Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  52  53  54  55  56    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
8 sierpnia 2012, 23:05 [cytuj]
Przeszukałem wszystko od SportKlubu do Canal+ -- nikt nie daje meczu Valencia - THFC

:nie:
Przeszukałem wszystko od SportKlubu do Canal+ -- nikt nie daje meczu Valencia - THFC :nie:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 sierpnia 2012, 23:38 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Przeszukałem wszystko od SportKlubu do Canal+ -- nikt nie daje meczu Valencia - THFC :nie:

Trzeba liczyć na jakieś hiszpańskie streamy chyba. ESPN miał transmitować "na żywo", ale nagle zmienili i jakąś retransmisję w w piątek dopiero dają.
Trzeba liczyć na jakieś hiszpańskie streamy chyba. ESPN miał transmitować "na żywo", ale nagle zmienili i jakąś retransmisję w w piątek dopiero dają
Can't Smile Without You!!!
9 sierpnia 2012, 00:30 [cytuj]
Odnalazlem taka informacje, nie wiem jak bardzo wiarygodna , dotyczaca Ade. Ponoc kluby sie dogadaly , Ade sie dogadal z nami, jedynym problem jest sposob rozwiazania umowy pomiedzy City i Ade, czyli cos podobnego jak bylo z Janem. Zatem szansa na Ade jest spora to mnie cieszy.
Odnalazlem taka informacje, nie wiem jak bardzo wiarygodna , dotyczaca Ade. Ponoc kluby sie dogadaly , Ade sie dogadal z nami, jedynym problem jest sposob rozwiazania umowy pomiedzy City i Ade, czyli cos podobnego jak bylo z Janem. Zatem szansa na Ade jest spora to mnie cieszy
9 sierpnia 2012, 00:58 [cytuj]
nie no zakontraktowanie Ade to by byla piekna sprawa ! Llorente, Ade czy tam Huntellar.. ale Ade pokazal ze potrafi sie odnalezc i te 17 bramek strzelil w sezonie.
nie no zakontraktowanie Ade to by byla piekna sprawa ! Llorente, Ade czy tam Huntellar.. ale Ade pokazal ze potrafi sie odnalezc i te 17 bramek strzelil w sezonie
9 sierpnia 2012, 08:23 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Odnalazlem taka informacje, nie wiem jak bardzo wiarygodna , dotyczaca Ade. Ponoc kluby sie dogadaly , Ade sie dogadal z nami, jedynym problem jest sposob rozwiazania umowy pomiedzy City i Ade, czyli cos podobnego jak bylo z Janem. Zatem szansa na Ade jest spora to mnie cieszy

Musisz lepiej przeglądać spursmanie, bo news był jakieś 3 tygodnie temu. Prezes City wypowiadał się w tej kwestii, jakiś tydzień temu, krytykując nas że chyba chcemy Adebyora za darmo. Ade chciał żeby City oddało mu kwotę odstępnego na pożegnanie, żeby mógł się zgodzić na nasze warunki. Na to prezes City zareagował że mieli dwie możliwości. Zawołać od nas 10 mln i spłacić Ade, albo oddać go za 5 mln i żebyśmy my zaoferowali mu zadowalające zarobki. Taka jest jego wersja.

http://www.tottenhamhotspur-mad.co.uk/feat/ed11/the_truth_behind_the_adebayor_bid_751312/index.shtml
Tu kolega twierdzi, że Ade celowo gra na czas, żeby wyssać z City ile się da za nim odejdzie
Musisz lepiej przeglądać spursmanie, bo news był jakieś 3 tygodnie temu. Prezes City wypowiadał się w tej kwestii, jakiś tydzień temu, krytykując nas że chyba chcemy Adebyora za darmo. Ade chciał żeby City oddało mu kwotę odstępnego na pożegnanie, żeby mógł się zgodzić na nasze warunki. Na to prezes City zareagował że mieli dwie możliwości. Zawołać od nas 10 mln i spłacić Ade, albo oddać go za 5 mln i żebyśmy my zaoferowali mu zadowalające zarobki. Taka jest jego wersja. http://www.tottenhamhotspur-mad.co.uk/feat/ed11/the_truth_behind_the_adebayor_bid_751312/index.shtml Tu kolega twierdzi, że Ade celowo gra na czas, żeby wyssać z City ile się da za nim odejdzie
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 sierpnia 2012, 09:50 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2185626/Leandro-Damiao-Manchester-City-join-Tottenham-hunt-Brazil-star.html

mi sie jednak wydaje, ze w klubie za jakis czas ponownie zobaczymy Ade.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2185626/Leandro-Damiao-Manchester-City-join-Tottenham-hunt-Brazil-star.html mi sie jednak wydaje, ze w klubie za jakis czas ponownie zobaczymy Ade
9 sierpnia 2012, 11:17 [cytuj]
http://www.transfery.info/53854,witsel-w-realu-ju-w-przyszlym-tygodniu

to by nam psikusa zrobili:D
http://www.transfery.info/53854,witsel-w-realu-ju-w-przyszlym-tygodniu to by nam psikusa zrobili:D
9 sierpnia 2012, 11:23 [cytuj]
Witsel? wątpie, Benfica ma go zaledwie rok, zresztą taki przeskok "poziomu"sportowego nie dobrze służy odrazu, w Realu to wiedzą zapewne
Witsel? wątpie, Benfica ma go zaledwie rok, zresztą taki przeskok "poziomu"sportowego nie dobrze służy odrazu, w Realu to wiedzą zapewne
To dare is to do.
9 sierpnia 2012, 11:41 [cytuj]
http://transfery.info/53859,tottenham-odrzucil-ostateczna-oferte-realu-za-luke-modricia

to chyba wiąże się z tym przemas, nasza primadonna nie bedzie zadowolona z obrotu sprawy, ale skoro moura kosztyje 40 baniek to musza wylozyc odpowiednia kwote jezeli go chca
http://transfery.info/53859,tottenham-odrzucil-ostateczna-oferte-realu-za-luke-modricia to chyba wiąże się z tym przemas, nasza primadonna nie bedzie zadowolona z obrotu sprawy, ale skoro moura kosztyje 40 baniek to musza wylozyc odpowiednia kwote jezeli go chca
9 sierpnia 2012, 11:45 [cytuj]
Alist powiedział/a:
http://transfery.info/53859,tottenham-odrzucil-ostateczna-oferte-realu-za-luke-modricia

to chyba wiąże się z tym przemas, nasza primadonna nie bedzie zadowolona z obrotu sprawy, ale skoro moura kosztyje 40 baniek to musza wylozyc odpowiednia kwote jezeli go chca

Co z tego, że moura kosztuje 40 baniek? Peszko czy Murawski mogą kosztować i 90 mln funtów i nijak to się ma do Modrica. Carrol kosztował krocie i co teraz każdy napastnik średniej klasy ma tyle kosztować?
Co z tego, że moura kosztuje 40 baniek? Peszko czy Murawski mogą kosztować i 90 mln funtów i nijak to się ma do Modrica. Carrol kosztował krocie i co teraz każdy napastnik średniej klasy ma tyle kosztować?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 sierpnia 2012, 13:15 [cytuj]
jin tak gadasz ze az glowa boli a co winduje ceny za zawodnikow jak nie ceny innyc graczy , inflacja w futbolu odkad abramovic przyszedl do chelsea i petrodolary do city a teraz psg i malagi, i nie mow z jak kupili ronaldo to tez nie trzeba wykladac wiecej od tamtego czasu , zobacz ile sobie zycza za moutinho czy za witsela i zastanow czy x lat w tyl byly pomysl na takie kwoty jak mendieta szedl do boro czy nawet gwiazdor z united do realu
jin tak gadasz ze az glowa boli a co winduje ceny za zawodnikow jak nie ceny innyc graczy , inflacja w futbolu odkad abramovic przyszedl do chelsea i petrodolary do city a teraz psg i malagi, i nie mow z jak kupili ronaldo to tez nie trzeba wykladac wiecej od tamtego czasu , zobacz ile sobie zycza za moutinho czy za witsela i zastanow czy x lat w tyl byly pomysl na takie kwoty jak mendieta szedl do boro czy nawet gwiazdor z united do realu
9 sierpnia 2012, 13:15 [cytuj]
9 sierpnia 2012, 13:56 [cytuj]
Ceny winduje klub i ewentualnie skuteczność/umiejętności grajka. Ronaldo był wart takiej ceny. Moura nie był. To, że liverpool płacił 20 mln za hendersona, ileś tam za Adama ma się do innych graczy jak pies do jeża.

