Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  75  76  77  78  79    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
22 sierpnia 2012, 17:03 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Zna ktos tego Williana?

Wczoraj z nim piłem. A tak na poważnie dobry pomocnik, umie uderzyć, podać dynamika nawet nawet, taki zmiennik to ideal.
Wczoraj z nim piłem. A tak na poważnie dobry pomocnik, umie uderzyć, podać dynamika nawet nawet, taki zmiennik to ideal
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
22 sierpnia 2012, 17:06 [cytuj]
vebq powiedział/a:
A Ade zagra z 25, ciekawe dla kogo będzie 9 ??

Może Llorente :D
Może Llorente :D
22 sierpnia 2012, 17:12 [cytuj]
Gaston Ramirez nie dolaczyl do Southamptonu :), czyli mozna go pozyskac :)
Gaston Ramirez nie dolaczyl do Southamptonu :), czyli mozna go pozyskac :)
22 sierpnia 2012, 17:27 [cytuj]
ramirez chyba tanszy zmiennik od williana i moze lenonna z klapkami na oczach zastapic , a 9 to moze faktycznie dla llorente
ramirez chyba tanszy zmiennik od williana i moze lenonna z klapkami na oczach zastapic , a 9 to moze faktycznie dla llorente
22 sierpnia 2012, 17:49 [cytuj]
Humorek dopisuje :)
https://twitter.com/SpursOfficial/status/238285803103600640/photo/1/large
Humorek dopisuje :) https://twitter.com/SpursOfficial/status/238285803103600640/photo/1/large
Come On You Spurs !
22 sierpnia 2012, 17:54 [cytuj]
czy mi się wydaje, czy nasi na każdym kroku pokazują, uwypuklają, forsują logo producenta koszulek. Jeszcze niech zaczną zamiast koguta logo producenta całować
czy mi się wydaje, czy nasi na każdym kroku pokazują, uwypuklają, forsują logo producenta koszulek. Jeszcze niech zaczną zamiast koguta logo producenta całować
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 sierpnia 2012, 18:01 [cytuj]
Daily Mail

Andre Villas-Boas is closing in on the £20m capture of 24-year-old Brazilian midfielder Willian. The Shahktar star could be joined by Internacional striker and Olympics top scorer Leandro Damiao.

chujowe źródło a coś się dzieje :brawo:
Daily Mail Andre Villas-Boas is closing in on the £20m capture of 24-year-old Brazilian midfielder Willian. The Shahktar star could be joined by Internacional striker and Olympics top scorer Leandro Damiao. chujowe źródło a coś się dzieje :brawo:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 sierpnia 2012, 18:55 [cytuj]
Właśnie miałem napisać, że wróbelki ćwierkają, iż włodarze Spurs dopinają wszystko na ostatni guzik w sprawie brazylisjkiego duetu - Wiliana i Damiao :)
W końcu !
Właśnie miałem napisać, że wróbelki ćwierkają, iż włodarze Spurs dopinają wszystko na ostatni guzik w sprawie brazylisjkiego duetu - Wiliana i Damiao :) W końcu !
22 sierpnia 2012, 19:01 [cytuj]
Saint Aint powiedział/a:
Właśnie miałem napisać, że wróbelki ćwierkają, iż włodarze Spurs dopinają wszystko na ostatni guzik w sprawie brazylisjkiego duetu - Wiliana i Damiao :)
W końcu !

No zobaczymy z tymi włodarzami Spurs:-) Wiele sezonów już widziałem.....choć zwolnienie HR mnie zaskoczyło.
No zobaczymy z tymi włodarzami Spurs:-) Wiele sezonów już widziałem.....choć zwolnienie HR mnie zaskoczyło
22 sierpnia 2012, 20:30 [cytuj]
Hmm czyzby napad moich marzen Ade - Damiao?
A w roli Jokera z lawki Willian :)?

Moze sie spelni :)
Hmm czyzby napad moich marzen Ade - Damiao? A w roli Jokera z lawki Willian :)? Moze sie spelni :)
22 sierpnia 2012, 20:39 [cytuj]
a za modersa kto w końcu?
22 sierpnia 2012, 20:44 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

AVB robi swoje w Portugalii :D
AVB robi swoje w Portugalii :D
22 sierpnia 2012, 20:49 [cytuj]
jak to kto JoaO:plotki:
jak to kto JoaO:plotki:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 sierpnia 2012, 20:54 [cytuj]
no no damiao joao i willian mysle ze to nie mozliwe chyba ze AVB dostal wkońcu te "70mln" na transfery xd
no no damiao joao i willian mysle ze to nie mozliwe chyba ze AVB dostal wkońcu te "70mln" na transfery xd
22 sierpnia 2012, 21:03 [cytuj]
ja patrze na to zdjęcie i myśle co ten villa-boas jest taki wysoki tego podeściku nie zauważyłem
ja patrze na to zdjęcie i myśle co ten villa-boas jest taki wysoki tego podeściku nie zauważyłem
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
22 sierpnia 2012, 21:09 [cytuj]
Willian ma być zastępcą Modrica a nie jako Joker ; ]
Willian ma być zastępcą Modrica a nie jako Joker ; ]
22 sierpnia 2012, 21:12 [cytuj]
moze ta 9ka zarezerwowana dla Damiao :) OBY xD xD
moze ta 9ka zarezerwowana dla Damiao :) OBY xD xD
22 sierpnia 2012, 22:40 [cytuj]
Willian ma być JOKEREM? Zastanów się chłopie co ty piszesz. Sprowadzamy chłopa za 20 MLN, i ma siedzieć na ławce ? Rozumiem, że w takiej Chelsea... Ale tutaj to my kasą nie sramy jak Romek. Willian to ma być tzw. 10/playmaker. Ramirez też by się przydał. Środek Sandro-Ramirez-Willian, to środek na skale bardzo dobrą. Damiao według mnie jest jeszcze to oszlifowania, tak jak Modrić gdy przychodził do nas.
Willian ma być JOKEREM? Zastanów się chłopie co ty piszesz. Sprowadzamy chłopa za 20 MLN, i ma siedzieć na ławce ? Rozumiem, że w takiej Chelsea... Ale tutaj to my kasą nie sramy jak Romek. Willian to ma być tzw. 10/playmaker. Ramirez też by się przydał. Środek Sandro-Ramirez-Willian, to środek na skale bardzo dobrą. Damiao według mnie jest jeszcze to oszlifowania, tak jak Modrić gdy przychodził do nas
22 sierpnia 2012, 23:17 [cytuj]
Tak, WILLIAN ma być jokerem, poza tym jest też takie coś jak rotacja i rywalizacja. I podejrzewam że jest on brany pod uwagę na skrzydło, bo dla podwieszanego napastnika już raczej nie ma miejsca a Sandro w defensywnie sam nie ogarnie.
Tak, WILLIAN ma być jokerem, poza tym jest też takie coś jak rotacja i rywalizacja. I podejrzewam że jest on brany pod uwagę na skrzydło, bo dla podwieszanego napastnika już raczej nie ma miejsca a Sandro w defensywnie sam nie ogarnie
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
22 sierpnia 2012, 23:30 [cytuj]
nie będzie brany pod lewe skrzydło ani za podwieszanego napastnika , ma być następcą modrića , czyli coś takiego jak środek pola jakby niektórzy nie wiedzieli co to za pozycja , jednym zdaniem najważniejsza pozycja w piłce nożnej .
nie będzie brany pod lewe skrzydło ani za podwieszanego napastnika , ma być następcą modrića , czyli coś takiego jak środek pola jakby niektórzy nie wiedzieli co to za pozycja , jednym zdaniem najważniejsza pozycja w piłce nożnej
|<  <<  <  75  76  77  78  79    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 56 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się