Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  50  51  52  53  54    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
7 sierpnia 2012, 22:13 [cytuj]
Damiao już dwie bramki w półfinale z Koreą (w sumie sześć):brawo:.

A jeden z naszych agentów jest już w Brazylii......... :cwaniak:

Nie, nie sugeruję niczego ;P po prostu chcę wierzyć...
Damiao już dwie bramki w półfinale z Koreą (w sumie sześć):brawo:. A jeden z naszych agentów jest już w Brazylii......... :cwaniak: Nie, nie sugeruję niczego ;P po prostu chcę wierzyć
Can't Smile Without You!!!
7 sierpnia 2012, 22:37 [cytuj]
Każda kolejna bramka oddala nas od niego :(
A to, że idzie na króla strzelców olimpiady przekreśla jego transfer ;(
Każda kolejna bramka oddala nas od niego :( A to, że idzie na króla strzelców olimpiady przekreśla jego transfer ;(
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
7 sierpnia 2012, 22:39 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Każda kolejna bramka oddala nas od niego :( A to, że idzie na króla strzelców olimpiady przekreśla jego transfer ;(

Być może...
Być może
Can't Smile Without You!!!
8 sierpnia 2012, 00:19 [cytuj]
Damiano, Llorente Ade achhhh :ok: ktos z tej trojki marzy mi sie, ale tak, Damiano chyba nie odejdzie, Llorente wielka kasa i Ade wielka kasa.. ale jezeli myslimy o top 4 to trzeba kupic dobrego napadziora przede wszystkim bo z Defoe i Kane to duzo bramek nie nastrzelamy..
Damiano, Llorente Ade achhhh :ok: ktos z tej trojki marzy mi sie, ale tak, Damiano chyba nie odejdzie, Llorente wielka kasa i Ade wielka kasa.. ale jezeli myslimy o top 4 to trzeba kupic dobrego napadziora przede wszystkim bo z Defoe i Kane to duzo bramek nie nastrzelamy
8 sierpnia 2012, 01:04 [cytuj]
Damiao. Musimy kupić dwóch dobrych napadziorów i to na już, bo na razie mamy 0. Nie wyobrażam sobie Defoe samego w ataku.
A dzisiaj nawet pojawiła się informacja, że chcemy złożyć ofertę za Llorente. No i zwiększa się częstotliwość informacji o Damiao, tak więc jakieś szanse mamy. Szkoda, że tyle bramek nastrzelał, bo będzie droższy.
Damiao. Musimy kupić dwóch dobrych napadziorów i to na już, bo na razie mamy 0. Nie wyobrażam sobie Defoe samego w ataku. A dzisiaj nawet pojawiła się informacja, że chcemy złożyć ofertę za Llorente. No i zwiększa się częstotliwość informacji o Damiao, tak więc jakieś szanse mamy. Szkoda, że tyle bramek nastrzelał, bo będzie droższy
LMAO
8 sierpnia 2012, 01:18 [cytuj]
Coś czuję, że będziem królem second handów. Gameiro plus Carrol :blee: ewentualnie RVN i ktoś z tej dwójki. Huntelaar ma coś w sobie co mnie zawsze wkurw... jak patrzyłem na jego grę to zawsze mnie krew zalewała.

Jakaś laska na necie napisała, że śnił jej się najgorszy dzień w życiu fanki tottenhamu.

31 sierpnia - Defoe złamał nogę. Zostaje sam Kane a tu 23:45 na oficjalnej:
Robin Van Persie przeprosił za to, że grał dla arsenalu, zrobił karnego lodzika i oficjalnie stał się zawodnikiem Tottenhamu Hotspur.

Ja wiem czy najgorszy. Nawrzucał nam ładnych goli kilka, ale futbol nie takie dywersje przyjmował na klatę. Co jak co ale RVP gwarantuje 30 goli w sezonie:rotfl:
Coś czuję, że będziem królem second handów. Gameiro plus Carrol :blee: ewentualnie RVN i ktoś z tej dwójki. Huntelaar ma coś w sobie co mnie zawsze wkurw... jak patrzyłem na jego grę to zawsze mnie krew zalewała. Jakaś laska na necie napisała, że śnił jej się najgorszy dzień w życiu fanki tottenhamu. 31 sierpnia - Defoe złamał nogę. Zostaje sam Kane a tu 23:45 na oficjalnej: Robin Van Persie przeprosił za to, że grał dla arsenalu, zrobił karnego lodzika i oficjalnie stał się zawodnikiem Tottenhamu Hotspur. Ja wiem czy najgorszy. Nawrzucał nam ładnych goli kilka, ale futbol nie takie dywersje przyjmował na klatę. Co jak co ale RVP gwarantuje 30 goli w sezonie:rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
8 sierpnia 2012, 01:42 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
ewentualnie RVN

Na nasze szczęście już zakończył karierę :)
Na nasze szczęście już zakończył karierę :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
8 sierpnia 2012, 01:51 [cytuj]
ja tez za Huntelaarem nie przepadam, ale to samo bylo z Ade a gdy tylko stal sie kogutem to wszyscy go "pokochali" zaczal strzelac bramki i wszystko bylo dobrze, jakby nie bylo Huntelaar te bramki zapewni, do spolki z Defoe i ew 3 napastnikiem mogli byc cos nastrzelac. A RVP ? :nie:
ja tez za Huntelaarem nie przepadam, ale to samo bylo z Ade a gdy tylko stal sie kogutem to wszyscy go "pokochali" zaczal strzelac bramki i wszystko bylo dobrze, jakby nie bylo Huntelaar te bramki zapewni, do spolki z Defoe i ew 3 napastnikiem mogli byc cos nastrzelac. A RVP ? :nie:
8 sierpnia 2012, 11:15 [cytuj]
Ponoc Perez zlozyl ostateczna oferte na Modrica w wysokosci 30 mln funtow, jak wiemy Levy go za tyle nie pusci.

Do tego ponoc szykujemy bid w wysokosci 15 mln funtow za Damiao.
Ponoc Perez zlozyl ostateczna oferte na Modrica w wysokosci 30 mln funtow, jak wiemy Levy go za tyle nie pusci. Do tego ponoc szykujemy bid w wysokosci 15 mln funtow za Damiao
8 sierpnia 2012, 11:22 [cytuj]
:hejka: smiech -niech sobie w dupe wsadzi te 30 baniek f
:hejka: smiech -niech sobie w dupe wsadzi te 30 baniek f
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 sierpnia 2012, 11:29 [cytuj]
Chyba ze 30 f + SAHIN:mysli:

---
Oraz Damiao i Adebayor do THFC - i git:nerwus:
Chyba ze 30 f + SAHIN:mysli: --- Oraz Damiao i Adebayor do THFC - i git:nerwus:
8 sierpnia 2012, 11:33 [cytuj]
no tak 30 mln w dupe sobie niech wsadzi, a my zostaniemy z wrzodem na dupie w postaci Modricia.. Przemas a skad to info?
no tak 30 mln w dupe sobie niech wsadzi, a my zostaniemy z wrzodem na dupie w postaci Modricia.. Przemas a skad to info?
8 sierpnia 2012, 11:43 [cytuj]
Llorente -zdecydowany do odejscia z Bilbao!:)
Llorente -zdecydowany do odejscia z Bilbao!:)
8 sierpnia 2012, 11:45 [cytuj]
http://futbolfc.pl/premier-league,ostateczna-oferta-za-modricia
http://futbolfc.pl/premier-league,ostateczna-oferta-za-modricia
8 sierpnia 2012, 11:52 [cytuj]
Przemas198 powiedział/a:
http://futbolfc.pl/premier-league,ostateczna-oferta-za-modricia[/quote]

to co nas straszysz futbolfc i inne polskie źródła = pudelek czy tam jamniczek.pl
to co nas straszysz futbolfc i inne polskie źródła = pudelek czy tam jamniczek.pl
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
8 sierpnia 2012, 11:55 [cytuj]
Jako ze zjebales uklad strony nie masz prawa do glosu:D
Jako ze zjebales uklad strony nie masz prawa do glosu:D
8 sierpnia 2012, 12:08 [cytuj]
zrodlo wydaje sie byc dobre

http://www.standard.co.uk/sport/football/real-madrid-issue-spurs-with-luka-modric-ultimatum-8021830.html

kurde, lepszego gracza niz luka nie znajdziemy ale z drugiej strony moze miec wyjebane i nie chciec grac.. a moze bedzie tak jak w tym sezonie?
zrodlo wydaje sie byc dobre http://www.standard.co.uk/sport/football/real-madrid-issue-spurs-with-luka-modric-ultimatum-8021830.html kurde, lepszego gracza niz luka nie znajdziemy ale z drugiej strony moze miec wyjebane i nie chciec grac.. a moze bedzie tak jak w tym sezonie?
8 sierpnia 2012, 12:14 [cytuj]
ja juz bym go opchnal za te 30 mln funtow, bo bedzie nam cos czuje szkodzil zamiast pomagac w nadchodzacym sezonie, bo modders bedzie obrazony wtedy na klub.

opchnac modrica i postarac sie o dzagoeva :)
ja juz bym go opchnal za te 30 mln funtow, bo bedzie nam cos czuje szkodzil zamiast pomagac w nadchodzacym sezonie, bo modders bedzie obrazony wtedy na klub. opchnac modrica i postarac sie o dzagoeva :)
8 sierpnia 2012, 12:29 [cytuj]
żadne opchnąć, 40mln funciaków i wtedy będzie można dyskutować, śmieszny ten Perez. A jak Modriciowi tak zależy to niech dołoży do transferu ;)
żadne opchnąć, 40mln funciaków i wtedy będzie można dyskutować, śmieszny ten Perez. A jak Modriciowi tak zależy to niech dołoży do transferu ;)
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
8 sierpnia 2012, 12:41 [cytuj]
Dokladnie - 40 f - jak ktos da 38 możemy mówic o dopinaniu transferu
Dokladnie - 40 f - jak ktos da 38 możemy mówic o dopinaniu transferu
|<  <<  <  50  51  52  53  54    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 4 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się