Idąc tym tokiem rozumowania Moura zarabia 200 tyś tygodniowo to w takim razie Moutinho musiałby u nas z 250 tyś zarabiać.

Trzeba wykładać, ale wyznacznikiem są ceny zapłacone za graczy wartych tejże ceny, a nie że gówniaż kosztował tyle to nasz musi tyle. Poza tym tak jak mówiłem wiele razy Moura miał dobrze tam gdzie miał i jego klub mógł sobie wołać i 100 mln bo im było to bez różnicy czy on zostanie czy odejdzie.

My jesteśmy za to na tzw musiku przy sprzedaniu gnoma. No chyba, że chcesz płacić mu wynagrodzenie za siedzenie na ławie czy w rezerwach.

Co jak co, ale ja za te jego wybryki nie dałbym mu nawet nosić koszulek za VDV a co dopiero nosić nasz herb na piersi
Ceny winduje klub i ewentualnie skuteczność/umiejętności grajka. Ronaldo był wart takiej ceny. Moura nie był. To, że liverpool płacił 20 mln za hendersona, ileś tam za Adama ma się do innych graczy jak pies do jeża. Idąc tym tokiem rozumowania Moura zarabia 200 tyś tygodniowo to w takim razie Moutinho musiałby u nas z 250 tyś zarabiać. Trzeba wykładać, ale wyznacznikiem są ceny zapłacone za graczy wartych tejże ceny, a nie że gówniaż kosztował tyle to nasz musi tyle. Poza tym tak jak mówiłem wiele razy Moura miał dobrze tam gdzie miał i jego klub mógł sobie wołać i 100 mln bo im było to bez różnicy czy on zostanie czy odejdzie. My jesteśmy za to na tzw musiku przy sprzedaniu gnoma. No chyba, że chcesz płacić mu wynagrodzenie za siedzenie na ławie czy w rezerwach. Co jak co, ale ja za te jego wybryki nie dałbym mu nawet nosić koszulek za VDV a co dopiero nosić nasz herb na piersi
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 sierpnia 2012, 14:52 [cytuj]
no i popieram jina.. prowadzisz druzyne pilkarska, masz do wystawienia na pozycje rozgrywajacego(mozg zespolu) zawodnika ktory cie kopie jako trenera w dupe, wyobraza sobie nie wiadomo co, nie stawia sie na zgrupowaniach, treningach, gada za plecami, no odstawia rozne cyrki, ale jest najlepszy(bo Modric jest), i nowego zawodnika ktory stara sie, tyra na treningach chce pokazac ze jest wart swojej ceny i gry w pierwszym skladzie, ale jest troche gorszy od dotychczasowego rozgrywajacego ale wklada w gre cale serce i tyra na boisku, wraca sie i przede wszystkim ma szacunek do druzyny i trenera. Kogo wybierasz ? Prosto ze Moutinho badz innego rozgrywajacego ktory jest na pewno na celowniku Levego.. wypieprzyc Luke, skoro wszyscy mowia ze mamy zdrowy i normalny tryb prowadzenia druzyny i robimy wszystko z glowa a nie kupujemy np Moure za 40 baniek to pokazmy tez ze chamstwo i nie stawianie sie na treningi nie bedzie tolerowane, i sprzedajmy tego malego gnoma w koncu, bo odstawia niezle rzeczy..

ps o ktorej z Valencia?
no i popieram jina.. prowadzisz druzyne pilkarska, masz do wystawienia na pozycje rozgrywajacego(mozg zespolu) zawodnika ktory cie kopie jako trenera w dupe, wyobraza sobie nie wiadomo co, nie stawia sie na zgrupowaniach, treningach, gada za plecami, no odstawia rozne cyrki, ale jest najlepszy(bo Modric jest), i nowego zawodnika ktory stara sie, tyra na treningach chce pokazac ze jest wart swojej ceny i gry w pierwszym skladzie, ale jest troche gorszy od dotychczasowego rozgrywajacego ale wklada w gre cale serce i tyra na boisku, wraca sie i przede wszystkim ma szacunek do druzyny i trenera. Kogo wybierasz ? Prosto ze Moutinho badz innego rozgrywajacego ktory jest na pewno na celowniku Levego.. wypieprzyc Luke, skoro wszyscy mowia ze mamy zdrowy i normalny tryb prowadzenia druzyny i robimy wszystko z glowa a nie kupujemy np Moure za 40 baniek to pokazmy tez ze chamstwo i nie stawianie sie na treningi nie bedzie tolerowane, i sprzedajmy tego malego gnoma w koncu, bo odstawia niezle rzeczy.. ps o ktorej z Valencia?
9 sierpnia 2012, 14:59 [cytuj]
nie sprzeczam sie o cene Moury i tygodniowki, zauwazam tylko ze ceny rosną wraz z kazdym dolarem upapranym w ropie który wpływa na rynek , a z tym ze ceny te są przesadzane to juz inna sprawa jak w przypadku wczesniej wspomnianego przec Ciebie Carolla.

Wykładać trzeba i to dużo więcej ale z głową.

Co do sprzedaży małego ciecia z chorwacji to owszem , ale z wymianką bo jeżeli mamy za niego zebrać pieniądze za ktore nei znajdziemy nikogo to niech dadzą nam Nuriego albo kake- wtedy za pozostałe pieniądze możemy sięwciąż ludzic ze przyjdzie Damiao czy w koncu rozwiąże sie problem z Adebayorem.

Modric to frajer jakich mało ostatnimi czasy i pokazuje klasę berbatova i ostatnimi czasy RVP , do czego to doszło żeby gracze dyktowali zarządowi warunki.
nie sprzeczam sie o cene Moury i tygodniowki, zauwazam tylko ze ceny rosną wraz z kazdym dolarem upapranym w ropie który wpływa na rynek , a z tym ze ceny te są przesadzane to juz inna sprawa jak w przypadku wczesniej wspomnianego przec Ciebie Carolla. Wykładać trzeba i to dużo więcej ale z głową. Co do sprzedaży małego ciecia z chorwacji to owszem , ale z wymianką bo jeżeli mamy za niego zebrać pieniądze za ktore nei znajdziemy nikogo to niech dadzą nam Nuriego albo kake- wtedy za pozostałe pieniądze możemy sięwciąż ludzic ze przyjdzie Damiao czy w koncu rozwiąże sie problem z Adebayorem. Modric to frajer jakich mało ostatnimi czasy i pokazuje klasę berbatova i ostatnimi czasy RVP , do czego to doszło żeby gracze dyktowali zarządowi warunki
9 sierpnia 2012, 15:05 [cytuj]
Niestety ale jak narazie wszystko wyglada na to ze Luka zostanie u nas. Glowny i wlasciwie juz jedyny pasujacy nam chetny czyli Real , mysli ze ma nas pod sciana stawiaja smieszna ostateczna ofere, ktora Levy z miejsca odrzucil.
Niestety ale jak narazie wszystko wyglada na to ze Luka zostanie u nas. Glowny i wlasciwie juz jedyny pasujacy nam chetny czyli Real , mysli ze ma nas pod sciana stawiaja smieszna ostateczna ofere, ktora Levy z miejsca odrzucil
9 sierpnia 2012, 15:17 [cytuj]
czytalem gdzie ze przy Llorente kreca sie Anale i Cwelsi a przy Sahnie Spurs, Anale, i ktos jeszcze, bodajze Cwelsi, ale ile w tym prawdy to nie wiadomo.. :D

