Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  76  77  78  79  80    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
22 sierpnia 2012, 23:44 [cytuj]
olivier powiedział/a:
nie będzie brany pod lewe skrzydło ani za podwieszanego napastnika , ma być następcą modrića , czyli coś takiego jak środek pola jakby niektórzy nie wiedzieli co to za pozycja , jednym zdaniem najważniejsza pozycja w piłce nożnej

wrzuć screena z FM z zaznaczoną tą pozycją na grafice taktyki, bo niektórzy nadal twierdzą, że taki Willian, Modric mogą grać i na skrzydłach i w pomocy i na Def pom. Mogą i nawet w na bramce... tyle że gówno tam pokażą
wrzuć screena z FM z zaznaczoną tą pozycją na grafice taktyki, bo niektórzy nadal twierdzą, że taki Willian, Modric mogą grać i na skrzydłach i w pomocy i na Def pom. Mogą i nawet w na bramce... tyle że gówno tam pokażą
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 sierpnia 2012, 00:10 [cytuj]
http://www.transfermarkt.co.uk/en/willian/profil/spieler_52769.html Pozycja Willian'a według transfermarket.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/willian/profil/spieler_52769.html Pozycja Willian'a według transfermarket
23 sierpnia 2012, 00:34 [cytuj]
FM a pozycja na jakiej gra na Ukrainie to dwie różne rzeczy :)
FM a pozycja na jakiej gra na Ukrainie to dwie różne rzeczy :)
23 sierpnia 2012, 00:35 [cytuj]
być może i gra na lewej , lecz jest jako ofensywny pomocnik .
być może i gra na lewej , lecz jest jako ofensywny pomocnik
23 sierpnia 2012, 08:00 [cytuj]
W Szachtarze gra na lewej, bo środek jest zarezerwowany dla Douglas Costa :) wydaje mi się,że jego nominalną pozycją jest OP.

Eh jak tych dwóch wymiatało mi w FM'ie to poezja :D
W Szachtarze gra na lewej, bo środek jest zarezerwowany dla Douglas Costa :) wydaje mi się,że jego nominalną pozycją jest OP. Eh jak tych dwóch wymiatało mi w FM'ie to poezja :D
23 sierpnia 2012, 10:27 [cytuj]
http://transfery.info/54124,lacombe-oferta-tottenhamu-za-llorisa-jest-za-niska

Cos nasi probuja , na duzej ilosci fronotwo , napastnicy pomocnicy , bramkarze nie wiem czy uda sie im cokolwiek jeszcze , i co w koncu ze szczurem , dadza mu nauczke polrocznym siedzeniem na lawce ?
http://transfery.info/54124,lacombe-oferta-tottenhamu-za-llorisa-jest-za-niska Cos nasi probuja , na duzej ilosci fronotwo , napastnicy pomocnicy , bramkarze nie wiem czy uda sie im cokolwiek jeszcze , i co w koncu ze szczurem , dadza mu nauczke polrocznym siedzeniem na lawce ?
23 sierpnia 2012, 11:06 [cytuj]
olivier powiedział/a:
nie będzie brany pod lewe skrzydło ani za podwieszanego napastnika , ma być następcą modrića , czyli coś takiego jak środek pola jakby niektórzy nie wiedzieli co to za pozycja , jednym zdaniem najważniejsza pozycja w piłce nożnej

Czyli uważasz że chłop który od paru sezonów gra skrzydłowego, z miejsca stanie się rozgrywającym który zrobi różnicę? Poza tym u nas rozgrywający będzie musiał sobie radzić także w grze defensywnej, nie wiem czy Willian potrafi tak grać, ale mniemam że nie.
Czyli uważasz że chłop który od paru sezonów gra skrzydłowego, z miejsca stanie się rozgrywającym który zrobi różnicę? Poza tym u nas rozgrywający będzie musiał sobie radzić także w grze defensywnej, nie wiem czy Willian potrafi tak grać, ale mniemam że nie
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
23 sierpnia 2012, 11:28 [cytuj]
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Niemcy/van-der-vaart-wroci-do-hamburga.html

Oby nie.
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Niemcy/van-der-vaart-wroci-do-hamburga.html Oby nie
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
23 sierpnia 2012, 13:07 [cytuj]
Vaart mówił, że nie odchodzi, dementował już raz plotki.
Vaart mówił, że nie odchodzi, dementował już raz plotki
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
23 sierpnia 2012, 13:54 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Czyli uważasz że chłop który od paru sezonów gra skrzydłowego, z miejsca stanie się rozgrywającym który zrobi różnicę? Poza tym u nas rozgrywający będzie musiał sobie radzić także w grze defensywnej, nie wiem czy Willian potrafi tak grać, ale mniemam że nie

Umówmy się po raz ostatni. Nie kupimy gracza lepszego ani nawet tego samego poziomu co szczur.Nikt z naszego zasięgu nie zrobi takiej różnicy jak on. Nie ma co nawet porównywać nowego gracza do szczura. Ja będę zadowolony przyjściem kogokolwiek z dobrymi(nie koniecznie) wybitnymi umiejętnościami. Wszystko jest lepsze od pozostania szczura w klubie.
Umówmy się po raz ostatni. Nie kupimy gracza lepszego ani nawet tego samego poziomu co szczur.Nikt z naszego zasięgu nie zrobi takiej różnicy jak on. Nie ma co nawet porównywać nowego gracza do szczura. Ja będę zadowolony przyjściem kogokolwiek z dobrymi(nie koniecznie) wybitnymi umiejętnościami. Wszystko jest lepsze od pozostania szczura w klubie
23 sierpnia 2012, 14:19 [cytuj]
I czytania Twoich komentarzy, hehe żarcik
23 sierpnia 2012, 14:48 [cytuj]
maly8919 powiedział/a:
W Szachtarze gra na lewej, bo środek jest zarezerwowany dla Douglas Costa :) wydaje mi się,że jego nominalną pozycją jest OP.

Eh jak tych dwóch wymiatało mi w FM'ie to poezja :D

Przejrzyj sobie taktykę Szachtara z ostatnich kilku spotkań, na lewej pomocy grywa z reguły Douglas Costa. Ponadto w ostatnim swoim meczu Willian, w którym zagrał od początku w Szachtarze, grał w środku pomocy, w ostatnich kilku spotkaniach przeważnie wchodził z ławki.
Przejrzyj sobie taktykę Szachtara z ostatnich kilku spotkań, na lewej pomocy grywa z reguły Douglas Costa. Ponadto w ostatnim swoim meczu Willian, w którym zagrał od początku w Szachtarze, grał w środku pomocy, w ostatnich kilku spotkaniach przeważnie wchodził z ławki
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
23 sierpnia 2012, 15:05 [cytuj]
Dawson zostaje odzrucil propozycje qpr i zapowiedzial walke o miejsce w pierwszym skladzie tottenhamu ;) ciekawe jak levy zareaguje na to czy nie zatrzyma jakis transferow do klubu...
Dawson zostaje odzrucil propozycje qpr i zapowiedzial walke o miejsce w pierwszym skladzie tottenhamu ;) ciekawe jak levy zareaguje na to czy nie zatrzyma jakis transferow do klubu
23 sierpnia 2012, 15:05 [cytuj]
Cardozo wcale nie jest za słaby na PL. On jest w świetnej formie strzeleckiej od kilku sezonów i pokazuje to w lidze portugalskiej. To taki mini Ade, idealny na ławkę, jako dżoker za wcześniej wspomnianego Togijczyka.
Cardozo wcale nie jest za słaby na PL. On jest w świetnej formie strzeleckiej od kilku sezonów i pokazuje to w lidze portugalskiej. To taki mini Ade, idealny na ławkę, jako dżoker za wcześniej wspomnianego Togijczyka
23 sierpnia 2012, 15:38 [cytuj]
zalewa powiedział/a:

Zalewa nie rozumiem po co te uszczypliwości. Gołym okiem widać, że Levy nie chce kupić klasowego zastępcy Modrica, bo takowy kosztuje krocie.

Klasowy = ktoś pokroju Moutinho, czy Javi Martinez. Pieniążki które wydajemy w większości są to zarobione na sprzedaniu balastu(piłkarzy). Za kwotę z Modrica nie kupimy nikogo takiego pokroju. Pozostanie nam ktoś taki jak Dembele, M'villa czy Moses. Darmowych graczy na rynku nie ma(poza borucem). dzorente jak mawia szpakowski też jest poza naszym zasięgiem. Pytanie za 100 punktów, która pozycja ważniejsza na wzmocnienia(po transferze Ade) czy szukamy pomocnika czy napastnika na pierwszym miejscu(potrzebni są obaj)

Nie rozumiem tylko, dlaczego nagle staliśmy się centusiowym klubem(jakbyśmy byli z krakowa). Oglądamy każdą złotówkę po 6 razy. Biednym klubem nie jesteśmy(chyba że mi się coś pomyliło to mnie poprawcie).
Zalewa nie rozumiem po co te uszczypliwości. Gołym okiem widać, że Levy nie chce kupić klasowego zastępcy Modrica, bo takowy kosztuje krocie. Klasowy = ktoś pokroju Moutinho, czy Javi Martinez. Pieniążki które wydajemy w większości są to zarobione na sprzedaniu balastu(piłkarzy). Za kwotę z Modrica nie kupimy nikogo takiego pokroju. Pozostanie nam ktoś taki jak Dembele, M'villa czy Moses. Darmowych graczy na rynku nie ma(poza borucem). dzorente jak mawia szpakowski też jest poza naszym zasięgiem. Pytanie za 100 punktów, która pozycja ważniejsza na wzmocnienia(po transferze Ade) czy szukamy pomocnika czy napastnika na pierwszym miejscu(potrzebni są obaj) Nie rozumiem tylko, dlaczego nagle staliśmy się centusiowym klubem(jakbyśmy byli z krakowa). Oglądamy każdą złotówkę po 6 razy. Biednym klubem nie jesteśmy(chyba że mi się coś pomyliło to mnie poprawcie)
23 sierpnia 2012, 16:29 [cytuj]
Ponoc Hugo Almeida poprosil o transfer z besiktasu, news z eurofutbol.pl

A co o tym grajku sadzicie? Na Euro pokazal, ze pracowity napastnik z niego a instynkt strzelecki chlop ma.
W razie niepowodzenia z Damiao bylby ciekawym napastnikiem do wziecia za sporo mniejsze pieniadze
Ponoc Hugo Almeida poprosil o transfer z besiktasu, news z eurofutbol.pl A co o tym grajku sadzicie? Na Euro pokazal, ze pracowity napastnik z niego a instynkt strzelecki chlop ma. W razie niepowodzenia z Damiao bylby ciekawym napastnikiem do wziecia za sporo mniejsze pieniadze
23 sierpnia 2012, 16:49 [cytuj]
Koniec poszukiwań napastników. pozostaje z przodu z Defoe, Ade i Levy.
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/166452.html?CMP=OTC-RSS
Koniec poszukiwań napastników. pozostaje z przodu z Defoe, Ade i Levy. http://www.espn.co.uk/football/sport/story/166452.html?CMP=OTC-RSS
23 sierpnia 2012, 17:05 [cytuj]
To trzeba bedzie modlic sie o zdrowie Ade na caly sezon:boisie:
To trzeba bedzie modlic sie o zdrowie Ade na caly sezon:boisie:
23 sierpnia 2012, 17:14 [cytuj]
kurna mogli w takim razie chociaz tego Sahe zostawic... co bedzie gdy ade i defo pfu pfu doznaja kontuzji ? Kane bedziemy grac ? a moze bale znow na szpicy wystawi... ehh... :blee:
kurna mogli w takim razie chociaz tego Sahe zostawic... co bedzie gdy ade i defo pfu pfu doznaja kontuzji ? Kane bedziemy grac ? a moze bale znow na szpicy wystawi... ehh... :blee:
|<  <<  <  76  77  78  79  80    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 43 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się