Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  49  50  51  52  53    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
7 sierpnia 2012, 09:33 [cytuj]
byłoby pięknie zakontraktować Damiao, Ade oraz M. Dembele -- ale mielibyśmy siłę O:boisie:GNIA:boisie:

--
:brawo::brawo::brawo:

a chorwat do klubu ''kokosa'' -- jest LE, PUCHARY -- chce puchary to sobie będzie o nie grał:tak:
byłoby pięknie zakontraktować Damiao, Ade oraz M. Dembele -- ale mielibyśmy siłę O:boisie:GNIA:boisie: -- :brawo::brawo::brawo: a chorwat do klubu ''kokosa'' -- jest LE, PUCHARY -- chce puchary to sobie będzie o nie grał:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 sierpnia 2012, 09:33 [cytuj]
byłoby pięknie zakontraktować Damiao, Ade oraz M. Dembele -- ale mielibyśmy siłę O:boisie:GNIA:boisie:

--

a chorwat do klubu ''kokosa'' -- jest LE, PUCHARY -- chce puchary to sobie będzie o nie grał:tak:
byłoby pięknie zakontraktować Damiao, Ade oraz M. Dembele -- ale mielibyśmy siłę O:boisie:GNIA:boisie: -- :brawo::brawo::brawo: a chorwat do klubu ''kokosa'' -- jest LE, PUCHARY -- chce puchary to sobie będzie o nie grał:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 sierpnia 2012, 09:36 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

--

popieram całkowicie! jak mu odjebała palma to już tylko kokos może z niego być :D i to taki nadgnity z PoloMarketu.
ale w takim wypadku musimy ściągnąć Moutinho.
popieram całkowicie! jak mu odjebała palma to już tylko kokos może z niego być :D i to taki nadgnity z PoloMarketu. ale w takim wypadku musimy ściągnąć Moutinho
.upadamy na dno by odbić się od niego.
7 sierpnia 2012, 09:42 [cytuj]
Tuczi i bardzo dobrze ,że masz swoje zdanie. Ja po porstu pytam , bo nie rozumiem pewnych spraw. Mnie tylko zastanawia dlaczego, ogólnie całe Twoj stanowisko tak odbieram, pojmujesz to w kategoriach 'wydupcyć' ?? Odwracając sytuację, chcemy se kupić kolejnego Davida B. dajemy jakimś blackburnom 15 ml, oni mówią 20 melonów, to jak będziemy skłonni dać 16 to chcemy ich bez wazeliny rozklepać?? Jakoś nie moge się oprzeć temu, że w calej tej sprawie emocje biorą górę. Tak jakby DL uznał sprzedaż LM za dyshonor, bo zamiast 40 dostanie 35. Ja tego tak nie odbieram, a te marne 5 ;) to naprawdę jest gdzie dosyć szybko odrobić. Jakoś nie wydaje mi się to pułap kwotowy, który powodowałby jakiś dramat. Powiem wiecej te parę baniek na tym poziomie rozumiem, gorzej mi idzie w pojęciu transferów pod tytułem Kuhmalo. Może i ryzyko niewielkie, ale po cholerę cąlość, jak gość ciągle jest gdzieś w kosmosie?? To ,ze są pewne powody, o których nie wiemy, to normalne.
Tuczi i bardzo dobrze ,że masz swoje zdanie. Ja po porstu pytam , bo nie rozumiem pewnych spraw. Mnie tylko zastanawia dlaczego, ogólnie całe Twoj stanowisko tak odbieram, pojmujesz to w kategoriach 'wydupcyć' ?? Odwracając sytuację, chcemy se kupić kolejnego Davida B. dajemy jakimś blackburnom 15 ml, oni mówią 20 melonów, to jak będziemy skłonni dać 16 to chcemy ich bez wazeliny rozklepać?? Jakoś nie moge się oprzeć temu, że w calej tej sprawie emocje biorą górę. Tak jakby DL uznał sprzedaż LM za dyshonor, bo zamiast 40 dostanie 35. Ja tego tak nie odbieram, a te marne 5 ;) to naprawdę jest gdzie dosyć szybko odrobić. Jakoś nie wydaje mi się to pułap kwotowy, który powodowałby jakiś dramat. Powiem wiecej te parę baniek na tym poziomie rozumiem, gorzej mi idzie w pojęciu transferów pod tytułem Kuhmalo. Może i ryzyko niewielkie, ale po cholerę cąlość, jak gość ciągle jest gdzieś w kosmosie?? To ,ze są pewne powody, o których nie wiemy, to normalne
Kogucie życie!
7 sierpnia 2012, 10:35 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Tuczi i bardzo dobrze ,że masz swoje zdanie. Ja po porstu pytam , bo nie rozumiem pewnych spraw. Mnie tylko zastanawia dlaczego, ogólnie całe Twoj stanowisko tak odbieram, pojmujesz to w kategoriach 'wydupcyć' ?? Odwracając sytuację, chcemy se kupić kolejnego Davida B. dajemy jakimś blackburnom 15 ml, oni mówią 20 melonów, to jak będziemy skłonni dać 16 to chcemy ich bez wazeliny rozklepać?? Jakoś nie moge się oprzeć temu, że w calej tej sprawie emocje biorą górę. Tak jakby DL uznał sprzedaż LM za dyshonor, bo zamiast 40 dostanie 35. Ja tego tak nie odbieram, a te marne 5 ;) to naprawdę jest gdzie dosyć szybko odrobić. Jakoś nie wydaje mi się to pułap kwotowy, który powodowałby jakiś dramat. Powiem wiecej te parę baniek na tym poziomie rozumiem, gorzej mi idzie w pojęciu transferów pod tytułem Kuhmalo. Może i ryzyko niewielkie, ale po cholerę cąlość, jak gość ciągle jest gdzieś w kosmosie?? To ,ze są pewne powody, o których nie wiemy, to normalne

