Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  55  56  57  58  59    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
11 sierpnia 2012, 09:22 [cytuj]
wara od Walkera:nerwus:
wg mnie najlepszy prawy obrońca w BPL
-- wart 3 takich bramkarzy:P

coraz bardziej utwierdzam się w przkonaniu, że na Newcastle wyjdziemy z JD i Sigur'em jako podwieszonym napastnikiem:mysli:

--
oraz z tym "czymś" w pomocy JJ/Livermore
---
tak więc jeśli ugramy 3-4 pkt w pierwszych trzech meczach będzie sukces... później już wrzesień, więc 31.08 pewnie dojdzie napastnik i pomocnik to powinno być lepiej:mysli:
wara od Walkera:nerwus: wg mnie najlepszy prawy obrońca w BPL -- wart 3 takich bramkarzy:P coraz bardziej utwierdzam się w przkonaniu, że na Newcastle wyjdziemy z JD i Sigur'em jako podwieszonym napastnikiem:mysli: -- oraz z tym "czymś" w pomocy JJ/Livermore --- tak więc jeśli ugramy 3-4 pkt w pierwszych trzech meczach będzie sukces... później już wrzesień, więc 31.08 pewnie dojdzie napastnik i pomocnik to powinno być lepiej:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 sierpnia 2012, 09:27 [cytuj]
http://www.angielskapilka.com/news/AVB-sprzeda-5-zawodnikow-zeby-zrobic-miejsce-dla-Damiao-25664

chce się pozbyć Gallas'a - to po co go wystawiał w 1 składzie na Mestalla w czwartek:mysli: - to samo JJ?
http://www.angielskapilka.com/news/AVB-sprzeda-5-zawodnikow-zeby-zrobic-miejsce-dla-Damiao-25664 chce się pozbyć Gallas'a - to po co go wystawiał w 1 składzie na Mestalla w czwartek:mysli: - to samo JJ?
11 sierpnia 2012, 09:57 [cytuj]
@
RAFO THF powiedział/a:
http://www.angielskapilka.com/news/AVB-sprzeda-5-zawodnikow-zeby-zrobic-miejsce-dla-Damiao-25664

chce się pozbyć Gallas'a - to po co go wystawiał w 1 składzie na Mestalla w czwartek:mysli: - to samo JJ?

Bo to jeszcze nie sezon, i jeśli chcesz się pozbyć zawodnika to musi wyglądać na to ze jest potrzebny, choćbyś sam miał zapłacić za jego taksówkę.

PS: 1) Internacinal właśnie ogłosił zakup Rafaela Moury, wygląda mi to na bezpośrednie zastępstwo dla Damiao. 2) Lloris złapał jakiegoś wirusa i nie zagra w meczu otwarcia 3) Coś mi podpowiada że Ade już od dawna jest dogadany, tylko nie wypada się z nim pucować jeśli nasz chairman chce jeszcze robić inne interesy.

In Levy i trust!
Bo to jeszcze nie sezon, i jeśli chcesz się pozbyć zawodnika to musi wyglądać na to ze jest potrzebny, choćbyś sam miał zapłacić za jego taksówkę. PS: 1) Internacinal właśnie ogłosił zakup Rafaela Moury, wygląda mi to na bezpośrednie zastępstwo dla Damiao. 2) Lloris złapał jakiegoś wirusa i nie zagra w meczu otwarcia 3) Coś mi podpowiada że Ade już od dawna jest dogadany, tylko nie wypada się z nim pucować jeśli nasz chairman chce jeszcze robić inne interesy. In Levy i trust!
It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have set our sights very high - Bill Nicholson
11 sierpnia 2012, 10:41 [cytuj]
Tego Naughtona mi trochę szkoda, wydaje się że mogłoby coś z niego być, w sparingach nawet dawał radę. Co do reszty, najwyższa pora się ich pozbyć :) W pozyskanie Damiao nie wierzę, nie stać nas na niego
Tego Naughtona mi trochę szkoda, wydaje się że mogłoby coś z niego być, w sparingach nawet dawał radę. Co do reszty, najwyższa pora się ich pozbyć :) W pozyskanie Damiao nie wierzę, nie stać nas na niego
11 sierpnia 2012, 11:35 [cytuj]
Walu powiedział/a:
W pozyskanie Damiao nie wierzę, nie stać nas na niego

Jeśli nie my to kto? :)
Jeśli nie my to kto? :)
It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have set our sights very high - Bill Nicholson
11 sierpnia 2012, 11:50 [cytuj]
Nikt
Nikt
11 sierpnia 2012, 11:58 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Nikt
Będzie dobrze, byle do poniedziałku. Zachowajcie wiarę, Levy ma wszystko pod kontrolą :)
Będzie dobrze, byle do poniedziałku. Zachowajcie wiarę, Levy ma wszystko pod kontrolą :)
11 sierpnia 2012, 12:09 [cytuj]
The Togolese striker is yet to complete his move to White Hart Lane due to financial demands but all parties remain confident of a deal being finalised by the end of the summer.

Kolejne potwierdzenie bliskosci Ade. Goal.com jakby co.
The Togolese striker is yet to complete his move to White Hart Lane due to financial demands but all parties remain confident of a deal being finalised by the end of the summer. Kolejne potwierdzenie bliskosci Ade. Goal.com jakby co
11 sierpnia 2012, 12:36 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
The Togolese striker is yet to complete his move to White Hart Lane due to financial demands but all parties remain confident of a deal being finalised by the end of the summer.

Kolejne potwierdzenie bliskosci Ade. Goal.com jakby co

oby:D
odpukać w niemalowane:stres:
oby:D odpukać w niemalowane:stres:
11 sierpnia 2012, 18:00 [cytuj]
http://www.primeradivision.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228649

Llorente tez juz raczej nie będzie nasz
http://www.primeradivision.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228649 Llorente tez juz raczej nie będzie nasz
11 sierpnia 2012, 18:00 [cytuj]
Ktoś tu mówił o 47 mln funtów za Damiao, bo dla mnie w dzisiejszym spotkaniu z Meksykiem udowodnił, że nie jest wart nawet połowy tej kwoty, maksymalnie 15 mln funtów. :D
Ktoś tu mówił o 47 mln funtów za Damiao, bo dla mnie w dzisiejszym spotkaniu z Meksykiem udowodnił, że nie jest wart nawet połowy tej kwoty, maksymalnie 15 mln funtów. :D
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
11 sierpnia 2012, 18:22 [cytuj]
tak wogóle nie mógł się odnaleść na boisku nie wiedział co jest grane ale tak grała cała reprezentacja brazyli
tak wogóle nie mógł się odnaleść na boisku nie wiedział co jest grane ale tak grała cała reprezentacja brazyli
11 sierpnia 2012, 18:52 [cytuj]
22 mln euro za Llorente?! chyba stac nas zeby zlozyc taka sama oferte
22 mln euro za Llorente?! chyba stac nas zeby zlozyc taka sama oferte
11 sierpnia 2012, 19:59 [cytuj]
ale juve gra w LM to jest argument ktorego nie mozemy niestety spełnić
ale juve gra w LM to jest argument ktorego nie mozemy niestety spełnić
11 sierpnia 2012, 20:13 [cytuj]
Nie patrzcie ile trzeba płacić za zawodników jednorazowo. Patrzcie ile trzeba im płacić tygodniowo...
Nie patrzcie ile trzeba płacić za zawodników jednorazowo. Patrzcie ile trzeba im płacić tygodniowo
Can't Smile Without You!!!
11 sierpnia 2012, 21:13 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228671

Oni od nas nawet 40 mln funtów nie zaakceptują :|
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228671 Oni od nas nawet 40 mln funtów nie zaakceptują :|
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
11 sierpnia 2012, 21:40 [cytuj]
60mln EURO, co to się dzieje.. przesada.. Oby ten Ade w końcu przyszedł
60mln EURO, co to się dzieje.. przesada.. Oby ten Ade w końcu przyszedł
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
11 sierpnia 2012, 22:48 [cytuj]
Pogięło ich do reszty, mogli w sumie dać klauzulę na 500 mln euro bo i tak i tak go nikt nie kupi. Śmieszni są ci Brazylijczycy.
Pogięło ich do reszty, mogli w sumie dać klauzulę na 500 mln euro bo i tak i tak go nikt nie kupi. Śmieszni są ci Brazylijczycy
11 sierpnia 2012, 23:17 [cytuj]
Skoro kupili Mourę to i jego kupią. Już chodzą słuchy, że taki Ganso pójdzie za podobną kwotę co Moura
Skoro kupili Mourę to i jego kupią. Już chodzą słuchy, że taki Ganso pójdzie za podobną kwotę co Moura
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
11 sierpnia 2012, 23:49 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Nie patrzcie ile trzeba płacić za zawodników jednorazowo. Patrzcie ile trzeba im płacić tygodniowo

święte słowa, popatrzcie na takiego Ade, citeh oddało by go za darmo jeśli ktoś zechciałby zapłacić jego tygodniówkę. Podobna sytuacja z Gallasem, może westham albo jakieś inne qpr skusiło by się, mimo jego wieku, ale jak zobaczą 60.000/tydzień to: dziękuję, ale, nie dziękuję!
święte słowa, popatrzcie na takiego Ade, citeh oddało by go za darmo jeśli ktoś zechciałby zapłacić jego tygodniówkę. Podobna sytuacja z Gallasem, może westham albo jakieś inne qpr skusiło by się, mimo jego wieku, ale jak zobaczą 60.000/tydzień to: dziękuję, ale, nie dziękuję!
|<  <<  <  55  56  57  58  59    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 14 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się