Forum dyskusyjne
15 sierpnia 2012, 20:42 [cytuj]
http://transfery.info/53974,oficjalnie-arsenal-zaakceptowal-oferte-za-robina-van-persiego
http://transfery.info/53974,oficjalnie-arsenal-zaakceptowal-oferte-za-robina-van-persiego
15 sierpnia 2012, 20:42 [cytuj]
15 sierpnia 2012, 21:00 [cytuj]
No to zaczyna się okno transferowe , teraz licze na transfery Moutinho i Adebayora bądź Llorente na WHL , jeśli nie kupimy jeszcze 2 graczy na zastapienie Luki i napastnika słabo widzę nasz sezon bo sorry ale z JJ , Huddem czy Livermorem daleko nie zajdziemy to nie ta klasa co Modrić .
No to zaczyna się okno transferowe , teraz licze na transfery Moutinho i Adebayora bądź Llorente na WHL , jeśli nie kupimy jeszcze 2 graczy na zastapienie Luki i napastnika słabo widzę nasz sezon bo sorry ale z JJ , Huddem czy Livermorem daleko nie zajdziemy to nie ta klasa co Modrić
15 sierpnia 2012, 21:02 [cytuj]
Pajace z anali, wzmacniać rywali najlepszym piłkarzem swojej druzyny, mogli juz go do Juve puscic

Ale co im tam, o top4 sie raczej nie bija
Pajace z anali, wzmacniać rywali najlepszym piłkarzem swojej druzyny, mogli juz go do Juve puscic ;) Ale co im tam, o top4 sie raczej nie bija :D
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
15 sierpnia 2012, 21:08 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Pajace z anali, wzmacniać rywali najlepszym piłkarzem swojej druzyny, mogli juz go do Juve puscic

Ale co im tam, o top4 sie raczej nie bija

Za to my bez Modricia i Adebayora walczymy o mistrza
Cieszy mnie ten transfer niezmiernie, ale obiektywnie patrząc, jesteśmy w duuużo ciemniejszej dupie niż Arsenal.
Za to my bez Modricia i Adebayora walczymy o mistrza :)
Cieszy mnie ten transfer niezmiernie, ale obiektywnie patrząc, jesteśmy w duuużo ciemniejszej dupie niż Arsenal
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 sierpnia 2012, 21:09 [cytuj]
Teraz chciałbym poczytać argumenty tych, którzy pisali, że zbyt duże pieniądze wymagamy za szczura... I nie napiszecie mi chyba, że odbyty mogły, bo piersi nie śpieszył się z odchodzeniem... Kurwa, 24 mln za 30-latka, który oficjalnie powiedział, że nie podpisze nowego kontraktu i tenże kontrakt ma/miał jeszcze przez rok... Proszę bardzo, zabłyśnijcie na tle wiadomości o rzekomym transferze brzydala i jego kwocie :blee: :zly: :wnerw:
Can't Smile Without You!!!
15 sierpnia 2012, 21:10 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Za to my bez Modricia i Adebayora walczymy o mistrza

Cieszy mnie ten transfer niezmiernie, ale obiektywnie patrząc, jesteśmy w duuużo ciemniejszej dupie niż Arsenal
Zgadzam się w pełnej rozciągłości!!!!!!!!!!!!
Can't Smile Without You!!!
15 sierpnia 2012, 21:53 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Ja także.
Niemniej, jesli to prawda, że oddaliśmy do Realu Lukę za 30 + 5 w bonusach - to, Levy nadwątlił mój szacunek do niego jesli chodzi o sprawy handlowe...
Jeśli w to wszystko jest właczone wypożyczenie Sahina z prawem pierwokupu... Np: w styczniu 2013 - a kwota za Turka wynosi 10 - max 12 mln baniek to o.k. - Daniel jest wielki
Ja także.
Niemniej, jesli to prawda, że oddaliśmy do Realu Lukę za 30 + 5 w bonusach - to, Levy nadwątlił mój szacunek do niego jesli chodzi o sprawy handlowe...
Jeśli w to wszystko jest właczone wypożyczenie Sahina z prawem pierwokupu... Np: w styczniu 2013 - a kwota za Turka wynosi 10 - max 12 mln baniek to o.k. - Daniel jest wielki:ok:
:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 sierpnia 2012, 21:57 [cytuj]
Jak Levy sprzeda go za takie pieniądze to będzie porażka roku. Śmieszy mnie argument w stylu że zostało nam nie wiele czasu na znalezienie zastępstwa.Kurwa przez 1,5 miesiąca załatwiamy napastnika to czasu i tak nie starczy. Poza tym za 20 mln to możemy sobie odpuścić szukanie zastępstwa, bo jak mamy kupować jakiś Hendersonów, którzy chodzą w takich kwotach to lepiej grać tym co mamy. Oczywiście że jesteśmy w dużo gorszej sytuacji niż Arsenal, oni mają 3 napastników, my jednego który nie wie czy chce zostać, a poza tym nie potrafi grać sam z przodu. Ta kwota nie pasuje mi do Levy
Jak Levy sprzeda go za takie pieniądze to będzie porażka roku. Śmieszy mnie argument w stylu że zostało nam nie wiele czasu na znalezienie zastępstwa.Kurwa przez 1,5 miesiąca załatwiamy napastnika to czasu i tak nie starczy. Poza tym za 20 mln to możemy sobie odpuścić szukanie zastępstwa, bo jak mamy kupować jakiś Hendersonów, którzy chodzą w takich kwotach to lepiej grać tym co mamy. Oczywiście że jesteśmy w dużo gorszej sytuacji niż Arsenal, oni mają 3 napastników, my jednego który nie wie czy chce zostać, a poza tym nie potrafi grać sam z przodu. Ta kwota nie pasuje mi do Levy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 sierpnia 2012, 22:01 [cytuj]
Llorente na 90 % w Turynie więc dupa

