Forum dyskusyjne
24 sierpnia 2012, 23:05 [cytuj]
Naszła mnie ciekawa myśl po obejrzeniu bvb vs werder. Co powiecie na zwiększenie konkurencji na lewej obronie? Nasz polski Seba Boenisch jest wolny i byłby świetnym i perspektywicznym nabytkiem, który z pewnością mógłby powalczyć o wygryzienie BAE ze składu.
Oczywiście żartuję. Mam nadzieję, że w ciągu tego tygodnia zakontraktujemy jeszcze 2-3 graczy i dodatkowo odejdzie Łukasz Modrycz.
Naszła mnie ciekawa myśl po obejrzeniu bvb vs werder. Co powiecie na zwiększenie konkurencji na lewej obronie? Nasz polski Seba Boenisch jest wolny i byłby świetnym i perspektywicznym nabytkiem, który z pewnością mógłby powalczyć o wygryzienie BAE ze składu. :cwaniak:
Oczywiście żartuję. Mam nadzieję, że w ciągu tego tygodnia zakontraktujemy jeszcze 2-3 graczy i dodatkowo odejdzie Łukasz Modrycz
LMAO
25 sierpnia 2012, 00:02 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Naszła mnie ciekawa myśl po obejrzeniu bvb vs werder. Co powiecie na zwiększenie konkurencji na lewej obronie? Nasz polski Seba Boenisch jest wolny i byłby świetnym i perspektywicznym nabytkiem, który z pewnością mógłby powalczyć o wygryzienie BAE ze składu.
Oczywiście żartuję. Mam nadzieję, że w ciągu tego tygodnia zakontraktujemy jeszcze 2-3 graczy i dodatkowo odejdzie Łukasz Modrycz
Ciekawe.....
http://www.youtube.com/watch?v=EzHDkfmcU78
Ciekawe..... http://www.youtube.com/watch?v=EzHDkfmcU78
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 sierpnia 2012, 00:21 [cytuj]
Rozśmieszyłeś mnie. Teraz dostaniesz nagrodę:
http://www.youtube.com/watch?v=Rt7dK62QdLM&feature=related
Okej, ciekawi mnie czy Dembele do nas dojdzie. Dawson podobno już nie odejdzie, ale mam nadzieję na wypożyczenie Hudda. No i niech się Levy śpieszy bo ma jeszcze 6 dni.
Okej, ciekawi mnie czy Dembele do nas dojdzie. Dawson podobno już nie odejdzie, ale mam nadzieję na wypożyczenie Hudda. No i niech się Levy śpieszy bo ma jeszcze 6 dni
LMAO
25 sierpnia 2012, 10:59 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Okej, ciekawi mnie czy Dembele do nas dojdzie. Dawson podobno już nie odejdzie, ale mam nadzieję na wypożyczenie Hudda. No i niech się Levy śpieszy bo ma jeszcze 6 dni
Człowieku, chcesz żebym na kacu się zpawiował??
Człowieku, chcesz żebym na kacu się zpawiował??
25 sierpnia 2012, 11:04 [cytuj]
na stronie AS Roma napisali, że w poniedziałek składamy ofertę 7 mln Euro za Stekelenburga. Boruc lepszy i za darmo. Tylko czy Levy o tym wie?
na stronie AS Roma napisali, że w poniedziałek składamy ofertę 7 mln Euro za Stekelenburga. Boruc lepszy i za darmo. Tylko czy Levy o tym wie?
25 sierpnia 2012, 11:26 [cytuj]
tymczasem za 10 mln Adam Johnson w Sunderlandzie... ;/
tymczasem za 10 mln Adam Johnson w Sunderlandzie... ;/
.upadamy na dno by odbić się od niego.
25 sierpnia 2012, 11:28 [cytuj]
Adam Johnson w Sunderlandzie /szkoda-THFC byłby idealnym klubem dla niego, a on dla nas/ Sahin w Liverpoolu. Czyżby nasi włodarze planują, że Modrić jednak zostanie?
Adam Johnson w Sunderlandzie /szkoda-THFC byłby idealnym klubem dla niego, a on dla nas/ Sahin w Liverpoolu. Czyżby nasi włodarze planują, że Modrić jednak zostanie?
25 sierpnia 2012, 11:41 [cytuj]
oni tak planuja od poczatku tej sprawy ale pozostaje pytanie czy jest sens?
oni tak planuja od poczatku tej sprawy ale pozostaje pytanie czy jest sens?
25 sierpnia 2012, 11:44 [cytuj]
z niewolnika nie ma pracownika
25 sierpnia 2012, 11:48 [cytuj]
.... nie powinien ubrac szczur koszulki spurs, ktokolwiek byle nie on. A Johnsona w sumie szkoda
nie powinien ubrac szczur koszulki spurs, ktokolwiek byle nie on. A Johnsona w sumie szkoda
25 sierpnia 2012, 12:55 [cytuj]
pasavin powiedział/a:
A skąd oni to wiedzą? Levy zadzwonił i powiedział: "Słuchajcie, jesteśmy zainteresowani waszym bramkarzem. Ale dopiero od poniedziałku..." ?
A skąd oni to wiedzą? Levy zadzwonił i powiedział: "Słuchajcie, jesteśmy zainteresowani waszym bramkarzem. Ale dopiero od poniedziałku..." ?
Can't Smile Without You!!!
25 sierpnia 2012, 12:58 [cytuj]
Zamiast Boruca tego chłopaka: http://www.slask.sport.pl/sport-slask/1,121857,12361859,Anglicy_zachwyceni_bramkarzem_Rozwoju___To_Superman__.html
25 sierpnia 2012, 14:10 [cytuj]
pasavin powiedział/a:
Jakoś w zeszłym sezonie był i to z dużym powodzeniem.
Alista powiedział/a:
nie powinien ubrac szczur koszulki spurs, ktokolwiek byle nie on. A Johnsona w sumie szkoda
Co wy się macie z tym szczurem, jakby grał beznadziejnie i chciał odejść to nikt by nie miał pretensji, ale grał dobrze i chce odejść to jest szczurem. Jakoś nie widzę, żeby Bentleya ktoś od szczurów wyzywał. Jedyne co mnie interesuje to żeby odszedł na naszych warunkach i klub na tym zyskał finansowo.
[quote=Alista]nie powinien ubrac szczur koszulki spurs, ktokolwiek byle nie on. A Johnsona w sumie szkoda
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
25 sierpnia 2012, 19:17 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8016609/Willian-targets-Spurs-move
William chce transferu
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8016609/Willian-targets-Spurs-move
William chce transferu
25 sierpnia 2012, 20:42 [cytuj]
varba powiedział/a:
[quote=Alista]nie powinien ubrac szczur koszulki spurs, ktokolwiek byle nie on. A Johnsona w sumie szkoda
Do momentu olania treningu i odmowy lotu na tournee było ok. Teraz może napierd...lać jak Messi, Ronaldo i Rooney w jednym. Mam na tego "Pana" wyje...ne To "Pan" z gatunku Berbatovatych. I jeden i drugi nie ma prawa do nazywania siebie kogutem.
Do momentu olania treningu i odmowy lotu na tournee było ok. Teraz może napierd...lać jak Messi, Ronaldo i Rooney w jednym. Mam na tego "Pana" wyje...ne To "Pan" z gatunku Berbatovatych. I jeden i drugi nie ma prawa do nazywania siebie kogutem
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
25 sierpnia 2012, 22:54 [cytuj]
Willian......a już miałem nadzieję, że Gallas
Willian......a już miałem nadzieję, że Gallas :rotfl:
25 sierpnia 2012, 23:34 [cytuj]
Willian będzie objawieniem ligi w naszych barwach w tym sezonie. Trzeba mieć taką nadzieje, to mamy 4 miejsce jak w banku.
A przy okazji znowu się mówi o Remym do nas.
Willian będzie objawieniem ligi w naszych barwach w tym sezonie. Trzeba mieć taką nadzieje, to mamy 4 miejsce jak w banku.
A przy okazji znowu się mówi o Remym do nas
LMAO
26 sierpnia 2012, 00:04 [cytuj]
Hades powiedział/a:
A przy okazji znowu się mówi o Remym do nas
W banku?? ambergold.com.pl
W banku?? ambergold.com.pl :hejka:
26 sierpnia 2012, 00:05 [cytuj]
Ja czekam na 31 sierpnia. Mam nadzieję, że Levy znowu nas wszystkich zaskoczy jakimiś wzmocnieniami
Ja czekam na 31 sierpnia. Mam nadzieję, że Levy znowu nas wszystkich zaskoczy jakimiś wzmocnieniami :cwaniak:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
26 sierpnia 2012, 01:00 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Ja czekam na 31 sierpnia. Mam nadzieję, że Levy znowu nas wszystkich zaskoczy jakimiś wzmocnieniami

W stylu nrr Klasnic, Prr Hargreaves lub Somen Tchoyi, orr Míchel Salgado.
W stylu nrr Klasnic, Prr Hargreaves lub Somen Tchoyi, orr Míchel Salgado. :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong