Forum dyskusyjne
16 sierpnia 2012, 17:54 [cytuj]
A może wypożyczenie "groszka" z mułów? Lub zakup? W końcu Ferguson troche od nas dostał w ostatnich latach to mógłby się zgodzic, a i Javier przebąkuje coś o odejściu.
A może wypożyczenie "groszka" z mułów? Lub zakup? W końcu Ferguson troche od nas dostał w ostatnich latach to mógłby się zgodzic, a i Javier przebąkuje coś o odejściu
Come On You Spurs !
16 sierpnia 2012, 18:12 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Saha w Sunderlandzie!

Może hat-trick z analami na początek?

jestem za

i znów wracam z roboty ... i nic - ani napadu, ani do pomocy, zero wzmocnień, ani szrot nie sprzedany
jestem za:brawo:
;( i znów wracam z roboty ... i nic - ani napadu, ani do pomocy, zero wzmocnień, ani szrot nie sprzedany:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 sierpnia 2012, 18:27 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=229037
40 baniek z Joao?
Już to widzę - jak Daniel tyle wykłada.
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=229037
40 baniek z Joao?
Już to widzę - jak Daniel tyle wykłada.:bezradny:
16 sierpnia 2012, 19:06 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
To ty mi wyjaśnij co ma wspólnego jedno z drugim
Dla mnie niewiele. Ja twierdziłem, że jak każdy inny klub, powinniśmy żądać tyle ile my chcemy za swego najlepszego zawodnika, a nie tyle ile chcą kurewskie czy inne cwele. Wasz argument był taki, że nie można porównywać zawodnika, który za wszelką cenę chce odejść z tym, któremu nie zależy. Anale udowodnili, że można. Oni mogą, my nie, nosz kurwa mać...
I chyba właśnie o to mi chodziło, gdy pisałem o pierdoleniu nas w dupska, ale co tam... nadstawiajmy
Dla mnie niewiele. Ja twierdziłem, że jak każdy inny klub, powinniśmy żądać tyle ile my chcemy za swego najlepszego zawodnika, a nie tyle ile chcą kurewskie czy inne cwele. Wasz argument był taki, że nie można porównywać zawodnika, który za wszelką cenę chce odejść z tym, któremu nie zależy. Anale udowodnili, że można. Oni mogą, my nie, nosz kurwa mać...
I chyba właśnie o to mi chodziło, gdy pisałem o pierdoleniu nas w dupska, ale co tam... nadstawiajmy :brawo:
Can't Smile Without You!!!
16 sierpnia 2012, 19:29 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
I chyba właśnie o to mi chodziło, gdy pisałem o pierdoleniu nas w dupska, ale co tam... nadstawiajmy

poczekajmy, jak klub ujawni kwotę oraz bonusy - fakt 35 mln euro to za mało - ale weźmy też pod uwagę to że kosztował na 15 baniek, tak więc nie straciliśmy... teraz już można sobie tylko pogdybać
poczekajmy, jak klub ujawni kwotę oraz bonusy - fakt 35 mln euro to za mało - ale weźmy też pod uwagę to że kosztował na 15 baniek, tak więc nie straciliśmy... teraz już można sobie tylko pogdybać:mysli:
16 sierpnia 2012, 19:41 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
poczekajmy, jak klub ujawni kwotę oraz bonusy - fakt 35 mln euro to za mało - ale weźmy też pod uwagę to że kosztował na 15 baniek, tak więc nie straciliśmy... teraz już można sobie tylko pogdybać
Oficjalna nie napisze kwoty transferu, nie ma bata...
Ps. I co z tego, że nie straciliśmy? anale za persila zapłacili 4 mln...
Ps. I co z tego, że nie straciliśmy? anale za persila zapłacili 4 mln
16 sierpnia 2012, 19:49 [cytuj]
Modric to nie to sama marka co van Persie. Modric sam nam meczy nie wygrywał, poza tym na LT cholernie ważne jest nazwisko. Podejrzewam że Arsenal miał więcej korzyści marketingowych z RVP niż my ze szczurka. Dobrze że poszedł za te 35 bo już mi się rzygać chciało od tych doniesień.
Modric to nie to sama marka co van Persie. Modric sam nam meczy nie wygrywał, poza tym na LT cholernie ważne jest nazwisko. Podejrzewam że Arsenal miał więcej korzyści marketingowych z RVP niż my ze szczurka. Dobrze że poszedł za te 35 bo już mi się rzygać chciało od tych doniesień
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
16 sierpnia 2012, 19:57 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Modric to nie to sama marka co van Persie. Modric sam nam meczy nie wygrywał, poza tym na LT cholernie ważne jest nazwisko. Podejrzewam że Arsenal miał więcej korzyści marketingowych z RVP niż my ze szczurka. Dobrze że poszedł za te 35 bo już mi się rzygać chciało od tych doniesień
Dopracuj dokładnie wiedzę ile podań otwierających drogę do bramki (nie asyst) dla drużyny stworzył szczur w zeszłym sezonie. Marka marką, a 4 lata kontaktu w porównaniu do jednego!!! ma również swoją wymowę...
Ps. Do tego porównaj wiek i historię kontuzji obu panów....
Dopracuj dokładnie wiedzę ile podań otwierających drogę do bramki (nie asyst) dla drużyny stworzył szczur w zeszłym sezonie. Marka marką, a 4 lata kontaktu w porównaniu do jednego!!! ma również swoją wymowę...
Ps. Do tego porównaj wiek i historię kontuzji obu panów
16 sierpnia 2012, 20:27 [cytuj]
Jak poszukiwanie napastnika będzie dalej szło w tym tempie nie długo zaobserwujemy taką akcję na WHL