Pozostaje nam tylko Ade no i zastępca za szczurka myślę że M'Vila, Rennes ma problemy finansowe więc za te 13 mln euro to Levy powinien go na WHL na plecach przynieść

No i bramkarz - oby to był Lloris. Wcześniej pisało się że jeżeli Real porozumie się z Tottenhamem w sprawie szczurka to Hugo odejdzie do SPURS. Oby było w tym ziarenko prawdy, a transfery potwierdziły się najlepiej w ciągu 2 dni. Będę szczęśliwy jak chociaż kupimy Ade i M'Vilę. Ale będę skakał z radości jak jeszcze dojdą gracze godni reprezentować biało-granatowe barwy
Llorente na 90 % w Turynie więc dupa :zly: Pozostaje nam tylko Ade no i zastępca za szczurka myślę że M'Vila, Rennes ma problemy finansowe więc za te 13 mln euro to Levy powinien go na WHL na plecach przynieść :rotfl: No i bramkarz - oby to był Lloris. Wcześniej pisało się że jeżeli Real porozumie się z Tottenhamem w sprawie szczurka to Hugo odejdzie do SPURS. Oby było w tym ziarenko prawdy, a transfery potwierdziły się najlepiej w ciągu 2 dni. Będę szczęśliwy jak chociaż kupimy Ade i M'Vilę. Ale będę skakał z radości jak jeszcze dojdą gracze godni reprezentować biało-granatowe barwy :) :D
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
15 sierpnia 2012, 22:50 [cytuj]
Mamy jednego napastnika - ale jakiego ... Gol na 2-1 z Wlochami :brawo::brawo::brawo:
15 sierpnia 2012, 22:53 [cytuj]
Nooo i Janek na 4-2 z Holandią trafił... Brakuje mi gola Bale i Gilfiego
Nooo i Janek na 4-2 z Holandią trafił... Brakuje mi gola Bale i Gilfiego:hejka:
15 sierpnia 2012, 23:02 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=XEcwIoIo5bg
Defoe strzela w kadrze
http://www.youtube.com/watch?v=XEcwIoIo5bg
Defoe strzela w kadrze
15 sierpnia 2012, 23:33 [cytuj]
Piękny gol Defoe, żeby powtórzył w sobotę
Piękny gol Defoe, żeby powtórzył w sobotę
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 sierpnia 2012, 00:45 [cytuj]
Levy wie co robi. 20 mln funtów plus zbity tucznik skarbonka i jedziemy z koksem. Przynajmniej żaden szczur się nie kręci po WHL
Levy wie co robi. 20 mln funtów plus zbity tucznik skarbonka i jedziemy z koksem. Przynajmniej żaden szczur się nie kręci po WHL
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
16 sierpnia 2012, 08:55 [cytuj]
Yeeeea - ale buda'!
Yeeeea - ale buda'!:nerwus:
16 sierpnia 2012, 10:07 [cytuj]
To ty mi wyjaśnij co ma wspólnego jedno z drugim.
To ty mi wyjaśnij co ma wspólnego jedno z drugim
Kogucie życie!
16 sierpnia 2012, 10:08 [cytuj]
Oj zajebiście, zajebiście mądre posunięcie. Moim zdaniem właśnie kogoś takiego tam trzeba. Kurewsko mocne zagranie.
Oj zajebiście, zajebiście mądre posunięcie. Moim zdaniem właśnie kogoś takiego tam trzeba. Kurewsko mocne zagranie
Kogucie życie!
16 sierpnia 2012, 10:11 [cytuj]
A może Huntellar? Świetny sezon w Bundeslidze, do Anglii chciałby przejść (wspominał o tym w jakimś wywiadzie). W wielkich klubach (Real, Milan) się nie odnalazł ale u nas raczej tak, mając za plecami kolege z reprezentacji. Co o tym myślicie?
A może Huntellar? Świetny sezon w Bundeslidze, do Anglii chciałby przejść (wspominał o tym w jakimś wywiadzie). W wielkich klubach (Real, Milan) się nie odnalazł ale u nas raczej tak, mając za plecami kolege z reprezentacji. Co o tym myślicie?
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
16 sierpnia 2012, 11:14 [cytuj]
bambi powiedział/a:
Nie. To jest pipka. drugi sort może nawet trzeci. Ani w reprze ani nigdzie mnie nie zachwycał. Poza tym napastnik musi być gwarantem strzelania goli, a on takim nie jest
Nie. To jest pipka. drugi sort może nawet trzeci. Ani w reprze ani nigdzie mnie nie zachwycał. Poza tym napastnik musi być gwarantem strzelania goli, a on takim nie jest
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong