Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  59  60  61  62  63    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
13 sierpnia 2012, 21:36 [cytuj]
Jest i następca Lejnona...
http://www.london24.com/sport/tottenham/agent_tottenham_have_made_a_bid_for_liverpool_target_1_1480578
Jest i następca Lejnona... http://www.london24.com/sport/tottenham/agent_tottenham_have_made_a_bid_for_liverpool_target_1_1480578
13 sierpnia 2012, 22:21 [cytuj]

kto to w ogóle jest.. Jak AVB sprzeda Lennona to dużo straci w moich oczach.. a ten cały M'Vila to byłby świetny transfer chłop piły rzuca dobre troche przypomina Lassa z tym że ma większe parcie do przodu. A i tak btw Gio miał jeszcze dostać szanse.. Mamy niewielu skrzydłowych, Lennon i Bale właściwie, Towsend może powoli się zacząć ogrywać, może GdS pod skrzydłami AVB pokaże to co w reprezentacji.. No chyba że mamy na oku jakiegoś ogranego młodego, który pogodzi się z rolą zmiennika nie będzie dużo zarabiał i będzie tani a w razie kontuzji nie da dupy na dłuższej mecie i nie obniży radykalnie poziomu drużyny... (możliwe?)
kto to w ogóle jest.. Jak AVB sprzeda Lennona to dużo straci w moich oczach.. a ten cały M'Vila to byłby świetny transfer chłop piły rzuca dobre troche przypomina Lassa z tym że ma większe parcie do przodu. A i tak btw Gio miał jeszcze dostać szanse.. Mamy niewielu skrzydłowych, Lennon i Bale właściwie, Towsend może powoli się zacząć ogrywać, może GdS pod skrzydłami AVB pokaże to co w reprezentacji.. No chyba że mamy na oku jakiegoś ogranego młodego, który pogodzi się z rolą zmiennika nie będzie dużo zarabiał i będzie tani a w razie kontuzji nie da dupy na dłuższej mecie i nie obniży radykalnie poziomu drużyny... (możliwe?)
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
13 sierpnia 2012, 22:27 [cytuj]
Nie wiem na cholerę nam ten Julio Cesar. Jakoś nigdy mi nie imponował jako niesamowity bramkarz. A chcą za niego Lennona? Mam nadzieję, że AVB nie jest taki głupi.
No ale Gaston Ramirez, to nie byłby głupi pomysł. W ostateczności byłby do przyjęcia.
Nie wiem na cholerę nam ten Julio Cesar. Jakoś nigdy mi nie imponował jako niesamowity bramkarz. A chcą za niego Lennona? Mam nadzieję, że AVB nie jest taki głupi. No ale Gaston Ramirez, to nie byłby głupi pomysł. W ostateczności byłby do przyjęcia
LMAO
13 sierpnia 2012, 23:04 [cytuj]
Gaston Ramirez - tak jako konkurencja dla Azzy i Bale
M'Villa - tak, jako konkurencja dla Luki
Llorente - tak, alternatywa dla Ade

:cwaniak: - ciekawie się zaczyna tydzień, tylko tych głupot o bramkarzach to mi się nie chce nawet czytać - Łysy jeszcze rok da radę:ok:
Gaston Ramirez - tak jako konkurencja dla Azzy i Bale M'Villa - tak, jako konkurencja dla Luki Llorente - tak, alternatywa dla Ade :cwaniak: - ciekawie się zaczyna tydzień, tylko tych głupot o bramkarzach to mi się nie chce nawet czytać - Łysy jeszcze rok da radę:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 sierpnia 2012, 23:05 [cytuj]
----- aa i czy nas stać na nich wszystkich razem w TOTT:mysli:
Gaston Ramirez - tak jako konkurencja dla Azzy i Bale M'Villa - tak, jako konkurencja dla Luki Llorente - tak, alternatywa dla Ade ----- aa i czy nas stać na nich wszystkich razem w TOTT:mysli:
13 sierpnia 2012, 23:30 [cytuj]
70 mln euro za trójkę. Wątpie, chyba że Levy coś niesamowitego za Modrica wynegocjuje i oczywiście wtedy Ade odpada.
70 mln euro za trójkę. Wątpie, chyba że Levy coś niesamowitego za Modrica wynegocjuje i oczywiście wtedy Ade odpada
LMAO
13 sierpnia 2012, 23:32 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
----- aa i czy nas stać na nich wszystkich razem w TOTT:mysli:

Wszystko się zgadza poza jednym. Luka ma kurewski zakaz dotykania klubowych strojów. Nie wolno mu nawet ich dotykać a co dopiero nosić. Poza tym nie ma chyba jeszcze rozmiarów typu Nutria,szczur karaluch czy glizda
Wszystko się zgadza poza jednym. Luka ma kurewski zakaz dotykania klubowych strojów. Nie wolno mu nawet ich dotykać a co dopiero nosić. Poza tym nie ma chyba jeszcze rozmiarów typu Nutria,szczur karaluch czy glizda
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
13 sierpnia 2012, 23:39 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Gaston Ramirez - tak jako konkurencja dla Azzy i Bale M'Villa - tak, jako konkurencja dla Luki Llorente - tak, alternatywa dla Ade ----- aa i czy nas stać na nich wszystkich razem w TOTT:mysli:

Wyzywajie mnie od najgorszych, ale to co ja "słyszałem" o tym...

Ramirez - oferta od nas przyjęta, ale zawodnik nie odejdzie z Bologny do drużyny bez CL za taką samą tygodniówkę (ponoć takie właśnie wynagrodzenie zaoferował Levy...)

M'Vila - złożyliśmy ofertę i ponoć jest "do przyjęcia" dla Rennes, ale gość nie odejdzie do zespołu niegrającego w CL...

Llorente - jeśli Ade, to nie on...

...sam we wszystko to nie wierzę, więc Wy też nie musicie ;P
Wyzywajie mnie od najgorszych, ale to co ja "słyszałem" o tym... Ramirez - oferta od nas przyjęta, ale zawodnik nie odejdzie z Bologny do drużyny bez CL za taką samą tygodniówkę (ponoć takie właśnie wynagrodzenie zaoferował Levy...) M'Vila - złożyliśmy ofertę i ponoć jest "do przyjęcia" dla Rennes, ale gość nie odejdzie do zespołu niegrającego w CL... Llorente - jeśli Ade, to nie on... ...sam we wszystko to nie wierzę, więc Wy też nie musicie ;P
Can't Smile Without You!!!
14 sierpnia 2012, 00:19 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Wyzywajie mnie od najgorszych, ale to co ja "słyszałem" o tym...

Ramirez - oferta od nas przyjęta, ale zawodnik nie odejdzie z Bologny do drużyny bez CL za taką samą tygodniówkę (ponoć takie właśnie wynagrodzenie zaoferował Levy...)

M'Vila - złożyliśmy ofertę i ponoć jest "do przyjęcia" dla Rennes, ale gość nie odejdzie do zespołu niegrającego w CL...

Llorente - jeśli Ade, to nie on...

...sam we wszystko to nie wierzę, więc Wy też nie musicie ;P

Tuczi i jego magiczne źródła :P Chociaż powiedz skąd to wyczarowałeś !?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 sierpnia 2012, 01:02 [cytuj]
varba powiedział/a:

babol.pl :rotfl:
14 sierpnia 2012, 01:40 [cytuj]
dwa działy na spurscommunity.co.uk, zagadka rozwiązana ;)
14 sierpnia 2012, 09:25 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Southend On Sea to port jeśli się nie mylę - a jak wiadomo - napływają tam wiadomości z całego świata:mysli:
Southend On Sea to port jeśli się nie mylę - a jak wiadomo - napływają tam wiadomości z całego świata:mysli:
14 sierpnia 2012, 10:12 [cytuj]
Villa-Boas daje 12 za M'ville, podobno Rennes rozpatruje oferte, Perez nastepna oferte jaka ma zlozyc to 32 banki i transfer lub wypozyczenie Sahina, ale troche mi sie wierzyc nie chce.
Villa-Boas daje 12 za M'ville, podobno Rennes rozpatruje oferte, Perez nastepna oferte jaka ma zlozyc to 32 banki i transfer lub wypozyczenie Sahina, ale troche mi sie wierzyc nie chce
14 sierpnia 2012, 10:50 [cytuj]
Wy tu o jakichś nic nie znaczących Modricach, M'villach czy NRR'ach piszecie a przed chwilą w pracy zobaczyłem sytuacje gdzie 3 kobiety płakały za Ridżem z Mody na Sukces.

Jak widać są rzeczy ważniejsze od tego kto i czy przyjdzie do Tottenhamu. :rotfl:
Wy tu o jakichś nic nie znaczących Modricach, M'villach czy NRR'ach piszecie a przed chwilą w pracy zobaczyłem sytuacje gdzie 3 kobiety płakały za Ridżem z Mody na Sukces. Jak widać są rzeczy ważniejsze od tego kto i czy przyjdzie do Tottenhamu. :rotfl:
14 sierpnia 2012, 11:11 [cytuj]
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228852

Jeszcze tego brakowało, trzeba szybko pozyskać Ade no i myślę Llorente bo inaczej będzie klapa.

http://francja.goal.pl/228820-tottenham-z-oferta-za-mvile.html

za M'Vilę Tottenham jest gotów wyłożyć 15 mln euro a Rennes che 5 mln więcej. Ale musza spłacić długi więc myślę że za te 15 mln można by było go pozyskać.

Jeżeli chodzi o szczurka
http://primeradivision.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228847
http://www.primeradivision.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228857

Może jeszcze być tak że Real pozyska Dembele a my z szczurem pozostaniemy na WHL :)
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228852 Jeszcze tego brakowało, trzeba szybko pozyskać Ade no i myślę Llorente bo inaczej będzie klapa. http://francja.goal.pl/228820-tottenham-z-oferta-za-mvile.html za M'Vilę Tottenham jest gotów wyłożyć 15 mln euro a Rennes che 5 mln więcej. Ale musza spłacić długi więc myślę że za te 15 mln można by było go pozyskać. Jeżeli chodzi o szczurka http://primeradivision.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228847 http://www.primeradivision.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=228857 Może jeszcze być tak że Real pozyska Dembele a my z szczurem pozostaniemy na WHL :)
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
14 sierpnia 2012, 11:15 [cytuj]
A co do tego że M'Vila pozostanie w klubie to wątpię bo jeszcze nie dawno wypowiadał się całkiem inaczej

- Nie wiem jeszcze, gdzie będę grał w przyszłym sezonie. Ja nawet nie wiem jakie kluby są mną zainteresowane. Jednak mogę powiedzieć, że to właściwy moment, by opuścić Rennes

- Co prawda wciąż mam ważną umowę z klubem, ale myślę, że Rennes pozwoli mi odejść. Nawet gdybyśmy zdobyli mistrzostwo Europy, zmieniłbym klub. To właściwy czas.
A co do tego że M'Vila pozostanie w klubie to wątpię bo jeszcze nie dawno wypowiadał się całkiem inaczej - Nie wiem jeszcze, gdzie będę grał w przyszłym sezonie. Ja nawet nie wiem jakie kluby są mną zainteresowane. Jednak mogę powiedzieć, że to właściwy moment, by opuścić Rennes - Co prawda wciąż mam ważną umowę z klubem, ale myślę, że Rennes pozwoli mi odejść. Nawet gdybyśmy zdobyli mistrzostwo Europy, zmieniłbym klub. To właściwy czas
14 sierpnia 2012, 11:30 [cytuj]
A jeżeli chodzi o transfer Julio Cesara to nasuwają mi się dwa słowa, Na chuj? Nawet za GdS bym go nie chciał no chyba że z dopłatą :P Jak mamy możliwość pozyskać Hugo to musimy sprowadzać innego starucha na bramkę? Już wolę dopłacić te 10mln(?) i mieć 3 razy lepszego i "2" razy młodszego bramkarza. Myślę że Andre nie jest głupi i wie co robi, ja mu ufam :rotfl:
A jeżeli chodzi o transfer Julio Cesara to nasuwają mi się dwa słowa, Na chuj? Nawet za GdS bym go nie chciał no chyba że z dopłatą :P Jak mamy możliwość pozyskać Hugo to musimy sprowadzać innego starucha na bramkę? Już wolę dopłacić te 10mln(?) i mieć 3 razy lepszego i "2" razy młodszego bramkarza. Myślę że Andre nie jest głupi i wie co robi, ja mu ufam :rotfl:
14 sierpnia 2012, 12:53 [cytuj]
Coś mi się wydaje, że 18-tego, to Levy będzie musiał założyć bambosze i wyjść na boisko z nr. 10.
Coś mi się wydaje, że 18-tego, to Levy będzie musiał założyć bambosze i wyjść na boisko z nr. 10
14 sierpnia 2012, 16:00 [cytuj]
wydaje mi sie ze mozemy byc pewni tego ze pozbedziemy sie gnoma, predzej czy pozniej ale pozbedziemy.

http://transfery.info/53940,telenowela-z-udzialem-modricia-dobiega-konca
wydaje mi sie ze mozemy byc pewni tego ze pozbedziemy sie gnoma, predzej czy pozniej ale pozbedziemy. http://transfery.info/53940,telenowela-z-udzialem-modricia-dobiega-konca
14 sierpnia 2012, 18:35 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Prawda w całej rozciągłości :cwaniak:

jin_tae powiedział/a:

Eeee tam... tylko na babki czasem zaglądam ;P

mosaj powiedział/a:

very clever, ale nie do końca :P

varba powiedział/a:

Jakbym wszystko powiedział, to nie byłoby magiczne :D
Prawda w całej rozciągłości :cwaniak: [quote=jin_tae] babol.pl :rotfl:
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  59  60  61  62  63    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 13 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się