https://www.youtube.com/watch?v=0HhA2OQaLt8&feature=player_embedded
Kibice próbują pomóc swojej drużynie zdobyć bramkę po pięciu meczach bez gola
Jak poszukiwanie napastnika będzie dalej szło w tym tempie nie długo zaobserwujemy taką akcję na WHL
:rotfl::rotfl:
https://www.youtube.com/watch?v=0HhA2OQaLt8&feature=player_embedded
Kibice próbują pomóc swojej drużynie zdobyć bramkę po pięciu meczach bez gola:rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 sierpnia 2012, 20:33 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Spursmania nie jest portalem dla nieznajacych angielskiego malolatow, ktore musza koniecznie przeczytac, ze Defoe puscil baka, a van der Vaart jest bardzo szczesliwy, bo zaczyna sie sezon. To bardziej platforma wymiany opinii i pogladow, gdzie artykuly sa czescia skladowa, ale nie glowna substancja
No i niestety, jak to bywa przy tego typu portalach - albo jest wysoki poziom kosztem ilosci artykulow (bo piszacy je ludzie pracuja, ucza sie albo sa w inny sposob permanentnie zajeci), albo fabryka newsow z poziomem google translate, tworzona przez 15-latkow

Zapotrzebowanie jest i na jedno i na drugie, dlatego jak widac mamy jakas tam konkurencje

