Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  67  68  69  70  71    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
19 sierpnia 2012, 21:11 [cytuj]
matthias95 powiedział/a:
Quaresma poza kadrą Besiktasu w dzisiejszym meczu.
Jakieś nowości?

Tak. Jest chujowy.
Tak. Jest chujowy
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
19 sierpnia 2012, 21:13 [cytuj]
I ma tragiczny charakter do tego.
I ma tragiczny charakter do tego
19 sierpnia 2012, 21:18 [cytuj]
To nie nowość : )
To nie nowość : )
19 sierpnia 2012, 21:23 [cytuj]
Akurat on jest nam najmniej potrzebny w Premier League sie nie sprawdził , jak dla mnie przereklamowany grajek , wole juz Dos Santosa .
Akurat on jest nam najmniej potrzebny w Premier League sie nie sprawdził , jak dla mnie przereklamowany grajek , wole juz Dos Santosa
19 sierpnia 2012, 23:57 [cytuj]
nadal nie ma nic o Luce... żadnego potwierdzenia sprzedaży?
nadal nie ma nic o Luce... żadnego potwierdzenia sprzedaży?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 sierpnia 2012, 00:48 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
a co zaciskamy pasa bo budujemy stadion -

to kurwa sprzedać Lukę - za 35 mln euro
- było zostawić Saha, mielibyśmy przynajmniej 2 zawodników w napadzie
- wypożyczyć Sahina
- i jakoś to będzie, , a nie balasa robić z NU:nerwus:

Ktoś to nie znaczy Ty czy Ja. Ja od razu mówiłem, że pierw trzeba zbudować w miarę silny team, a nie sępić bo ktoś(wiadomo kto) chce się potem brandzlować, że ma najładniejszy stadion. I będzie miał, ale z drużyną max top 5...

In Levy we trust. Czasami mam wrażenie, że za bardzo we trust. Nie stać nas na zawodników to nigdy nie będzie nas stać na stadion. Wolę się jeszcze 3 - 4 sezony na WHL męczyć(to może złe słowo) i przez te 4 lata formować dobrą pakę niż kupować na ostatnią chwilę(pod warunkiem, że się kogoś sprzeda) To nie bank, że zawsze musi być in plus saldo na koncie.
Ktoś to nie znaczy Ty czy Ja. Ja od razu mówiłem, że pierw trzeba zbudować w miarę silny team, a nie sępić bo ktoś(wiadomo kto) chce się potem brandzlować, że ma najładniejszy stadion. I będzie miał, ale z drużyną max top 5... In Levy we trust. Czasami mam wrażenie, że za bardzo we trust. Nie stać nas na zawodników to nigdy nie będzie nas stać na stadion. Wolę się jeszcze 3 - 4 sezony na WHL męczyć(to może złe słowo) i przez te 4 lata formować dobrą pakę niż kupować na ostatnią chwilę(pod warunkiem, że się kogoś sprzeda) To nie bank, że zawsze musi być in plus saldo na koncie
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 sierpnia 2012, 01:09 [cytuj]
Levy strasznie daje dupy w tym momencie
Levy strasznie daje dupy w tym momencie
20 sierpnia 2012, 10:15 [cytuj]
Nie rozumiem Levyego dlaczego nie chce od Realu Madryt np. 20 mln. funtów za Luke + Kake którego wyceniają na 20 mln euro , czyli jakies 12-14 mln. funtów . To byłaby najlepsza opcja . i Wtedy mamy jeszcze 20 mln. funtów na jakiegoś dobrego napastnika .
Nie rozumiem Levyego dlaczego nie chce od Realu Madryt np. 20 mln. funtów za Luke + Kake którego wyceniają na 20 mln euro , czyli jakies 12-14 mln. funtów . To byłaby najlepsza opcja . i Wtedy mamy jeszcze 20 mln. funtów na jakiegoś dobrego napastnika
20 sierpnia 2012, 10:24 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Nie rozumiem Levyego dlaczego nie chce od Realu Madryt np. 20 mln. funtów za Luke + Kake którego wyceniają na 20 mln euro , czyli jakies 12-14 mln. funtów . To byłaby najlepsza opcja . i Wtedy mamy jeszcze 20 mln. funtów na jakiegoś dobrego napastnika

A stać Cię na jego tygodniówkę ? Nie sądzę żeby zgodził się u nas grać za mniej niż 150 tyś/tyg.
A stać Cię na jego tygodniówkę ? Nie sądzę żeby zgodził się u nas grać za mniej niż 150 tyś/tyg
20 sierpnia 2012, 10:35 [cytuj]
Gan1982 umówmy się.Nie ma dobrych piłkarzy za mniej niż 100 tyś tygodniowo. Hipotetycznie wygrywamy mistrza, i co myślisz, że taki Bale, Lennon VDV będą grali za taką samą kasę? Powąchają większe pieniądze płynące do klubu to zażądają podwyżek.

Ja jestem tego zdania, że piłkarzom możemy płacić i 200 tyś. Warunek jest jeden. Płacimy od zwycięstwa.

"Wiesz dlaczego marynarze admirała Nelsona byli niezwyciężeni? Bo płacili im od zwycięstwa. Nie myśleli, że zginą, tylko co sobie później za to kupią"
Gan1982 umówmy się.Nie ma dobrych piłkarzy za mniej niż 100 tyś tygodniowo. Hipotetycznie wygrywamy mistrza, i co myślisz, że taki Bale, Lennon VDV będą grali za taką samą kasę? Powąchają większe pieniądze płynące do klubu to zażądają podwyżek. Ja jestem tego zdania, że piłkarzom możemy płacić i 200 tyś. Warunek jest jeden. Płacimy od zwycięstwa. "Wiesz dlaczego marynarze admirała Nelsona byli niezwyciężeni? Bo płacili im od zwycięstwa. Nie myśleli, że zginą, tylko co sobie później za to kupią"
20 sierpnia 2012, 10:44 [cytuj]
Chamakh i Dzeko - to najnowsze newsy...
Chamakh i Dzeko - to najnowsze newsy
"One Yid could handle 5 arses" - mój kumpel Jay z Lower Tier
20 sierpnia 2012, 10:57 [cytuj]
Po sobocie wszyscy menagerowie mający na zbyciu dobrych napadziorów nuca sobie po nosem: "jak zadzwonią z Tottenhamu, to im cene dopierdolę....."
Po sobocie wszyscy menagerowie mający na zbyciu dobrych napadziorów nuca sobie po nosem: "jak zadzwonią z Tottenhamu, to im cene dopierdolę....."
under aromour!
20 sierpnia 2012, 10:59 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Gan1982 umówmy się.Nie ma dobrych piłkarzy za mniej niż 100 tyś tygodniowo. Hipotetycznie wygrywamy mistrza, i co myślisz, że taki Bale, Lennon VDV będą grali za taką samą kasę? Powąchają większe pieniądze płynące do klubu to zażądają podwyżek.

Ja jestem tego zdania, że piłkarzom możemy płacić i 200 tyś. Warunek jest jeden. Płacimy od zwycięstwa.

"Wiesz dlaczego marynarze admirała Nelsona byli niezwyciężeni? Bo płacili im od zwycięstwa. Nie myśleli, że zginą, tylko co sobie później za to kupią"

To akurat głupi przykład :) Nelson był doskonałym strategiem, i dzięki temu wygrywał bitwy.
Ale wracając do Kaki. Z chęcią bym go zobaczył z Kogutem na piersi ( sic! ), ale Levy nie pójdzie na to, i nie ma co gdybać ile by chciał Bale jakbyśmy zdobyli mistrzostwo, bo go przez najbliższe kilka lat nie zdobędziemy. Nie chcę w naszym klubie kominów płacowych, bo nie tędy droga, szczególnie dla piłkarza który jest tak bardzo kontuzjogenny. Poza tym czy on by w ogóle chciał u nas grać ?
To akurat głupi przykład :) Nelson był doskonałym strategiem, i dzięki temu wygrywał bitwy. Ale wracając do Kaki. Z chęcią bym go zobaczył z Kogutem na piersi ( sic! ), ale Levy nie pójdzie na to, i nie ma co gdybać ile by chciał Bale jakbyśmy zdobyli mistrzostwo, bo go przez najbliższe kilka lat nie zdobędziemy. Nie chcę w naszym klubie kominów płacowych, bo nie tędy droga, szczególnie dla piłkarza który jest tak bardzo kontuzjogenny. Poza tym czy on by w ogóle chciał u nas grać ?
20 sierpnia 2012, 12:43 [cytuj]
Coraz bliżej wypożyczenia Chamakha , w lidze francuskiej błyszczał , w Arsenalu sobie nie poradził , może on i Adebayor + jakiś środkowy pomocnik i jedziemy po Mistrza :)
Coraz bliżej wypożyczenia Chamakha , w lidze francuskiej błyszczał , w Arsenalu sobie nie poradził , może on i Adebayor + jakiś środkowy pomocnik i jedziemy po Mistrza :)
20 sierpnia 2012, 12:53 [cytuj]
skąd ty masz te info?
skąd ty masz te info?
20 sierpnia 2012, 12:58 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
To akurat głupi przykład :) Nelson był doskonałym strategiem, i dzięki temu wygrywał bitwy.
Ale wracając do Kaki. Z chęcią bym go zobaczył z Kogutem na piersi ( sic! ), ale Levy nie pójdzie na to, i nie ma co gdybać ile by chciał Bale jakbyśmy zdobyli mistrzostwo, bo go przez najbliższe kilka lat nie zdobędziemy. Nie chcę w naszym klubie kominów płacowych, bo nie tędy droga, szczególnie dla piłkarza który jest tak bardzo kontuzjogenny. Poza tym czy on by w ogóle chciał u nas grać ?

ależ mi nie chodziło o kominy płacowe dla gracza Kaka. Chodziło mi, że na starcie(nie przez poziom sportowy) odpadamy w wyścigu po : Hulk, Dzeko, Cavani czy nawet llorente/Rossi. Nikt z tych piłkarzy za niżej niż 100 tyś tygodniowo nawet nie powącha trawy. Poza tym każdy z nich ma agenta, który za mniej niż 3 mln funtów nie ruszy telefonu aby cokolwiek załatwić.

Ciamakh? Nie i jeszcze raz nie. Nie poradził sobie z jakiegoś powodu(nie był tym powodem RVP) Presja wyniku u nas większa teraz niż u odbyciaków. Równie dobrze może przyjść ten Park. Też strzelał w lidze francuskiej czy reprze, przyszedł do Anali i sobie nie poradził. Oba transfery na nie. Na 3 napastnika może ok, ale pierwszy musi mieć moc i gwarancje 20 goli w sezonie. Napastnik to nie pomocnik(na pozycji pomocnika nawet jak nie gra klasowy gracz to zawsze ktoś go może wesprzeć) w napadzie musi grać przekozak.
ależ mi nie chodziło o kominy płacowe dla gracza Kaka. Chodziło mi, że na starcie(nie przez poziom sportowy) odpadamy w wyścigu po : Hulk, Dzeko, Cavani czy nawet llorente/Rossi. Nikt z tych piłkarzy za niżej niż 100 tyś tygodniowo nawet nie powącha trawy. Poza tym każdy z nich ma agenta, który za mniej niż 3 mln funtów nie ruszy telefonu aby cokolwiek załatwić. Ciamakh? Nie i jeszcze raz nie. Nie poradził sobie z jakiegoś powodu(nie był tym powodem RVP) Presja wyniku u nas większa teraz niż u odbyciaków. Równie dobrze może przyjść ten Park. Też strzelał w lidze francuskiej czy reprze, przyszedł do Anali i sobie nie poradził. Oba transfery na nie. Na 3 napastnika może ok, ale pierwszy musi mieć moc i gwarancje 20 goli w sezonie. Napastnik to nie pomocnik(na pozycji pomocnika nawet jak nie gra klasowy gracz to zawsze ktoś go może wesprzeć) w napadzie musi grać przekozak
20 sierpnia 2012, 13:06 [cytuj]
a propos bramkarza swego czasu krazyly plotki o borucu a teraz jest wolnm graczem
a propos bramkarza swego czasu krazyly plotki o borucu a teraz jest wolnm graczem
20 sierpnia 2012, 13:06 [cytuj]
20 sierpnia 2012, 13:34 [cytuj]
Tez uwazam ze Boruc bylby rozwiazaniem najlepszym dla nas. Nic nas nie kosztuje za transfer, tylko kwestia dogadania warunkow kontraktu i tygodniowki.
No i przede wszystkim nadaje sie do pilki na wyspach :)
Jestem jak najbardziej za jego zatrudnieniem, tylko cisza na jego temat od dluzszego czasu panuje.
Tez uwazam ze Boruc bylby rozwiazaniem najlepszym dla nas. Nic nas nie kosztuje za transfer, tylko kwestia dogadania warunkow kontraktu i tygodniowki. No i przede wszystkim nadaje sie do pilki na wyspach :) Jestem jak najbardziej za jego zatrudnieniem, tylko cisza na jego temat od dluzszego czasu panuje
20 sierpnia 2012, 13:37 [cytuj]
Jin: W wyścigu po Rossiego chyba odpadają wszyscy. Koleś znowu ma problem z kolanem, drugi raz pod rząd. Nikt takiego nie chce chyba.
Chamakh nigdy, nie nie nie, to ma być NRR? To już wole naszego JD
Jin: W wyścigu po Rossiego chyba odpadają wszyscy. Koleś znowu ma problem z kolanem, drugi raz pod rząd. Nikt takiego nie chce chyba. Chamakh nigdy, nie nie nie, to ma być NRR? To już wole naszego JD
|<  <<  <  67  68  69  70  71    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 121 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się