Forum dyskusyjne
16 sierpnia 2012, 11:27 [cytuj]
Coś tam jest pod stołem w tych rozliczeniach. prezes Realu wspomniał, że oddał nam VdV za 8 mln, a Niemcy dawali 18 mln. Na trikach finansowych Levy się zna i może jest jakaś ukryta klauzula, że w przyszłości Real odstąpi nam kogoś za pół ceny.
Coś tam jest pod stołem w tych rozliczeniach. prezes Realu wspomniał, że oddał nam VdV za 8 mln, a Niemcy dawali 18 mln. Na trikach finansowych Levy się zna i może jest jakaś ukryta klauzula, że w przyszłości Real odstąpi nam kogoś za pół ceny
16 sierpnia 2012, 12:10 [cytuj]
Raptus1 powiedział/a:
Coś tam jest pod stołem w tych rozliczeniach. prezes Realu wspomniał, że oddał nam VdV za 8 mln, a Niemcy dawali 18 mln. Na trikach finansowych Levy się zna i może jest jakaś ukryta klauzula, że w przyszłości Real odstąpi nam kogoś za pół ceny
Nie zdziwiłbym się, a nawet więcej, bardzo bym się ucieszył. Transakcja to nie tylko pieniądze.
Nie zdziwiłbym się, a nawet więcej, bardzo bym się ucieszył. Transakcja to nie tylko pieniądze
Kogucie życie!
16 sierpnia 2012, 12:55 [cytuj]
Jin Skoro mowisz ze Huntelaar jest zawodnikiem 3 sortu to ktorego był owy kitajec z Arsenalu którym tak sie zachwicałeś w tamtym okienku transferowym ?
Jin Skoro mowisz ze Huntelaar jest zawodnikiem 3 sortu to ktorego był owy kitajec z Arsenalu którym tak sie zachwicałeś w tamtym okienku transferowym ?
16 sierpnia 2012, 13:38 [cytuj]
klubu przyszedł Samir Handanović. Po tygodniach intensywnych negocjacji, dzisiejszy dzień miałby być tym gdzie wszystko zostałoby zakończone.
Brazylijski bramkarz jest celem transferowym Tottenhamu, któremu to nie udało się pozyskać innego golkipera Hugo Llorisa. Angielski zespół będzie chciał dzisiaj zamknąć całą transakcję. Według Sky nie ma być w ten transfer włączony żaden piłkarz, a Nerazzurri powinni otrzymać za reprezentanta Brazylii gotówkę.
klubu przyszedł Samir Handanović. Po tygodniach intensywnych negocjacji, dzisiejszy dzień miałby być tym gdzie wszystko zostałoby zakończone.
Brazylijski bramkarz jest celem transferowym Tottenhamu, któremu to nie udało się pozyskać innego golkipera Hugo Llorisa. Angielski zespół będzie chciał dzisiaj zamknąć całą transakcję. Według Sky nie ma być w ten transfer włączony żaden piłkarz, a Nerazzurri powinni otrzymać za reprezentanta Brazylii gotówkę
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
16 sierpnia 2012, 13:49 [cytuj]
Alista powiedział/a:
Kitajce to chyba chińczyki tak gwoli ścisłości. Hunter od momentu odejścia z Ajaksu nie zachwycał. Nie jest to nawet fizycznie napastnik jakiego potrzebujemy. 186 cm mnie nie zachwyca poza tym wiek. Po psi ch..j kupować zawodnika na 2 max 3 lata jak można poszukać kogoś w wieku 23 - 26 i mieć pociechę z piłkarza nieco dłużej. Real i Milan to totalne porażki(czyli nie poradził sobie w lepszej lidze) dopiero w bundeslidze odnalazł drogę do bramki. No ale bundesliga to nie to co premiership.
Kitajce to chyba chińczyki tak gwoli ścisłości. Hunter od momentu odejścia z Ajaksu nie zachwycał. Nie jest to nawet fizycznie napastnik jakiego potrzebujemy. 186 cm mnie nie zachwyca poza tym wiek. Po psi ch..j kupować zawodnika na 2 max 3 lata jak można poszukać kogoś w wieku 23 - 26 i mieć pociechę z piłkarza nieco dłużej. Real i Milan to totalne porażki(czyli nie poradził sobie w lepszej lidze) dopiero w bundeslidze odnalazł drogę do bramki. No ale bundesliga to nie to co premiership
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
16 sierpnia 2012, 14:05 [cytuj]
http://tottenham.com.pl/news/Lyon-gotowy-na-oferte-Tottenhamu-Lloris-moze-jeszcze-trafic-do-Spurs-2226 myslicie ze to plotka czy jest szansa?
W ogóle to spursmania.org współpracuje jakoś blisko z tott.com.pl ?
http://tottenham.com.pl/news/Lyon-gotowy-na-oferte-Tottenhamu-Lloris-moze-jeszcze-trafic-do-Spurs-2226 myslicie ze to plotka czy jest szansa?
To dare is to do.
16 sierpnia 2012, 14:06 [cytuj]
Ja jako fizycznego pilkarza na napadzie u nas widzial bym
Negredo
Kerzhakov tez jest mocny fizycznie ale niziutki a szkoda ciekawy zawodnik.
Wczoraj ogladajac Portugalie podobal mi sie ten mlodziutki Nelson Olivera czy jak mu tam.
Co o tych zawodnikach sadzicie?
Ja jako fizycznego pilkarza na napadzie u nas widzial bym
Negredo
Kerzhakov tez jest mocny fizycznie ale niziutki a szkoda ciekawy zawodnik.
Wczoraj ogladajac Portugalie podobal mi sie ten mlodziutki Nelson Olivera czy jak mu tam.
Co o tych zawodnikach sadzicie?
16 sierpnia 2012, 14:15 [cytuj]
Oliveira jest przyszłością portugalskiego ataku, w Benfice chuchają na niego, zobaczymy jak się rozwinie
może w ramach przyszłości składu obserwujmy młodego Snejdera, grał ładnie w ostatnim ligowym, wpakował nawet dwie bramki Tytoniowi
Oliveira jest przyszłością portugalskiego ataku, w Benfice chuchają na niego, zobaczymy jak się rozwinie ;)
może w ramach przyszłości składu obserwujmy młodego Snejdera, grał ładnie w ostatnim ligowym, wpakował nawet dwie bramki Tytoniowi
To dare is to do.
16 sierpnia 2012, 14:22 [cytuj]
A panowie co jest z Remym z OM? Z tego co obiło mi się o uszy, to mają tam problemy finansowe i próbują się pozbyć zawodników, którzy inkasują najwyższe tygodniówki, a cena też nie powinna być wygórowana i może być zamknięta w kilkunastu milionach euro.
A panowie co jest z Remym z OM? Z tego co obiło mi się o uszy, to mają tam problemy finansowe i próbują się pozbyć zawodników, którzy inkasują najwyższe tygodniówki, a cena też nie powinna być wygórowana i może być zamknięta w kilkunastu milionach euro
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
16 sierpnia 2012, 15:13 [cytuj]
saikor powiedział/a:
jest taki kawał mówiący o tym, że każdy Żyd ma dwie synagogi. W jednej się modli, a w drugiej jego noga nigdy nie stanie. Osobiście właśnie tak traktuję relacje z ta stroną.
jest taki kawał mówiący o tym, że każdy Żyd ma dwie synagogi. W jednej się modli, a w drugiej jego noga nigdy nie stanie. Osobiście właśnie tak traktuję relacje z ta stroną
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
16 sierpnia 2012, 15:16 [cytuj]
Soldado reveals Tottenham offer: "I knew their interest on me; my representatives told me they made an offer to the club.
Soldado reveals Tottenham offer: "I knew their interest on me; my representatives told me they made an offer to the club
To dare is to do.
16 sierpnia 2012, 15:31 [cytuj]
saikor powiedział/a:
Z ciekawości sobie zaglądnąłem na ich stronkę i komentarze pod artykulami merytorycznie o 10 poziomów niżej niż na spursmanii. Najbardziej spodobał mi się "A w ogóle to jak Tottenham stoi finansowo?"
Z ciekawości sobie zaglądnąłem na ich stronkę i komentarze pod artykulami merytorycznie o 10 poziomów niżej niż na spursmanii. Najbardziej spodobał mi się "A w ogóle to jak Tottenham stoi finansowo?" :rotfl:
16 sierpnia 2012, 15:48 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Z ciekawości sobie zaglądnąłem na ich stronkę i komentarze pod artykulami merytorycznie o 10 poziomów niżej niż na spursmanii.
To na spursmanii są artykuły?
To na spursmanii są artykuły? :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
16 sierpnia 2012, 15:57 [cytuj]
W komentarzach ktoś nawet napisał o tym, że Harry jest taktycznym geniuszem
W komentarzach ktoś nawet napisał o tym, że Harry jest taktycznym geniuszem :)
16 sierpnia 2012, 16:20 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

Spursmania nie jest portalem dla nieznajacych angielskiego malolatow, ktore musza koniecznie przeczytac, ze Defoe puscil baka, a van der Vaart jest bardzo szczesliwy, bo zaczyna sie sezon. To bardziej platforma wymiany opinii i pogladow, gdzie artykuly sa czescia skladowa, ale nie glowna substancja
No i niestety, jak to bywa przy tego typu portalach - albo jest wysoki poziom kosztem ilosci artykulow (bo piszacy je ludzie pracuja, ucza sie albo sa w inny sposob permanentnie zajeci), albo fabryka newsow z poziomem google translate, tworzona przez 15-latkow

Zapotrzebowanie jest i na jedno i na drugie, dlatego jak widac mamy jakas tam konkurencje
Spursmania nie jest portalem dla nieznajacych angielskiego malolatow, ktore musza koniecznie przeczytac, ze Defoe puscil baka, a van der Vaart jest bardzo szczesliwy, bo zaczyna sie sezon. To bardziej platforma wymiany opinii i pogladow, gdzie artykuly sa czescia skladowa, ale nie glowna substancja :P
No i niestety, jak to bywa przy tego typu portalach - albo jest wysoki poziom kosztem ilosci artykulow (bo piszacy je ludzie pracuja, ucza sie albo sa w inny sposob permanentnie zajeci), albo fabryka newsow z poziomem google translate, tworzona przez 15-latkow :) Zapotrzebowanie jest i na jedno i na drugie, dlatego jak widac mamy jakas tam konkurencje ;)
16 sierpnia 2012, 17:09 [cytuj]
A Sahin pierd...li nas w d..pę i dogaduje się z looserpoolem
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
16 sierpnia 2012, 17:13 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Pytanie czemu. Levy go nie chce, czy on do nas nie chce, a może AVB? Poziom sportowy gorszy od naszego, przyciąga go aż tak nazwa?
Pytanie czemu. Levy go nie chce, czy on do nas nie chce, a może AVB? Poziom sportowy gorszy od naszego, przyciąga go aż tak nazwa?
16 sierpnia 2012, 17:17 [cytuj]
aapa powiedział/a:
jest taki kawał mówiący o tym, że każdy Żyd ma dwie synagogi. W jednej się modli, a w drugiej jego noga nigdy nie stanie. Osobiście właśnie tak traktuję relacje z ta stroną
aapa powiedział/a:
NIe wiem czy specjalnie napisałeś kawał o żydach jako ze to strona o Tottenhamie czy nie ma to nic wspólnego?
[quote=aapa]jest taki kawał mówiący o tym, że każdy Żyd ma dwie synagogi. W jednej się modli, a w drugiej jego noga nigdy nie stanie. Osobiście właśnie tak traktuję relacje z ta stroną
16 sierpnia 2012, 17:25 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

Nie sprecyzowałem ;p chodziło mi o to że komentarze na tamtej stronie pod artykułami są na dużo niższym poiomie niż wypowiedzi użytkowników spursmanii
Nie sprecyzowałem ;p chodziło mi o to że komentarze na tamtej stronie pod artykułami są na dużo niższym poiomie niż wypowiedzi użytkowników spursmanii ;)
16 sierpnia 2012, 17:38 [cytuj]
Saha w Sunderlandzie!

Może hat-trick z analami na początek?
Saha w Sunderlandzie! :) Może hat-trick z analami na początek? :rotfl:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!