Przepraszam bardzo ja to mam 16 i dostałem oferte bycia redaktorem tam
Przepraszam bardzo ja to mam 16 i dostałem oferte bycia redaktorem tam :]
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
16 sierpnia 2012, 20:59 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Statystyki nie grają, z resztą 3rd miejsce Anali to tylko i wyłącznie zasługa RVP, gdyby nie on byliby pewnie 5 miejsc niżej. Modric u nas truchtał, nie wracał się, był postacią ważną ale na pewno nie tak ważną jak RVP w Arsenalu. a aspekt MARKETINGOWY jest cholernie ważny, swojego czasu zarabiali tak w Realu, myślisz że ściągali te gwiazdy aby sobie grały, że to było konieczne, że Perez jest debilem i stwierdził że sobie naszpikuje Real za własne pieniądze? Im większe nazwisko tym większy hajs później z tzw 'reklamy' czyli i transfer droższy bo klub sprzedający więcej straci a kupujący więcej zarobi. Wiek wiekiem ale kontrakty pewnie podpiszą na podobny okres, a z tym co wyprawiał Persil w poprzednim sezonie to nie wróże mu szybkiej obniżki formy. A no i chodzi też o dobre relacje z Realem, ta cena może zaprocentować w przyszłości
Statystyki nie grają, z resztą 3rd miejsce Anali to tylko i wyłącznie zasługa RVP, gdyby nie on byliby pewnie 5 miejsc niżej. Modric u nas truchtał, nie wracał się, był postacią ważną ale na pewno nie tak ważną jak RVP w Arsenalu. a aspekt MARKETINGOWY jest cholernie ważny, swojego czasu zarabiali tak w Realu, myślisz że ściągali te gwiazdy aby sobie grały, że to było konieczne, że Perez jest debilem i stwierdził że sobie naszpikuje Real za własne pieniądze? Im większe nazwisko tym większy hajs później z tzw 'reklamy' czyli i transfer droższy bo klub sprzedający więcej straci a kupujący więcej zarobi. Wiek wiekiem ale kontrakty pewnie podpiszą na podobny okres, a z tym co wyprawiał Persil w poprzednim sezonie to nie wróże mu szybkiej obniżki formy. A no i chodzi też o dobre relacje z Realem, ta cena może zaprocentować w przyszłości :)
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
16 sierpnia 2012, 21:04 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Co innego 4 lata gościa, który chce grać, a co innego 4 lata w momencie gdy nie wiadomą jest czy choć raz w ciągu tych 4 lat jaśnie pan pizda chciałby wyjść na boisko.
Poza tym MU nawet nie chciało się targować. Świadczy to o dwóch rzeczach(niepotrzebne skreślić) RVP według Fergusona jest gwarantem sukcesu dlatego był skłonny dać taką kasę lub chciał uciszyć głodnych transferów kibiców.
Co jak co, ale RVP więcej razy ratował dupę woolwiczom niż szczurek nam.
Co innego 4 lata gościa, który chce grać, a co innego 4 lata w momencie gdy nie wiadomą jest czy choć raz w ciągu tych 4 lat jaśnie pan pizda chciałby wyjść na boisko.
Poza tym MU nawet nie chciało się targować. Świadczy to o dwóch rzeczach(niepotrzebne skreślić) RVP według Fergusona jest gwarantem sukcesu dlatego był skłonny dać taką kasę lub chciał uciszyć głodnych transferów kibiców.
Co jak co, ale RVP więcej razy ratował dupę woolwiczom niż szczurek nam
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
16 sierpnia 2012, 21:14 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Ps. I co z tego, że nie straciliśmy? anale za persila zapłacili 4 mln
No to i tak jesteśmy lepsi - bo oni zarobili na Persilu 18 b. a my na Luce od 15 do 20 b. ... myślę, że przy tej drugiej cyfrze zastopujemy --- Real wszak nie kupował Chorwata (jakby ni patrzeć za duuuże pieniądze), żeby ten siedział na ławce... a od tego w głównej mierze będą zależeć dalsze raty dla TOTT
vebq powiedział/a:
Statystyki nie grają, z resztą 3rd miejsce Anali to tylko i wyłącznie zasługa RVP, gdyby nie on byliby pewnie 5 miejsc niżej. Modric u nas truchtał, nie wracał się, był postacią ważną ale na pewno nie tak ważną jak RVP w Arsenalu. a aspekt MARKETINGOWY jest cholernie ważny, swojego czasu zarabiali tak w Realu, myślisz że ściągali te gwiazdy aby sobie grały, że to było konieczne, że Perez jest debilem i stwierdził że sobie naszpikuje Real za własne pieniądze? Im większe nazwisko tym większy hajs później z tzw 'reklamy' czyli i transfer droższy bo klub sprzedający więcej straci a kupujący więcej zarobi. Wiek wiekiem ale kontrakty pewnie podpiszą na podobny okres, a z tym co wyprawiał Persil w poprzednim sezonie to nie wróże mu szybkiej obniżki formy. A no i chodzi też o dobre relacje z Realem, ta cena może zaprocentować w przyszłości

