Forum dyskusyjne
21 sierpnia 2012, 17:14 [cytuj]
Barrios sie podobno nie łapie do skłądu w Chinach. Po co nam ktos taki?
Barrios sie podobno nie łapie do skłądu w Chinach. Po co nam ktos taki?
21 sierpnia 2012, 17:21 [cytuj]
Hudd na wypozyczenie to swietna opcja. Z obecna forma jest 2-3 zmiennikiem, a tak sobie forme odbuduje i za rok spowrotem.
Dawson niech idzie. Teraz jest 5 srodkowym obronca wg mnie. Kasa wejdzie i dolozymy do NRRa.
Jakikolwiek napastnik, bedzie dla mnie jak zbawienie.
I chetnie poznam opinie o Pjanicu od kogos kto sie interesuje Serie A.
Hudd na wypozyczenie to swietna opcja. Z obecna forma jest 2-3 zmiennikiem, a tak sobie forme odbuduje i za rok spowrotem.
Dawson niech idzie. Teraz jest 5 srodkowym obronca wg mnie. Kasa wejdzie i dolozymy do NRRa.
Jakikolwiek napastnik, bedzie dla mnie jak zbawienie.
I chetnie poznam opinie o Pjanicu od kogos kto sie interesuje Serie A
LMAO
21 sierpnia 2012, 17:32 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Jeżeli Ade jest na prawdę nasz to w koncu jakaś dobra wiadomosć

czekam na jakiś poważniejsze źródło
Sky potwierdza, ale porozumienie i z City, i z Adebayorem.
Sky potwierdza, ale porozumienie i z City, i z Adebayorem
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 sierpnia 2012, 17:36 [cytuj]
Na Sky rzeczywiście piszą o nas i Ade.
Podają również, że QPR złożyli ofertę 5,5 miliona funciaków za Dawsa.
Na Sky rzeczywiście piszą o nas i Ade.
Podają również, że QPR złożyli ofertę 5,5 miliona funciaków za Dawsa
21 sierpnia 2012, 17:44 [cytuj]
Sky Sports sources understand that Queens Park Rangers have tabled a £5.5million bid for Tottenham's England international centre-back Michael Dawson. We will bring you more on this story shortly.
a Ade faktycznie chyba już nasz
Sky Sports sources understand that Queens Park Rangers have tabled a £5.5million bid for Tottenham's England international centre-back Michael Dawson. We will bring you more on this story shortly.
a Ade faktycznie chyba już nasz :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 sierpnia 2012, 17:44 [cytuj]
5,5 mln za niego to prawie za darmo. liczylem na jakies 12 do 15
5,5 mln za niego to prawie za darmo. liczylem na jakies 12 do 15
21 sierpnia 2012, 17:46 [cytuj]
Ale bardzo mnie interesuje ile Levy mu da, ponieważ w City chyba 190 tysi zarabiał a nie wierzę, że zgodził się na połowę tego.
Ale bardzo mnie interesuje ile Levy mu da, ponieważ w City chyba 190 tysi zarabiał a nie wierzę, że zgodził się na połowę tego
21 sierpnia 2012, 17:54 [cytuj]
Ale się dzieje! Obyśmy mieli powody do radości 1 września. Mam nadzieję że pożegnamy się jeszcze z J.J. i jakiś hajsik za niego wpadnie.
Ale się dzieje! Obyśmy mieli powody do radości 1 września. Mam nadzieję że pożegnamy się jeszcze z J.J. i jakiś hajsik za niego wpadnie
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
21 sierpnia 2012, 18:19 [cytuj]
Widzę wreszcie może jakiś przełomowy dzień nastąpił. Fajnie , że ten Ade w końcu się zgodził. Tylko martwi mnie jedno - zdecydowanie więcej plotkuje się ( nawet ich w kadrze nie było na Newcastle) o odejściu Dawsa czy Hudd'a , podczas gdy takiego Bentleya , Jenasa to za każdy grosik bym oddał.
Widzę wreszcie może jakiś przełomowy dzień nastąpił. Fajnie , że ten Ade w końcu się zgodził. Tylko martwi mnie jedno - zdecydowanie więcej plotkuje się ( nawet ich w kadrze nie było na Newcastle) o odejściu Dawsa czy Hudd'a , podczas gdy takiego Bentleya , Jenasa to za każdy grosik bym oddał
Come On You Spurs !
21 sierpnia 2012, 18:38 [cytuj]
Barti89 powiedział/a:
Widzę wreszcie może jakiś przełomowy dzień nastąpił. Fajnie , że ten Ade w końcu się zgodził. Tylko martwi mnie jedno - zdecydowanie więcej plotkuje się ( nawet ich w kadrze nie było na Newcastle) o odejściu Dawsa czy Hudd'a , podczas gdy takiego Bentleya , Jenasa to za każdy grosik bym oddał
A w ciągu całego lata, czytałeś/słyszałeś o choć jednym chętnym na tą łamagę Bentleya? Komu chcesz go sprzedać, jeśli nie ma chętnych?
A w ciągu całego lata, czytałeś/słyszałeś o choć jednym chętnym na tą łamagę Bentleya? Komu chcesz go sprzedać, jeśli nie ma chętnych?
Can't Smile Without You!!!
21 sierpnia 2012, 18:38 [cytuj]
A myslisz ze ktos by ich chcial ?
A myslisz ze ktos by ich chcial ? :)
21 sierpnia 2012, 18:41 [cytuj]
MK Dons chce, bo Bentley kumpluje się z prezesem
Do końca kontraktu ktoś lepszy od nich chyba nie będzie go chciał. Jeszcze tylko dwa lata, wytrzymamy...
Oficjalna potwierdza: mamy Adebayora!
MK Dons chce, bo Bentley kumpluje się z prezesem :D
Do końca kontraktu ktoś lepszy od nich chyba nie będzie go chciał. Jeszcze tylko dwa lata, wytrzymamy...
Oficjalna potwierdza: mamy Adebayora!
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 sierpnia 2012, 18:48 [cytuj]
No właśnie mnie to dziwi ze zaden z tych przeciętnych zespołów PL czy championship nie kiwnie palcem żeby ich wziąć. A jeszcze do Dawsa. Smutne byłoby jego odejście. Pozbyć się 2 znaczących piłkarzy w historii klubu w ciągu okienka to jest smutne bo jednak Daws to jeden z najdłużej , o ile nie najdłużej (?) grających u nas zawodników i jakoś nigdy nie zszedł poniżej solidnego poziomu. I w dodatku kapitanem miałby zostać były anal i cwels :/
Edit: A mówiłem, że przełomowy dzień, Adebayor said on Twitter: "I'm back!!!! Tottenham here I come!! I'm hungry for goals...Get ready."
No właśnie mnie to dziwi ze zaden z tych przeciętnych zespołów PL czy championship nie kiwnie palcem żeby ich wziąć. A jeszcze do Dawsa. Smutne byłoby jego odejście. Pozbyć się 2 znaczących piłkarzy w historii klubu w ciągu okienka to jest smutne bo jednak Daws to jeden z najdłużej , o ile nie najdłużej (?) grających u nas zawodników i jakoś nigdy nie zszedł poniżej solidnego poziomu. I w dodatku kapitanem miałby zostać były anal i cwels :/
Edit: A mówiłem, że przełomowy dzień, Adebayor said on Twitter: "I'm back!!!! Tottenham here I come!! I'm hungry for goals...Get ready."
Come On You Spurs !
21 sierpnia 2012, 18:53 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/ade-returns-21082012.page?
Jest nasz!!
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/ade-returns-21082012.page?
Jest nasz!!
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
No nareszcie oficjalne potwierdzenie

Teraz tylko Llorente i no kogoś za szczurka, tylko kogo?

I starujemy o top 3

No nareszcie oficjalne potwierdzenie :D Teraz tylko Llorente i no kogoś za szczurka, tylko kogo? :mysli: I starujemy o top 3 :rotfl::rotfl:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
http://www.transfery.info/54092,oficjalnie-adebayor-na-stale-w-tottenhamie
TAK!!!!
http://www.transfery.info/54092,oficjalnie-adebayor-na-stale-w-tottenhamie
TAK!!!!
21 sierpnia 2012, 18:58 [cytuj]
Bassong przeszedł do Norwich, więc chyba Dawson zostanie. Chłopak jest nam potrzebny jeżeli mamy powalczyć w Europa League. Słyszałem że Hudd coś pisał na twitterze, z niezadowoleniem, że nie znalazł się w składzie na mecz, ale Dawson wyrażał się pozytywnie o filozofii AVB więc nie wiem czemu chce się go pozbyć. To w końcu jeden z naszych kapitanów
Bassong przeszedł do Norwich, więc chyba Dawson zostanie. Chłopak jest nam potrzebny jeżeli mamy powalczyć w Europa League. Słyszałem że Hudd coś pisał na twitterze, z niezadowoleniem, że nie znalazł się w składzie na mecz, ale Dawson wyrażał się pozytywnie o filozofii AVB więc nie wiem czemu chce się go pozbyć. To w końcu jeden z naszych kapitanów
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 sierpnia 2012, 19:00 [cytuj]
Adebayor super! Jest i napastnik. Teraz ktoś za luke i gramy na poważnie.
Adebayor super! Jest i napastnik. Teraz ktoś za luke i gramy na poważnie
21 sierpnia 2012, 19:02 [cytuj]
http://hasdaniellevyboughtastrikeryet.co.uk/
http://hasdaniellevyboughtastrikeryet.co.uk/
21 sierpnia 2012, 19:03 [cytuj]
Ade chyba nas baaaardzo lubi:-)
Ade chyba nas baaaardzo lubi:-)