Forum dyskusyjne
17 sierpnia 2012, 15:24 [cytuj]
Raptus1 powiedział/a:
Chodzą plotki, że niejaki Grzegorz R. zabukowł bilet do Londynu. Ale to tylko plotki
Szkoda, że to tylko plotki... Przydałoby się bardziej wiarygodne źródło...
A tak na poważnie to na 99% nie wzmocni nas Moutinho, bo jest za drogi, ani M'villa, bo jest zawodnikiem defensywnym. Jeśli Andre wymieni Lennona za Cesara to będzie fatalny błąd!!!!
Szkoda, że to tylko plotki... Przydałoby się bardziej wiarygodne źródło... :D
A tak na poważnie to na 99% nie wzmocni nas Moutinho, bo jest za drogi, ani M'villa, bo jest zawodnikiem defensywnym. Jeśli Andre wymieni Lennona za Cesara to będzie fatalny błąd!!!! :boisie:
17 sierpnia 2012, 16:53 [cytuj]
Ktoś mi wytłumaczy, dlaczego Southampton miał wystarczająco dużo kasy, żeby kupić Ramireza i jeszcze go opłacić, a my nie?
Takim sposobem w życiu nie znajdziemy następcy Luki.
Ktoś mi wytłumaczy, dlaczego Southampton miał wystarczająco dużo kasy, żeby kupić Ramireza i jeszcze go opłacić, a my nie?
Takim sposobem w życiu nie znajdziemy następcy Luki
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
17 sierpnia 2012, 17:01 [cytuj]
Może dla tego że Southampton nie ma za prezesa żyda, co każdego funciaka oglada z trzech stron ?
Może dla tego że Southampton nie ma za prezesa żyda, co każdego funciaka oglada z trzech stron ? :)
17 sierpnia 2012, 17:08 [cytuj]
Może dlatego że bez sensu jest wydawać hajs na piłkarza który i tak będzie grzał ławę?
Może dlatego że bez sensu jest wydawać hajs na piłkarza który i tak będzie grzał ławę?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
17 sierpnia 2012, 17:17 [cytuj]
http://www.ligamistrzow.com/aktualnosci/22724,johnson-chce-zostawic-city Ciekawe za ile by można było go wyciągnąć.
http://www.ligamistrzow.com/aktualnosci/22724,johnson-chce-zostawic-city Ciekawe za ile by można było go wyciągnąć
17 sierpnia 2012, 17:39 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Może dla tego że Southampton nie ma za prezesa żyda, co każdego funciaka oglada z trzech stron ?

Człowieku o czym ty piszesz!? Używasz pogardliwie słowo Żyd, będąc kibicem żydowskiego klubu, poczytaj sobie o historii naszego klubu, bo wszelkie objawy antysemityzmu nie przejdą na tym portalu. Jaki przykład dajesz tym wszystkim trollom którzy tu przychodzą i wyzywają nas od Żydów, jakby było to coś złego.
Człowieku o czym ty piszesz!? Używasz pogardliwie słowo Żyd, będąc kibicem żydowskiego klubu, poczytaj sobie o historii naszego klubu, bo wszelkie objawy antysemityzmu nie przejdą na tym portalu. Jaki przykład dajesz tym wszystkim trollom którzy tu przychodzą i wyzywają nas od Żydów, jakby było to coś złego
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 sierpnia 2012, 17:44 [cytuj]
Nie chce mi sie wierzyc ze Meirelesa nam tak latwo puszcza za te perypetie z Modricem w poprzedniej sadze transferowej szczurka
Nie chce mi sie wierzyc ze Meirelesa nam tak latwo puszcza za te perypetie z Modricem w poprzedniej sadze transferowej szczurka
17 sierpnia 2012, 18:00 [cytuj]
varba powiedział/a:
Człowieku o czym ty piszesz!? Używasz pogardliwie słowo Żyd, będąc kibicem żydowskiego klubu, poczytaj sobie o historii naszego klubu, bo wszelkie objawy antysemityzmu nie przejdą na tym portalu. Jaki przykład dajesz tym wszystkim trollom którzy tu przychodzą i wyzywają nas od Żydów, jakby było to coś złego
Zluzuj wora, to że ktoś jest pochodzenia żydowskiego to mam o nim pisac izraelczyk?. Żyd w tym znaczeniu nie miał obraźliwego zabarwienia tylko narodowościowe. Widzę że niektórzy są na tym punkcie strasznie przewrażliwieni.
Zluzuj wora, to że ktoś jest pochodzenia żydowskiego to mam o nim pisac izraelczyk?. Żyd w tym znaczeniu nie miał obraźliwego zabarwienia tylko narodowościowe. Widzę że niektórzy są na tym punkcie strasznie przewrażliwieni
17 sierpnia 2012, 18:05 [cytuj]
Almeida czy Quaresma?
Który byłby lepszy, a przedewszystkim baprdziej potrzebny w klubie północno-wschodniego Londynu. Besiktas ma problemy finansowe i chcą się pozbyć najlepiej opłacanych zawodników.
Almeida czy Quaresma?
Który byłby lepszy, a przedewszystkim baprdziej potrzebny w klubie północno-wschodniego Londynu. Besiktas ma problemy finansowe i chcą się pozbyć najlepiej opłacanych zawodników
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
17 sierpnia 2012, 18:52 [cytuj]
CISZA - ADE wciąż poza Spurs
CISZA - ADE wciąż poza Spurs:(
E.F.E.N.D.I.
17 sierpnia 2012, 19:07 [cytuj]
Varba - dawałem wcześniej linka ze sky sports, który cytuje słowa jego agenta. Ja nim nie jestem, tak dla ścisłości...
http://www1.skysports.com/football/news/11661/7988871/Spurs-see-Ramirez-bid-snubbed
Jeśli to jest prawda, to ramirez będzie kolejnym po sahinie, który mówi jedno, a robi drugie. Być może dla zawodników jesteśmy gorszym "kąskiem" niż Southampton...
Varba - dawałem wcześniej linka ze sky sports, który cytuje słowa jego agenta. Ja nim nie jestem, tak dla ścisłości...
http://www1.skysports.com/football/news/11661/7988871/Spurs-see-Ramirez-bid-snubbed
Jeśli to jest prawda, to ramirez będzie kolejnym po sahinie, który mówi jedno, a robi drugie. Być może dla zawodników jesteśmy gorszym "kąskiem" niż Southampton
Can't Smile Without You!!!
17 sierpnia 2012, 19:18 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Skoro niewiele wspólnego ma jedno z drugim, to o co chodzi????????
Może kiedyś spotkamy się przy piwie, to łatwiej będzie mi wytłumaczyć, dlaczego według mnie 2+2=4, ale na tą chwilę nie chodzi mi już o nic...
Może kiedyś spotkamy się przy piwie, to łatwiej będzie mi wytłumaczyć, dlaczego według mnie 2+2=4, ale na tą chwilę nie chodzi mi już o nic
Can't Smile Without You!!!
17 sierpnia 2012, 19:54 [cytuj]
Przynajmniej Kyle Naughton nowy kontrakt podpisał :-)
Przynajmniej Kyle Naughton nowy kontrakt podpisał :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 sierpnia 2012, 19:58 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Mają Szwajcara więc jak już przy stereotypach jesteśmy to pewnie każdego funciaka ogląda z 5 stron. Do tego funciak kradziony. Wiadomo od kogo.
Mają Szwajcara więc jak już przy stereotypach jesteśmy to pewnie każdego funciaka ogląda z 5 stron. Do tego funciak kradziony. Wiadomo od kogo. :wysmiewacz:
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
17 sierpnia 2012, 20:31 [cytuj]
Martin Jol oficjalnie potwierdza, że z Fulham chce odejśc Clint Dempsey. Szukamy zastępcy w całej Europie a okaże się, że takowy jest tuż za miedzą.
Martin Jol oficjalnie potwierdza, że z Fulham chce odejśc Clint Dempsey. Szukamy zastępcy w całej Europie a okaże się, że takowy jest tuż za miedzą
17 sierpnia 2012, 20:38 [cytuj]
halabala o tym samym pomyślałem czytając news na sky, Dempsey do tego jest bardziej bramkostrzelny co jest ważne przy prawdopodobnym braku napastników.
halabala o tym samym pomyślałem czytając news na sky, Dempsey do tego jest bardziej bramkostrzelny co jest ważne przy prawdopodobnym braku napastników
17 sierpnia 2012, 20:41 [cytuj]
Clint Dempsey?
Wolał bym Raula M. z CFC - ale już mi wszystko jedno, kto to będzie - byle stworzyć lepszy środek niż to coś - "JJ/Live" ...
Clint Dempsey?
Wolał bym Raula M. z CFC - ale już mi wszystko jedno, kto to będzie - byle stworzyć lepszy środek niż to coś - "JJ/Live" ...
:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 sierpnia 2012, 20:45 [cytuj]
Dempsey i Jozy Altidore z Az Alkmar - i zamienimy chorwacki zaciąg na jankesów
Dempsey i Jozy Altidore z Az Alkmar - i zamienimy chorwacki zaciąg na jankesów:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 sierpnia 2012, 22:37 [cytuj]
moge miec prosbe? Nie mam dostepu do internetu i nie wiem co tam z transferami.. Moglby ktos streacic jak sprawa z Modriciem M´villa i innymi? Czy szykuja sie jakies transfery?
moge miec prosbe? Nie mam dostepu do internetu i nie wiem co tam z transferami.. Moglby ktos streacic jak sprawa z Modriciem M´villa i innymi? Czy szykuja sie jakies transfery?
17 sierpnia 2012, 22:39 [cytuj]
Nawet w Himalajach wiedzą, że Moutinho nie dla nas...
http://thehimalayantimes.com/fullNews.php?headline=Spurs+priced+out+of+Moutinho+deal%26sbquo%3B+says+Villas-Boas+&NewsID=343833
Nawet w Himalajach wiedzą, że Moutinho nie dla nas...
http://thehimalayantimes.com/fullNews.php?headline=Spurs+priced+out+of+Moutinho+deal%26sbquo%3B+says+Villas-Boas+&NewsID=343833