Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  48  49  50  51  52    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
6 sierpnia 2012, 10:21 [cytuj]
Tuczi to powiem Ci, ze teraz to ja już kompletnie nie kapuję Twojego stanowiska. Pogubiłem się. Pieniędzy wcale nie jest za duzo, ale LM sprzedać tylko za tyle ile sięchce. Granie z nim wielce prawdopodobne ,że wyjdzie nam bokiem. Ewentuanie klub kokosa, co ówna siętemu ,że trzeba mu płacić tygodniówkę. Planu B z zakupem innego rozgrywającego nie ma. Mówiesz ,że niby nas nie stać bez sprzedaży LM.... Mam inne zdanie. Jak sie kupuje Bentleya, Benta i podobne wynalazki, a teraz niby jednak lepiej trochę stoimy z kasą, to jakoś mi się to nie zgadza. Może faktycznie nie jestesmy topem finansowym ligi, ale bez przegięć biedni też nie jestesmy. Mam wrażenien, że zaraz się dowiem ,zę ledwo od pierwszego do pierwszego starcza, bo trzeba po klikadziesiąt tysięcy płacić parunastu zawodnikom. Chyba widzisz kuriozum. To tak naprawdę jakie jest to twoje stanowisko w sprawie LM?? Tylko "płacić tyle i tyle" ??
Tuczi to powiem Ci, ze teraz to ja już kompletnie nie kapuję Twojego stanowiska. Pogubiłem się. Pieniędzy wcale nie jest za duzo, ale LM sprzedać tylko za tyle ile sięchce. Granie z nim wielce prawdopodobne ,że wyjdzie nam bokiem. Ewentuanie klub kokosa, co ówna siętemu ,że trzeba mu płacić tygodniówkę. Planu B z zakupem innego rozgrywającego nie ma. Mówiesz ,że niby nas nie stać bez sprzedaży LM.... Mam inne zdanie. Jak sie kupuje Bentleya, Benta i podobne wynalazki, a teraz niby jednak lepiej trochę stoimy z kasą, to jakoś mi się to nie zgadza. Może faktycznie nie jestesmy topem finansowym ligi, ale bez przegięć biedni też nie jestesmy. Mam wrażenien, że zaraz się dowiem ,zę ledwo od pierwszego do pierwszego starcza, bo trzeba po klikadziesiąt tysięcy płacić parunastu zawodnikom. Chyba widzisz kuriozum. To tak naprawdę jakie jest to twoje stanowisko w sprawie LM?? Tylko "płacić tyle i tyle" ??
Kogucie życie!
6 sierpnia 2012, 15:28 [cytuj]
TRANSFER NEWS | Tottenham have bid £11million for Internacional and Brazil striker Leandro Damiao.
BALE i LENNON na facebooku :)
TRANSFER NEWS | Tottenham have bid £11million for Internacional and Brazil striker Leandro Damiao. BALE i LENNON na facebooku :)
To dare is to do.
6 sierpnia 2012, 15:38 [cytuj]
saikor powiedział/a:
TRANSFER NEWS | Tottenham have bid £11million for Internacional and Brazil striker Leandro Damiao.
BALE i LENNON na facebooku :)

To naprawdę nie jest Lennon i Bale, tylko givemefootball.com
http://www.london24.com/sport/tottenham/club_insist_no_spurs_bid_for_highly_rated_striker_1_1473000
To naprawdę nie jest Lennon i Bale, tylko givemefootball.com http://www.london24.com/sport/tottenham/club_insist_no_spurs_bid_for_highly_rated_striker_1_1473000
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 sierpnia 2012, 15:40 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur-mad.co.uk/feat/ed11/the_truth_behind_the_adebayor_bid_751312/index.shtml

Brzmi wiarygodnie, ale chyba to tylko domysły:mysli:
http://www.tottenhamhotspur-mad.co.uk/feat/ed11/the_truth_behind_the_adebayor_bid_751312/index.shtml Brzmi wiarygodnie, ale chyba to tylko domysły:mysli:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 sierpnia 2012, 15:47 [cytuj]
Tak,tak, wiem, ale troche oszukując samego siebie napisałem tak, by wyglądało "realniej" :P na twitterze obserwuje paru naszych kogutów, prawdziwe konta.
Tak,tak, wiem, ale troche oszukując samego siebie napisałem tak, by wyglądało "realniej" :P na twitterze obserwuje paru naszych kogutów, prawdziwe konta
To dare is to do.
6 sierpnia 2012, 15:56 [cytuj]
Nie wiem jak jest z Ade w realu. W FM bo mnie saikor zagonił do grania posiedział rok w 2 składzie City i u doszedł do mnie do QPR za 50 tyś funtów tygodniowo :rotfl: to tak wstępem joke'u

może na żywo go też trzeba do zimy przetrzymać w rezerwach city i potem atakować. Tylko jak przetrzymać do zimy bez niego :mysli:
Nie wiem jak jest z Ade w realu. W FM bo mnie saikor zagonił do grania posiedział rok w 2 składzie City i u doszedł do mnie do QPR za 50 tyś funtów tygodniowo :rotfl: to tak wstępem joke'u może na żywo go też trzeba do zimy przetrzymać w rezerwach city i potem atakować. Tylko jak przetrzymać do zimy bez niego :mysli:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
6 sierpnia 2012, 16:10 [cytuj]
http://www.futbol.pl/node/439261
Co wy myślicie o tym? Jak dla mnie to dobra sprawa, bo można byłoby go wypożyczyć, a jak się sprawdzi to go nawet kupić.
http://www.futbol.pl/node/439261 Co wy myślicie o tym? Jak dla mnie to dobra sprawa, bo można byłoby go wypożyczyć, a jak się sprawdzi to go nawet kupić
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
6 sierpnia 2012, 16:56 [cytuj]
Ja bym się nie pogniewał, znając zamiłowanie Lenonka do kontuzji :)
Ja bym się nie pogniewał, znając zamiłowanie Lenonka do kontuzji :)
6 sierpnia 2012, 17:15 [cytuj]
Affelay oby AVB nie czytał spursmanii. Najbardziej przereklamowany holender(zaraz za Stekelenburgiem). Poza tym źródło do d...py i pewnie AVB nawet nie wie kto to Affelay.
Affelay oby AVB nie czytał spursmanii. Najbardziej przereklamowany holender(zaraz za Stekelenburgiem). Poza tym źródło do d...py i pewnie AVB nawet nie wie kto to Affelay
6 sierpnia 2012, 17:16 [cytuj]
jin_tae pisałem Ci już o pewnych dysproporcjach, zaraz po porażce z Birimngham weszło 3:0 z mułami,a potem remis w LM z Pireusem !

http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228316 przynajmniej wiemy że pracują intensywnie nad tym sprowadzeniem napadziora
jin_tae pisałem Ci już o pewnych dysproporcjach, zaraz po porażce z Birimngham weszło 3:0 z mułami,a potem remis w LM z Pireusem ! http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228316 przynajmniej wiemy że pracują intensywnie nad tym sprowadzeniem napadziora
To dare is to do.
6 sierpnia 2012, 18:25 [cytuj]
Marcus, moje stanowisko jest bardzo proste. Ja nie chcę oglądać więcej tego szczurka w naszych barwach i chciałbym pozbyć się go jak najszybciej. Ale... Nie na zasadach kogoś innego, kto czeka aby mnie "wydupcyć". Rynek, a w zasadzie ceny na nim, powariował/y. Wierzę po prostu, że ci faceci wiedzą co robią. Nie wydaje mi się, aby trzymali go na siłę z czystej głupoty. Oni zapewne 1) wiedzą wiecej od nas 2)wiedzą zdecydowanie więcej od nas 3)my w porównaniu do nich wiemy nic... Z jakiegoś powodu go trzymają i myślę, że musi to być solidny powód. Zrozum, że dla mnie ta farsa trwa już za długo. Jednak ludzie, którzy są bliżej klubu niż ja/Ty etc. mówią, że jest kilka mocnych powodów, aby trzymać się swego stanowiska. Jakie to powody? Bardzo dobre pytanie...
Marcus, moje stanowisko jest bardzo proste. Ja nie chcę oglądać więcej tego szczurka w naszych barwach i chciałbym pozbyć się go jak najszybciej. Ale... Nie na zasadach kogoś innego, kto czeka aby mnie "wydupcyć". Rynek, a w zasadzie ceny na nim, powariował/y. Wierzę po prostu, że ci faceci wiedzą co robią. Nie wydaje mi się, aby trzymali go na siłę z czystej głupoty. Oni zapewne 1) wiedzą wiecej od nas 2)wiedzą zdecydowanie więcej od nas 3)my w porównaniu do nich wiemy nic... Z jakiegoś powodu go trzymają i myślę, że musi to być solidny powód. Zrozum, że dla mnie ta farsa trwa już za długo. Jednak ludzie, którzy są bliżej klubu niż ja/Ty etc. mówią, że jest kilka mocnych powodów, aby trzymać się swego stanowiska. Jakie to powody? Bardzo dobre pytanie
Can't Smile Without You!!!
6 sierpnia 2012, 18:32 [cytuj]
Jeśli tym powodem jest duma i chęć poprzesłania wiadomości dla innych klubów w stylu "nie ze mną te numery Bruner" to :krzyk:

Zostaniemy z gnomem i co wtedy? Będziemy w czarnej d...pie. Ten koleś już nic nie wniesie do składu. Nie interesuje go nic poza własnym ja. Taka jest prawda.

Ja też chcę za niego jak najwięcej, ale nie chcę sytuacji, gdzie idzie o 5 mln a Levy chcę udowodnić że klub nie na darmo ma w sobie żyłkę do interesów(jakby nie patrzeć sport to nie interes - tu się wkłada pokaźne sumy pieniędzy by potem wyjąć coś bezcennego :szacunek i trofea"
Jeśli tym powodem jest duma i chęć poprzesłania wiadomości dla innych klubów w stylu "nie ze mną te numery Bruner" to :krzyk: Zostaniemy z gnomem i co wtedy? Będziemy w czarnej d...pie. Ten koleś już nic nie wniesie do składu. Nie interesuje go nic poza własnym ja. Taka jest prawda. Ja też chcę za niego jak najwięcej, ale nie chcę sytuacji, gdzie idzie o 5 mln a Levy chcę udowodnić że klub nie na darmo ma w sobie żyłkę do interesów(jakby nie patrzeć sport to nie interes - tu się wkłada pokaźne sumy pieniędzy by potem wyjąć coś bezcennego :szacunek i trofea"
6 sierpnia 2012, 19:21 [cytuj]
Panowie, ja nie mogę i nie chcę wpływać na wasze zdanie. Ja mam po prostu swoje i (żeby nie było) nie twierdzę, że jest mądre... Być może dlatego, że jestem uparty, ale tego nawet moja narzeczona zmienić nie może :P.
Moim sąsiadem jest koleś, który pracuje w klubie. Nie nie jest żadnym prezesem czy coś w ten deseń. Jest zwykłym pracownikiem, który na codzień robi dla nas. Wiem, bo byłem z nim na WHL i na kilku meczach. To on przekazuje mi różne informacje, które widzi/słyszy/podsłucha itp.itd. Naturalnie zawsze najwięcej "newsów" jest w trakcie okienek transferowych. Są dni, gdy mówi mi, że coś jest bardzo blisko, aby następnego dnia powiedzieć, że wiele zjebało się podczas ostatnich rozmów. Ale nie o to mi chodzi... Chodzi mi o te powody, dla których trzymamy się swego stanowiska względem LM. Nie mam pojęcia jakie one są, ale on twierdzi, że Levy jest wręcz rozsierdzony całą sytuacją i nie ma zamiaru (jak narazie) zmieniać swojej decyzji. Dlaczego? Nie wiem. Wierzę, że nie jest to tylko kwestia honoru. Ale czy napewno? Też nie wiem. Ostatnio "wujaszek" Lewis był przez chwilę w Londynie i mieli dość długie spotkanie z DL. Wiem tylko tyle, że kwestia szczurka była poruszana. Jak się zaakończy ta saga? Ch... go wie.........
Panowie, ja nie mogę i nie chcę wpływać na wasze zdanie. Ja mam po prostu swoje i (żeby nie było) nie twierdzę, że jest mądre... Być może dlatego, że jestem uparty, ale tego nawet moja narzeczona zmienić nie może :P. Moim sąsiadem jest koleś, który pracuje w klubie. Nie nie jest żadnym prezesem czy coś w ten deseń. Jest zwykłym pracownikiem, który na codzień robi dla nas. Wiem, bo byłem z nim na WHL i na kilku meczach. To on przekazuje mi różne informacje, które widzi/słyszy/podsłucha itp.itd. Naturalnie zawsze najwięcej "newsów" jest w trakcie okienek transferowych. Są dni, gdy mówi mi, że coś jest bardzo blisko, aby następnego dnia powiedzieć, że wiele zjebało się podczas ostatnich rozmów. Ale nie o to mi chodzi... Chodzi mi o te powody, dla których trzymamy się swego stanowiska względem LM. Nie mam pojęcia jakie one są, ale on twierdzi, że Levy jest wręcz rozsierdzony całą sytuacją i nie ma zamiaru (jak narazie) zmieniać swojej decyzji. Dlaczego? Nie wiem. Wierzę, że nie jest to tylko kwestia honoru. Ale czy napewno? Też nie wiem. Ostatnio "wujaszek" Lewis był przez chwilę w Londynie i mieli dość długie spotkanie z DL. Wiem tylko tyle, że kwestia szczurka była poruszana. Jak się zaakończy ta saga? Ch... go wie
6 sierpnia 2012, 19:41 [cytuj]
Pamiętajcie, że nie mam monopolu na prawdę/wiedzę etc. (ani ja, ani mój znajomy!!!),ale...

...najnowsze "doniesienia" mówią, że jesteśmy bliżej Leandro, niż Ade (baaaaardzo blisko), ale...

...chcemy mieć ich obu.

Bez podniety i spinania się, bo los jest przewrotny :zly:
Pamiętajcie, że nie mam monopolu na prawdę/wiedzę etc. (ani ja, ani mój znajomy!!!),ale... ...najnowsze "doniesienia" mówią, że jesteśmy bliżej Leandro, niż Ade (baaaaardzo blisko), ale... ...chcemy mieć ich obu. Bez podniety i spinania się, bo los jest przewrotny :zly:
6 sierpnia 2012, 23:27 [cytuj]
To by było zajebiste. Niech ich kupią. A jak ich nie kupią to siara, bo nic innego nie znajdziemy.
To by było zajebiste. Niech ich kupią. A jak ich nie kupią to siara, bo nic innego nie znajdziemy
LMAO
7 sierpnia 2012, 00:29 [cytuj]
Damiao :hejka: ,dobra opcja - Tylko czy zdążymy do 18 sierpnia?:mysli:
Damiao :hejka: ,dobra opcja - Tylko czy zdążymy do 18 sierpnia?:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 sierpnia 2012, 00:48 [cytuj]
Ty się módl abyśmy zdążyli do 31 sierpnia a nie do 18 go :F
Ty się módl abyśmy zdążyli do 31 sierpnia a nie do 18 go :F
7 sierpnia 2012, 07:34 [cytuj]
Jest potwierdzenie prasowe tego, o czym pisał tuczi.[quote=tuczi]Pamiętajcie, że nie mam monopolu na prawdę/wiedzę etc. (ani ja, ani mój znajomy!!!),ale...

...najnowsze "doniesienia" mówią, że jesteśmy bliżej Leandro, niż Ade (baaaaardzo blisko), ale...

...chcemy mieć ich obu.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2184633/Tottenham-boss-Andre-Villas-Boas-FIVE-door.html
Jest potwierdzenie prasowe tego, o czym pisał tuczi.[quote=tuczi]Pamiętajcie, że nie mam monopolu na prawdę/wiedzę etc. (ani ja, ani mój znajomy!!!),ale... ...najnowsze "doniesienia" mówią, że jesteśmy bliżej Leandro, niż Ade (baaaaardzo blisko), ale... ...chcemy mieć ich obu. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2184633/Tottenham-boss-Andre-Villas-Boas-FIVE-door.html
7 sierpnia 2012, 09:29 [cytuj]
Ja tylko chciałem sobie jeb..... 1000 wpis. :P
Ja tylko chciałem sobie jeb..... 1000 wpis. :P
Kogucie życie!
|<  <<  <  48  49  50  51  52    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 13 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się