Forum dyskusyjne
24 sierpnia 2012, 00:28 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ja wiem!! Potrzebujemy Inieste :-)
Iniesta? Mieściłby się w składzie tylko jako zmiennik Friedela
Iniesta? Mieściłby się w składzie tylko jako zmiennik Friedela :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
24 sierpnia 2012, 00:32 [cytuj]
Raczej zmiennik zmiennika Friedela
Raczej zmiennik zmiennika Friedela :)
24 sierpnia 2012, 02:13 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Raczej zmiennik zmiennika Friedela

Ponoć brakuje stewardów na WHL nadałby się idealnie
Fryes w Liege. 6 mln funtów za takiego grajka. Dobrze, że go odpuściliśmy...
Mój ulubieniec Ki sung Yueng odchodzi z Celticu do Swansea. Zobaczymy co pokaże, dla mnie to był gracz na poziomie, którym mógłby u nas grać. Ładnie rozprowadza piłkę, wali stałe fragmenty i zapieprza na boisku jak Park.
Ponoć brakuje stewardów na WHL nadałby się idealnie
Fryes w Liege. 6 mln funtów za takiego grajka. Dobrze, że go odpuściliśmy...
Mój ulubieniec Ki sung Yueng odchodzi z Celticu do Swansea. Zobaczymy co pokaże, dla mnie to był gracz na poziomie, którym mógłby u nas grać. Ładnie rozprowadza piłkę, wali stałe fragmenty i zapieprza na boisku jak Park
24 sierpnia 2012, 09:29 [cytuj]
Jin tae, Twoim ulubieńcem jest każdy, kto ma żółty kolor skóry i skośne oczy
Jin tae, Twoim ulubieńcem jest każdy, kto ma żółty kolor skóry i skośne oczy :P
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
24 sierpnia 2012, 09:30 [cytuj]
Zaraz zaraz, czy to ten sam Fryers, z którym my mieliśmy podpisać umowę? Kurcze, wydawało mi się, żeśmy go kupili
A konferencją AVB tak się nie przejmujcie - jak napisał tuczi, to nie czasy Harry'ego, który wszystko podawał na tacy i dawał atuty do ręki sprzedającym. AVB wie co robi, zapewne pod względem komunikacji współpracuje z prezesem i to zwyczajny blef. Nawet, jeśli nie uda się zakontraktować już żadnego napastnika, to nikt mnie nie przekona, że Andre jest zadowolony z tego, co ma. Ok, trzech napasntików wystarczy do systemu gry z jednym, ale muszą to być po pierwsze klasowi napastnicy, a nie dzieciaki, a po drugie - zawodnicy nadające się do samodzielnej gry na szpicy. Także spokojnie, drugi snajper jeszcze przyjdzie.
Zaraz zaraz, czy to ten sam Fryers, z którym my mieliśmy podpisać umowę? Kurcze, wydawało mi się, żeśmy go kupili ;)
A konferencją AVB tak się nie przejmujcie - jak napisał tuczi, to nie czasy Harry'ego, który wszystko podawał na tacy i dawał atuty do ręki sprzedającym. AVB wie co robi, zapewne pod względem komunikacji współpracuje z prezesem i to zwyczajny blef. Nawet, jeśli nie uda się zakontraktować już żadnego napastnika, to nikt mnie nie przekona, że Andre jest zadowolony z tego, co ma. Ok, trzech napasntików wystarczy do systemu gry z jednym, ale muszą to być po pierwsze klasowi napastnicy, a nie dzieciaki, a po drugie - zawodnicy nadające się do samodzielnej gry na szpicy. Także spokojnie, drugi snajper jeszcze przyjdzie
24 sierpnia 2012, 10:46 [cytuj]
FallenOne powiedział/a:
Jin tae, Twoim ulubieńcem jest każdy, kto ma żółty kolor skóry i skośne oczy

Nie każdy. Donga z Mu nie lubiłem
Dla mnie ulubieńcem jest każdy kto ma porządne umiejętności. Park Ji Sung miał, Lee miał(grał u nas dobrze) Ki ma umiejętności co pokazał na IO. Skoro biły się o niego Liverpool, Aston Villa, Sunderland, BVB czy Inter. 6 mln euro to nie jest duży wydatek jak za pomocnika.
A Fryes jak się okazuje Liege będzie kosztował dużo mniej. Tylko my mieliśmy płacić te 6 mln funtów za jego wyszkolenie, Liege zapłaci mały pikuś jakiś od tej kwoty
Nie każdy. Donga z Mu nie lubiłem
Dla mnie ulubieńcem jest każdy kto ma porządne umiejętności. Park Ji Sung miał, Lee miał(grał u nas dobrze) Ki ma umiejętności co pokazał na IO. Skoro biły się o niego Liverpool, Aston Villa, Sunderland, BVB czy Inter. 6 mln euro to nie jest duży wydatek jak za pomocnika.