Khumalo to chyba pokłosie naszych klubów partnerskich w Afryce. Ktoś coś musiał w nim zauważyć to go zessaliśmy. Okazał się lipny więc liczę na transfer definitywny(gdziekolwiek)
Khumalo to chyba pokłosie naszych klubów partnerskich w Afryce. Ktoś coś musiał w nim zauważyć to go zessaliśmy. Okazał się lipny więc liczę na transfer definitywny(gdziekolwiek)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
7 sierpnia 2012, 12:11 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228318

no zobaczymu jak to będzie mam nadzieje ze przejdzie do nas
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228318 no zobaczymu jak to będzie mam nadzieje ze przejdzie do nas
7 sierpnia 2012, 14:03 [cytuj]
anale maja cazorle ; / nie mozna czegos ciekawego z tonacej lodzi jaka jest malaga wyciagnac ? jest demichelis , isco , buonanote. bo juz nie chce.mowic ze naszym nrr moglby byc van nistelrooy czy rozgrywajacym maresca ale toululan na sile moglby przyjsc i zastapic livermora
anale maja cazorle ; / nie mozna czegos ciekawego z tonacej lodzi jaka jest malaga wyciagnac ? jest demichelis , isco , buonanote. bo juz nie chce.mowic ze naszym nrr moglby byc van nistelrooy czy rozgrywajacym maresca ale toululan na sile moglby przyjsc i zastapic livermora
7 sierpnia 2012, 14:09 [cytuj]
Po co zastępować Livermora? Młody, dobry na razie w sam raz na ławe, a jeszcze coś z niego będzie lepszego na pewno
Po co zastępować Livermora? Młody, dobry na razie w sam raz na ławe, a jeszcze coś z niego będzie lepszego na pewno
7 sierpnia 2012, 14:09 [cytuj]
isco gra bardzo przyzwoicie nawet przeciwko realowi bo oglądalem kilka meczy malagi pozatym jest bardzo młody i kupy kasy pewnie nie kosztuje
isco gra bardzo przyzwoicie nawet przeciwko realowi bo oglądalem kilka meczy malagi pozatym jest bardzo młody i kupy kasy pewnie nie kosztuje
7 sierpnia 2012, 15:24 [cytuj]
Jeszcze dziś Wolverhampton Wanderers mają ogłosić podpisanie kontraktu z byłym reprezentantem Polski, Sławomirem Peszką.
Jeszcze dziś Wolverhampton Wanderers mają ogłosić podpisanie kontraktu z byłym reprezentantem Polski, Sławomirem Peszką
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
7 sierpnia 2012, 17:16 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Jeszcze dziś Wolverhampton Wanderers mają ogłosić podpisanie kontraktu z byłym reprezentantem Polski, Sławomirem Peszką

u kiddin me? Right?
u kiddin me? Right?
7 sierpnia 2012, 17:30 [cytuj]
Wypozyczenie to bedzie
Wypozyczenie to bedzie
7 sierpnia 2012, 17:42 [cytuj]
Peszko nie ma klubu, jest wolnym zawodnikiem. Skąd mieliby go wypożyczyć?
Peszko nie ma klubu, jest wolnym zawodnikiem. Skąd mieliby go wypożyczyć?
7 sierpnia 2012, 17:44 [cytuj]
http://www.fussball.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228339

sytuacja huntelara nie jest pewna dlaczego nie skorzystać 29 bramek nie chodzi drogą i napewno nie są one przypadkowe.
http://www.fussball.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228339 sytuacja huntelara nie jest pewna dlaczego nie skorzystać 29 bramek nie chodzi drogą i napewno nie są one przypadkowe
7 sierpnia 2012, 18:05 [cytuj]
Huntelaar byłby świetnym rozwiązaniem, nie sprawdził sie w realu gdzie zabijaja gwiazdy a w gelsenkirchen odzyskał dawnąformę , brałbym w ciemno i napewno nie bedzie chciał takiej tygodniowki jak ade
Huntelaar byłby świetnym rozwiązaniem, nie sprawdził sie w realu gdzie zabijaja gwiazdy a w gelsenkirchen odzyskał dawnąformę , brałbym w ciemno i napewno nie bedzie chciał takiej tygodniowki jak ade
7 sierpnia 2012, 18:57 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
nic dodac nic ujac. Od kilku tygodni zastanawiałem się, czy naprawdę tak źle by nam było, gdyby przyszły jakieś araby do nas. Uznałem, że jak będzie źle, to razem z nami poleci cały futbol, więc... why not :) ?

Zadaj to pytanie choćby kibicom Malagi, Pawełku ;P.

Marcus, być może masz rację z tym honorem i w ogóle. Nie będę się spierał w tym względzie, bo nie mam naturalnie argumentów. Nie mam pojęcia co siedzi w głowie naszego "el Prezesso"...
Zadaj to pytanie choćby kibicom Malagi, Pawełku ;P. Marcus, być może masz rację z tym honorem i w ogóle. Nie będę się spierał w tym względzie, bo nie mam naturalnie argumentów. Nie mam pojęcia co siedzi w głowie naszego "el Prezesso"
Can't Smile Without You!!!
7 sierpnia 2012, 20:43 [cytuj]
tak odnośnie pieniędzy(co za tym idzie i Moddersa http://www.youtube.com/watch?v=4JdoVbvUiog

Jakby pomyśleć, że złoto to Modders to Levy jest mega zajebistym psychologiem :rotfl:
tak odnośnie pieniędzy(co za tym idzie i Moddersa) http://www.youtube.com/watch?v=4JdoVbvUiog Jakby pomyśleć, że złoto to Modders to Levy jest mega zajebistym psychologiem :rotfl:
7 sierpnia 2012, 21:59 [cytuj]
http://www.eurofutbol.pl/news/564806-Fernando-Llorente-chce-zmienic-klub/

A co z tym grajkiem:)? Juz skreslony?
http://www.eurofutbol.pl/news/564806-Fernando-Llorente-chce-zmienic-klub/ A co z tym grajkiem:)? Juz skreslony?
7 sierpnia 2012, 22:03 [cytuj]
[quote=castello http://www.eurofutbol.pl/news/564806-Fernando-Llorente-chce-zmienic-klub/ A co z tym grajkiem:)? Juz skreslony? [/quote]

Podobno jego wymagania finansowe są z innej galaktyki, więc...
Podobno jego wymagania finansowe są z innej galaktyki, więc
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  49  50  51  52  53    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 5 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się