vebq - nie liczył bym na to zaprocentowanie... chyba, że coś zostało umieszczone na papierze --- np: że CR7 po zakończeniu kontraktu w Realu przejdzie do nas za 1 milion euro
No to i tak jesteśmy lepsi - bo oni zarobili na Persilu 18 b. a my na Luce od 15 do 20 b. ... myślę, że przy tej drugiej cyfrze zastopujemy --- Real wszak nie kupował Chorwata (jakby ni patrzeć za duuuże pieniądze), żeby ten siedział na ławce... a od tego w głównej mierze będą zależeć dalsze raty dla TOTT:mysli:
[quote=vebq]Statystyki nie grają, z resztą 3rd miejsce Anali to tylko i wyłącznie zasługa RVP, gdyby nie on byliby pewnie 5 miejsc niżej. Modric u nas truchtał, nie wracał się, był postacią ważną ale na pewno nie tak ważną jak RVP w Arsenalu. a aspekt MARKETINGOWY jest cholernie ważny, swojego czasu zarabiali tak w Realu, myślisz że ściągali te gwiazdy aby sobie grały, że to było konieczne, że Perez jest debilem i stwierdził że sobie naszpikuje Real za własne pieniądze? Im większe nazwisko tym większy hajs później z tzw 'reklamy' czyli i transfer droższy bo klub sprzedający więcej straci a kupujący więcej zarobi. Wiek wiekiem ale kontrakty pewnie podpiszą na podobny okres, a z tym co wyprawiał Persil w poprzednim sezonie to nie wróże mu szybkiej obniżki formy. A no i chodzi też o dobre relacje z Realem, ta cena może zaprocentować w przyszłości :)
16 sierpnia 2012, 21:18 [cytuj]
"Co jak co, ale RVP więcej razy ratował dupę woolwiczom niż szczurek nam."
święte słowa!
Jin - tak z ciekawości --- która u ciebie godzina? ... w Tokyo? Jak mniemam ?
"Co jak co, ale RVP więcej razy ratował dupę woolwiczom niż szczurek nam."
święte słowa!
Jin - tak z ciekawości --- która u ciebie godzina? ... w Tokyo? Jak mniemam ?:mysli:
16 sierpnia 2012, 21:23 [cytuj]
w walce o mecz na Canal+ - ruszyliśmy z miejsca z 21,7% na 21,9% --- nooooooooo chyba Osaka, Kobe i Hokkaido zaczęły klikać
w walce o mecz na Canal+ - ruszyliśmy z miejsca z 21,7% na 21,9% --- nooooooooo chyba Osaka, Kobe i Hokkaido zaczęły klikać:brawo:
16 sierpnia 2012, 21:30 [cytuj]
vebq powiedział/a:
A no i chodzi też o dobre relacje z Realem, ta cena może zaprocentować w przyszłości

Targowanie się przez ponad miesiąc i stawianie zaporowych cen raczej nie sprzyjało budowaniu relacji więc nie sądze żeby nam poszli przy następnej okazji na rękę. Levy puścił Modrica bo on pewnie i tak by nie chciał dla nas grać i poprostu był pod ścianą ale w Madrycie na pewno zapamiętają jakim Levy jest twardym negocjatorem.
Targowanie się przez ponad miesiąc i stawianie zaporowych cen raczej nie sprzyjało budowaniu relacji więc nie sądze żeby nam poszli przy następnej okazji na rękę. Levy puścił Modrica bo on pewnie i tak by nie chciał dla nas grać i poprostu był pod ścianą ale w Madrycie na pewno zapamiętają jakim Levy jest twardym negocjatorem
16 sierpnia 2012, 21:33 [cytuj]
Dobra Panowie, że tak powiem, niech każdy pozostanie przy swoim...
Dobra Panowie, że tak powiem, niech każdy pozostanie przy swoim
16 sierpnia 2012, 21:36 [cytuj]
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/real-proponuje-30-mln-funtow-za-luke-modricia,1,5219259,wiadomosc.html
Wiem że źródło z dupy ale to już by miało ręce i nogi...
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/real-proponuje-30-mln-funtow-za-luke-modricia,1,5219259,wiadomosc.html
Wiem że źródło z dupy ale to już by miało ręce i nogi
16 sierpnia 2012, 21:48 [cytuj]
noooo to by zmieniało postać rzeczy
noooo to by zmieniało postać rzeczy
16 sierpnia 2012, 22:13 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
w walce o mecz na Canal+ - ruszyliśmy z miejsca z 21,7% na 21,9% --- nooooooooo chyba Osaka, Kobe i Hokkaido zaczęły klikać

To że poprosiłem o klikanie nie oznacza, że zaraz posypie się lawina. Szczęście, że to jest w formie obrazka bo nie zrozumieliby gdzie klikać.
U mnie 22:11. Moje nocne wizyty na forum są podyktowane tym, że o 2 w nocy naszego czasu u nich jest ranek i tylko wtedy mogę spokojnie pogadać ze znajomymi czy to gdy są w metrze do pracy czy pociągu
To że poprosiłem o klikanie nie oznacza, że zaraz posypie się lawina. Szczęście, że to jest w formie obrazka bo nie zrozumieliby gdzie klikać.
U mnie 22:11. Moje nocne wizyty na forum są podyktowane tym, że o 2 w nocy naszego czasu u nich jest ranek i tylko wtedy mogę spokojnie pogadać ze znajomymi czy to gdy są w metrze do pracy czy pociągu
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong