Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  73  74  75  76  77    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
21 sierpnia 2012, 22:00 [cytuj]
Cardozo to dobry jest tylko w FMie:D
Cardozo to dobry jest tylko w FMie:D
21 sierpnia 2012, 22:06 [cytuj]
Cardozo jest za słaby na Premier League, skoro Roma odrzuciła naszą oferte to jak myślicie kogo pozyskamy albo kogo byście proponowali, na rynku jest nie wielu ofensywnych pomocników:/ Ja osobiście spróbowałbym Alana Dzagoyeva wyciągnąć :D ciekawe ile ruskie by chcieli za niego... :mysli:
Cardozo jest za słaby na Premier League, skoro Roma odrzuciła naszą oferte to jak myślicie kogo pozyskamy albo kogo byście proponowali, na rynku jest nie wielu ofensywnych pomocników:/ Ja osobiście spróbowałbym Alana Dzagoyeva wyciągnąć :D ciekawe ile ruskie by chcieli za niego... :mysli:
21 sierpnia 2012, 22:11 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Chcieliście rewolucji i nowego spojrzenia? To przestańcie teraz pierdolić farmazony, bo smutno się robi

kto chcial to chciał, ja byłem AVB od samego poczatku przeciwny. Teraz jest już naszym menago to nie bardzo, ale nie zdziwie sie(oby nie!!) jak mu nie wypali.
kto chcial to chciał, ja byłem AVB od samego poczatku przeciwny. Teraz jest już naszym menago to nie bardzo, ale nie zdziwie sie(oby nie!!) jak mu nie wypali
21 sierpnia 2012, 22:20 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
kto chcial to chciał, ja byłem AVB od samego poczatku przeciwny. Teraz jest już naszym menago to nie bardzo, ale nie zdziwie sie(oby nie!!) jak mu nie wypali

Ja również się nie zdziwię... Natomiast jeśli mamy (jeśli już musimy) dać szansę nowemu managerowi, to w takim razie dajmy również szansę jego pomysłom, kto ma w drużynie być, a kto nie.
Część tego (ewentualnego) transferu ma ręce i nogi. Jeśli Daws nie pasuje do koncepcji gry obronnej i nie będzie grał tak czy owak, to oferty 9-10 mln odrzucić po prostu nie wypada. Sezon posiedziałby na ławie i kto potem zapłaci za niego takie pieniądze? Zauważ, że wielu chętnych jakoś nie było w kolejce... Za Gallasa, czy teraz czy za rok i tak nic nie wyciągniemy, więc nie ma to żadnego znaczenia. A przypominam, że każdy krzyczy "transfery transfery transfery", no więc za coś trzeba te transfery robić, prawda?
Ja również się nie zdziwię... Natomiast jeśli mamy (jeśli już musimy) dać szansę nowemu managerowi, to w takim razie dajmy również szansę jego pomysłom, kto ma w drużynie być, a kto nie. Część tego (ewentualnego) transferu ma ręce i nogi. Jeśli Daws nie pasuje do koncepcji gry obronnej i nie będzie grał tak czy owak, to oferty 9-10 mln odrzucić po prostu nie wypada. Sezon posiedziałby na ławie i kto potem zapłaci za niego takie pieniądze? Zauważ, że wielu chętnych jakoś nie było w kolejce... Za Gallasa, czy teraz czy za rok i tak nic nie wyciągniemy, więc nie ma to żadnego znaczenia. A przypominam, że każdy krzyczy "transfery transfery transfery", no więc za coś trzeba te transfery robić, prawda?
Can't Smile Without You!!!
21 sierpnia 2012, 22:21 [cytuj]
Dawson niby wyrastał na ikonę klubu, ale na pewno są powody dla których AVB się go pozbył. Sporą część poprzedniego sezonu leczył kontuzje, podobno ma też braki szybkościowe i też nie przesadzajmy, to nie Ledders, nie jest jakiś wybitny także w ustawianiu się czy odbiorze. Ten transfer otwiera także drzwi do pierwszego składu dla Caulkera a z niego ludzie mogą wyrosnąć. Gallas ma swoje lata i będzie grał coraz mniej i to jest szansa Caulkera, może AVB to zrobił bo nie chciał blokować jego rozwoju? Kto wie.
Dawson niby wyrastał na ikonę klubu, ale na pewno są powody dla których AVB się go pozbył. Sporą część poprzedniego sezonu leczył kontuzje, podobno ma też braki szybkościowe i też nie przesadzajmy, to nie Ledders, nie jest jakiś wybitny także w ustawianiu się czy odbiorze. Ten transfer otwiera także drzwi do pierwszego składu dla Caulkera a z niego ludzie mogą wyrosnąć. Gallas ma swoje lata i będzie grał coraz mniej i to jest szansa Caulkera, może AVB to zrobił bo nie chciał blokować jego rozwoju? Kto wie
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
21 sierpnia 2012, 22:28 [cytuj]
Ludzie dajcie AVB przepracować ten sezon albo chociaz pól i wtedy można usiąść i podyskutować... jak dla mnie 10 mln za Dawsa to naprawde dużo i grzechem byłoby nie przyjąć tej oferty... ja nie pamiętam jego jakiegoś super występu bez ledleya i myśle, że to jest dobre rozwiązanie. Usiądziemy za pól roku i podyskutujemy, zobaczymy co Daws pokaże w QPR. Także czekajmy. Oczywiście Szacun dla Dawsa za to, że jest prawdziwym Kogutem !!!
Ludzie dajcie AVB przepracować ten sezon albo chociaz pól i wtedy można usiąść i podyskutować... jak dla mnie 10 mln za Dawsa to naprawde dużo i grzechem byłoby nie przyjąć tej oferty... ja nie pamiętam jego jakiegoś super występu bez ledleya i myśle, że to jest dobre rozwiązanie. Usiądziemy za pól roku i podyskutujemy, zobaczymy co Daws pokaże w QPR. Także czekajmy. Oczywiście Szacun dla Dawsa za to, że jest prawdziwym Kogutem !!!
21 sierpnia 2012, 22:32 [cytuj]
taka mała ciekawostka:

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330111704986/jugador/Jugador/Modric.htm
taka mała ciekawostka: http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330111704986/jugador/Jugador/Modric.htm
21 sierpnia 2012, 22:33 [cytuj]
Wszyscy w zasadzie macie racje, ale ja jestem strasznie sentymentalny i jakoś cieżko sie pozbyć takich graczy. Czasami mimo wszystko tęsknie za duetem Keane&Berba(miedzy innymi przez fife gdzie mieli 83 i 85 skilla :D)). No cóż, licze że pieniądze za Dawsona pójda na wzmocnienia. No i rozwój Caulkera.
Wszyscy w zasadzie macie racje, ale ja jestem strasznie sentymentalny i jakoś cieżko sie pozbyć takich graczy. Czasami mimo wszystko tęsknie za duetem Keane&Berba(miedzy innymi przez fife gdzie mieli 83 i 85 skilla :D)). No cóż, licze że pieniądze za Dawsona pójda na wzmocnienia. No i rozwój Caulkera
21 sierpnia 2012, 22:37 [cytuj]
Pjanic nie dla Spurs - goal.com - bylo zainteresowanie jak i oferta od nas .
Pjanic nie dla Spurs - goal.com - bylo zainteresowanie jak i oferta od nas
21 sierpnia 2012, 22:42 [cytuj]
Mnie ciekawią plotki związane z pozyskaniem Williana z Szaktara... nie widziałem go w akcji ale wszędzie podają, że to lewoskrzydłowy... potencjalna wycena to 17 mln euro, szaktar dał 19 mln usd więc wygląda na drogiego zmiennika?

źródło sky
Mnie ciekawią plotki związane z pozyskaniem Williana z Szaktara... nie widziałem go w akcji ale wszędzie podają, że to lewoskrzydłowy... potencjalna wycena to 17 mln euro, szaktar dał 19 mln usd więc wygląda na drogiego zmiennika? źródło sky
21 sierpnia 2012, 22:56 [cytuj]
Dobrym zawodnikiem z Szachtara jest Alex teixera. Brazylijczyk, troche niestety podobny do Dos Santosa ale jest uniwersalny.
Dobrym zawodnikiem z Szachtara jest Alex teixera. Brazylijczyk, troche niestety podobny do Dos Santosa ale jest uniwersalny
21 sierpnia 2012, 23:32 [cytuj]
mowilo sie tez o Willianie z Szachtara, ciekawe czy go pozyskamy czy tez nie.

Chcialbym aby nasi zatrudnili Mville
mowilo sie tez o Willianie z Szachtara, ciekawe czy go pozyskamy czy tez nie. Chcialbym aby nasi zatrudnili Mville
22 sierpnia 2012, 00:41 [cytuj]
Wstałem dzisiaj plując sobie pod nosem na plotki dot. Tottenhamu i powoli przyswajać myśl że cały sezon zagramy z Defoe i taktyką nastawioną na kontrę ;/ Modric już mnie nie interesuje...:mysli: Informacja ,,ADE RETURNS''. Nie mam słów, magia? :szok:

Panowie... kiedy następny mecz? :cwaniak:
Wstałem dzisiaj plując sobie pod nosem na plotki dot. Tottenhamu i powoli przyswajać myśl że cały sezon zagramy z Defoe i taktyką nastawioną na kontrę ;/ Modric już mnie nie interesuje...:mysli: Informacja ,,ADE RETURNS''. Nie mam słów, magia? :szok: Panowie... kiedy następny mecz? :cwaniak:
Blue and white blood...
22 sierpnia 2012, 00:57 [cytuj]
MichalTOT powiedział/a:
Wstałem dzisiaj plując sobie pod nosem na plotki dot. Tottenhamu i powoli przyswajać myśl że cały sezon zagramy z Defoe i taktyką nastawioną na kontrę ;/ Modric już mnie nie interesuje...:mysli: Informacja ,,ADE RETURNS''. Nie mam słów, magia? :szok:

Panowie... kiedy następny mecz? :cwaniak:

Kiedy następny? Mogę Cię zapewnić że w ten weekend.
Kiedy następny? Mogę Cię zapewnić że w ten weekend
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 sierpnia 2012, 07:54 [cytuj]
http://www.eurofutbol.pl/news/573838-Tottenham-zaakceptowal-oferte-QPR/

Nasi zaakceptowali 9 mln funtow za Dawsona.
Po tym co przeczytalem w waszych wypowiedziach, mysle ze nalezy sie AVB szansa, w koncu ma nas doprowadzic do LM na przyszly rok.
Na ta chwile ma u mnie kredyt zaufania.
http://www.eurofutbol.pl/news/573838-Tottenham-zaakceptowal-oferte-QPR/ Nasi zaakceptowali 9 mln funtow za Dawsona. Po tym co przeczytalem w waszych wypowiedziach, mysle ze nalezy sie AVB szansa, w koncu ma nas doprowadzic do LM na przyszly rok. Na ta chwile ma u mnie kredyt zaufania
22 sierpnia 2012, 09:55 [cytuj]
No to mamy "mały Tottenham" w zachodniej części Londynu - Dowson, Adel Taarabt, Nelsen :tak: i Zamora:brawo:

Mój ojczulek się ucieszy! Z Dowsonem ich obrona, będzie wyglądała dużo lepiej. Teraz jeszcze bardziej będę ich dopingował - oczywiście oprócz potyczek z TOTT!:tak:

Odnośnie Dows'a - to też w pierwszej chwili zareagowałem jak wy - KURWA ANDRE SPRZEDAJE YIDO! To zakrawa o świętokradztwo!
Ale po namyśle, jest w tym trochę dobrego - MD ma jeż 29 lat, a więc nie jest pierwszej młodości obrońcą, na wysokim poziomie pogra może 2 lata - później będzie słabł i zbliżał się do końca kariery... a więc jeśli QPR dało 9 b. F - to chyba niezła oferta:tak:

Niemniej jak sprzeda Big Toma to się wkurzę :nerwus:

bez przesady:nerwus:
No to mamy "mały Tottenham" w zachodniej części Londynu - Dowson, Adel Taarabt, Nelsen :tak: i Zamora:brawo: Mój ojczulek się ucieszy! Z Dowsonem ich obrona, będzie wyglądała dużo lepiej. Teraz jeszcze bardziej będę ich dopingował - oczywiście oprócz potyczek z TOTT!:tak: Odnośnie Dows'a - to też w pierwszej chwili zareagowałem jak wy - KURWA ANDRE SPRZEDAJE YIDO! To zakrawa o świętokradztwo! Ale po namyśle, jest w tym trochę dobrego - MD ma jeż 29 lat, a więc nie jest pierwszej młodości obrońcą, na wysokim poziomie pogra może 2 lata - później będzie słabł i zbliżał się do końca kariery... a więc jeśli QPR dało 9 b. F - to chyba niezła oferta:tak: Niemniej jak sprzeda Big Toma to się wkurzę :nerwus: bez przesady:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 sierpnia 2012, 11:10 [cytuj]
Zagra jeszcze ze 2 lata??? Opanuj się. Dobrze to on moze zagrać jeszcze z 5 lat.
Paweł powiedział/a:
Dawson... uwielbiałem go, za charakter, zaangażowanie... Ale mimo wszystko defensor z niego przeciętny. Nie potrafił rozegrać piłki, a u AVB to duży minus. Trudno. Zmiany, zmiany

Po cześci masz rację, jednak to też trochę głupio wygląda. Daws był ileś tam lat z nami, przychodzi AVB i go out'uje. Dla mnie ciutkę pierdolnięte. To mam rozumieć, że on jest po to ,żeby zrobić sobie rewolucję i poukładać tak jak mu pasuje?? A jak nie wyjdzie to przyjdzie ktoś inny i kupi kolejne nowe twarze?? Czy Levy chce znowu coś kombinuje??

Dla tych co nie pamiętają Dawsa dobrego, mam złe wieści, albo jestescie bardzo młodzi stażem, albo skleroza was zżera. To sobie przypomnijcie czasy kiedy mówiło się o reprezentacji Anglii, to było chwile przed Gallasem. Kiedy King był jak zawsze pogięty, a on trzymał obronę. W parze z tym ostatnim to rozegrał zajebiste zawody na LFC. Ogólnie a co to za argument, że w parze z Kingiem?? Z Gallasem nikt dobrze nie gra, bo on gra tragicznie od 2 lat. Mi się wydaje ,zę to chyba same plusy, że z kimś lepszym od siebie potrafi się dostosować , a nie ciągnąć w dół???
Po cześci masz rację, jednak to też trochę głupio wygląda. Daws był ileś tam lat z nami, przychodzi AVB i go out'uje. Dla mnie ciutkę pierdolnięte. To mam rozumieć, że on jest po to ,żeby zrobić sobie rewolucję i poukładać tak jak mu pasuje?? A jak nie wyjdzie to przyjdzie ktoś inny i kupi kolejne nowe twarze?? Czy Levy chce znowu coś kombinuje?? Dla tych co nie pamiętają Dawsa dobrego, mam złe wieści, albo jestescie bardzo młodzi stażem, albo skleroza was zżera. To sobie przypomnijcie czasy kiedy mówiło się o reprezentacji Anglii, to było chwile przed Gallasem. Kiedy King był jak zawsze pogięty, a on trzymał obronę. W parze z tym ostatnim to rozegrał zajebiste zawody na LFC. Ogólnie a co to za argument, że w parze z Kingiem?? Z Gallasem nikt dobrze nie gra, bo on gra tragicznie od 2 lat. Mi się wydaje ,zę to chyba same plusy, że z kimś lepszym od siebie potrafi się dostosować , a nie ciągnąć w dół???
Kogucie życie!
22 sierpnia 2012, 11:15 [cytuj]
No właśnie, w tym roku uratował nam remis z LFC, bo to on czyścił. Poza tym Gallas niech złapie kontuzje, ktoś pauzuje tak samo za kartki i jesteśmy w dupie.
No właśnie, w tym roku uratował nam remis z LFC, bo to on czyścił. Poza tym Gallas niech złapie kontuzje, ktoś pauzuje tak samo za kartki i jesteśmy w dupie
22 sierpnia 2012, 11:27 [cytuj]
Może AVB widzi potencjal w Caulkerze, kto go tam wie co on ma w glowie.

Dodatkowo Big Tom w Stoke CIty siedzi na testach medycznych.

Ponadto QPR wypozyczylo Carvalho z Realu Madryt, heh ciekawe jak sie to ma do transferu naszego Dawsona, bo na oficjalnej stronie sa fotki z treningu i jest na nich nasz MD :)
Może AVB widzi potencjal w Caulkerze, kto go tam wie co on ma w glowie. Dodatkowo Big Tom w Stoke CIty siedzi na testach medycznych. Ponadto QPR wypozyczylo Carvalho z Realu Madryt, heh ciekawe jak sie to ma do transferu naszego Dawsona, bo na oficjalnej stronie sa fotki z treningu i jest na nich nasz MD :)
|<  <<  <  73  74  75  76  77    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się