Forum dyskusyjne
13 sierpnia 2012, 15:44 [cytuj]
Gds wypad jak najszybciej, za Julior Cesara ? prosze bardzo.
M Villa i sprzedajemy Modrica ? czemu nie.
Z tym Xabim to nie mam pojecia skad taka bzdure wzieles
Gds wypad jak najszybciej, za Julior Cesara ? prosze bardzo.
M Villa i sprzedajemy Modrica ? czemu nie.
Z tym Xabim to nie mam pojecia skad taka bzdure wzieles:D
13 sierpnia 2012, 15:48 [cytuj]
W tym tygodniu mają wyjaśnić się wszystkie sprawy związane z transferami pomiędzy Mediolanem a Londynem, a konkretnie między Interem a Tottenhamem.
Prezydent Kogutów – Daniel Levy w najbliższym czasie ma powrócić do Anglii i zadecydować o transferze Julio Cesara. Gazzetta dello Sport informuje, że wszystko ma wyjaśnić się w czwartek. Julione to nie jedyny piłkarz, który miałby zmienić klub podczas tej transakcji, bowiem Tottenham ma zamiar wymienić któregoś ze swoich piłkarzy na Brazylijskiego bramkarza. Tym zawodnikiem najprawdopodobniej będzie Aaron Lennon.
W tym tygodniu mają wyjaśnić się wszystkie sprawy związane z transferami pomiędzy Mediolanem a Londynem, a konkretnie między Interem a Tottenhamem.
Prezydent Kogutów – Daniel Levy w najbliższym czasie ma powrócić do Anglii i zadecydować o transferze Julio Cesara. Gazzetta dello Sport informuje, że wszystko ma wyjaśnić się w czwartek. Julione to nie jedyny piłkarz, który miałby zmienić klub podczas tej transakcji, bowiem Tottenham ma zamiar wymienić któregoś ze swoich piłkarzy na Brazylijskiego bramkarza. Tym zawodnikiem najprawdopodobniej będzie Aaron Lennon
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
13 sierpnia 2012, 15:52 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Gds wypad jak najszybciej, za Julior Cesara ? prosze bardzo. M Villa i sprzedajemy Modrica ? czemu nie. Z tym Xabim to nie mam pojecia skad taka bzdure wzieles

Z onetu
Z onetu :)
13 sierpnia 2012, 15:54 [cytuj]
kurde arona oddamy za bramkarza to nie jest dobry plan bo jestesmy zespołem grającym skrzydłami głównie i jak wyobrazaja sobie to bez lennona
kurde arona oddamy za bramkarza to nie jest dobry plan bo jestesmy zespołem grającym skrzydłami głównie i jak wyobrazaja sobie to bez lennona
13 sierpnia 2012, 16:20 [cytuj]
To by bylo totalnie bez sensu, w ostatnim sezonie brakowalo nam jego zmiennika, a teraz zamiast kupic zmiennika to i jedynego prawego skrzydlowego sprzedajemy....
To by bylo totalnie bez sensu, w ostatnim sezonie brakowalo nam jego zmiennika, a teraz zamiast kupic zmiennika to i jedynego prawego skrzydlowego sprzedajemy
13 sierpnia 2012, 17:04 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Prezydent Kogutów – Daniel Levy w najbliższym czasie ma powrócić do Anglii i zadecydować o transferze Julio Cesara. Gazzetta dello Sport informuje, że wszystko ma wyjaśnić się w czwartek. Julione to nie jedyny piłkarz, który miałby zmienić klub podczas tej transakcji, bowiem Tottenham ma zamiar wymienić któregoś ze swoich piłkarzy na Brazylijskiego bramkarza. Tym zawodnikiem najprawdopodobniej będzie Aaron Lennon
nie

