie sobie ogromnego budżetu, którego nie mamy. Dlatego też Levy chce wycisnąć z madryckich, każdego pensa, którego się da. Kwestia stadionu też jest dużym problemem, ale tego problemu nie da się uniknąć. Słońce wzejdzie wyżej dopiero, gdy podpiszemy umowę z chętnymi na "naming rights" nowego stadionu. To może być niebawem, a może stać się dopiero w nowym roku. Rozmowy trwają, ale nic jeszcze nie jest pewne. To nie jest tak, że albo Moutinho, albo nikt. Francuzi (dziennikarze) podają ploty, że rozmawialiśmy z przedstawicielami i złożymy ofertę 9,5 mln za M'Vile, bo odbyty przestały się nim interesować. Tak czy owak, pieniądze z transferu szczura, mają nam wyrównać to co potrzeba wyłożyć na napastników. Jakich? No właśnie... Głupi kurwa Sahin, który poza BVB niczego wielkiego nie zaprezentował, nie chce do nas iść, bo nie ma LM. I tak "w kółko macieju". Powtarzam - nie przeceniajcie naszych możliwości, nie mamy takich dostępnych pieniędzy o jakich myślicie. Proste...

Ps. Z tego co ja słyszałem, L&L nie chcą opychać klubu w obce łapska. Musiałaby to być naprawdę mega-oferta. Przecież wszystko ma swoją cenę...
Ale ja nie mówię Marcus, że nie szukamy następcy Moddersa, do momentu jego transferu "out". Kwestia raczej tego typu, na kogo naprawdę możemy sobie pozwolić. Porto nie schodzi z ceny, a my na taki "podrzędny" wydatek, po prostu nie możemy sobie pozwolić. Wielu tutaj myśli, że sramy pieniędzmi, a tak nie jest. Porozmawiajcie z kibicami, którzy są bliżej klubu, a przedstawią wam zupełnie inną "prawdę". Myślę, że Spursmaniacy, którzy na stałe są w UK, potwierdzą to co piszę. Nie przeceniajcie naszych możliwości i nie wyobrażajcie sobie ogromnego budżetu, którego nie mamy. Dlatego też Levy chce wycisnąć z madryckich, każdego pensa, którego się da. Kwestia stadionu też jest dużym problemem, ale tego problemu nie da się uniknąć. Słońce wzejdzie wyżej dopiero, gdy podpiszemy umowę z chętnymi na "naming rights" nowego stadionu. To może być niebawem, a może stać się dopiero w nowym roku. Rozmowy trwają, ale nic jeszcze nie jest pewne. To nie jest tak, że albo Moutinho, albo nikt. Francuzi (dziennikarze) podają ploty, że rozmawialiśmy z przedstawicielami i złożymy ofertę 9,5 mln za M'Vile, bo odbyty przestały się nim interesować. Tak czy owak, pieniądze z transferu szczura, mają nam wyrównać to co potrzeba wyłożyć na napastników. Jakich? No właśnie... Głupi kurwa Sahin, który poza BVB niczego wielkiego nie zaprezentował, nie chce do nas iść, bo nie ma LM. I tak "w kółko macieju". Powtarzam - nie przeceniajcie naszych możliwości, nie mamy takich dostępnych pieniędzy o jakich myślicie. Proste... Ps. Z tego co ja słyszałem, L&L nie chcą opychać klubu w obce łapska. Musiałaby to być naprawdę mega-oferta. Przecież wszystko ma swoją cenę
4 sierpnia 2012, 16:13 [cytuj]
;(Kiedy to sie skonczy - wykonczy mnie ta saga z Luką
;(Kiedy to sie skonczy - wykonczy mnie ta saga z Luką
4 sierpnia 2012, 20:47 [cytuj]
Ja mam nadzieję, że kasa z Modrica pójdzie na 3 graczy. Naturalne zastępstwo za nie więcej niż 16 mln. Dobry napastnik za max. 14 mln oraz następny napastnik, typu Rondon. Może jakoś da się wyciągnąć coś na bramkarza.
No i oczywiście byłoby super jakby za te 5 mln dało się wyciągnąć Ade, ale pensja i jeszcze kasa dla niego, to będzie tak jakby koło 12 mln.
Ja mam nadzieję, że kasa z Modrica pójdzie na 3 graczy. Naturalne zastępstwo za nie więcej niż 16 mln. Dobry napastnik za max. 14 mln oraz następny napastnik, typu Rondon. Może jakoś da się wyciągnąć coś na bramkarza. No i oczywiście byłoby super jakby za te 5 mln dało się wyciągnąć Ade, ale pensja i jeszcze kasa dla niego, to będzie tak jakby koło 12 mln
LMAO
5 sierpnia 2012, 02:46 [cytuj]
Ktoś tam wrzucał link, że Adebayor ma być piłkarzem Tottenhamu w ciągu 48 godzin, ale nie mogę znaleźć nigdzie informacji potwierdzającej tego. Wiecie, czy on w ogóle się kwapi, żeby grać w Tottenhamie?
Ktoś tam wrzucał link, że Adebayor ma być piłkarzem Tottenhamu w ciągu 48 godzin, ale nie mogę znaleźć nigdzie informacji potwierdzającej tego. Wiecie, czy on w ogóle się kwapi, żeby grać w Tottenhamie?
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
5 sierpnia 2012, 12:42 [cytuj]
http://www.transfery.info/53790,oficjalnie-rondon-w-rubinie

Koniec tematu Rondona
http://www.transfery.info/53790,oficjalnie-rondon-w-rubinie Koniec tematu Rondona
5 sierpnia 2012, 13:06 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

Raczej wiemy tyle co i Ty. Trzeba by zapytać jego portfela, bo pewnie z "nim" na ten temat rozmawia najcześciej...
Raczej wiemy tyle co i Ty. Trzeba by zapytać jego portfela, bo pewnie z "nim" na ten temat rozmawia najcześciej
5 sierpnia 2012, 19:38 [cytuj]
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/lloris-kogutem-jeli-odejdzie-modri.html
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/lloris-kogutem-jeli-odejdzie-modri.html
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
5 sierpnia 2012, 21:52 [cytuj]
Jestem ciekaw czy do startu ligi zakontraktujemy kogos interesujacego i pozytecznego w naszym ataku
a przede wszystkim wypatruje konca tasiemca zwiazanego z Modricem.
Jestem ciekaw czy do startu ligi zakontraktujemy kogos interesujacego i pozytecznego w naszym ataku a przede wszystkim wypatruje konca tasiemca zwiazanego z Modricem
5 sierpnia 2012, 22:12 [cytuj]
Moderss za 48 mln do Realu i do nas:

Ade:tak:, Loris :bezradny:, Arouna Kone:tak:, Dembele;) ,,, :mysli:
Moderss za 48 mln do Realu i do nas: Ade:tak:, Loris :bezradny:, Arouna Kone:tak:, Dembele;) ,,, :mysli:
5 sierpnia 2012, 22:22 [cytuj]
z Lorisem to bym się wstrzymał:mysli:

Łysy jeszcze rok połapie:tak:
z Lorisem to bym się wstrzymał:mysli: Łysy jeszcze rok połapie:tak:
5 sierpnia 2012, 22:31 [cytuj]
Heh a przed chwila wyczytalem ze nasi sa oburzeni sytuacja z Adebayorem i przeciagaja front na Damiao

Adebayor niby mial naszym obrzydzic swoje usługi targowaniem sie o tygodniowke, cos mi sie wydaje ze bedziemy go wygwizdywac jak anale
Heh a przed chwila wyczytalem ze nasi sa oburzeni sytuacja z Adebayorem i przeciagaja front na Damiao Adebayor niby mial naszym obrzydzic swoje usługi targowaniem sie o tygodniowke, cos mi sie wydaje ze bedziemy go wygwizdywac jak anale
5 sierpnia 2012, 23:43 [cytuj]
zostanie mu granie gdzieś w chinach czy rosji jak tak dalej pójdzie
zostanie mu granie gdzieś w chinach czy rosji jak tak dalej pójdzie
5 sierpnia 2012, 23:55 [cytuj]
Damiao będzie kilka razy droższy a wcale nie lepszy więc nie rozumiem tej sytuacji. To rozwiązanie o którym ktoś pisał z zapłaceniem mu 2mln na początek i pensji zbliżonej do najwyższych w klubie według mnie jest całkiem sensowne, nie krzywdzi żadnej ze stron, ani jego ani nas.
Damiao będzie kilka razy droższy a wcale nie lepszy więc nie rozumiem tej sytuacji. To rozwiązanie o którym ktoś pisał z zapłaceniem mu 2mln na początek i pensji zbliżonej do najwyższych w klubie według mnie jest całkiem sensowne, nie krzywdzi żadnej ze stron, ani jego ani nas
6 sierpnia 2012, 00:42 [cytuj]
Na początku okienka w tym temacie akurat trwała masowa orgia, ale zapowiada się na to, że sezon zaczniemy z Defoe i Bale'em na ataku + Huddem na rozegraniu :)
Na początku okienka w tym temacie akurat trwała masowa orgia, ale zapowiada się na to, że sezon zaczniemy z Defoe i Bale'em na ataku + Huddem na rozegraniu :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
6 sierpnia 2012, 07:44 [cytuj]
Ade pewnie przejdzie do Anzy Mahaczkala :P
Ade pewnie przejdzie do Anzy Mahaczkala :P
|<  <<  <  47  48  49  50  51    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 11 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się