Forum dyskusyjne
8 lipca 2012, 15:58 [cytuj]
Raczej mało prawdopodobne bo i Borusia go nie chce puscic a my raczej kupimy Adebayora za 5 mln funtów wiec Lewy jest nam nie potrzebny
Raczej mało prawdopodobne bo i Borusia go nie chce puscic a my raczej kupimy Adebayora za 5 mln funtów wiec Lewy jest nam nie potrzebny
8 lipca 2012, 16:03 [cytuj]
Lewy umie grac jak ma miejsce do gry co pokazał w meczu z grecja. Nie potrafi grać kiedy jest kryty jak w meczu z Rosją a w PL nie ma sznas na to ze nie bedzie przy nim choć 1 obroncy ledwo po tym jak dostanie pilke
Lewy umie grac jak ma miejsce do gry co pokazał w meczu z grecja. Nie potrafi grać kiedy jest kryty jak w meczu z Rosją a w PL nie ma sznas na to ze nie bedzie przy nim choć 1 obroncy ledwo po tym jak dostanie pilke
8 lipca 2012, 17:02 [cytuj]
Ponoc w srode mamy oglosic pozyskanie hugo llorisa i Ade. Mam nadzieje ze te plotki sie potwierdza
Ponoc w srode mamy oglosic pozyskanie hugo llorisa i Ade. Mam nadzieje ze te plotki sie potwierdza
8 lipca 2012, 17:17 [cytuj]
przemas skad takie info ?
8 lipca 2012, 17:18 [cytuj]
8 lipca 2012, 17:36 [cytuj]
Za Llorisa tyle kasy? DO przyuczenia przy Bradzie wystarczyłby Tytoń lub Kuszczak.Czy nie lepiej zainwestować w napastnika?
Za Llorisa tyle kasy? DO przyuczenia przy Bradzie wystarczyłby Tytoń lub Kuszczak.Czy nie lepiej zainwestować w napastnika?
8 lipca 2012, 17:52 [cytuj]
Mi to się cały czas Boruc marzy. Chłop z kartą w ręku bo pamiętam jak kiedyś w Cafe Euro mówił, że odchodzi, ograny, co ważne nie popełniający od dawna jakiś rażących błedów, z wielką charyzmą i głodem do gry bo w większości wywiadów podkreślał ze Premier League to jego marzenie. Co do Llorisa - troche dużo kasy chcą. Mam wątpliwości , niby bramkarz na lata, ale ta cena....
Mi to się cały czas Boruc marzy. Chłop z kartą w ręku bo pamiętam jak kiedyś w Cafe Euro mówił, że odchodzi, ograny, co ważne nie popełniający od dawna jakiś rażących błedów, z wielką charyzmą i głodem do gry bo w większości wywiadów podkreślał ze Premier League to jego marzenie. Co do Llorisa - troche dużo kasy chcą. Mam wątpliwości , niby bramkarz na lata, ale ta cena
Come On You Spurs !
8 lipca 2012, 18:00 [cytuj]
Też lubię Boruca, i chciałbym widzieć Go u nas, ale Villas-Boas raczej nie jest nim zainteresowany. Co innego jakby było o nim trochę głośniej, a Artur od czasu przenosin do Violi, i tej całej afery pijackiej nie stał się zbyt pożądanym punktem na rynku transferowym. Nawet nie wiemy, czy AVB o nim słyszał ^^.
Też lubię Boruca, i chciałbym widzieć Go u nas, ale Villas-Boas raczej nie jest nim zainteresowany. Co innego jakby było o nim trochę głośniej, a Artur od czasu przenosin do Violi, i tej całej afery pijackiej nie stał się zbyt pożądanym punktem na rynku transferowym. Nawet nie wiemy, czy AVB o nim słyszał ^^
8 lipca 2012, 18:06 [cytuj]
Nie chcę aby Nasz Boas interesował się Lewym. Osobiście nic do Roberta nie mam

mógłby grać w lidze angielskiej tylko nie jako kogut. Jakoś go nie widzę u nas. Co do bramkarza to Lloris jest młodszy od Boruca o 6 lat. W bramkarza powinniśmy zainwestować raz a porządnie. Przykład: Juve kupił Buffona (23 lata) za 52 mln dolarów. Tak, Juve jest o wiele większą potęgą od nas, i Buffon różni się klasą światową od Llorisa

ale 16 mln to nie tak dużoo
Nie chcę aby Nasz Boas interesował się Lewym. Osobiście nic do Roberta nie mam :D mógłby grać w lidze angielskiej tylko nie jako kogut. Jakoś go nie widzę u nas. Co do bramkarza to Lloris jest młodszy od Boruca o 6 lat. W bramkarza powinniśmy zainwestować raz a porządnie. Przykład: Juve kupił Buffona (23 lata) za 52 mln dolarów. Tak, Juve jest o wiele większą potęgą od nas, i Buffon różni się klasą światową od Llorisa :D ale 16 mln to nie tak dużoo :D
8 lipca 2012, 18:36 [cytuj]
[quote]Buffon różni się klasą światową od Llorisa[quote]
Tylko, że Lloris nie ma tyle doświadczenia. Za kilka lat będzie w 5 najlepszych bramkarzy na świecie.