TOTT bez Azzy - to jak żołnierz bez karabinu
oby to były plotki --- Gio - out a nie Lennonek
nie:boisie::boisie::boisie:
TOTT bez Azzy - to jak żołnierz bez karabinu:boisie:
oby to były plotki --- Gio - out a nie Lennonek:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 sierpnia 2012, 17:30 [cytuj]
AVB nie pozwoli oddać jedynego lewgo skrzydłowego, szczególnie że bramkarza to my mamy.
AVB nie pozwoli oddać jedynego lewgo skrzydłowego, szczególnie że bramkarza to my mamy
13 sierpnia 2012, 17:42 [cytuj]
Prawego
Prawego;)
13 sierpnia 2012, 18:26 [cytuj]
http://www.futbol.pl/node/440079
To jak panowie myślicie, że dojdzie do przełomu w sprawie Moddersa?
http://www.futbol.pl/node/440079
To jak panowie myślicie, że dojdzie do przełomu w sprawie Moddersa?
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
13 sierpnia 2012, 18:59 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
AVB nie pozwoli oddać jedynego lewgo skrzydłowego, szczególnie że bramkarza to my mamy
No mamy. Ale nawet niezmordowany Brad Friedel kiedyś zakończy karierę. Chyba. A lepiej już teraz-jeśli nadarzy się okazja-załatwić sobie następcę. Tym bardziej, że jeśli mnie pamięć nie zwodzi sam Friedel mówił, że nie miałby nic przeciw temu aby byc opcją numer dwa. A gdyby możliwość wymiany GdS na Julio Cesara była choć trochę realna to ja jestem gotów Meksykanina na plecach do Mediolanu zanieść. I jeszcze mu kanapki na drogę zorganizuję.
No mamy. Ale nawet niezmordowany Brad Friedel kiedyś zakończy karierę. Chyba. A lepiej już teraz-jeśli nadarzy się okazja-załatwić sobie następcę. Tym bardziej, że jeśli mnie pamięć nie zwodzi sam Friedel mówił, że nie miałby nic przeciw temu aby byc opcją numer dwa. A gdyby możliwość wymiany GdS na Julio Cesara była choć trochę realna to ja jestem gotów Meksykanina na plecach do Mediolanu zanieść. I jeszcze mu kanapki na drogę zorganizuję
13 sierpnia 2012, 19:06 [cytuj]
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/165078.html?CMP=OTC-RSS
ESPN to nie Guardian, ani Daily Mail, więc może coś jest na rzeczy. Chociaż jutro Rennes zawoła sobie za niego 50 mln i tyle będzie z transferu. Że akurat my musimy oglądać upadek piłki nożnej
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/165078.html?CMP=OTC-RSS
ESPN to nie Guardian, ani Daily Mail, więc może coś jest na rzeczy. Chociaż jutro Rennes zawoła sobie za niego 50 mln i tyle będzie z transferu. Że akurat my musimy oglądać upadek piłki nożnej :|
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
13 sierpnia 2012, 19:17 [cytuj]
18 mln i jest nasz. Lepszy cyc niż rydz.
Modric będzie miał drogę wolną, a my jeszcze 25 mln euro do budżetu. Lloris + Ade + dodatkowy napastnik. 4:0 z Newcastle.
Tak będzie. Jestem jasnowidzem.
18 mln i jest nasz. Lepszy cyc niż rydz.
Modric będzie miał drogę wolną, a my jeszcze 25 mln euro do budżetu. Lloris + Ade + dodatkowy napastnik. 4:0 z Newcastle.
Tak będzie. Jestem jasnowidzem
LMAO
13 sierpnia 2012, 20:19 [cytuj]
Jezu ile bym dał by twoje umiejętności jasnowidza sprawdziły się Hades !
Jezu ile bym dał by twoje umiejętności jasnowidza sprawdziły się Hades !:cwaniak:
To dare is to do.
13 sierpnia 2012, 20:27 [cytuj]
Czarno widzę "jasnowidzenie" Hadesa
Czarno widzę "jasnowidzenie" Hadesa :D
Can't Smile Without You!!!
13 sierpnia 2012, 20:36 [cytuj]
remis biorę w ciemno w tym składzie
remis biorę w ciemno w tym składzie:mysli:
13 sierpnia 2012, 20:43 [cytuj]
tak oddajmy Gio i na napad zostaną tylko Rafa i JD oraz młokosy. Good idea for life
tak oddajmy Gio i na napad zostaną tylko Rafa i JD oraz młokosy. Good idea for life
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
13 sierpnia 2012, 20:46 [cytuj]
Gio trzeba sie pozbyc, Ade jest praktycznie dopiety.
Gio trzeba sie pozbyc, Ade jest praktycznie dopiety
13 sierpnia 2012, 20:46 [cytuj]
Zgadzam sie z RAFO... Co prawda nie wiadomo jak newcastle z forma ale na chwile obecna maja kim nas straszyc... a my nie bardzo :/ jak dla mnie toe za dlugo trwa sprowadzanie napastnika... od dawna bylo wiadomo ze mamy tylko jermaina, a widzac przeciagajace sie negocjacje z ade nasz zarzad powinien kogos sciagnac.
Zgadzam sie z RAFO... Co prawda nie wiadomo jak newcastle z forma ale na chwile obecna maja kim nas straszyc... a my nie bardzo :/ jak dla mnie toe za dlugo trwa sprowadzanie napastnika... od dawna bylo wiadomo ze mamy tylko jermaina, a widzac przeciagajace sie negocjacje z ade nasz zarzad powinien kogos sciagnac
13 sierpnia 2012, 20:47 [cytuj]
bambi powiedział/a:
nie liczysz Ade -- myślę, że jest już na 99% u nas
nie liczysz Ade -- myślę, że jest już na 99% u nas:cwaniak:
13 sierpnia 2012, 20:51 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Prawego

Racja
Marcin powiedział/a:
No mamy. Ale nawet niezmordowany Brad Friedel kiedyś zakończy karierę. Chyba. A lepiej już teraz-jeśli nadarzy się okazja-załatwić sobie następcę. Tym bardziej, że jeśli mnie pamięć nie zwodzi sam Friedel mówił, że nie miałby nic przeciw temu aby byc opcją numer dwa. A gdyby możliwość wymiany GdS na Julio Cesara była choć trochę realna to ja jestem gotów Meksykanina na plecach do Mediolanu zanieść. I jeszcze mu kanapki na drogę zorganizuję
Za Gio wezme Cesara z pocalowaniem reki, ale juz nie za Lenonka. Szczegolnie ze VDV nawet jak jest zdrowy i w formie, to skrzydlowym jest marnym, a Pieenara sie posbylismy lekka reka.
Racja :)
[quote=Marcin]No mamy. Ale nawet niezmordowany Brad Friedel kiedyś zakończy karierę. Chyba. A lepiej już teraz-jeśli nadarzy się okazja-załatwić sobie następcę. Tym bardziej, że jeśli mnie pamięć nie zwodzi sam Friedel mówił, że nie miałby nic przeciw temu aby byc opcją numer dwa. A gdyby możliwość wymiany GdS na Julio Cesara była choć trochę realna to ja jestem gotów Meksykanina na plecach do Mediolanu zanieść. I jeszcze mu kanapki na drogę zorganizuję