Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  56  57  58  59  60    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
12 sierpnia 2012, 01:03 [cytuj]
beep powiedział/a:
święte słowa, popatrzcie na takiego Ade, citeh oddało by go za darmo jeśli ktoś zechciałby zapłacić jego tygodniówkę. Podobna sytuacja z Gallasem, może westham albo jakieś inne qpr skusiło by się, mimo jego wieku, ale jak zobaczą 60.000/tydzień to: dziękuję, ale, nie dziękuję!

Nie oddało by go za darmo bo chcą 5 baniek. Adebayor chciał te 5 baniek od nich żeby mógł się zgodzić na nasze warunki i City odmówiło.
Nie oddało by go za darmo bo chcą 5 baniek. Adebayor chciał te 5 baniek od nich żeby mógł się zgodzić na nasze warunki i City odmówiło
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 sierpnia 2012, 10:40 [cytuj]
co jak co ale przynajmniej według mnie Ganso jest więcej wart od niego a taki przereklamowany nie jest
co jak co ale przynajmniej według mnie Ganso jest więcej wart od niego a taki przereklamowany nie jest
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
12 sierpnia 2012, 12:33 [cytuj]
varba powiedział/a:
Nie oddało by go za darmo bo chcą 5 baniek. Adebayor chciał te 5 baniek od nich żeby mógł się zgodzić na nasze warunki i City odmówiło

Podobno te 5 baniek miało iść na jego organizacje charytatywną w afryce, ale tak naprawdę to nie wiemy, jakie są ustalenia pomiędzy klubami i ile city za niego chce, nie zdziwiłbym się gdyby dopłacali do jego wypłaty przez następne kilka lat . Faktem jest natomiast że kupili go za 25, a nie wydaje mi się żeby w ciągu ty kilku lat stał się o tyle słabszym zawodnikiem. Chodziło mi bardziej o pokazanie że klub może być stać nas na kupno samego zawodnika, natomiast jego tygodniówka jest problematyczna w momencie jego sprzedaży, problem ten jest obecny na każdym poziome piłki, tak city ze sprzedaniem Ade, kto zapłaci mu 170.000? Tak naszym może być Gallas ze swoimi 60.000.
Podobno te 5 baniek miało iść na jego organizacje charytatywną w afryce, ale tak naprawdę to nie wiemy, jakie są ustalenia pomiędzy klubami i ile city za niego chce, nie zdziwiłbym się gdyby dopłacali do jego wypłaty przez następne kilka lat . Faktem jest natomiast że kupili go za 25, a nie wydaje mi się żeby w ciągu ty kilku lat stał się o tyle słabszym zawodnikiem. Chodziło mi bardziej o pokazanie że klub może być stać nas na kupno samego zawodnika, natomiast jego tygodniówka jest problematyczna w momencie jego sprzedaży, problem ten jest obecny na każdym poziome piłki, tak city ze sprzedaniem Ade, kto zapłaci mu 170.000? Tak naszym może być Gallas ze swoimi 60.000
It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have set our sights very high - Bill Nicholson
12 sierpnia 2012, 12:46 [cytuj]
Panowie dyskutujemy o rzeczach, o których prawdopodobnie nie mamy bladego pojęcia i opieramy się jedynie na prasowych doniesieniach. No więc, aby dołożyć do pieca w dyskusji, nowy news z wczorajszego wieczora...

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-transfers-emmanuel-adebayors-move-1250923?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

:P;P
Panowie dyskutujemy o rzeczach, o których prawdopodobnie nie mamy bladego pojęcia i opieramy się jedynie na prasowych doniesieniach. No więc, aby dołożyć do pieca w dyskusji, nowy news z wczorajszego wieczora... http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-transfers-emmanuel-adebayors-move-1250923?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter :P;P
Can't Smile Without You!!!
12 sierpnia 2012, 12:54 [cytuj]
:rotfl: myślę, że jednak się dogadamy z Ade
:rotfl: myślę, że jednak się dogadamy z Ade
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 sierpnia 2012, 13:21 [cytuj]
Już chyba jest jeden królik z kapelusza ...

http://www.clubcall.com/tottenham-hotspur/spurs-target-mvila-raid-1453471.html?
Już chyba jest jeden królik z kapelusza ... http://www.clubcall.com/tottenham-hotspur/spurs-target-mvila-raid-1453471.html?
12 sierpnia 2012, 13:23 [cytuj]
Raptus1 powiedział/a:

No ktoś z Anglii ofertę złożył. My czy scumsy?

http://www.sportsmole.co.uk/football/rennes/transfer-talk/news/rennes-confirm-premier-league-mvila-bid_39893.html
No ktoś z Anglii ofertę złożył. My czy scumsy? http://www.sportsmole.co.uk/football/rennes/transfer-talk/news/rennes-confirm-premier-league-mvila-bid_39893.html
12 sierpnia 2012, 13:25 [cytuj]
Z tego co wynika z tego linka to swietny deal dla nas. No nic , czekamy na oficjalke jakas i oby zagral z Newcastle.
Z tego co wynika z tego linka to swietny deal dla nas. No nic , czekamy na oficjalke jakas i oby zagral z Newcastle
12 sierpnia 2012, 13:53 [cytuj]
Rodwell w City. To jest dopiero szybka piłka. Wyprzedzili plotki o jakieś pół roku. Nic tylko się uczyć:brawo:
Rodwell w City. To jest dopiero szybka piłka. Wyprzedzili plotki o jakieś pół roku. Nic tylko się uczyć:brawo:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
12 sierpnia 2012, 13:56 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

Ma już nawet przygotowane specjalnie miejsce na ławie, aby czuł się komfortowo :D
Ma już nawet przygotowane specjalnie miejsce na ławie, aby czuł się komfortowo :D
12 sierpnia 2012, 14:06 [cytuj]
Wielu spursmaniaków ryczało po 0-2 z Valencia to co powiedzieć o Newcastle wczoraj? 1-4 z Cardiff. To taka mała przestroga dla niektórych, że nie ma co wyrokować o wpierdolu od Newcastle przedwcześnie bo chwila prawdy i tak jest 18.08.2012 o godz. 18:30, oby z napastnikiem :)
A City z tym transferem Rodwella to majstersztyk, nie widziałem nawet pół plotki o tym transferze wcześniej.
Wielu spursmaniaków ryczało po 0-2 z Valencia to co powiedzieć o Newcastle wczoraj? 1-4 z Cardiff. To taka mała przestroga dla niektórych, że nie ma co wyrokować o wpierdolu od Newcastle przedwcześnie bo chwila prawdy i tak jest 18.08.2012 o godz. 18:30, oby z napastnikiem :) A City z tym transferem Rodwella to majstersztyk, nie widziałem nawet pół plotki o tym transferze wcześniej
Come On You Spurs !
12 sierpnia 2012, 14:30 [cytuj]
Z tym Rodwellem szalu nie ma, w Evertonie jakos nigdy nie goscil dlugo w pierwszym skladzie. Ma potencjal moze kiedys cos z niego bedzie, ale obecnie obnizyl troche loty
Z tym Rodwellem szalu nie ma, w Evertonie jakos nigdy nie goscil dlugo w pierwszym skladzie. Ma potencjal moze kiedys cos z niego bedzie, ale obecnie obnizyl troche loty
12 sierpnia 2012, 15:20 [cytuj]
Pełen profesionalizm z tym Rodwellem, wykonało City, jak i Everton, cicho, szybko, i przede wszystkim skutecznie. Według mnie Gallas tak będzie zmiennikem, swoje lata już ma, a kasę nie małą bierze, najlepiej jakbyśmy się go pozbyli, bo nadarzamy się teraz tylko na straty. Liczę na jakiegoś dobrego ŚP, typu. GASNO, DZAGOEV, MOUTINHO. Z tego co słyszałem, DAMIAO jest dla nas zbyt drogi, więc raczej zostaje nam tylko Adebayor. No i kto zasąpi Friedela, o chłop swoje pograł, no ale ma już 41, więc długo nie pociągnie ;f. Co sądzicie o Ter Stegenie na mianowaniego go, jako następce ?
Pełen profesionalizm z tym Rodwellem, wykonało City, jak i Everton, cicho, szybko, i przede wszystkim skutecznie. Według mnie Gallas tak będzie zmiennikem, swoje lata już ma, a kasę nie małą bierze, najlepiej jakbyśmy się go pozbyli, bo nadarzamy się teraz tylko na straty. Liczę na jakiegoś dobrego ŚP, typu. GASNO, DZAGOEV, MOUTINHO. Z tego co słyszałem, DAMIAO jest dla nas zbyt drogi, więc raczej zostaje nam tylko Adebayor. No i kto zasąpi Friedela, o chłop swoje pograł, no ale ma już 41, więc długo nie pociągnie ;f. Co sądzicie o Ter Stegenie na mianowaniego go, jako następce ?
12 sierpnia 2012, 16:42 [cytuj]
Portal FichajesyCracks informuje z kolei, że Florentino Pérez skontaktował się z prezesem Tottenhamu i kolejna oferta za Lukę Modricia może zawierać także nazwisko Şahina. Według tego źródła, Pérez proponuje 32 miliony euro i transfer albo wypożyczenie Turka. Mówi się także o tym, że sam Nuri jeśli miałby odejść z Madrytu, to najlepszym miejscem jest Anglia. Daniel Levy może upierać się przy gotówce, ale nie jest tajemnicą, że Villas-Boas lubi piłkarzy o profilu Şahina.