Ja się bardzo cieszę, że Janek do na wbił. Co do napastnika, wole Ade od Lewego, z tego powodu, że jest zgrany z naszymi zawodnikami i tańszy. Lewy też byłby spoko, bo dobrze gra głową, co przy takich skrzydłach jakie mamy gwarantowałoby zdobywanie goli. Jeszcze jakiś pomocnik za Modrica jak odejdzie, a jak zostanie to jakiś przyzwoity zmiennik. Chociaż może GdS będzie na rezerwe.
A ogólnie o napastniku, to chyba trzeba poczekać, aż kogoś zakontraktują, bo jesteśmy łączeni z większą połową dobrych napastników.
[quote]Buffon różni się klasą światową od Llorisa[quote]
Tylko, że Lloris nie ma tyle doświadczenia. Za kilka lat będzie w 5 najlepszych bramkarzy na świecie.
Ja się bardzo cieszę, że Janek do na wbił. Co do napastnika, wole Ade od Lewego, z tego powodu, że jest zgrany z naszymi zawodnikami i tańszy. Lewy też byłby spoko, bo dobrze gra głową, co przy takich skrzydłach jakie mamy gwarantowałoby zdobywanie goli. Jeszcze jakiś pomocnik za Modrica jak odejdzie, a jak zostanie to jakiś przyzwoity zmiennik. Chociaż może GdS będzie na rezerwe.
A ogólnie o napastniku, to chyba trzeba poczekać, aż kogoś zakontraktują, bo jesteśmy łączeni z większą połową dobrych napastników
LMAO
8 lipca 2012, 22:03 [cytuj]
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Oglądałeś w ogóle ten mecz? Przecież zajebiście zagrał. Będąc samemu przeciwko 3 obrońcom za każdym razem potrafił przyjąc piłkę, poczekać na partnerów i odegrać. (0% napastników w takiej sytuacji by traciła piłkę a podejrzewam że nikt by nie był w stanie w takiej sytuacji więcej ugrać. Nie mam pojęcia co słabego widziałeś w grze lewego z Rosją
8 lipca 2012, 22:24 [cytuj]
chdozi mi o to że nie jest tak dobry przy duzej presji obronców a taka jest wywierana na napastnikach w PL. W niemczech ma wiecej swobody wiec ciezko mu ( tak jak kazdemu) bedzie mu sie przystosowac.
chdozi mi o to że nie jest tak dobry przy duzej presji obronców a taka jest wywierana na napastnikach w PL. W niemczech ma wiecej swobody wiec ciezko mu ( tak jak kazdemu) bedzie mu sie przystosowac
8 lipca 2012, 22:39 [cytuj]
Według mnie też Ade jest lepszą dużo lepszą opcją niż Lewandowski. Mam wrażenie, że Robert by się nie odnalazł w Tottenhamie. Podejrzewam, że na jeszcze jeden sezon zostanie w Borussi, ale mogę się mylić.
Według mnie też Ade jest lepszą dużo lepszą opcją niż Lewandowski. Mam wrażenie, że Robert by się nie odnalazł w Tottenhamie. Podejrzewam, że na jeszcze jeden sezon zostanie w Borussi, ale mogę się mylić
8 lipca 2012, 23:32 [cytuj]
http://transfery.info/53252,oficjalnie-elia-w-werderze tylko 4 mln euro Oo. Kto wie czy nie przespaliśmy tego. Dla mnie to był mega talent i chyba dużo z talentu czy umiejętności nie stracił...
No i Ji sung w QPR... Dla mnie to dobrze i źle. Dobrze bo będzie grał częściej niż u mułów a źle bo nie u nas
http://transfery.info/53252,oficjalnie-elia-w-werderze tylko 4 mln euro Oo. Kto wie czy nie przespaliśmy tego. Dla mnie to był mega talent i chyba dużo z talentu czy umiejętności nie stracił...
No i Ji sung w QPR... Dla mnie to dobrze i źle. Dobrze bo będzie grał częściej niż u mułów a źle bo nie u nas :zly:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
9 lipca 2012, 08:49 [cytuj]
Lloris jest swietny na linii, jednak jest sporo slabszy jak ma wyjsc z bramki i interweniować w polu karnym, większosc komentatorów to podkresla ze to jest jego pieta achillesowa, w angli bedzie musial sie w tej kwestii podszkolic, ale ogolnie ujmujac to bede bardzo zadowolony jak go pozyskamy. Tym bardziej ze z kaboulem i verthongenem/gallasem bedzie mial dobra komunikacje.
Z tego co tu wyczytuje to w tym okienku transferowym przecodzimy jakis renesans

dawno tak nie poczynialy sobie koguty na okienkach transferowych.
Lloris jest swietny na linii, jednak jest sporo slabszy jak ma wyjsc z bramki i interweniować w polu karnym, większosc komentatorów to podkresla ze to jest jego pieta achillesowa, w angli bedzie musial sie w tej kwestii podszkolic, ale ogolnie ujmujac to bede bardzo zadowolony jak go pozyskamy. Tym bardziej ze z kaboulem i verthongenem/gallasem bedzie mial dobra komunikacje.
Z tego co tu wyczytuje to w tym okienku transferowym przecodzimy jakis renesans :) dawno tak nie poczynialy sobie koguty na okienkach transferowych
9 lipca 2012, 09:09 [cytuj]
to dowód na to ze to nie Levy a Redknapp blokował transfery.
to dowód na to ze to nie Levy a Redknapp blokował transfery
9 lipca 2012, 10:10 [cytuj]
A może po prostu Levy zmienił nastawnienie i po nastepnym, wg mnie bardzo dobrym sezonie, nie zakończonym jednak żadnym sukcesem, postanowił zrobić parę zmian personalnych
A może po prostu Levy zmienił nastawnienie i po nastepnym, wg mnie bardzo dobrym sezonie, nie zakończonym jednak żadnym sukcesem, postanowił zrobić parę zmian personalnych
9 lipca 2012, 11:27 [cytuj]
Według mnie , nie trzeba nam sahina + higuaina za modrica , dlaczego? Skoro kupimy adebayora ( który grał bardzo dobry sezon ) to nie potrzebny nam 3 napastnik ( bo przecież zostaje defoe ) . Kupiliśmy świetnego w tym sezonie sigurdsona + Vertonghen , który jest równie dobry . Na jakiej pozycji trzeba nam zawodników? Jeśli wypali transfer z hugo lorisem , to będziemy mięli bardzo dobrą obronę . Na pomocy mamy 2 szybkich skrzydłowych i 4 znakomitych środkowych ( modric , parker , sandro i livermore ) . Do tego adebayor, który gra głównie dla drużyny .
Wie ktoś jak wygląda zdrowie Kinga i Downsona? Bardzo chciałbym ich zobaczyć razem w obronie , niestety w poprzednim sezonie mało mogli ze sobą grać .
Według mnie , nie trzeba nam sahina + higuaina za modrica , dlaczego? Skoro kupimy adebayora ( który grał bardzo dobry sezon ) to nie potrzebny nam 3 napastnik ( bo przecież zostaje defoe ) . Kupiliśmy świetnego w tym sezonie sigurdsona + Vertonghen , który jest równie dobry . Na jakiej pozycji trzeba nam zawodników? Jeśli wypali transfer z hugo lorisem , to będziemy mięli bardzo dobrą obronę . Na pomocy mamy 2 szybkich skrzydłowych i 4 znakomitych środkowych ( modric , parker , sandro i livermore ) . Do tego adebayor, który gra głównie dla drużyny .
Wie ktoś jak wygląda zdrowie Kinga i Downsona? Bardzo chciałbym ich zobaczyć razem w obronie , niestety w poprzednim sezonie mało mogli ze sobą grać
9 lipca 2012, 11:56 [cytuj]
Kinga ta ja juz nie chce widziec na boisku, poza tym na szczescie ponoc skonczyl juz kariere. A DAWSON (

)chyba juz jest zdrowy. Z nazywaniem Jake'a znakomitym to pojechales , Modric odejdzie wiec za niego Moutinho lub Ganso najlepiej. 3 napastnikow to minimum , 2 stanowczo za malo , szczegolnie jak drugim jest Defoe ktory nijak nie umie grac na szpicy.
Kinga ta ja juz nie chce widziec na boisku, poza tym na szczescie ponoc skonczyl juz kariere. A DAWSON ( ;) )chyba juz jest zdrowy. Z nazywaniem Jake'a znakomitym to pojechales , Modric odejdzie wiec za niego Moutinho lub Ganso najlepiej. 3 napastnikow to minimum , 2 stanowczo za malo , szczegolnie jak drugim jest Defoe ktory nijak nie umie grac na szpicy
9 lipca 2012, 12:19 [cytuj]
" Poranne angielskie dzienniki (np. "The Times" ) sugerują zainteresowanie ze strony klubów Premier League osobą portugalskiego golkipera Rui Patricio. Podobno najbardziej chętne na bramkarza Sportingu Lizbona miałby być Tottenham."
Też dobry bramkarz i byłby o wiele tanszy o LLorisa
" Poranne angielskie dzienniki (np. "The Times" ) sugerują zainteresowanie ze strony klubów Premier League osobą portugalskiego golkipera Rui Patricio. Podobno najbardziej chętne na bramkarza Sportingu Lizbona miałby być Tottenham."
Też dobry bramkarz i byłby o wiele tanszy o LLorisa