A Fryes jak się okazuje Liege będzie kosztował dużo mniej. Tylko my mieliśmy płacić te 6 mln funtów za jego wyszkolenie, Liege zapłaci mały pikuś jakiś od tej kwoty
24 sierpnia 2012, 13:15 [cytuj]
moze to i lepiej za 6 baniek to mozna calkie calkiem ogranego gracza poszukac , niewiele wiecej nas gylfi kosztowal
moze to i lepiej za 6 baniek to mozna calkie calkiem ogranego gracza poszukac , niewiele wiecej nas gylfi kosztowal
24 sierpnia 2012, 19:03 [cytuj]
W Spurs Lodge dziś Luka https://p.twimg.com/A1E6CZQCAAAg22J.jpg , który na zdjęciu wygląda na lekko "podmęczonego" oraz Levy https://p.twimg.com/A1EZYgUCQAAnec_.jpg:large, więc może kolejna dżentelmeńska umowa się szykuje
W Spurs Lodge dziś Luka https://p.twimg.com/A1E6CZQCAAAg22J.jpg , który na zdjęciu wygląda na lekko "podmęczonego" oraz Levy https://p.twimg.com/A1EZYgUCQAAnec_.jpg:large, więc może kolejna dżentelmeńska umowa się szykuje :D
Come On You Spurs !
24 sierpnia 2012, 19:18 [cytuj]
Wyglada conajmniej jakby Levy bardzo bolesnie wyruchal chorwata
Wyglada conajmniej jakby Levy bardzo bolesnie wyruchal chorwata :rotfl:
24 sierpnia 2012, 19:39 [cytuj]
Pewnie Levy zadowolony bo mu tygodniówki nie płaci.
Pewnie Levy zadowolony bo mu tygodniówki nie płaci
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 sierpnia 2012, 21:28 [cytuj]
The Sun napisało na swoim Twitterze że Adam Johnson podpisał kontrakt z Sunderlandem, szkoda bo chętnie zobaczyłbym go u nas jako rywal na prawą stronę dla Lennona
The Sun napisało na swoim Twitterze że Adam Johnson podpisał kontrakt z Sunderlandem, szkoda bo chętnie zobaczyłbym go u nas jako rywal na prawą stronę dla Lennona
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 sierpnia 2012, 21:34 [cytuj]
varba powiedział/a:
Raczej dla Bale'a, choć na prawym skrzydle też się pojawiał.
Raczej dla Bale'a, choć na prawym skrzydle też się pojawiał
24 sierpnia 2012, 21:44 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Raczej dla Bale'a, choć na prawym skrzydle też się pojawiał
Dla Bale to żadna konkurencja, nie miałby szans się przebić a z Lennonem to już inna historia
Dla Bale to żadna konkurencja, nie miałby szans się przebić a z Lennonem to już inna historia
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 sierpnia 2012, 21:45 [cytuj]
Co to za g..no którym wyjeżdża szczurek z lodge?
Co to za g..no którym wyjeżdża szczurek z lodge?
24 sierpnia 2012, 21:53 [cytuj]
24 sierpnia 2012, 21:57 [cytuj]
Wojtas pisz wyraźniej bo nic nie widzę
Wojtas pisz wyraźniej bo nic nie widzę :hejka:
24 sierpnia 2012, 21:59 [cytuj]
100% racji!
24 sierpnia 2012, 22:12 [cytuj]
varba powiedział/a:
Po pierwsze nie jest to typowy prawy skrzydłowy lecz lewy a po drugie i tak nie widzę go u nas. Zobaczymy czym nas AVB z Levym zaskoczą. A tak na marginesie to martwi mnie zupełna cisza związana ze szczurkiem. Może "Murynjo" się wkurwił i zostaniemy z fochem do zimy?!
Po pierwsze nie jest to typowy prawy skrzydłowy lecz lewy a po drugie i tak nie widzę go u nas. Zobaczymy czym nas AVB z Levym zaskoczą. A tak na marginesie to martwi mnie zupełna cisza związana ze szczurkiem. Może "Murynjo" się wkurwił i zostaniemy z fochem do zimy?!
24 sierpnia 2012, 22:23 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Może i jest lewonożny ale w city jak grał to chyba zawsze na prawej
Może i jest lewonożny ale w city jak grał to chyba zawsze na prawej
24 sierpnia 2012, 23:01 [cytuj]
Szkoda tego Johnsona, to jeden z najlepszych angielskich skrzydłowych obecnie, a Sunderland po bokach z Sessegnonem i Johnsonem , na szpicy z Fletcherem będzie jeszcze cięższym orzechem do zgryzienia niż był. Chociaż dla analsów już tydzień temu okazał się za ciężki
Szkoda tego Johnsona, to jeden z najlepszych angielskich skrzydłowych obecnie, a Sunderland po bokach z Sessegnonem i Johnsonem , na szpicy z Fletcherem będzie jeszcze cięższym orzechem do zgryzienia niż był. Chociaż dla analsów już tydzień temu okazał się za ciężki :brawo:
Come On You Spurs !