edit. Nuri Şahin długo tu nie zabawi.
Piąty w kolejce do gry w środku pola madryckiego klubu. Powinien szukać nowego pracodawcy, a Real może mu w tym pomóc. Xabi, Sami, Esteban, Lass, Nuri - taka jest obecnie królewska kolejność. A jesli na Cocha Espina 1 trafi jeszcze Luka Modrić?

realmadryt.pl
czytalem gdzie ze przy Llorente kreca sie Anale i Cwelsi a przy Sahnie Spurs, Anale, i ktos jeszcze, bodajze Cwelsi, ale ile w tym prawdy to nie wiadomo.. :D edit. Nuri Şahin długo tu nie zabawi. Piąty w kolejce do gry w środku pola madryckiego klubu. Powinien szukać nowego pracodawcy, a Real może mu w tym pomóc. Xabi, Sami, Esteban, Lass, Nuri - taka jest obecnie królewska kolejność. A jesli na Cocha Espina 1 trafi jeszcze Luka Modrić? realmadryt.pl
9 sierpnia 2012, 15:38 [cytuj]
Panowie trzeba być rozsądnym, jeżeli w tamtym roku Chelsea dawała za Moddersa 40 mln funtów, a w ciągu roku stał się lepszym piłkarzem, to sprzedaż szczurka za 30 mln euro byłaby czymś niezrozumiałym, biorąc pod uwagę, że Porto za Moutinho chce 35 mln euro. Może jeszcze gnomek nawróci się i będzie chciał grać w Tottenhamie, dając z siebie wszystko.
Panowie trzeba być rozsądnym, jeżeli w tamtym roku Chelsea dawała za Moddersa 40 mln funtów, a w ciągu roku stał się lepszym piłkarzem, to sprzedaż szczurka za 30 mln euro byłaby czymś niezrozumiałym, biorąc pod uwagę, że Porto za Moutinho chce 35 mln euro. Może jeszcze gnomek nawróci się i będzie chciał grać w Tottenhamie, dając z siebie wszystko
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
9 sierpnia 2012, 16:11 [cytuj]
w tym sezonie przeciez bylo to samo, ale nie bylo takich jaj jak teraz.. przeciez po 2 meczach gdzie byl najslabszym zawodnikiem a w 3 bodajze po zamknieciu okna stal sie najlepszym zawodnikiem.. ale nic mnie do niego nie przekona, tak jak go lubilem po dobrym sezonie, tak go teraz nie nawidze i zycze mu aby gnil w Realu..

z Valencia o 22
w tym sezonie przeciez bylo to samo, ale nie bylo takich jaj jak teraz.. przeciez po 2 meczach gdzie byl najslabszym zawodnikiem a w 3 bodajze po zamknieciu okna stal sie najlepszym zawodnikiem.. ale nic mnie do niego nie przekona, tak jak go lubilem po dobrym sezonie, tak go teraz nie nawidze i zycze mu aby gnil w Realu.. z Valencia o 22
9 sierpnia 2012, 16:25 [cytuj]
Jak podaje livesports.pl o 22. Jeszcze się nie spotkałem, żeby była pomyłka u nich na stronie jeżeli chodzi o godziny meczów.
Jak podaje livesports.pl o 22. Jeszcze się nie spotkałem, żeby była pomyłka u nich na stronie jeżeli chodzi o godziny meczów
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
|<  <<  <  52  53  54  55  56    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 13 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się