Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  68  69  70  71  72    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
20 sierpnia 2012, 14:44 [cytuj]
Nie no taka Lechia to może i chciałaby go nawet z dwoma kolanami :muza:
Nie no taka Lechia to może i chciałaby go nawet z dwoma kolanami :muza:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 sierpnia 2012, 17:18 [cytuj]
Chciałem zaproponować w miejsce LM jego rodaka Milan Badelj. Ale jak zauważyłem za ile został ściągnięty do Hamburga to szok. 3.5mln funtów za dobrego grajka, który byłby dobrym następcą. Dlaczego nie szukamy takich rozwiązań, tylko oczekujemy topowych graczy na, których nas nie stać :zly:
Chciałem zaproponować w miejsce LM jego rodaka Milan Badelj. Ale jak zauważyłem za ile został ściągnięty do Hamburga to szok. 3.5mln funtów za dobrego grajka, który byłby dobrym następcą. Dlaczego nie szukamy takich rozwiązań, tylko oczekujemy topowych graczy na, których nas nie stać :zly:
20 sierpnia 2012, 17:39 [cytuj]
ano dlatego, że 3/4 ludu oczekuje LM bis. Nie boję się powiedzieć, że te 3/4 to zwyczajna onetowa gimbuslandia

MU sprzedało Ronaldo za masę kasy, a nikt nie szukał zastępstwa jego kalibru. Nikt nawet nie myślał żeby kupować kogoś za 40 - 50 mln fntów
ano dlatego, że 3/4 ludu oczekuje LM bis. Nie boję się powiedzieć, że te 3/4 to zwyczajna onetowa gimbuslandia MU sprzedało Ronaldo za masę kasy, a nikt nie szukał zastępstwa jego kalibru. Nikt nawet nie myślał żeby kupować kogoś za 40 - 50 mln fntów
20 sierpnia 2012, 18:01 [cytuj]
nie ogarniam, wszyscy sie wzmacniaja na rozpoczety sezon tylko nasi stoja w miejscu.

Po euforii, ktora nam przyniosly transfery Gylfiego i Vertonghena nastala posucha.

Wszystko przez komedie zw ze szczurkiem
nie ogarniam, wszyscy sie wzmacniaja na rozpoczety sezon tylko nasi stoja w miejscu. Po euforii, ktora nam przyniosly transfery Gylfiego i Vertonghena nastala posucha. Wszystko przez komedie zw ze szczurkiem
20 sierpnia 2012, 20:01 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
ano dlatego, że 3/4 ludu oczekuje LM bis. Nie boję się powiedzieć, że te 3/4 to zwyczajna onetowa gimbuslandia

MU sprzedało Ronaldo za masę kasy, a nikt nie szukał zastępstwa jego kalibru. Nikt nawet nie myślał żeby kupować kogoś za 40 - 50 mln fntów

Zgadzam się z Tobą. Nie musimy kupować od razu PLAY-M. za 30 baniek - poszukać w bundeslidze na Bałkanach - może i Milan Badelj, dlaczego nie? Tylko dlatego, że nie jest wart około 30 b. :mysli:

castello powiedział/a:
nie ogarniam, wszyscy sie wzmacniaja na rozpoczety sezon tylko nasi stoja w miejscu.

Po euforii, ktora nam przyniosly transfery Gylfiego i Vertonghena nastala posucha.

Wszystko przez komedie zw ze szczurkiem

na domiar złego okazuje się że Belg jest za wolny do BPL, EXTRA WYDANE 10 BANIEK:pies:
Zgadzam się z Tobą. Nie musimy kupować od razu PLAY-M. za 30 baniek - poszukać w bundeslidze na Bałkanach - może i Milan Badelj, dlaczego nie? Tylko dlatego, że nie jest wart około 30 b. :mysli: [quote=castello]nie ogarniam, wszyscy sie wzmacniaja na rozpoczety sezon tylko nasi stoja w miejscu. Po euforii, ktora nam przyniosly transfery Gylfiego i Vertonghena nastala posucha. Wszystko przez komedie zw ze szczurkiem
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 sierpnia 2012, 20:39 [cytuj]
...oj ludzie ludzie :wysmiewacz:
oj ludzie ludzie :wysmiewacz:
Can't Smile Without You!!!
20 sierpnia 2012, 20:58 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=229352

Mou u nas.................. jak dobrze czasem pomarzyć:plask:
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=229352 Mou u nas.................. jak dobrze czasem pomarzyć:plask:
20 sierpnia 2012, 21:00 [cytuj]
Sahin bliski wypożyczenia do Arsenalu w miejsce Songa...
Sahin bliski wypożyczenia do Arsenalu w miejsce Songa
www.facebook.com/OgienOdSkaja
20 sierpnia 2012, 21:38 [cytuj]
Oglądam sobie Muły i tak myślę Fellaini jest ok

Piennar koks... czemu nie umiał tak u nas grać?

Jest masa graczy, ale wszyscy chcą luka modric bis. I niech mi tu tylko Tuczi wyjedzie , że mamy się wzmacniać a nie osłabiać. ;P Luka M. tylko osłabia drużynę w tym momencie i nawet jak wejdzie na boisko to będzie wielkim osłabieniem drużyny. W niczym nam już nie pomoże. Ja od początku okienka transferowego nie patrzę na LM jako na gracza tottenhamu. On kategorycznie nie powinien być brany pod uwagę przy ustalaniu składu, nawet jakby miał w pomocy grać zielony młokos z mlekiem pod nosem.
Oglądam sobie Muły i tak myślę Fellaini jest ok Piennar koks... czemu nie umiał tak u nas grać? Jest masa graczy, ale wszyscy chcą luka modric bis. I niech mi tu tylko Tuczi wyjedzie , że mamy się wzmacniać a nie osłabiać. ;P Luka M. tylko osłabia drużynę w tym momencie i nawet jak wejdzie na boisko to będzie wielkim osłabieniem drużyny. W niczym nam już nie pomoże. Ja od początku okienka transferowego nie patrzę na LM jako na gracza tottenhamu. On kategorycznie nie powinien być brany pod uwagę przy ustalaniu składu, nawet jakby miał w pomocy grać zielony młokos z mlekiem pod nosem
20 sierpnia 2012, 21:40 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Oglądam sobie Muły i tak myślę Fellaini jest ok Piennar koks... czemu nie umiał tak u nas grać? Jest masa graczy, ale wszyscy chcą luka modric bis. I niech mi tu tylko Tuczi wyjedzie , że mamy się wzmacniać a nie osłabiać. ;P Luka M. tylko osłabia drużynę w tym momencie i nawet jak wejdzie na boisko to będzie wielkim osłabieniem drużyny. W niczym nam już nie pomoże. Ja od początku okienka transferowego nie patrzę na LM jako na gracza tottenhamu. On kategorycznie nie powinien być brany pod uwagę przy ustalaniu składu, nawet jakby miał w pomocy grać zielony młokos z mlekiem pod nosem

No i gratki dla Ciebie, Jin :P
No i gratki dla Ciebie, Jin :P
20 sierpnia 2012, 21:55 [cytuj]
Ktoś tu mówił, że Kagawa to będzie niewypał. Ja wiem pierwszy mecz wiosny nie czyni, ale poza De Gea to najlepszy gracz na boisku. Jakby miał kto wykończyć jego akcje...
Ktoś tu mówił, że Kagawa to będzie niewypał. Ja wiem pierwszy mecz wiosny nie czyni, ale poza De Gea to najlepszy gracz na boisku. Jakby miał kto wykończyć jego akcje
20 sierpnia 2012, 22:08 [cytuj]
Jak na razie Jin, to lepszy jest Everton. Gdyby nie De Gea to już dawno muły byłyby w tyle. Najlepszego zawodnika na boisku (poza bramkarzem utd) szukałbym raczej wśród gospodarzy :P;P np. Fellaini
Jak na razie Jin, to lepszy jest Everton. Gdyby nie De Gea to już dawno muły byłyby w tyle. Najlepszego zawodnika na boisku (poza bramkarzem utd) szukałbym raczej wśród gospodarzy :P;P np. Fellaini
20 sierpnia 2012, 22:21 [cytuj]
Dawać Fellainiego za Luke !!! Zawsze go lubiłem :)
Dawać Fellainiego za Luke !!! Zawsze go lubiłem :)
20 sierpnia 2012, 22:54 [cytuj]
Belg to nie rozgrywajacy, lecz kolejny dm, boze ludzie
20 sierpnia 2012, 23:02 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:

Belg jest podwieszony za napastnikami(jak słusznie zauważyli komentatorzy) a i piłkę potrafi rozesłać jak DHL paczki

Poza tym są DM z atrybutami ofensywnymi. Boże ludzie nie musimy zamiast szczura szukać typowego OPŚ...
Belg jest podwieszony za napastnikami(jak słusznie zauważyli komentatorzy) a i piłkę potrafi rozesłać jak DHL paczki Poza tym są DM z atrybutami ofensywnymi. Boże ludzie nie musimy zamiast szczura szukać typowego OPŚ
20 sierpnia 2012, 23:13 [cytuj]
z takim przebiegiem wzmocnien i sposobem gry, to spelnia sie moje najczarniejsze sny, czyli okupowanie miejsc od 15-8 i zadne puchary w przyszlym sezonie.

Btw. AVB tez na poczatku plakal w czelsi:P :P ze mu cos nie gra czy brakuje mu jakiegos tam zawodnika.
Powtarza sie ten sam scenariusz u nas.
Obysmy szybko nie tesknili za HR.
z takim przebiegiem wzmocnien i sposobem gry, to spelnia sie moje najczarniejsze sny, czyli okupowanie miejsc od 15-8 i zadne puchary w przyszlym sezonie. Btw. AVB tez na poczatku plakal w czelsi:P :P ze mu cos nie gra czy brakuje mu jakiegos tam zawodnika. Powtarza sie ten sam scenariusz u nas. Obysmy szybko nie tesknili za HR
20 sierpnia 2012, 23:17 [cytuj]
przemas on odkąd pamiętam grał za napastnikiem i sobie dobrze radził... a graczy typu modrica jest bardzo mało na rynku a jak już są to cena jest za wysoka (moutinho). NA pewno nie żałowalibyśmy kupna tego gracza !!!
przemas on odkąd pamiętam grał za napastnikiem i sobie dobrze radził... a graczy typu modrica jest bardzo mało na rynku a jak już są to cena jest za wysoka (moutinho). NA pewno nie żałowalibyśmy kupna tego gracza !!!
20 sierpnia 2012, 23:33 [cytuj]
No nie wiem, moze mi sie cos pomylilo ale mi sie bardziej zawsze kojarzyl ze srodkiem pola. Nawet jesli jest tak ze jego nominalna nie tylko z doskoku pozycja jest gra za napastnikiem to i tak mamy juz dwoch graczy na ta pozycje. Rozumiem zachwyt nad nim bo wygral dzisiaj z MU, ale mimo wszystko potrzebujemy zwinnego rozgrywajacego z ostatnim podaniem oraz napastnika.
No nie wiem, moze mi sie cos pomylilo ale mi sie bardziej zawsze kojarzyl ze srodkiem pola. Nawet jesli jest tak ze jego nominalna nie tylko z doskoku pozycja jest gra za napastnikiem to i tak mamy juz dwoch graczy na ta pozycje. Rozumiem zachwyt nad nim bo wygral dzisiaj z MU, ale mimo wszystko potrzebujemy zwinnego rozgrywajacego z ostatnim podaniem oraz napastnika
20 sierpnia 2012, 23:49 [cytuj]
Daniel - okazał się "dupą wołową" po raz kolejny --- za LM posowałby Santi, ale chyba dla nas 19 b F to za dużo, więc bedziemy teraz kupować kogoś w promocji za 30 F:mysli:
Daniel - okazał się "dupą wołową" po raz kolejny --- za LM posowałby Santi, ale chyba dla nas 19 b F to za dużo, więc bedziemy teraz kupować kogoś w promocji za 30 F:mysli:
20 sierpnia 2012, 23:54 [cytuj]
wiem, że to temat nie na to forum - ale, tak patrząc na Tott teraz to jesteśmy kadrowo/zgraniowo za:
1. MU
2. MC
3. Newcastle
4. Everton
5. CFC
6. Wolwich

;(
i pomyśleć, że za HR przegraliśmy 3 miejsce o 1 pkt:nerwus:
wiem, że to temat nie na to forum - ale, tak patrząc na Tott teraz to jesteśmy kadrowo/zgraniowo za: 1. MU 2. MC 3. Newcastle 4. Everton 5. CFC 6. Wolwich ;( i pomyśleć, że za HR przegraliśmy 3 miejsce o 1 pkt:nerwus:
|<  <<  <  68  69  70  71  72    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się