Forum dyskusyjne
23 sierpnia 2012, 17:18 [cytuj]
Moze cos szykuja na styczen ze na ta chwile mu starczy, ale to tylko moje przemyslenia.
Moze cos szykuja na styczen ze na ta chwile mu starczy, ale to tylko moje przemyslenia
23 sierpnia 2012, 17:23 [cytuj]
http://www.canalplus.pl/sport/liga-angielska glosuj na tottenham głsujcie, bo przegrywamy..
http://www.canalplus.pl/sport/liga-angielska glosuj na tottenham głsujcie, bo przegrywamy
23 sierpnia 2012, 17:46 [cytuj]
almeida luzno , wogle z tych wolnyc transferow mozna zebrac calkiem niezle uzupelnienia quaresma, boruc , almeida , byl bosingwa w sumie sytuacja z dawsem mnie troche uspokoila bo ciagle licze ze gallas utonie w szambie i mimo ze nie.najlepsi to beda grali swoji
almeida luzno , wogle z tych wolnyc transferow mozna zebrac calkiem niezle uzupelnienia quaresma, boruc , almeida , byl bosingwa w sumie sytuacja z dawsem mnie troche uspokoila bo ciagle licze ze gallas utonie w szambie i mimo ze nie.najlepsi to beda grali swoji
23 sierpnia 2012, 18:05 [cytuj]
Dawson zostaje w Tottenhamie - Sky Sports
Dawson zostaje w Tottenhamie - Sky Sports
23 sierpnia 2012, 19:20 [cytuj]
@Alista
Dobrze mowisz, mozna by bylo ciekawa rezerwe zakontraktowac za darmo, z tych pilkarzy, ktorzy sa po kontrakcie w klubach
Badz jak w przypadku almeidy za smieszne pieniadze miec pewniaka ze te 10 bramek w sezonie nam da, bo tak o nim sadze ze tyle by przynajmniej strzelil, gdyby u nas sie znalazl
@Alista
Dobrze mowisz, mozna by bylo ciekawa rezerwe zakontraktowac za darmo, z tych pilkarzy, ktorzy sa po kontrakcie w klubach
Badz jak w przypadku almeidy za smieszne pieniadze miec pewniaka ze te 10 bramek w sezonie nam da, bo tak o nim sadze ze tyle by przynajmniej strzelil, gdyby u nas sie znalazl
23 sierpnia 2012, 19:47 [cytuj]
Już niebawem Julio Cesar może opuścić szeregi Interu Mediolan. Brazylijczyk wylądował dziś w Londynie, gdzie trwają negocjacje z... Queens Park Rangers.
Już niebawem Julio Cesar może opuścić szeregi Interu Mediolan. Brazylijczyk wylądował dziś w Londynie, gdzie trwają negocjacje z... Queens Park Rangers
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
23 sierpnia 2012, 20:24 [cytuj]
qpr skupuje od paru sezonow roznych grajkow ale nie mozna powiedziec ze niw maja przyszlosci badz jak wiekszosc przeszlosci ( cisse,wp,trabant teraz carvalho ponoc) almeida i tak u nas nie zagra bo lepiej wierzyc ze ade bedzie zdrowy i sprawny caly sezon a quaresma mimo swojego krnabrnego charakteru ma potencjal ronaldo wiec ttlko jakby zazebila gra cigano moglo by byc kosmicNie
qpr skupuje od paru sezonow roznych grajkow ale nie mozna powiedziec ze niw maja przyszlosci badz jak wiekszosc przeszlosci ( cisse,wp,trabant teraz carvalho ponoc) almeida i tak u nas nie zagra bo lepiej wierzyc ze ade bedzie zdrowy i sprawny caly sezon a quaresma mimo swojego krnabrnego charakteru ma potencjal ronaldo wiec ttlko jakby zazebila gra cigano moglo by byc kosmicNie
23 sierpnia 2012, 21:06 [cytuj]
http://transfery.info/54136,jermain-defoe-przejdzie-do-queens-park-rangers
hm ciekawe czy to robienie miejsca dla napadiera czy slynne ostatnim czasy uszczuplanie skladu ;/
http://transfery.info/54136,jermain-defoe-przejdzie-do-queens-park-rangers
hm ciekawe czy to robienie miejsca dla napadiera czy slynne ostatnim czasy uszczuplanie skladu ;/
23 sierpnia 2012, 21:11 [cytuj]
Younes Kaboul kontuzjowany , nie zagra w sobote , czyżby Janek od 1 minuty z Gallasem ?
Younes Kaboul kontuzjowany , nie zagra w sobote , czyżby Janek od 1 minuty z Gallasem ?
23 sierpnia 2012, 21:18 [cytuj]
Cytuję z tej strony: "Dla Jermaina Defoe może być za ciasno na White Harte Lane, jeśli Andre Villas-Boas ściągnie do Tottenhamu Leandro Damiao."
Skoro AVB nie chce Damiao, to chyba nie ma co się martwić?
Cytuję z tej strony: "Dla Jermaina Defoe może być za ciasno na White Harte Lane, jeśli Andre Villas-Boas ściągnie do Tottenhamu Leandro Damiao."
Skoro AVB nie chce Damiao, to chyba nie ma co się martwić?
LMAO
23 sierpnia 2012, 21:33 [cytuj]
ale to problem Defoe a nie nasz ze sie nie miesci do skladu. Chcemy dobra klubu czy Defoe?
ale to problem Defoe a nie nasz ze sie nie miesci do skladu. Chcemy dobra klubu czy Defoe?
23 sierpnia 2012, 22:04 [cytuj]
Dobra klubu chcemy, to rzecz oczywista. Ale jakie ty dobro klubu widzisz jak pozbedziemy sie jedynego rezerwowego napastnika, skoro AVB zadeklarowal ze nie sprowadzi Damiao i ze mu nie potrzeba wiecej napastnikow? Co wtedy jesli Ade po kilku kolejkach zalapie uraz juz na samym poczatku? HMM?
Prawdopodobnie bedzie to ta sama historyjka z wykupieniem Defoe przez QPR jak z Dawsonem. Ale wolal bym, aby sie cos pojawilo konkretniejszego czy Levy cos z AVB zamierzaja zrobic w kwestii dodatkowego napastnika
Dobra klubu chcemy, to rzecz oczywista. Ale jakie ty dobro klubu widzisz jak pozbedziemy sie jedynego rezerwowego napastnika, skoro AVB zadeklarowal ze nie sprowadzi Damiao i ze mu nie potrzeba wiecej napastnikow? Co wtedy jesli Ade po kilku kolejkach zalapie uraz juz na samym poczatku? HMM?
Prawdopodobnie bedzie to ta sama historyjka z wykupieniem Defoe przez QPR jak z Dawsonem. Ale wolal bym, aby sie cos pojawilo konkretniejszego czy Levy cos z AVB zamierzaja zrobic w kwestii dodatkowego napastnika
23 sierpnia 2012, 22:10 [cytuj]
CZYTAJCIE ze ZROZUMIENIEM
Defoe odejdzie jeżeli przyjdzie Damiao, jeżeli ten cały Brazol nie przyjdzie, to nie odejdzie!!
CZYTAJCIE ze ZROZUMIENIEM
Defoe odejdzie jeżeli przyjdzie Damiao, jeżeli ten cały Brazol nie przyjdzie, to nie odejdzie!!
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
23 sierpnia 2012, 22:12 [cytuj]
Z resztą AVB powiedział że "No more strikers". Z tym Damiao to tylko spekulacje, chyba że jakaś promocyjna cena to mooooże(w co wątpie) to może przyjdzie.
Z resztą AVB powiedział że "No more strikers". Z tym Damiao to tylko spekulacje, chyba że jakaś promocyjna cena to mooooże(w co wątpie) to może przyjdzie
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
23 sierpnia 2012, 22:16 [cytuj]
Huddlestone przeszedł testy medyczne w Stoke i w ciągu 24 godzin ma zostać wypożyczony na cały sezon. Myślę że to dobre rozwiązanie
Huddlestone przeszedł testy medyczne w Stoke i w ciągu 24 godzin ma zostać wypożyczony na cały sezon. Myślę że to dobre rozwiązanie :)
23 sierpnia 2012, 22:35 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Z resztą AVB powiedział że "No more strikers". Z tym Damiao to tylko spekulacje, chyba że jakaś promocyjna cena to mooooże(w co wątpie) to może przyjdzie
Obejrzyj dokładnie konferencję prasową. Powiedział również "but everything possible in football". Harry mówił wszystko i na konferencjach, i w wywiadach i z samochodowego okna. Za to również poleciał... Ten wie że nie może tego robić

Obejrzyj dokładnie konferencję prasową. Powiedział również "but everything possible in football". Harry mówił wszystko i na konferencjach, i w wywiadach i z samochodowego okna. Za to również poleciał... Ten wie że nie może tego robić :P;P
Can't Smile Without You!!!
23 sierpnia 2012, 23:11 [cytuj]
ja wole zeby przyszedł Damiao nawet kosztem Defoe.
ja wole zeby przyszedł Damiao nawet kosztem Defoe
23 sierpnia 2012, 23:52 [cytuj]
Kosztem Defoe = kosztem klubu
Trzeba nam dwóch klasowych napastników(Defoe klasowym nie jest) i właśnie napastnika pokroju jego na ławkę. Odpada Ade wchodzi Damiao(czy inny klasowy napadacz) odpada Damiao to wchodzi Defoe. Kane? Widzi ktoś w nim potencjał? Ja niestety nie. Rooney z niego nie będzie, Keano czy Berabtov też nie. Wyżej pewnej średniej nie wyciągnie.
Kosztem Defoe = kosztem klubu
Trzeba nam dwóch klasowych napastników(Defoe klasowym nie jest) i właśnie napastnika pokroju jego na ławkę. Odpada Ade wchodzi Damiao(czy inny klasowy napadacz) odpada Damiao to wchodzi Defoe. Kane? Widzi ktoś w nim potencjał? Ja niestety nie. Rooney z niego nie będzie, Keano czy Berabtov też nie. Wyżej pewnej średniej nie wyciągnie
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
24 sierpnia 2012, 00:08 [cytuj]
Ja wiem!! Potrzebujemy Inieste :-)
Ja wiem!! Potrzebujemy Inieste :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 sierpnia 2012, 00:25 [cytuj]
A tak na poważnie to ja za Damiao chętnie pozbył bym się reprezentanta w postaci JD. Można wziąć niezłe pieniądze i pozbyć się napada, który ewidentnie nie pasuje do naszej gry. JD to typowy napastnik ze starych brytyjskich lat.....dalekie podanie i strzał.
A tak na poważnie to ja za Damiao chętnie pozbył bym się reprezentanta w postaci JD. Można wziąć niezłe pieniądze i pozbyć się napada, który ewidentnie nie pasuje do naszej gry. JD to typowy napastnik ze starych brytyjskich lat.....dalekie podanie i strzał
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur