Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  54  55  56  57  58    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
10 sierpnia 2012, 16:46 [cytuj]
a to dziwne bo na olimpiadzie ma juz ich 6 z tego co wiem po 5 meczach
a to dziwne bo na olimpiadzie ma juz ich 6 z tego co wiem po 5 meczach
10 sierpnia 2012, 16:50 [cytuj]
Jakbys kliknal linka ktorego podalem to bys wiedzial ze IO nie byly tam brane pod uwage.
Jakbys kliknal linka ktorego podalem to bys wiedzial ze IO nie byly tam brane pod uwage
10 sierpnia 2012, 17:03 [cytuj]
ale to io są jego ostatnimi meczami jak sam podales
ale to io są jego ostatnimi meczami jak sam podales
10 sierpnia 2012, 17:19 [cytuj]
Po raz kolejny, jakbys otworzyl podanego linka to bys nie czepial sie glupio slow wyrwanych z kontekstu
Po raz kolejny, jakbys otworzyl podanego linka to bys nie czepial sie glupio slow wyrwanych z kontekstu
10 sierpnia 2012, 17:27 [cytuj]
Nie ma co się oszukiwać, nie stać nas już na tego chłopaka. Świetny występ na dużej imprezie zawsze będzie windował cenę do tego ma długi kontrakt i nie kwapi się żeby odejść. Wszystko to sprawia że możemy rozglądać się za kimś innym.
Nie ma co się oszukiwać, nie stać nas już na tego chłopaka. Świetny występ na dużej imprezie zawsze będzie windował cenę do tego ma długi kontrakt i nie kwapi się żeby odejść. Wszystko to sprawia że możemy rozglądać się za kimś innym
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 sierpnia 2012, 17:35 [cytuj]
Dokladnie , szkoda czasu na niego , jest poza naszym zasiegiem. Juz lepiej dac Ade banke lub dwie wiecej i miec go na Newcastle. Dodatkowo poczaic sie na Llorente.
Dokladnie , szkoda czasu na niego , jest poza naszym zasiegiem. Juz lepiej dac Ade banke lub dwie wiecej i miec go na Newcastle. Dodatkowo poczaic sie na Llorente
10 sierpnia 2012, 19:24 [cytuj]
a możę Bafatembi Gomis czy jak on tam ma (ten z Lyonu). Nie wiem jak się w tym sezonie sprawował ale w mojej pamięci zapadł jako silmny wysoki napastnik taki troche słabszy Ade
a możę Bafatembi Gomis czy jak on tam ma (ten z Lyonu). Nie wiem jak się w tym sezonie sprawował ale w mojej pamięci zapadł jako silmny wysoki napastnik taki troche słabszy Ade
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
10 sierpnia 2012, 19:55 [cytuj]
André Ayew z Marsylii oraz Ade ----- za 20-22 mln F mięlibyśmy obu:tak:
André Ayew z Marsylii oraz Ade ----- za 20-22 mln F mięlibyśmy obu:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 sierpnia 2012, 20:14 [cytuj]
Ayew wg mnie nie jest dla nas dobrym wyborem. Dzięki naszym świetnym skrzydłom napastnikiem musi być ktoś kto dobrze gra głową. A nawet jakby, to go tak tanio nie sprzedadzą. Już bardziej bym wolał Remy'ego.
Gomis jest w miarę ok, ale dla mnie za słaby na pierwszego napastnika. Chociaż jako drugi byłby okej.
Najlepiej kupić kogoś dobrego i młodszego niż 25 lat i Adebayora.
Ayew wg mnie nie jest dla nas dobrym wyborem. Dzięki naszym świetnym skrzydłom napastnikiem musi być ktoś kto dobrze gra głową. A nawet jakby, to go tak tanio nie sprzedadzą. Już bardziej bym wolał Remy'ego. Gomis jest w miarę ok, ale dla mnie za słaby na pierwszego napastnika. Chociaż jako drugi byłby okej. Najlepiej kupić kogoś dobrego i młodszego niż 25 lat i Adebayora
LMAO
10 sierpnia 2012, 20:32 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Ayew wg mnie nie jest dla nas dobrym wyborem. Dzięki naszym świetnym skrzydłom napastnikiem musi być ktoś kto dobrze gra głową. A nawet jakby, to go tak tanio nie sprzedadzą. Już bardziej bym wolał Remy'ego.
Gomis jest w miarę ok, ale dla mnie za słaby na pierwszego napastnika. Chociaż jako drugi byłby okej.
Najlepiej kupić kogoś dobrego i młodszego niż 25 lat i Adebayora

He he - wychodzi na Lewandowskiego:mysli:
Dobrze gra z bani i młody:rotfl:
He he - wychodzi na Lewandowskiego:mysli: Dobrze gra z bani i młody:rotfl:
10 sierpnia 2012, 20:33 [cytuj]
myślę że za 12 -14 mln euro jest do wyciągnięcia:mysli:
myślę że za 12 -14 mln euro jest do wyciągnięcia:mysli:
10 sierpnia 2012, 20:56 [cytuj]
To zle myslisz
To zle myslisz
10 sierpnia 2012, 20:57 [cytuj]
Jeszcze nie widziałem aby lennon zajebiście wrzucał w pole karne :F :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
10 sierpnia 2012, 21:38 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Ale zdarzały mu się ładne jak ze Swansea przy golu Ade
Ale zdarzały mu się ładne jak ze Swansea przy golu Ade
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
10 sierpnia 2012, 21:55 [cytuj]
Lennon wg mnie bardziej by pasowal wlasnie do spolki z Damiao
Bo nasz mr Speedman cisnie do lini z piłką i wbija w pole kardne wzdluz linii bramkowej.

A z tego co widac co wyczynia Damiao dokladajac noge czy przyjac i oddac strzal z miejsca to wlasnie by pasowal.
Ale z 2 strony nie mozna patrzec tylko na ta pare.

Bede zadowolony jak jakis ceniony napastnik zostanie zakontraktowany. Czekam na jakis news z niecierpliwoscia odnosnie transferu do nas napastnika
Lennon wg mnie bardziej by pasowal wlasnie do spolki z Damiao Bo nasz mr Speedman cisnie do lini z piłką i wbija w pole kardne wzdluz linii bramkowej. A z tego co widac co wyczynia Damiao dokladajac noge czy przyjac i oddac strzal z miejsca to wlasnie by pasowal. Ale z 2 strony nie mozna patrzec tylko na ta pare. Bede zadowolony jak jakis ceniony napastnik zostanie zakontraktowany. Czekam na jakis news z niecierpliwoscia odnosnie transferu do nas napastnika
10 sierpnia 2012, 22:36 [cytuj]
http://transfery.info/53886,oficjalnie-joe-allen-zawodnikiem-the-reds

szkoda troche
http://transfery.info/53886,oficjalnie-joe-allen-zawodnikiem-the-reds szkoda troche
11 sierpnia 2012, 01:31 [cytuj]
Damiao by pasował bardzo do nas, ale gdyby nie trzeba było płacić prawie 50 mln funtów, co dla mnie jest śmieszne, bo na tyle kasy po prostu nie zasługuje. Bo za co? Pokazał się na IO, gdzie jest tak wysoki poziom? Dobrze gra w lidze brazylijskiej? O ile mam szacunek do tej ligi, bo gra tam kilku świetnych piłkarzy, to nie jestem pewien, że jest aż tak dobry.

Allen byłby spoko, ale go nie potrzebujemy. Za słaby na pierwszy skład, chociaż na ławkę powalczyć o to drugie miejsce byłby ok.
Damiao by pasował bardzo do nas, ale gdyby nie trzeba było płacić prawie 50 mln funtów, co dla mnie jest śmieszne, bo na tyle kasy po prostu nie zasługuje. Bo za co? Pokazał się na IO, gdzie jest tak wysoki poziom? Dobrze gra w lidze brazylijskiej? O ile mam szacunek do tej ligi, bo gra tam kilku świetnych piłkarzy, to nie jestem pewien, że jest aż tak dobry. Allen byłby spoko, ale go nie potrzebujemy. Za słaby na pierwszy skład, chociaż na ławkę powalczyć o to drugie miejsce byłby ok
LMAO
11 sierpnia 2012, 07:44 [cytuj]
zeby bylo smieszniej co do transferu julio cesara
Mediolanczycy zycza sobie w zamian siano + Kyle Walkera

Chyba ocipieli w zarzadzie Interu :D
zeby bylo smieszniej co do transferu julio cesara Mediolanczycy zycza sobie w zamian siano + Kyle Walkera Chyba ocipieli w zarzadzie Interu :D
11 sierpnia 2012, 08:47 [cytuj]
castello powiedział/a:
zeby bylo smieszniej co do transferu julio cesara
Mediolanczycy zycza sobie w zamian siano + Kyle Walkera

Chyba ocipieli w zarzadzie Interu :D

Julio Cesar jest wart z 7 mln funtów więc albo samą kasę albo Walkera. Niech wybierają
Julio Cesar jest wart z 7 mln funtów więc albo samą kasę albo Walkera. Niech wybierają
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
11 sierpnia 2012, 08:55 [cytuj]
o Kyle'u mogą zapomnieć, niech spadają.
o Kyle'u mogą zapomnieć, niech spadają
|<  <<  <  54  55  56  57  58    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 6 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się