Czemu nie , jesli chodzilo by o transfer a nie wypozyczenie. Chociaz pomysl z Mvilla tez mi sie podoba.

Dodatkowo Kaka ponoc dogadal sie w sprawie zarobkow z Milanem.
Portal FichajesyCracks informuje z kolei, że Florentino Pérez skontaktował się z prezesem Tottenhamu i kolejna oferta za Lukę Modricia może zawierać także nazwisko Şahina. Według tego źródła, Pérez proponuje 32 miliony euro i transfer albo wypożyczenie Turka. Mówi się także o tym, że sam Nuri jeśli miałby odejść z Madrytu, to najlepszym miejscem jest Anglia. Daniel Levy może upierać się przy gotówce, ale nie jest tajemnicą, że Villas-Boas lubi piłkarzy o profilu Şahina. Czemu nie , jesli chodzilo by o transfer a nie wypozyczenie. Chociaz pomysl z Mvilla tez mi sie podoba. Dodatkowo Kaka ponoc dogadal sie w sprawie zarobkow z Milanem
12 sierpnia 2012, 16:50 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Portal FichajesyCracks informuje z kolei, że Florentino Pérez skontaktował się z prezesem Tottenhamu i kolejna oferta za Lukę Modricia może zawierać także nazwisko Şahina. Według tego źródła, Pérez proponuje 32 miliony euro i transfer albo wypożyczenie Turka. Mówi się także o tym, że sam Nuri jeśli miałby odejść z Madrytu, to najlepszym miejscem jest Anglia. Daniel Levy może upierać się przy gotówce, ale nie jest tajemnicą, że Villas-Boas lubi piłkarzy o profilu Şahina. Czemu nie , jesli chodzilo by o transfer a nie wypozyczenie. Chociaz pomysl z Mvilla tez mi sie podoba. Dodatkowo Kaka ponoc dogadal sie w sprawie zarobkow z Milanem

Wypadałoby zakończyć już ten pierdolnik ze szczurkiem w roli głównej :blee:
Wypadałoby zakończyć już ten pierdolnik ze szczurkiem w roli głównej :blee:
12 sierpnia 2012, 19:25 [cytuj]
W takim razie z innej beczki...
http://bleacherreport.com/articles/1294394-tottenham-hotspur-transfer-report-emmanuel-adebayor-set-for-spurs-deal?
W takim razie z innej beczki... http://bleacherreport.com/articles/1294394-tottenham-hotspur-transfer-report-emmanuel-adebayor-set-for-spurs-deal?
12 sierpnia 2012, 20:42 [cytuj]
buahahaha link od znajomego http://i45.tinypic.com/1jkuwj.jpg
buahahaha link od znajomego. http://i45.tinypic.com/1jkuwj.jpg
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
12 sierpnia 2012, 20:46 [cytuj]
gdyby nie data moze by ktos lyknal :D
gdyby nie data moze by ktos lyknal :D
12 sierpnia 2012, 20:46 [cytuj]
Tak oglądam SuperPuchar dojczów i zastanawiam się,ile za Mullera by śpiewał sobie Bayern ?..
Tak oglądam SuperPuchar dojczów i zastanawiam się,ile za Mullera by śpiewał sobie Bayern ?
To dare is to do.
12 sierpnia 2012, 21:13 [cytuj]
Bayern raczej nie sprzedaje dobrych piłkarzy więc pewnie tyle ile jest w kontrakcie jako kwota odstępnego.
Bayern raczej nie sprzedaje dobrych piłkarzy więc pewnie tyle ile jest w kontrakcie jako kwota odstępnego
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
|<  <<  <  56  57  58  59  60    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się